2019. március 2. szombat

márc. 2
3:57
Horror: láncfűrésszel vágott a lábába a magyar focista, nem tudja, mikor állhat újra lábra (Blikk)
Abszurd körülmények között veszítette el egyik legjobb góllövőjét a Jász-Nagykun-Szolnok megyei másodosztályban szereplő Tiszaföldvár VSE.
márc. 2
4:09
Amerikában lehet sztár a magyar válogatott focista (Ripost)
Edzője kiugró teljesítményt vár Németh Krisztiántól a ma kezdődő 2019-es szezonban. A magyar válogatott csatár tavaly tért vissza az amerikai Sporting Kansas City labdarúgócsapatához. Rajta kívül még két honfitársa játszik Vermes Péter klubjában, és ketten a riválisoknál.
márc. 2
7:21
Főszerepre vágyik a Fradi Csonka Picije - interjú (BorsOnline)
Eddig csak epizódszerep jutott a Ferencváros felnőttcsapatában a 18 éves Csonka Andrásnak, aki abban bízik, több lehetőséghez kap a jövőben.
márc. 2
7:45
El Clásico: szaporodnak a gondok – Ramos nélkül maradhat a Real (She)
A Marca pénteki híre szerint sérülés miatt kérdésessé vált a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos játéka a szombati, Barcelona elleni bajnoki rangadón.
márc. 2
8:09
Ricciardo: Nem futamodtam meg Verstappen elől! (m4sport.hu)
Nem Max Verstappen, hanem a boldogtalanság elől menekült Daniel Ricciardo a Red Bull elhagyásával, de megérti, hogy exfőnöke, miért érezte ezt másként.
márc. 2
8:18
Zöld-fehér összekacsintás kizárva (Azenpenzem)
Győrben újra összecsap a női kézilabda BL-mezőny két magyar élcsapata. A Fradinál még él a „pontgyűjtő akció”, a címvédő Győr már megnyerte a csoportot.
márc. 2
8:21
Mesecímet tanult meg először magyarul a Győr norvég kézise (BorsOnline)
Újabb öldöklő csatára lehet számítani a BL-ben a két magyar csapat, a Győr és a Fradi között. Az első középdöntős meccsük Érden döntetlenre (32-32) végződött.
márc. 2
8:33
NHL: fekete nap New Yorkban; megint kikapott a Ducks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a bajnoki címvédő Washington Capitals 3–1-re nyert a New York Islanders vendégeként, ezzel pontszámban be is érte a Keleti főcsoport 4. helyén álló együttest.
márc. 2
8:39
Leclerc: Számomra nem újdonság, hogy Vettelé az elsőbbség (m4sport.hu)
Természetesnek tekinti, hogy a csapata újfiúként a már bizonyított bajnok mögé sorolja, de azon lesz, hogy ez ne maradjon így örökre.
márc. 2
8:45
Rengeteg focimeccset és az NB I. legrégebbi városi rangadóját hozza a tavasz (888.hu)
Március első hétvégéjén végre elrajtol az NB III., de az első osztályú foci is hozhat érdekességeket.
márc. 2
8:51
Tenisz: az Emmi eljárást indított, reagált a szövetség (She)
A közbeszerzési hatóság honlapja szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma eljárást kezdeményezett a tavalyi ATP- és WTA-tornával, illetve az ifjúsági csapat-világbajnoksággal kapcsolatban, hogy kivizsgálja, a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) miért mellőzte a közbeszerzési eljárásokat a megbízások odaítélésekor. A Nemzeti Sport megkeresésére re
márc. 2
8:57
Egyéni csúccsal európai elitben Krizsán Xénia (Infostart)
800 méteren élete legjobbját futotta az MTK sportolója a glasgow-i fedettpályás atlétikai Eb ötpróba számában, összesítésben 7. helyen zárt.
márc. 2
8:57
Négyszer volt hosszabbítás Atlantában (m4sport.hu)
A Bulls több mint háromszáz pontot hozó meccsen győzött.
márc. 2
9:03
NBA: négy hosszabbítás és 329 pont a Hawks–Bulls meccsen (She)
Négy hosszabbítást, 329 pontot és így végül 168–161-es vendégsikert hozott az Atlanta Hawks–Chicago Bulls meccs az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A hazaiaknál Trae Young 49 pontot dobott, a vendégeknél Zach LaVine 47-et. A ligaelső Milwaukee Bucks sorozatban hetedszer győzött, ezúttal a Los Angeles Lakers ott
márc. 2
9:15
Lesz-e sorozatban negyedszer is Fradi-négyes a DVTK kapujában? (She)
Két teljes kör lement a 2018–2019-es NB I-es idényből, jön a harmadik, tehát már csak tizenegy forduló van hátra. A bajnoki címért harcoló Ferencváros és Mol Vidi FC ismét otthon szerepel, előbbi a DVTK-val, utóbbi a Kisvárdával csap össze – mindkét vendéggárdának égető szüksége lenne pontra, pontokra. A játéknap legnagyobb hagyományú összecsapása
márc. 2
9:21
Hanga az El Clásicóról: A Barca megveri a Realt (BorsOnline)
Szombaton rendezik a vi­lágfutball talán legjobban várt bajnoki rangadóját, az El Clásicót, azaz a Real Madrid–Barcelona összecsapást. A katalánok kosárlabda-együttesének magyar erőssége, Hanga Ádám azonban nem tud részt venni a derbin, ugyanis meccset játszik a hétvégén. Az El Clásico-hangulatról így sem maradt le, hi­szen pénteken épp a Reallal c
márc. 2
9:33
Az El Clásico a rangadók napjának csúcspontja - sport a tévében (Infostart)
A rengeteg futball és kézilabda mellett atlétika, vízilabda, kosárlabda és darts is várja a sportrajongókat.
márc. 2
9:45
DAC: nem büntették meg Kalmárt a nyilatkozata miatt (She)
A Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága nem büntette meg Kalmár Zsoltot a DAC–Slovan mérkőzés után tett nyilatkozatáért.
márc. 2
9:57
Kép: megszületett Nikolics Nemanja harmadik gyermeke (She)
Nikolics Nemanja, a Chicago Fire labdarúgócsapatának magyar csatára az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy megszületett harmadik gyermeke, Nia.
márc. 2
10:03
Hihetetlen meccs négy hosszabbítással Atlantában, a Lakers is kikapott a Buckstól (She)
A végjátékban túl sokat hibáztak LeBron Jamesék, a ligaelső Milwaukee viszont éppen akkor volt elemében, úgyhogy Eric Bledsoe-ék megint győztek és biztosították helyüket a rájátszásban. Az Atlanta és a Chicago összecsapása négy hosszabbítást és az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) történetének harmadik legtöbb pontját hozta, Kawhi Leonard dobása
márc. 2
10:03
Óriási hír: visszatér a Forma-1-be Niki Lauda (Blikk)
„Még mindig itt vagyok, és az a célom, hogy teljes gázzal visszatérjek a Forma–1-be” – jelentette ki a háromszoros világbajnok egykori pilóta, a tavalyi tüdőátültetése után lábadozó Niki Lauda.
márc. 2
10:09
Kajak-kenu: elkél a segítség – összefogtak Tóth Róbertért (She)
Összefogott a kajak-kenu társadalom, hogy segítse az ifjúsági Európa- és többszörös országos bajnok kajakos, Tóth Róbert gyógykezelését. A 29 éves sportoló a rák egy agresszív fajtájával, az úgynevezett Adenoid Cystic Carcinoma nevű ritka daganatos megbetegedéssel küzd; a teljes gyógyuláshoz az Egyesült Államokban kellett gyógykezelést keresnie fel
márc. 2
10:09
Gólyahír: ismét apa lett a 27-szeres magyar válogatott futballista (Blikk)
Megszületett Nikolics Nemanja harmadik gyermeke!
márc. 2
10:21
MLS: az 1996-os rajt mulatságos csetlés-botlások gyűjteménye (She)
Az MLS 1996-os indulásának története rengeteg, a labdarúgáshoz vajmi keveset konyító, de nagyon elszánt figura lelkesedésének és mulatságos csetlés-botlásának gyűjteménye.
