2019. március 23. szombat

márc. 23
0:00
Megrázó jelenet: meccs közben, a pályán esett össze a teniszező, az egész teste görcsbe rándult (Blikk)
A Miami Open első fordulójában játszott egymás ellen a 19 éves Nicola Kuhn és a német Mischa Zverev. Ám a hosszú mérkőzés váratlan események miatt ért véget: Kuhn arccal előre a földre esett.
márc. 23
0:04
Már szombat estétől felborul a rend a Groupama Aréna környékén az Eb-selejtező miatt (Blikk)
Forgalomkorlátozásokra kell számítani a vasárnapi Magyarország-Horvátország labdarúgó-mérkőzés miatt a hétvégén Józsefvárosban és Ferencvárosban - közölte a rendőrség a honlapján.
márc. 23
0:08
Győzni akar az U19-es gárda (Blikk)
A győzelem a cél! A felnőtt labdarúgó-válogatott mellett az U19-es nemzeti csapatra is nehéz mérkőzés vár Horvátország ellen.
márc. 23
0:09
Exkluzív interjú Robert Jarnival; Mi lesz Kubicával? (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
márc. 23
0:12
„Elkeserítő az egész csapat” – Szalai Ádám kifakadt a szlovák–magyar meccs után (Blikk)
Máris baj van a labdarúgó-válogatottnál... Az együttes első idei Eb-selejtezőjén Szlovákia ellen idegenben kikapott 2-0-ra, s a meccs után a csapatkapitány Szalai Ádám (31) kifakadt társaira. Szavait hallva felvetődik a kérdés: valóban hisznek az Eb-re jutásban a játékosok?
márc. 23
0:16
11 embert állítottak elő a csütörtöki szlovák–magyar meccsen (Blikk)
600 rendőr felügyelte a biztonságot tegnap a nagyszombati standionban és környékén.
márc. 23
0:20
Hivatalos: Knoch Viktor kiszáll (Blikk)
Hivatalosan is bejelentette visszavonulását a 29 éves Knoch Viktor (képünkön), a pjongcsangi téli olimpián a fétfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltóval aranyérmes sportoló. A vb-ezüst és -bronzérmes koris mellett a női válogatott korábbi tagjai, Heidum Bernadett és Keszler Andrea is befejezte karrierjét.
márc. 23
0:24
„Győzni megyünk Lisszabonba” – Bizakodva lép pályára a Telekom Veszprém (Blikk)
Már az első meccsen is győzni akarnak a magyar csapatok a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligájában. A nyolcaddöntőben a Telekom Veszprém a portugál Sporting otthonában lép pályára (Sport1, 17.45), míg a Mol-Pick Szegedet a lengyel Wisla Plock látja vendégül (Sport1, 15.45).
márc. 23
0:28
„Kell egy tizenegyes, vagy nagy baj lesz” – Megfélemlítették a bundaügyben érintett focistákat (Blikk)
Nemcsak pénzzel, megfélemlítéssel is „ösztönözték” olykor a hazai bundaügyben érintett focistákat a kívánt eredmények elérésére – a 2011 márciusi, MTK–Békéscsaba U19-es bajnokin (4-0) legalábbis ez volt a helyzet. A négy, a mérkőzés befolyásolásában részt vett ifijátékos vallomásait elevenítették fel pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a b
márc. 23
0:32
Első helyen a WBO-nál a magyar ökölvívó! (Blikk)
― Ritka bravúrt vitt véghez Szellő Imre (35). A magyar ökölvívó vezeti ugyanis a Boksz Világszervezet (WBO) cirkálósúlyú ranglistáját. A sportoló a profik között hibátlan mérleggel, 23 győzelemmel büszkélkedhet. Mivel az első helyen áll, első számú kihívóként várja pályafutása következő, eddigi legizgalmasabbnak ígérkező szakaszát – írta Szellő klu
márc. 23
0:36
Tőle bizony retteghet: kemény ellenfél vár a pályán Neuerre (Blikk)
Manuel Neuer (32) kezdhet idegeskedni a Hollandia–Németország európa-bajnoki selejtező előtt... Ugyanis a nagyszerű formában futballozó holland válogatott védő, Virgil van Dijk (27) zsinórban három alkalommal szerzett gólt a Bayern München kapusával felálló német csapat ellen. Most vasárnap újra találkozhatnak a pályán ellenfélként, így magától adó
márc. 23
0:45
Nem tollbamondás – Bodnár Zalán jegyzete (She)
Szalai Ádám néha úgy dönt, ha már megkérdezik, mond is valamit az újságíróknak. Így tett 2013-ban, az arcpirító hollandiai 8–1-es vb-selejtez...
márc. 23
0:49
Realityfíling – Vincze András publicisztikája (She)
Két rövid történetet szeretnék leírni, mielőtt belevágok a közelmúlt slágertörténetébe: legyen VAR, vagy ne legyen VAR? Szóval még 1994-ben,...
márc. 23
4:57
Csoda kell vasárnap este. De ki lesz a vezér? (Ripost)
A világ második legjobb csapatát kell itthon legyőznünk, vezér nélkül azonban ez nem fog menni. Egyelőre nincs senki, aki összekapja a pályán a fiúkat, megnéztük, ki lehet az igazi kapitány.
márc. 23
6:57
Magyar–horvát: Azt mondom, játsszunk egy jó mérkőzést – Suker (She)
Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke pénteken Felcsúton megtekintette a Puskás Akadémia–NK Osijek felkészülési mérkőzést (1–1), s interjút adott a klub honlapjának, amelyben elmondta, tetszik neki, hogy Magyarországon stratégiai ágazatként tekintenek a labdarúgásra.
márc. 23
7:03
Váratlan hír, távozik a PSG egyik legnagyobb sztárja (Ripost)
Sander Sagosen, a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapatának szupersztárja a következő szezon végén elhagyja az együttest.
márc. 23
7:05
Jó hír a fradistáknak, visszatérhet a nagy kedvenc (Ripost)
Sztefan Szpirovszki tavaly novemberben sérült meg, azóta nem lépett pályára a Ferencváros labdarúgócsapatában.
márc. 23
7:12
Messiéket is megszívatta a legendás, ugrándozós tizenegyessel (444.hu)
Újra lecsapott a Martinez-hokedli. Az amerikai gólkirály újraértelmezte a büntetőrúgást.
márc. 23
7:33
Fucsovics nem jutott a 32 közé Miamiban (Infostart)
Fucsovics Márton 29. kiemeltként nem jutott a legjobb 32 közé a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán, miután pénteken három szettben kikapott Felix Auger-Aliassimetől.
márc. 23
7:39
Magyar–horvát: Bukarestben pontot szereztünk a skót bíróval (She)
Az UEFA a skót William Collumot jelölte ki a vasárnap esti Magyarország–Horvátország Európa-bajnoki selejtező játékvezetőjének.
márc. 23
8:06
Túlvállalta magát a Ferrari főnöke mercedeses kollégája szerint (m4sport.hu)
Rövidtávon talán jól megoldja Mattia Binotto, hogy az egész Ferrari irányítása a nyakába szakadt, ám Toto Wolff úgy véli, hosszabb távon összeroppanhat a túl sok szerepkör miatt.
márc. 23
8:15
NBA: biztossá vált, hogy a Lakers nem lesz ott a playoffban (She)
A Los Angeles Lakers hazai pályán 111–106-os vereséget szenvedett a Brooklyn Netstől, ezzel pedig matematikailag is biztossá vált, hogy LeBron James csapata nem lesz ott a 16 csapatos NBA-rájátszásban. A legutóbbi nyolc nagydöntőben pályára lépő James 13 idény után először nem lesz ott a playoffban a csapatával.
márc. 23
8:24
Jogsi nélkül robog Szomszéd Lali (BorsOnline)
Szomszéd Lali mindössze 14 éves, de az egyik legreményteljesebb magyar autóversenyző. A fiatalember a FormulaE-be vágyik.
márc. 23
8:33
NHL: fontos Minnesota-győzelem a címvédő ellen (She)
A Minnesota Wild 2–1-re legyőzte a Washingtont az amerikai fővárosban, így feljött az NHL Nyugati főcsoportjában a második wild card helyre. A Colorado és az Arizona azonban még ott van a Wild nyakán, így még lesz min dolgozni a Mississippi partján.
