2016. december 30. péntek

dec. 30
3:15
A szerelem gyógyítja a rákos Hardit (Blikk)
Budapest — Egy pokoli esztendőt követően idén a mennyekben érezte magát Hardi Richárd (23).
dec. 30
3:19
Így zarándokol lázasan, betegen Indiában Vámos Erika (Blikk)
Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője karácsony előtt Indiába utazott és egyhónapos zarándokútra indult, míg szerettei itthon ünnepeltek. A tervek szerint 10 ezer kilométert tesz meg.
dec. 30
3:23
Betegen zarándokol Indiában Vámos Erika (Blikk)
Bhuj — Nagy fába vágta a fejszéjét Vámos Erika (42): a TV2 műsorvezetője karácsony előtt Indiába utazott és egyhónapos zarándokútra indult – míg szerettei itthon ünnepeltek. A tervek szerint tízezer kilométert tesz meg, elhagyatott helyeken átgyalogolva, a Több mint TestŐr házigazdája most a Thár-sivatagban időzik.
dec. 30
3:33
Sorozatgyilkos ölhette meg a budapesti nőket (Blikk)
Budapest — Talán végre megoldódhat az a hároméves rejtély, amely a brutálisan meggyilkolt soroksári családanya, Krisztina halálát övezi.
dec. 30
3:51
Kembe Sorel elköltözött Kondákor Zsófitól (Blikk)
Budapest — Megdöbbentő információ jutott a Blikk birtokába: szakított a Jóban Rossz­ban sztárpárja!
dec. 30
4:51
Puzsér Róbert durván leszólta Vágó Istvánt (NLCafé)
Puzsér Róbert többek között agresszív szektás nuggernek nevezte Vágó Istvánt, majd részletesen kifejtette, mi is vele a baja. De Vágó Istvánt sem kellett félteni. Forrás: Nők Lapja Café: Puzsér Róbert durván leszólta Vágó Istvánt
dec. 30
5:09
Selyem melltartóban énekeltek a dögös Hadid lányok (Híradó)
A fehérnemű bemutatón, a színpad mögött fakadt dalra a két szexis üdvöske - ahogy kell, melltartóban és selyemköntösben.
dec. 30
5:09
Kapócs Zsóka komoly botrányba keveredett (NLCafé)
Kapócs Zsóka megsajnált egy lovat, és gyűjteni kezdett a megmentésére, csak a számlaszám nem stimmelt ezért az állatvédők és a kommentelők is felháborodtak. Forrás: Nők Lapja Café: Kapócs Zsóka komoly botrányba keveredett
dec. 30
5:45
Szakított Kembe Sorel és Kondákor Zsófi (NLCafé)
Bár egy napi sorozat forgatásán jöttek össze, Kondákor Zsófi és Kembe Sorel mégis keveset beszéltek a magánéletükről. Most kiderült, váratlanul véget ért a kapcsolatuk. Forrás: Nők Lapja Café: Szakított Kembe Sorel és Kondákor Zsófi
dec. 30
5:47
Gáspár Laci bisztrót vezet (NLCafé)
Gáspár Laci szeretne több lábon állni, új vállalkozásba fogott. Bisztrót vezet, amit igyekszik minél családiasabbá tenni. nem vonja ki magát a munka alól. Forrás: Nők Lapja Café: Gáspár Laci bisztrót vezet
dec. 30
5:54
Megszüntette a rendőrség a nyomozást a békéscsabai Joghatás Kft. ellen (MaHu)
A feljelentés előtt egy közbeszerzési szakértő megállapította, hogy tizenhat esetben figyelmen kívül hagyták a közbeszerzésre vonatkozó törvényi előírásokat. Problémákat tártak fel a jogi vizsgálatra kirendelt ügyvéd szakértők is.
