2017. március 15. szerda

márc. 15
18:03
Eurofutball: két mérkőzésre bezárták Futácsék stadionját (She)
Többek között két zárt kapus mérkőzésre szóló büntetést kapott Futács Márkó klubja, a Hajduk Split, melynek szurkolói a múlt hétvégén okoztak botrányt.
márc. 15
18:21
NFL: új futó a Patsnél; Hightower hosszabbított; Butler távozik? (She)
Továbbra sem pihen a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots, a címvédő most egy futóval állapodott meg.
márc. 15
18:39
NB II: keménységet ígérnek a múltkori „ámokfutásért” cserébe (She)
Kisvárdán nehezen feledik a Sopron elleni legutóbbi bajnokit, de Révész Attila szakmai igazgató nemcsak a tavaly nyári sérelmek, a balszerencsés pontvesztés miatt vár győzelmet csapatától a labdarúgó NB II csütörtöki fordulójában esedékes „visszavágón”.
márc. 15
18:39
Spanyol foci: Még a végén az lesz a Barca edzője, akinek semmi esélyt nem adtak (Agroinform)
Az egyik favorit, a Sevillát irányító Sampaoli kiesett a pikszisből. Unzue, a mostani másodedző nagy esélyt kapott.
márc. 15
18:41
Férfi kézi BL: a Kékes fivérekre is panaszkodott a Celje (She)
A Celje férfi kézilabdacsapata nyílt levelet írt az Európai Kézilabda-szövetség elnökének, valamint az európai kézilabda több fontosabb szereplőjének. A szlovén klub mielőbbi változtatásokat sürget a terjedelmes írásban, amelyben magyar játékvezetőket is megemlítettek.
márc. 15
18:57
Alpesisí-vk: az olaszok kiénekelték Jansrud kezéből a kristálygömböt (She)
Szerdán az amerikai Aspenben a lesiklással megkezdődött az alpesi sízők világkupadöntője. A férfiaknál Dominik Paris nyerte a versenyt, de honfitársa, Peter Fill még nála is boldogabb volt, hiszen övé lett a szakági kristálygömb. A nőknél a szlovén Ilka Stuhec a versenyt és a szakágat is megnyerte.
márc. 15
18:59
Hertha: megegyeztek a folytatásról Dárdai alapemberével (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC megegyezett Salomon Kalouval a játékos szerződéshosszabbításáról.
márc. 15
19:01
Játékossors: Eindhovenbe igazolt a korábbi Fradi-kedvenc (She)
No nem a világhírű PSV-be, hanem az FC Eindhovenbe: a holland labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő klub a hivatalos honlapján bejelentette a brazil Leonardo Santiago szerződtetését.
márc. 15
19:33
Kép: ezt kellett aláírnia a Golden State klasszisának! (She)
Kissé szokatlan kérés elé állították a Golden State Warriors dobóhátvédjét, Klay Thompsont. Egy szurkoló ugyanis szerette volna, ha a játékos aláírja a kenyérpirítóját.
márc. 15
20:09
BL: Falcao nem játszik a Man. City ellen – kezdőcsapatok (She)
Radamel Falcao sérülés miatt nem játszhat a Monaco labdarúgócsapatában a Manchester City elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 15
20:11
Európa-liga: a jegyek kevesebb mint felét kapják a döntősök (She)
A jegyek kevesebb mint felét kapják meg a részt vevő csapatok a labdarúgó Európa-liga döntőjében. A május 24-én, Stockholmban sorra kerülő fináléra a 48 ezer belépőből mindkét résztvevő együttes 10-10 ezret kap.
márc. 15
20:27
Mezőkövesd: NB II-es csapattal játszanak felkészülési meccset (She)
A Mezőkövesd labdarúgócsapata a válogatott vb-selejtezője miatti szünetben is játszik mérkőzést, mégpedig az NB II-es Budaörssel – adta hírül a klub honlapja.
márc. 15
20:45
Manchester United: Ibrát a tengerentúlra csábítják (She)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy ajánlatott tett a Manchester United kiváló csatárának, Zlatan Ibrahimovicnak – állítja a játékos ügynöke.
