Gazdasági hírek - TOP 4 óra

ma
21:18
Végrendelet minta 2022: mutatjuk, mikor érvényes egy végrendelet, mik a követelmények! (Pénzcentrum)
Akkor van szükségünk végrendeletre, amikor a törvényes öröklési rendtől eltérően szeretnénk halálunk esetére a földi javainkról rendelkezni, bármilyen okból kifolyólag történjen is ez. Végrendeletet majdnem bárki írhat, azonban, hogy egy végrendelet érvényes legyen és ne jelentsen valós kockázatot a végrendelet megtámadása, be kell tudnunk tartani
ma
22:15
Piacra lépett Magyarországon az Orlen-csoport (ProfitLine)
Piacra lépett Magyarországon az Orlen-csoport, összesen 143 hazai töltőállomást vesz át - közölte az Orlen csütörtökön az MTI-vel.
ma
19:48
7 napos időjárás-előrejelzés: Egy időre megszűnnek az éjszakai fagyok (Agroinform)
Marad a borús, felhős, néhol esős időjárás.
ma
21:15
Kétmilliárd forint uniós forrás érkezett Békés megyébe (ProfitLine)
Csaknem kétmilliárd forint fejlesztési forrást nyert el több Békés megyei település az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből - tájékoztatta csütörtökön közleményben az MTI-t a Békés Megyei Önkormányzat.
ma
20:15
Rezsitámogatást ad Kecskemét önkormányzata a rászorulóknak (ProfitLine)
Települési támogatást nyújt Kecskemét önkormányzata a lakossági átlagfogyasztást meghaladó gáz- vagy villanyáram költségeinek enyhítésére a rászorulóknak - tájékoztatta a település polgármestere az MTI-t csütörtökön.
ma
20:06
Veszélyesek lehetnek az okosjátékok (Piac és Profit)
Az okoseszközök működtetése is rejthet adatvédelmi kockázatokat az ESET tanulmánya szerint, ezért a társaság kiberbiztonsági szakértői azt ajánlják, hogy például okosjátékok vásárlása előtt a személyes adatok, a magánélet védelme, és a gyerekek biztonsága érdekében a felhasználók tájékozódjanak, biztonságos-e a kiválasztott eszköz otthoni használat
ma
23:21
Új alelnöke lesz az Állami Számvevőszéknek (ProfitLine)
Szomolai Csaba lesz az Állami Számvevőszék (ÁSZ) egyik alelnöke Holman Magdolna helyett, aki november 30-i hatállyal mondott le alelnöki tisztségéről - közölte a számvevőszék csütörtökön az MTI-vel.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: