2019. március 21. csütörtök

márc. 21
0:00
Bocsánatot kért a botrányos videóért, majd úgy odavágott az őt támadóknak a francia focista, hogy a fal adta a másikat (Blikk)
Patrice Evra a Paris Saint Germain - Manchester United mérkőzést követően kelt ki magából örömében, most folytatódik a történet.
márc. 21
0:04
Több meccsre eltiltották Dárdai kulcsemberét, mert fejbe dobta az ellenfél kapusát (Blikk)
Három bajnokin nem léphet pályára és 15 ezer eurós büntetést kell kifizetnie tettéért a berliniek csatárának.
márc. 21
0:08
Fél Európa sorban áll érte - Most fontos döntést hozott a jövőjéről a fiatal magyar tehetség (Blikk)
Meghosszabbította szerződését a Red Bull Salzburgnál Szoboszlai Dominik. A 18 éves labdarúgó új megállapodása 2022. május 31-ig érvényes.
márc. 21
0:12
Siófokra szerződik a fradista Pena (Blikk)
Az NB I-en belül vált csapatot a Ferencváros spanyol válogatott játékosa, Nerea Pena (29).
márc. 21
0:16
Így szerepelt az U19-es labdarúgó-válogatott Horvátországban (Blikk)
Döntetlennel kezdte meg szereplését a magyar U19-es labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörös csoportjában (0-0).
márc. 21
0:20
Brutális összecsapás: elbuknak-e az Eb-selejtezőn az oroszok? (Blikk)
Csütörtökön kezdődnek a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, a játéknap legizgalmasabb mérkőzésének a Belgium–Oroszország találkozó ígérkezik.
márc. 21
0:24
Brutál összegek: alapfizetésben ők a sport királyai (Blikk)
Az amerikai Mike Trout (27) minden idők legjobban fizetett sportolója!
márc. 21
0:28
A rakétaezrednél jártak a gyirmóti focisták (Blikk)
A hét végi, Budaörs elleni 5-1-es hazai vereség után a labdarúgó NB II-ben a feljutásért küzdő Gyirmót vezetősége – hogy feltüzelje a csapatot – elvitte a keret tagjait a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez.
márc. 21
0:32
„Ez nem háború, hanem futballmérkőzés” – A Vidi játékosai sem akarnak balhét az Eb-selejtezőn – Erre kérik a drukkereket (Blikk)
Balhémentes Eb-selejtezőt szeretne Szlovákia és Magyarország. A közelmúltban a fociválogatott zárt kapuk előtt játszott a görögök ellen, ugyanis az európai szövetség ezzel büntette a mieinket a szurkolók magatartása miatt.
márc. 21
3:48
Irány az Eb! – Ilyen eséllyel indulnak a selejtezőre a magyarok (Blikk)
Ma este megkezdi rögösnek ígérkező, de remélhetőleg diadallal záruló útját a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság selejtezősorozatában.
márc. 21
5:42
Olyat tennének focistáink, mint még soha (Ripost)
Ki lő itt gólt? Reméljük, ők! Több mint két évtizedes átkot kell megtörni a szlovákok elleni Eb-selejtezőn.
márc. 21
6:33
Túl a szlovák-magyaron (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezős nyitányán kívül is lesz mit nézni a tévében - mármint sportot. Például lesz egy Bayern-Barcelona mérkőzés is.
márc. 21
7:03
Rossz kezdés a „magyar átok”: el kellene kerülni a beragadást (She)
A magyar labdarúgó-válogatottnak sem Szlovákia, sem Horvátország ellen nem jó a mérlege, nem kezdi jól a selejtezőket, és van egy igen kellemetlen szériája, amely már két és fél éve tart – nos, ezek után abban bízhatunk, hogy az Európa-bajnoki selejtezőket futballpályán, és nem papíron játsszák. Dzsudzsák Balázs százszoros válogatott lehet a márciu
márc. 21
7:12
A Final Four visszatér Sopronba (Azenpenzem)
Amikor tavaly április végén véget ért a női kosárlabda Euroliga négyes döntője, a soproniak okkal hihették, egyedülálló élményben volt részük.
