2019. március 2. szombat

márc. 2
5:12
Egy hétig hőmérsékleti hullámvasúton ülünk (Kiderül)
Az átvonult hidegfront után a hétvége második felétől ismét gyors melegedés kezdődik. Hétfőn már helyenként ismét 20 fok közelébe melegszik fel a levegő, aztán újabb hidegfront érkezik.
márc. 2
7:09
Keresheted elő az esernyőt. A jövő hét időjárásában nem lesz köszönet (Blikk)
Nem sokat fogjuk látni a Napot!
márc. 2
7:27
Szeszélyes időre számíthatunk szombaton (Hírstart)
Óvatosan melegszik az idő a hétvége első napján, sok lesz a felhő.
márc. 2
7:33
Az idei volt a legmelegebb nyár Ausztráliában (Hírstart)
A legmelegebb nyarát élte meg Ausztrália – közölte pénteken az ország meteorológiai hivatala. Az ország átlaghőmérséklete decembertől február végéig 2,14 ...
márc. 2
7:45
Mérséklődik a meleg a hétvégén (Hírstart)
Mérséklődik a meleg március első napjaiban, többfelé 10 fok alatti maximumok lesznek. Emellett változékonyabb lesz az időjárás, helyenként eső, zápor is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
márc. 2
8:27
Túl hamar örültünk a tavaszias időnek (Hírstart)
Délelőtt az erősen felhős égből főleg a Dunántúlon alakul ki záporeső. Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de a nyugati megyékben borult időszakok is várhatók, a legtöbb napsütés pedig a Tiszántúlon valószínű. A Nyugat-Dunántúlon szórványosan, az Északi-középhegység térségében néhol fordulhat elő kisebb eső, zápor. Az északias szél
márc. 2
9:57
Borul és derül ezen a hétvégén (Hírstart)
A nyugati megyékben borult időszakok várhatók, napsütés a Tiszántúlon valószínű szombaton – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat
márc. 2
10:27
Hűvösebb, szeles hétvégével indul a tavasz, de hétfőn megint hirtelen felmelegszik (Szeretlek Magyarország)
Szeszélyes napok várnak ránk, még hó is lehet, hétfőn pedig már akár 20 fokot is mérhetünk.
márc. 2
10:51
Tartós lesz a hőhullám - március közepéig marad a meleg (Hírstart)
Március közepéig kitarthat Európában a szokatlanul meleg időjárás, ami tudósok szerint a globális felmelegedés újabb bizonyítéka - írja a Bloomberg. Az Egyesült Királyságban hőmérsékleti rekordok dőlnek, most fordult elő először...
márc. 2
11:15
Változatos lesz a hétvégi időjárás (Hírstart)
A nyugati megyékben borult időszakok várhatók, napsütés a Tiszántúlon valószínű szombaton – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.
márc. 2
11:30
Miért a tavasz a legmozgalmasabb évszakunk? (Kiderül)
A meteorológiai tavasz március 1-jén kezdődött el, amely vitathatatlanul az év legaktívabb időszaka. A tavaszi időjárási események között a hó, az árvizek és a viharos szél is előfordul.
márc. 2
11:45
Melegrekorddal indult a hónap a fővárosban (Hírstart)
A legmagasabb napi minimum-hőmérséklet rekordja dőlt meg március első napján Budapesten.
márc. 2
13:33
Két melegebb nap jön (Kiderül)
Hétfőn este érkezik meg az újabb hidegfront hazánk fölé, amely előtt intenzív melegedést tapasztalhatunk a következő két nap folyamán.
márc. 2
14:09
Kárpát-medencei szomszédainknál még melegebb volt a tél utolsó napja (Hírstart)
Megdőlt az országos melegrekord február 28-án.
márc. 2
15:33
Pár fokkal visszaesik a hőmérséklet az ország területén (Hírstart)
Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de hosszabb-rövidebb időszakokra ennél kevesebb felhő is elképzelhető. Ugyanakkor pénteken északkeleten, illetve szombaton a nyugati megyékben borult időszakok is lesznek.
márc. 2
17:09
Elege van már a télből? Itt a friss előrejelzés (Napi)
A hidegfront elvonultával szombaton hűvösebb időben volt részünk. Vasárnap azonban egy melegfront közeledik, és a délnyugati áramlás révén délutántól egyre melegebb levegő tölti majd ki a Kárpát-medencét. Ismét lehet 20 fok az országban a jövő héten. Az OMSZ a kisfilmben mutatta be prognózisát.
márc. 2
17:15
Elege van már a télből? Itt a friss előrejelzés (Hírstart)
A hidegfront elvonultával szombaton hűvösebb időben volt részünk. Vasárnap azonban egy melegfront közeledik, és a délnyugati áramlás révén délutántól egyre melegebb levegő tölti majd ki a Kárpát-medencét. Ismét lehet 20 fok az országban a jövő héten. Az OMSZ a kisfilmben mutatta be prognózisát.
márc. 2
17:17
Szeles idő várható a tavasz első hétvégéjén (Hírstart)
Néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat.

Keresés