márc. 2
10:21
Gratulálunk! Megszületett Nikolics Nemanja gyermeke (BorsOnline)
Insta-oldalán mutatta meg követőinek az új jövevényt a magyar válogatott csatára. Nikolics Nemanja harmadik gyermeke a Nia nevet kapta, és láthatóan gyönyörű, egészséges baba!
márc. 2
10:23
Kép: „Expecto patronum” – Messi két kisfia varázsolt (She)
A farsangi időszakban bevett szokás, hogy a kisgyerekek jelmezbe bújva mennek óvodába vagy iskolába. Lionel Messi két kisfia, Thiago és Mateo is így tett, pénteken legkedvesebb főhősüknek öltöztek.
márc. 2
10:27
Gólyahír, harmadszor is apuka lett a magyar focisztár (Ripost)
Újabb taggal bővült Nikolics Nemanja családja. A Chicago Fire ásza már három gyermek édesapja.
márc. 2
10:29
Magyar sportolóról beszélnek Európában, ebben lett a legjobb (Ripost)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott ugyan nem jutott ki a világbajnokságra, de Vojvoda Dávid fontos dologban lett az első Európában.
márc. 2
10:51
MLS: Gólkirály akarok lenni – Nikolics a rajt előtt (She)
Az MLS bajnoki rajtjára váró öt magyar légós közül Nikolics Nemanja a Chicago Fire-nél uralkodó jó légkörről és a megfelelő motivációról ugyanúgy beszélt lapunknak, mint arról, hogy ez lesz-e az utolsó éve a tengerentúlon
márc. 2
11:18
Sopron–Szekszárd újratöltve (Azenpenzem)
Vihar kíséri a női kosárlabda Magyar Kupa háromnapos döntőjét: a kedden Euroliga-negyeddöntőt játszó Sopron enyhén szólva is nehezményezi a torna időzítését.
márc. 2
11:21
Tenisz: Kyrgios újabb nagy skalpja; Györe megint elődöntős (She)
Nick Kyrgios elkapta a fonalat Mexikóban, ahol Rafael Nadal és Stan Wawrinka után a harmadik kiemelt John Isnert is legyőzte, így bejutott az acapulcói tenisztorna döntőjébe.
márc. 2
11:30
Mire képes Shane Tusup? Hamarosan minden kiderül (Ripost)
Hosszú Katinka exférje gőzerővel készül a golfszezonra. Vajon milyen sikereket fog elérni ebben a sportágban?
márc. 2
11:45
Emberemlékezet óta nem volt ilyen az NB II-ben – de történelmet ír-e a Rákóczi? (She)
Izgalmas hajrára van kilátás az NB II-ben, hiszen huszonöt fordulót követően három csapat, a Gyirmót FC Győr, a ZTE és a Kaposvár egyaránt 50 ponttal áll – ez egyébként az eddig megszerezhető egységek 66.6 százaléka. A zalaiak és a gyirmótiak jó szereplése nem meglepetés, hiszen mindkét klubnál a feljutást tűzték ki célul tavaly nyáron és ennek meg
márc. 2
11:45
Háromgyerekes apuka lett Nikolics Nemanja (m4sport.hu)
A Chicago Fire magyar válogatott támadója az Instagramon közzétett képpel jelentette be az örömhírt.
márc. 2
11:57
Kik és hogyan irányították a futballéletet a budapesti kávéházakból? (She)
Volt idő, amikor a válogatottat az Opera Kávéház híres futballasztalánál állították össze, a sportág életét meghatározó titkos egyezségek a játékterem homályában köttettek, a kártyacsaták hevében pedig válogatott labdarúgók aggódhattak, nem hívják-e őket a telefonhoz, hogy a vonal túlsó végén a Nemzeti Sport riportere érdeklődjön, sportszerűen
márc. 2
12:21
Alpesisí-vk: hazai pályán nem ment a norvégoknak (She)
A norvégiai Kvitfjellben férfi lesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa. A versenyt az olasz Dominik Paris nyerte meg. Az oroszországi Roza Hutorban esedékes szuper-G-futamot a rossz időjárás miatt törölni kellett, így viszont matematikailag is behozhatatlan előnyre tett szert az összetettben az amerikai Mikaela Shiffrin.