márc. 21
7:18
Sohasem kérkedett Papp Laci legyőzője (BorsOnline)
Szombaton Kistarcsán Papp László ökölvívó-emlékversenyt rendeznek. Ennek az eseménynek lesznek a vendégei az öt éve elhunyt Zbigniew Pietrzykowski lányai, annak a lengyel bokszolónak, aki egyedüliként győzte le tétmeccsen háromszoros olimpiai bajnokunkat.  A 30 éve Ausztriába férjhez ment, azóta az ott élő Jolanta elmondta: édesapjuk szerény ember
márc. 21
7:21
NBA: Harden 57 és Westbrook 42 pontja sem volt elég a sikerhez (She)
James Harden ötvenhét, Russell Westbrook negyvenkét pontot szórt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, de mindketten vesztes csapat tagjai voltak: a Houston Rockets a Memphis Grizzlies vendégeként kapott ki 126–125-re hosszabbítás után, míg az Oklahoma City Thunder szintén a ráadásban a Toronto Raptors ellen mara
márc. 21
8:03
NHL: 54 védés a kapustól, Lightning-siker a Capitals felett (She)
A Keleti főcsoport éllovasa, a Tampa Bay Lightning hosszabbítás után 5–4-re legyőzte idegenben a konferencia harmadik helyén álló Washington Capitalset az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A vendégek kapusa, Andrej Vaszilevszkij ötvennégy védést mutatott be.
márc. 21
8:27
Női kézi: Szamoránsky és a BL-győztes szélső távozik Vácról (She)
A Vác női kézilabdacsapata hivatalos honlapján beszámolt néhány változásról a keretet illetően. Az idény végén távozik Szamoránsky Piroska, Dijana Jovetic, Barján Bianka és Suba Sára. Szerződést kötött viszont Kovács Noémi és Paróczy Sára.
márc. 21
8:29
Eb 2020: kikerült az angol keretből a Liverpool védője (She)
Hátsérülés miatt kikerült az angol labdarúgó-válogatott Csehország és Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretéből Trent Alexander-Arnold, a Liverpool jobbhátvédje.
márc. 21
9:00
Szoboszlaival a kezdőben rohamoznának olvasóink Szlovákia ellen (m4sport.hu)
A szlovák-magyart az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti 20:45-től.
márc. 21
9:03
„A becsületes sport Istennek tetsző dolog” (She)
Kiemelten kezelték a diákfutballt Angliában szinte a kezdetektől, a Nemzeti Sport 1939-es cikksorozata idején már csaknem ötven éve létezett a londoni iskolai szövetség. És rangja is volt a gyerekek futballjának – a tanárok, tanítók igyekeztek felfedezni a legügyesebbeket. Egyházi segítséggel is.
márc. 21
9:15
Műkorcsolya-vb: kínai győzelem párosban Japánban (She)
A címvédő kínai Van-csing Szuj, Cung Han duó nyerte meg a párosok versenyét, ezzel megvédte címét a szaitamai műkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 21
9:18
Nem törmelék okozhatta Hamilton autójának sérülését (m4sport.hu)
A Mercedes szerint nem törmelék, okozhatta Lewis Hamilton autójának sérülését az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 21
9:27
Joel Embiid dominált, a Bostont is megverte a Sixers (She)
Parázs csatát hozott a Philadelphia és a Boston küzdelme az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapjának rangadóján, de a Sixers Joel Embiid klasszisával ezúttal le tudta győzni riválisát és megerősítette harmadik helyét Keleten. A ligaelső Bucks kikapott Clevelandben, a Houston alulmaradt Memphisben, a Spurs nagy szériáját megtörte
márc. 21
9:29
Kiröhögték, mert curlingezni kezdett, ma már a legjobb európai klasszis (She)
Eleinte kiröhögték, amikor a mit sportolsz kérdésre azt felelte, curlingezik. Már senki sem nevet: Niklas Edin a sportág legeredményesebb európai férfi játékosaként két olimpiai éremig, három vb- és hat Eb-aranyig vitte (eddig), tengernyi tudásából a jeges sport magyar szerelmeseinek is igyekezett átadni Kamaraerdőn. Az őszinte, közvetlen, lehenger
márc. 21
9:36
Juhász nézőként is át akarja élni az Eb-katarzist (BorsOnline)
Ma megkezdi az ősi rivális szlovákok ellen az Eb-selejtező-sorozatot a magyar fociválogatott. Az egész ország lázban ég. Juhász Roland a helyszínen szeretné átérezni a győzelmi katarzist.
márc. 21
9:48
Dzsudzsák Balázs utoljára beszélt a magánéletéről: Magyar feleségem lesz! (BorsOnline)
Többé nem nyilatkozik, csak a sportról.
márc. 21
9:51
Egy kontinens harcol mostantól húsz helyért (Infostart)
Ma este kezdődnek a 2020-as, összeurópai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői. 1976 óta először egyetlen ország válogatottjának sincsen garantált helye a döntőben.
márc. 21
9:51
Válogatott: Orbáné a legtöbb voks, Szoboszlai kezd, Dzsudzsák nem – olvasóinknál (She)
Kis híján 22 ezer szavazat érkezett a Nemzeti Sport Online azon kérdésére, olvasóink Marco Rossi helyében milyen kezdőcsapatot neveznének a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A visszajelzések alapján Willi Orbán helye a legstabilabb, s a válaszadók jelentős többsége az újonc Szoboszlai Dominiknak is bizalmat szavazott.
márc. 21
9:54
Rossi: Életem meccse következik (Azenpenzem)
Ma 20.45-kor Szlovákia Magyarország válogatottját fogadja a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E csoportja küzdelmeinek nyitányán a nagyszombati City Arenában.
márc. 21
9:54
Szlovák-magyar: nem akárkitől kapott üzenetet Marco Rossi (Ripost)
Dunai Antal amondó, Szoboszlai Dominiknak helye van a kezdőcsapatban. Az Újpest legendája Bene Ferenccel és Albert Flóriánnal példálózott.
márc. 21
10:00
George W. Bush egy ütésből beütötte a golflabdát a lyukba (444.hu)
(USA Today)
márc. 21
10:12
17 milliót ad a kormány egy könyvre, ami az Aranycsapatról szól (444.hu)
A címe: Az Aranycsapat – és ami helyette következik.
márc. 21
10:12
A dél-amerikai pályázat lehet a legesélyesebb a 2030-as vb-rendezésre (m4sport.hu)
Ahogyan az elsőnek, a centenáriumi vb-nek is Dél-Amerika lehetne a helyszíne.
márc. 21
10:27
Tenisz: kanadai–norvég csata győztesére vár Fucsovics Miamiban (She)
Az egyaránt selejtezőből főtáblára jutó kanadai Felix Auger-Aliassime vagy a norvég Casper Ruud vár Fucsovics Mártonra a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna férfi versenyének második fordulójában.
márc. 21
10:36
Nem várt problémákkal szembesül az F1 Whiting nélkül (m4sport.hu)
Már Ausztráliában szembesült azzal az FIA, mennyire nehéz feladat lesz pótolni a napokkal az idénynyitó előtt elhunyt Charlie Whiting versenyigazgatót.
márc. 21
10:45
Szlovák–magyar: 440 ezres átlagbér, Hosszúová – rólunk írják (She)
Érdekes összeállítást közölt a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtező felvezetéseként a szlovák Sport napilap, amely a két országról a legfontosabb tudnivalókat gyűjtötte csokorba.
márc. 21
10:47
Szlovák–magyar: macska-egér harcnak kellene lennie – lapszemle (She)
Pavel Hapal szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kohézióját tartja a legnagyobb erősségnek, de két győzelemmel szeretné kezdeni az Európa-bajnoki selejtezőket. A sme.sk a szlovák válogatott 26 év átlagéletkorát, és az Eb-szereplésért jéáró kilencmillió eurót emelte ki, míg a sport24.sk összehasonlítása szerint az Inter hatvanmillió
márc. 21
10:51
MU: szópárbaj – Ibrahimovic odaszólt a klubikonoknak (She)
A Los Angeles Galaxyt erősítő Zlatan Ibrahimovic élesen kritizálta a Manchester United korábbi játékosait, amiért az elmúlt években sokat bírálták az egyesületet.