dec. 30
6:03
Putyin „kellemetlen” választ ígér Washingtonnak (Híradó)
Azzal vádolta meg a Kreml Washingtont, hogy "végleg szét akarja rombolni" a kapcsolatait Moszkvával, és alaptalannak minősítve visszautasította az amerikai vádakat az állítólagos orosz hackertámadásokról.
dec. 30
6:03
Puzsér Róbert durván leszólta Vágó Istvánt (NLCafé)
Puzsér Róbert többek között agresszív szektás nyuggernek nevezte Vágó Istvánt, majd részletesen kifejtette, mi is vele a baja. De Vágó Istvánt sem kellett félteni. Forrás: Nők Lapja Café: Puzsér Róbert durván leszólta Vágó Istvánt
dec. 30
6:05
Vizsgálják a pelenka áfacsökkentésének lehetőségét (Híradó)
A gyermekételek és a pelenka áfájának csökkentését is vizsgálják a családokat segítő további javaslatokkal együtt, a kormány azonban még nem döntött a részletekről - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Magyar Hírlap pénteki számában megjelent interjúban.
dec. 30
6:18
Megsérthették a tűzszünetet Szíriában (Híradó)
Helyi idő szerint péntek nulla órakor hatályba lépett Szíriában az egész országra kiterjedő tűzszünet, de a hírek szerint kevesebb mint két órával később máris mindkét oldal megsértette.
dec. 30
6:20
Eltűnt milliók és befejezetlen ház: rémálommá vált az építkezés (Híradó)
Egy nyugdíjas házaspár még tavaly kezdte tervezni a lányuk közelében eltölteni kívánt nyugdíjas éveiket. Maglódon vásároltak telket, hogy arra húzzák fel álomházukat, de az mára rémálomházzá vált.
dec. 30
6:22
Többségi gyógyszerészi tulajdonban kell lenniük a patikáknak (Híradó)
Biztosítani kell a valódi többségi gyógyszerészi tulajdont a közforgalmú patikákban: 2017. január 1-jétől a gyógyszerészi tulajdonrésznek meg kell haladnia az 50 százalékot.
dec. 30
6:33
Ínycsiklandó: egy virsli sem marad majd a tányéron, ha így készíti el (Blikk)
Nem csak a szokásos módon elkészített virslivel kínálhatjuk meg a vendégeket. Készítsünk sajttal töltött, baconbe tekert virsliket!
dec. 30
6:36
Tovább csökkent a csecsemőhalandóság (Híradó)
A hivatalos statisztika történetében az eddigi legalacsonyabb értékre, húsz százalékkal csökkent a csecsemőhalandóság az elmúlt két évben Magyarországon. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Rétvári Bence egy szocialista képviselő írásbeli kérdésére válaszolva ismertette a születésekkel kapcsolatos adatokat.
dec. 30
6:38
Visszatér a köd (Híradó)
Pénteken napos idő várható, de ködös, párás körzetek is maradhatnak.
dec. 30
6:40
Élelmiszer-rendőrséggé alakulhat a Nébih (Híradó)
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer-rendőrséggé alakulhat jövőre, hogy eredményesebben léphessen fel a tisztességtelen piaci szereplők ellen - olvasható a Magyar Idők pénteki számában.
dec. 30
6:42
Magánkiadók továbbra sem adhatnak ki közismereti tankönyvet (Híradó)
A magánkiadók által írt új irodalom-, matematika-, történelem- vagy egyéb közismereti tankönyv 2017-ben sem kerül az állam által elismert tankönyvek jegyzékére.
dec. 30
6:44
Megkezdi működését a Nemzeti Ménesbirtok (Híradó)
Megteremtődtek a feltételek ahhoz, hogy 2017. január 1-jén megkezdje működését a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Mezőhegyesen - mondta a ménesbirtok újjászervezésének koordinálásáért felelős kormánybiztos az MTI-nek.
dec. 30
6:51
Alig 2 óra telt el, de már megsértették a tűzszünetet Szíriában (Blikk)
Szíriában helyi idő szerint péntek nulla órakor hatályba lépett az egész országra kiterjedő tűzszünet, de a hírek szerint kevesebb mint két órával később máris mindkét oldal megsértette.
dec. 30
6:54
Újra kiírták a 3-as metró egyik tenderét (Híradó)
Újra megjelentette a BKV az Európai Unió hivatalos lapjában a 3-as metró Kőbánya-Kispest és Népliget közötti szakaszának felújítására vonatkozó tendert - írta pénteken a Világgazdaság.
dec. 30
6:56
A színházak is készülnek a szilveszterre (Híradó)
Számos színházban dupla előadást játszanak december 31-én, emellett több helyen pezsgővel, üdítővel, aprósüteménnyel várják azokat, akik színházban töltik a szilveszter estét.
dec. 30
7:09
Bodrogi Gyula őszinte vallomása: meg kellett műteni a szívemet (Blikk)
A Nemzet Színészének koszorúér-szűkület volt a szívében, ezért volt szükség a műtétre.
dec. 30
7:12
Amikor rémálommá válik az építkezés – Reggeli hírexpressz (Híradó)
Indítsa a napot a legfrissebb hírekkel!
dec. 30
7:27
Nem látogatták a kiállítását: dühében szétverte a művelődési házat a magyar költő (Blikk)
Budakeszi - H.Tamás , aki saját magát írónak-költőnek-festőnek-barlangásznak tartja, már öt éve próbálkozik azzal, hogy rávegye a város vezetését, hogy támogassák művei megjelenését. Tamás másfélmillió fointot remélt, ám ehelyett azzal kellett beérnie, hogy a helyi művházban kiállították a képeit.
dec. 30
7:29
Beperelnék az állatvédők Kapócs Zsókát (Blikk)
Budapest - A Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány eljárást indítana a színésznő ellen, mert szerintük törvénytelenül gyűjt pénzt egy ló megmentésére.
dec. 30
7:30
Napi horoszkóp - 2016. december 30., péntek (Híradó)
A Bak nem mer kezdeményezni, az Ikrek túlságosan nyersen fogalmazza meg a véleményét, a Bika még nem tudja hol tölti majd az év utolsó napját.
dec. 30
7:33
Hideg, de napos lesz az év utolsó előtti napja (444)
„Reggel -4 és -11, napközben -1, +3 fokot mérhetünk majd” - írja az Időkép. Szilveszterre viszont borongósabb, szottyosabb időt ígérnek.
dec. 30
7:35
Újra kiírta a BKV a 3-as metró felújításának első tenderét (444)
Babakocsisok, kerekesszékesek, bőröndösök: Lesznek liftek! Állítólag lesznek liftek!!
dec. 30
7:37
Jövőre sem adhatnak ki közismereti tankönyvet magánkiadók (444)
A magánkiadók által írt új irodalom-, matematika-, történelem- vagy egyéb közismereti tankönyv 2017-ben sem kerül az állam által elismert tankönyvek jegyzékére.
dec. 30
7:45
Készüljön fel: íme, néhány tipp, hogyan fogjon taxit szilveszterkor (Blikk)
Minden évben probléma, hogy az átbulizott szilveszter éjszaka után, mégis hogyan fogjunk taxit. Tamás Miklós, a City Taxi elnöke és Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke adott tippeket, hogyan kell hívni taxit Budapesten szilveszterkor.
dec. 30
7:47
Elképesztő összeget fordít fia tanulmányaira Gyurcsány Ferenc (Blikk)
Milánó - Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök fia, Tamás Európa egyik legjobb egyetemén tanul, ahol nem csak az oktatás, de a tandíj is kiemelkedik a többi intézmény közül. A Bocconi Egyetem éves díja 3 millió forint.
dec. 30
7:48
Harminc feltételezett terroristát vettek őrizetbe (Híradó)
Annak gyanújával, hogy kapcsolatban álltak az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel, harminc embert vett őrizetbe a török rendőrség – a jelentette pénteken a Dogan török hírügynökség.