márc. 15
20:47
BL: Monaco–Manchester City élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Monaco az idegenben összeszedett 5–3-as hátrányt igyekszik megfordítani a Manchester City ellen, egyik legjobbja, a sérült Radamel Falcao nélkül. Kövesse velünk az izgalmasnak ígérkező mérkőzést a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 15
20:49
BL: Atlético Madrid–Leverkusen visszavágó élőben az NSO-n! (She)
Az Atlético Madrid–Leverkusen mérkőzésen csodát kell tenniük a németeknek a továbbjutáshoz. Csak a linekeri mondásban bízhatnak? Onlive közvetítés, érdekességek itt!
márc. 15
21:03
Női kézi BL: a BOK-csarnokban lesz az FTC–CSM mérkőzés (She)
Az európai szövetség (EHF) honlapja szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria a BOK-csarnokban fogadja a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.
márc. 15
21:21
Real: nem bíznak Navasban, a PL-ből jöhet helyettes? (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid elöljáró megelégelték Keylor Navas tevékenységét, és új kapust szerződtetnének a nyáron.
márc. 15
21:23
Szlovákia: megújul a bajnokság, László Csabának tetszik (She)
A következő szezontól alapszakaszra és rájátszásra bontják a tizenkét csapatos szlovák labdarúgó-bajnokság programját. A dunaszerdahelyi csapat vezetőedzőjeként dolgozó László Csabának tetszik az újítás.
márc. 15
21:57
Szerbia: a Partizan 5.1 millió eurót kap 19 éves védőjéért (She)
A Partizan Beograd labdarúgócsapata a nyáron 5.1 millió euróért eladja 19 éves védőjét, Nikola Milenkovicsot a Fiorentinának. Ezt a belgrádiak sportigazgatója árulta el.
márc. 15
21:59
Barca: a Bayern alapemberével erősítenének a nyáron (She)
A Cadena SER értesülése szerint a La Ligában szereplő Barcelona azt fontolgatja, hogy újra szerződteti korábbi középpályását, a Bayern Münchent erősítő Thiago Alcántarát.
márc. 15
22:01
Bayern: Müller hajlik rá, hogy Manchesterbe menjen – sajtóhír (She)
A Mundo Deportivo értesülése szerint a Bundesligában szereplő Bayern Münchent erősítő Thomas Müller hajlik rá, hogy elhagyja a bajorokat, méghozzá a Manchester United kedvéért.
márc. 15
22:51
BL: nem tett csodát a Bayer, továbbment az Atlético (She)
Idegenbeli 4–2-es győzelme után az Atlético Madrid hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel, és így a spanyol csapat jutott a nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 15
22:51
Bajnokok Ligája: Most már Guardiola is tudja, lövésből lesz a gól - kiesett a City (Agroinform)
A Monaco példát mutatott küzdésből és bátor játékból, így megérdemelten ütötte ki Guardiola Manchesterét.
márc. 15
22:53
BL: fordított a Monaco, kiejtette a Manchester Cityt! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Monaco az idegenbeli 5–3-as vereség után hazai pályán 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt, ezzel idegenben szerzett több góljának köszönhetően továbbjutott. Az első félidőben a Monaco lefutballozta Pep Guardiola csapatát, fordulás után a City rákapcsolt, és megérdemelten szépített, de Tiemoué Bakayoko szép fejese eldöntötte a párharcot.
márc. 15
22:55
Női röpi CEV-kupa: véget ért a BRSE bravúros menetelése (She)
Ami a szerb Sztara Pazovának és a francia Béziers-nek nem sikerült, a kétszeres győztes olasz Busto Arsiziónak igen: az itáliai együttes kettős győzelemmel kiejtette a Linamar-BRSE csapatát a CEV-kupa 2016–2017-es kiírásában. A Békéscsaba egészen a negyeddöntőig menetelt, ilyen teljesítményre magyar együttes 18 éve nem volt képes.
márc. 15
23:09
Női foci: Lewandowski öngólja után Jakabfiék a négy között (She)
Jakabfi Zsanett csapata, a címvédő VfL Wolfsburg idegenben 2–0-ra legyőzte a Bayern Münchent a női Német Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé. A magyar válogatott támadó sérülés miatt nem lépett pályára a mérkőzésen, amelyen a bajorok amerikai játékosa, Gina Lewandowski öngólt vétett.
márc. 15
23:27
BL: Simeone szerint csak egy dolog nem változott négy év alatt (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 4–2-es összesítéssel a negyeddöntőbe jutott. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
márc. 15
23:45
NS: Priskin nem tart a portugáloktól; Rakiticék boldogsága – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Keresés