márc. 21
10:53
NB I: még egy érzékszerv – jöhet a VAR a hazai élvonalba? (She)
Élvonalbeli klubok képviselőit kérdeztük, hogyan vélekednek a ferencvárosi Orosz Pál nyilatkozatáról, aki szerint megérett az idő arra, hogy a magyar élvonalban is bevezessék a videobírót.
márc. 21
10:57
Szlovák-magyar: ebben szusibárban várják a magyar szurkolókat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtező előtt a vendégszurkolókat egy lezárt biztonsági zóna várja a stadion körül, melyben két étterem fog a magyarok rendelkezésére állni. Munkatársaink „fel is mérték” a terepet és úgy tűnik, hogy az egyik vendéglátó egység egy szusibár lesz, ugyanis ez éppen
márc. 21
10:57
Mészöly Kálmán a helyszínen szurkolhat a magyar válogatottnak (Ripost)
Mészöly Géza jó hírekről számolt be édesapja állapotával kapcsolatban, együtt szoríthatnak a Groupama Arénában a válogatottnak.
márc. 21
10:59
Szlovák–magyar: „A Magyarország elleni meccs nem mozgatja meg a szurkolókat” (She)
A csütörtök esti, nagyszombati Szlovákia–Magyarország mérkőzés előtt az NSO kérésére Duducz Tibor, a Nemzeti Sport felvidéki tudósítója beszélt az esélyekről, a szurkolói várakozásról.
márc. 21
11:03
Szlovák–magyar: macska-egér harcnak kellene lennie – lapszemle (She)
Pavel Hapal szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kohézióját tartja a legnagyobb erősségnek, de két győzelemmel szeretné kezdeni az Európa-bajnoki selejtezőket. A sme.sk a szlovák válogatott 26 év átlagéletkorát és az Eb-szereplésért járó kilencmillió eurót emelte ki, míg a sport24.sk összehasonlítása szerint az Inter hatvanmillió
márc. 21
11:05
Juventus: a nyáron elkerülik az Egyesült Államokat CR botránya miatt (She)
Amerikai lapértesülés szerint az olasz élvonalbeli Juventus idén nyáron nem az Egyesült Államokban, hanem Ázsiában játszik felkészülési mérkőzéseket a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) keretein belül Cristiano Ronaldo nemierőszak-gyanús ügye miatt.
márc. 21
11:09
ijesztő jelenet Miamiban, elterült a földön a spanyol teniszező (She)
Ijesztő módon ért véget Nicola Kuhn és Mischa Zverev mérkőzése a miami kemény pályás férfi tenisztorna első fordulójában. A spanyol színekben versenyző innsbrucki születésű játékos 6:4, 5:2-re is vezetett már Alexander Zverev bátyja ellen, elpackázott nyolc meccslabdát, majd úgy esett ki, hogy nem is tudta befejezni a mérkőzést…
márc. 21
11:11
Szlovák–magyar: még nincs győzelmünk – NS-infografika (She)
Csütörtökön megkezdődik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezője, a magyar válogatott Szlovákiában lép pályára 20.45-től. Tekintse meg a Nemzeti Sport mérkőzésről készített infografikáját! A nagyobb mérethez kattintson a képre!
márc. 21
11:13
Messiék bemutatták az argentin válogatott új mezét (She)
Június 14-én kezdődik a 2019-es Copa América, s több résztvevő válogatott is bemutatta mezét. Az argentinoknál fehér alapon két égszínkék függőleges csík látható, a felső nyakának és ujjainak vége ugyanakkor sötétkék. Meglehetősen hangsúlyos a címer, amelyben az arany szín dominál. A kolumbiaiak sárga alapon kék csíkos meze a kilencvenes éveket idé
márc. 21
11:15
NHL: Prágában kezdődik a következő szezon (She)
Prága ad otthont október elején az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2019–2020-as szezonjában az első alapszakasz-mérkőzésnek.
márc. 21
11:18
Monacóban debütál a legpuhább gumi (m4sport.hu)
A Pirelli ismertette, mely gumitípusokkal vág neki a májusi Monacói Nagydíjnak.

Keresés