dec. 30
8:03
Óriási fagy: véget vethet a szilveszteri bulinak a brutális hideg (Blikk)
Brutális hidegre lehet számítani szilveszter éjszaka, így nem árt, ha jobban odafigyelünk egymásra és önmagunkra is.
dec. 30
8:05
Aradszky László vallomása bátyja bebörtönzéséről és disszidálásáról (Blikk)
Aradszky László testvére 1956-ban elhagyta az országot. A színész itthon maradt a beteg édesapjával.
dec. 30
8:06
A korrupt politikusok is óvodai kiflilopással kezdték (444)
Egy új kutatás bemutatta, hogyan változik meg az agyunk minden tisztességtelen cselekedet után, és hogyan szokunk hozzá az egyre nagyobb hazugságokhoz.
dec. 30
8:07
Vigyázat: ilyen hatással van a szervezetére az alkohol (Blikk)
Az ünnepi időszakban általában több alkoholt fogyasztunk, mint egyébként szoktunk.
dec. 30
8:18
Élelmiszer-rendőrséggé alakulhat a Nébih Magyarországon (Blikk)
Magyarország - Élelmiszer-rendőrséggé alakulhat jövőre a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogy eredményesebben léphessen fel a tisztességtelen piaci szereplők ellen - írja a Magyar Idők.
dec. 30
8:20
Döbbenet: Király Viktort kirabolták - pótolhatatlan dolgai tűntek el (Blikk)
Budapest - Még december elején jártak a betörők a Megasztár-győztes popsztárnál.
dec. 30
8:36
Hiába nyerte meg a tehetségkutatót: még mindig bántják a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzőjét (Blikk)
Szabó Bencét még most is gyakran csúfolják, bántják, pedig ő már annyi nehézséggel megküzdött az élete során.
dec. 30
8:39
Matolcsyék nem árulják el, mennyi jutalmat osztottak az MNB-nél (444)
Még a jegybank alapítványai is készségesen válaszoltak. Köztisztviselőnek idén a Fővárosi Önkormányzatnál volt a legjobb lenni, ha a karácsonyi jutalmak alapján skálázunk, 460 ezer forint pluszt vihettek haza.
dec. 30
8:41
Egy fővárosi cég 150 millió forintos átutalását térítette el két csaló (444)
Állítólag úgy meghekkelték a rendszert, hogy nem a NAV-nak, hanem az ő számlájukra ment a hatalmas összeg. A huszonéves olasz állampolgárokat egy budapesti bankban kapcsolták le, amikor fel akarták venni a summát.
dec. 30
8:54
Szakítása után változott bombanővé Fresh Andi (Blikk)
Nem mindig érezte igazán jól magát a bőrében Fresh Andi, sőt volt idő, amikor 12 pluszkiló is volt rajta.
dec. 30
8:56
Elárulta titkát: így tartja magát fiatalosan 58 évesen is a Szomszédok egykori sztárja (Blikk)
Budapest - A Szomszédok egykori sztárja speciális szépészeti eljárással kezelteti az arcbőrét.
dec. 30
9:00
Nógrádi: Trump-ellenes csomaggal búcsúzik Obama (Híradó)
Obama számos olyan intézkedést hozott, amely megkeseríti az új elnök életét - mondta a biztonságpolitikai szakértő.
dec. 30
9:00
II. Erzsébet királynő halálhíre megrázott mindenkit – később kiderült, álhírről van szó (NLCafé)
A briteket megrázta a hír, amikor a BBC a saját oldalán közzétette a gyászhírt: december 29-én elhunyt II. Erzsébet királynő. Azóta sok részlet kiderült. Forrás: Nők Lapja Café: II. Erzsébet királynő halálhíre megrázott mindenkit – később kiderült, álhírről van szó

Keresés