márc. 2
12:33
MU: Solskjaer szerint furcsa lenne, ha nem maradna (She)
Ole Gunnar Solskjaer és a Manchester United is nyilvánvaló jelét adta annak, hogy közösen képzelik el a jövőt. A norvég szakember a Southampton elleni szombati bajnokit felvezető sajtótájékoztatón gyakorlatilag hűséget fogadott a klubnak.
márc. 2
12:33
Ez a szerelem, így ébredtek Fucsovics Mártonék (Ripost)
A magyar teniszsztár hazarepült Budapestre, azonban pár nap múlva már Amerikában áll rajthoz.
márc. 2
12:33
Burkolt MU-bejelentés? Solskjaerral hirdetik a következő idény bérleteit (m4sport.hu)
Véglegesítik a klublegendát a kispadon?
márc. 2
12:51
NB I: Kisvárdáról a román válogatottba – Grozavval is számolnak (She)
A Kisvárda labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy Gheorghe Grozav tagja a román válogatott bő keretének a márciusi Eb-selejtezők előtt.
márc. 2
12:57
Barca: miért nem törődik Messi a labdával az első percekben? (She)
Ernesto Valverde, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője a Financial Timesnak adott interjújában többek között Lionel Messi különleges, mérkőzések elején alkalmazott stratégiájáról is beszélt.
márc. 2
13:03
Györe László elődöntős Sao Paulóban (m4sport.hu)
A zentai születésű teniszező háromszettes meccset nyert a nyolc között.
márc. 2
13:27
PL: Tottenham Hotspur–Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó Premier League 29. fordulójában észak-londoni derbire kerül sor, a Tottenham Hotspur az Arsenalt fogadja a Wembleyben. Tartsanak velünk, kövessék a rangadót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 2
13:39
Remek formában: Icardi neje merész fürdőruhában pózolt Dubaiban – kép (She)
Legutóbb tavaly decemberben volt eredményes Mauro Icardi, az Internazionale támadója, akitől nemrég elvették a csapatkapitányi karszalagot, azóta pedig az együttes keretébe sem került be. Az argentin csatár nincs élete formájában, ellentétben a Dubaiban lencsevégre kapott feleségével, aki közös gyermekeikkel tölti szabadidejét a Közel-Keleten. A fu
márc. 2
14:15
Képgaléria: a Fáy utcában búcsúztatták Ihász Kálmánt (She)
Szombat délelőtt a Fáy utcában búcsúztatták a január végén, életének 78. évében elhunyt Ihász Kálmánt, a Vasas olimpiai bajnok, életműdíjas labdarúgó-legendáját. Tekintse meg az eseményről készült fotógalériánkat!
márc. 2
14:15
Négy magyar sprinter is elődöntőbe jutott az atlétikai Eb-n (m4sport.hu)
Sorok Klaudia, Kerekes Gréta, Kozák Luca és Szűcs Valdó is továbbment az előfutamból.
márc. 2
14:27
Északisí-vb: megszorítani sem tudták Johaugot 30 km-en (She)
Therese Johaug győzelmével ért véget Seelfeldben az északisí-világbajnokság 30 km-es tömegrajtos női sífutása. A norvég klasszis bő félperces előnnyel végzett az élen.
márc. 2
14:29
Horvátország: az eszéki szélső szándékosan belehajtott egy benzinkútba (She)
A horvát élvonalban szereplő NK Osijek labdarúgócsapata azonnali hatállyal szerződést bont a kulcsembernek számító 22 esztendős szélsővel, Petar Bockajjal, miután péntek éjjel ittasan belehajtott egy benzinkútba.
márc. 2
14:39
Hihetetlen sorozat, erre készül a Fradi (Ripost)
Nem győzni járnak az ellenfelek a Groupama Arénába a labdarúgó NB I-ben.
márc. 2
14:45
Atlétika: négy magyar is bejutott az elődöntőbe a fedett Eb-n (She)
Szűcs Valdó, valamint a nőknél Kerekes Gréta, Kozák Luca és Sorok Klaudia is elődöntőbe jutott a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság szombati előfutamaiból.

Keresés