márc. 23
8:51
Magyar–horvát: Nem vehetjük félvállról a selejtezőt – Jarni (She)
A Pécs és a Puskás Akadémia korábbi vezetőedzője, a világbajnoki bronzérmes Robert Jarni nehéz budapesti mérkőzésre számít, és amondó, hogy hatalmas csata lesz a csoport második helyéért.
márc. 23
8:54
Kombinált szám a magánéletben (Azenpenzem)
Kilenc éve már, hogy befejezte sportpályafutását Vörös Zsuzsanna, pedig mintha csak tegnap lett volna, amint napszemüvegben, magyar zászlóval teszi meg az utolsó métereket a cél felé.
márc. 23
9:09
Lebukott a csaló, nem tette zsebre, amit kapott (Ripost)
A fogadási csalásba keveredett Joachim Perssont 18 hónapos eltiltással büntették. Emellett 4500 dollár befizetésére is kötelezték.
márc. 23
9:24
Pacquiao mesterével edzett István - Amerikában épít profi karriert a bunyós (BorsOnline)
A WBA váltósúlyú világbajnokának, Manny Pacquiaónak az edzője, Freddie Roach trenírozta Bernáth István nehézsúlyú bokszolót, aki első profi meccsére készül.
márc. 23
9:27
Női kézi: válogatott pezsgés Balatonbogláron (She)
Mozgalmas tréningeken készül a vasárnap Japánnal megmérkőző magyar női kézilabda-válogatott a Balatonon.
márc. 23
9:30
LeBron James nélkül folytatódik az NBA: nem jutott a rájátszásba a Lakers (m4sport.hu)
A Nets törte szét a Angyalok Városának álmait.
márc. 23
9:51
Hannover: önbizalomszerzés helyett 0–5, Doll kikelt magából (She)
Csúfos vereségbe szaladt bele Thomas Doll csapata, a Hannover pénteken. A Bundesligában utolsó előtti, legutóbbi tíz bajnokijából kilencet elvesztő csapat a másodosztály 10. helyén álló Arminia Bielefelddel nem titkoltan azzal a céllal játszott, hogy önbizalmat szerezzen. Ehhez képest 5–0-ra kikapott.
márc. 23
9:53
James Harden 61 pontja döntötte el a Rockets–Spurs rangadót (She)
James Harden 61 ponttal beállította karriercsúcsát az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali rangadóján, a Houston pedig az ő parádéjával le is győzte a San Antoniót. Jannisz Adetokunbo visszatérésével nyerni tudott a Bucks, visszavágott a Torontónak az OKC, hozta a kötelezőt a Nuggets és győzött a Clippers, Magic, Nets trió i
márc. 23
9:57
Maccabi Európai Játékok: konferencia mellett kiállítás is a TE-n (She)
A Testnevelési Egyetem „Különleges fejezetek a magyarországi zsidó sport történelméből” címmel sporttörténeti konferenciának adott otthont.
márc. 23
10:06
Ismét ön lehet a kapitány! Állítsa össze a válogatott Horvátország elleni kezdőcsapatát! (m4sport.hu)
A szlovákiai vereség után a vb-ezüstérmes horvátok ellen kellene javítani.
márc. 23
10:08
Sabaté szerint a MOL-Pick Szegednek nincs gyenge pontja (m4sport.hu)
"Mindent meg fogunk tenni, hogy megakadályozzuk, hogy a négyes döntőbe jusson a Szeged."
márc. 23
10:12
Borzalmas este, erre Lionel Messi sem számított (Ripost)
A tavaly nyári világbajnokságot követően először lépett pályára az argentin válogatottban a Barcelona világsztárja.
márc. 23
10:15
Mbappé akkorát színészkedett, maga sem akarta elhinni (She)
Mint ismert, Franciország 4–1-re legyőzte Moldovát a 2020-as Európa-bajnoki selejtezősorozat H-csoportjában. A világbajnokok sikeréhez nem férhetett kétség, ám akadt a mérkőzésen egy érdekes jelenet: a meccs utolsó francia találatát szerző Kylian Mbappé néhány perccel gólja után egy nem túl meggyőző eséssel próbált tizenegyest kiharcolni Franciaors
márc. 23
10:21
Argentína: Messi megsérült, kihagyja a következő meccset (She)
Az FC Barcelona hivatalos oldalán tudatta, hogy Lionel Messi megsérült az argentin válogatott pénteki, Venezuela elleni felkészülési mérkőzésén, és biztosan nem lép pályára Marokkó ellen.
