2019. február 25. hétfő

febr. 25
5:30
Ragyogó napsütéssel köszön a tavasz csütörtökön (Kiderül)
A hétvégén sarkvidéki eredetű légtömegek hozták vissza a telet pár napra, mától azonban enyhülés kezdődik: ismét a megszokottnál melegebb lesz hazánkban. Csütörtökön 20 fok közelébe emelkedhet a hőmérséklet nyugaton.
febr. 25
9:42
Hatalmas szélvihar tombolt Máltán (Kiderül)
Szélvihar okozott több méteres hullámokat Málta partjainál február 24-én, vasárnap. A kicsapó hullámok több tucat halat repítettek az utakra.
febr. 25
11:03
Közel 20 fokig melegszik az idő a hét közepére, elő a tavaszi cuccokkal! (Szeretlek Magyarország)
Éjszaka még hideg lesz, de a hét közepén napközben akár 19 fokos csúcsot is mérhetünk majd.
febr. 25
13:39
Megjött a tavasz, 20 fok lesz (Hírstart)
Minden jel arra mutat, vége a télnek, a héten már erős felmelegedés kezdődik, a hőmérséklet átlag felett teljesít. Hétvégén lesz egy apró visszaesés, de észre sem fogjuk venni.
febr. 25
13:54
Péntekig nem lesz szükség esernyőre (Kiderül)
Kedden még sok felhő szűri a napsugarakat, szerdán és csütörtökön azonban bőven lesz részünk napsütésben. Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, aznap és szombaton szórványosan számíthatunk esőre.
febr. 25
15:21
Elkezdődött a melegedés (Hírstart)
2019. február 25-én reggel 4-6 fokkal magasabb volt a hőmérséklet, mint tegnap ilyenkor. Egyre inkább délies irányú szelet tapasztalhatunk, ami melegebb levegőt hoz, és ez a tendencia legalább péntekig ki is tart. Emiatt a ma reggeli hőmérséklet-változás térkép kipirosodott: Sopronban reggel 9 óra körül 12 fokkal volt melegebb, mint vasárnap ugyane
febr. 25
17:21
Tavasz? Már a nyakunkon (Hírstart)
Már csak négyet kell aludni a meteorológiai tavasz kezdetéig, és ezt az időjárás is érzi. Melegedés, száraz idő várható a következő napokban. Részletek a kisfilmben.

Keresés