márc. 23
10:33
Villeneuve a kedvence, bírja Verstappent, zsugázott Kubicával (She)
A végtelenségig tud sportot nézni. Wéber Gábort kis túlzással minden érdekli, ami sport, s nem csupán nézni szereti, meg a televízióban beszélni róla, hanem űzni is. Nosztalgiával gondol azokra az évekre, amikor még csak egy rajz alapján képzelte el a versenypályákat, Gilles Villeneuve-re, akinek a habitusa és versenyzői stílusa talán a legközelebb
márc. 23
10:36
Egy helyet javított a vb-kűrben a magyar jégtáncpáros (m4sport.hu)
Janovszkaja Anna és Lukács Ádám az ukrán duót előzte meg.
márc. 23
10:51
Barca: bizarr ötlet a tudóstól Messivel kapcsolatban (She)
Lionel Messi valóban egyedülálló? Acardi Navarro, az Európai Genetikai Intézet vezetője, tudósa a Cadena SER rádióállomásnak adott interjúban magyarázta el, hogyan lenne lehetséges a Barcelona világklasszisának klónozása.
márc. 23
11:00
A világ polgárai fizetik ki a Manchester City sztárigazolásait (m4sport.hu)
Amikor valahol Nyugat-Európában tankolunk, jusson eszünkbe, lehet, hogy éppen most vásároltuk meg - mondjuk - De Ligtet a Citynek.
márc. 23
11:09
FTC: a belga bajnok kétmillió eurót adna Petrjakért – sajtóhír (She)
Ukrán sajtóértesülés szerint az FC Bruges szerződtetheti a jelenleg a Ferencvárosnál kölcsönben szereplő Ivan Petrjakot a Sahtar Donecktől.
márc. 23
11:15
Ennek a hírnek Hosszú Katinka és Shane Tusup sem örülhet (Ripost)
Eldőlt, hogy a Los Angeles Lakers és LeBron James nem lesz ott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
márc. 23
11:18
Felemás zoknit vettek fel női pólósaink (BorsOnline)
A magyar női vízilabda-válogatott is megemlékezett a Down-szindróma vi­lágnapjára, a játékosok fele­más zoknit húztak, ezzel felhí­va a figyelmet arra, hogy mindenki értékes, egyenjogú tag­ja világunknak. A felemás zok­­ni éppen a sokszínűséget jel­képezi.
márc. 23
11:21
Birkózás: Varga legyőzte Törököt, indulhat az Eb-n (She)
Varga Ádám megnyerte a Török Zsolt elleni válogatót, így ő indulhat a kötöttfogású 97 kilogrammosok között az április 8-tól 14-ig tartó bukaresti Európa-bajnokságon.
márc. 23
11:23
NFL: „Ez kihívás” – szexmentes hónap a Panthers sztárjának (She)
Március hónap a katolikus naptárban böjtmás hava, s bár nem éppen ezért, de Cam Newton is nagy fogadalmat tett: megtartóztatja magát a testi örömöktől.
márc. 23
12:09
WTCR: teljes a rajtlista, íme, a 26 fős mezőny! (She)
A héten teljessé vált a túraautó-világkupa 26 fős állandó mezőnye. A WTCR 2019-es idényében a Hyundai, a Honda, az Audi, a Volkswagen, a Cupra és az újonc Lynk&Co négy-négy, az Alfa Romeo két autót indít, két magyar lesz a mezőnyben: Michelisz Norbert és Tassi Attila.
márc. 23
12:18
Elképesztően szexi fotó készült a magyar sportolónőről (Ripost)
Stollár Fanny pár napja a selejtezőben búcsúzott a Miamiban zajló tenisztornán.
márc. 23
12:21
Eb 2020: Panucci állásába került a pénteki hazai vereség (She)
Christian Panucci, az albán labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya állásába került a vereség, amelyet Shkodrában, a péntek esti Európa-bajnoki selejtezőn szenvedett el a nemzeti együttes Törökországtól.

Keresés