2019. március 26. kedd

márc. 26
0:00
Megszólalt a tragikus körülmények közt elhunyt magyar sportoló édesapja: "félőrült voltam a fájdalomtól" (Blikk)
A fiatal jégkorongozónak orvosai engedélyezték a játékot, szívelégtelenségben halt meg.
márc. 26
0:03
Felkészülés: Piquéék legyőzték az argentinverő Venezuelát (She)
A katalán labdarúgó-válogatott idei első felkészülési mérkőzésén 2–1-re legyőzte Venezuelát a Girona stadionjában, a Montiliviben.
márc. 26
0:04
29 évesen bejelentette visszavonulását az NFL egyik lenagyobb sztárjátékosa (Blikk)
Bejelentette visszavonulását a New England Patriots amerikaifutball-csapatának háromszoros Super Bowl-győztes sztárja, Rob Gronkowski.
márc. 26
0:08
10 év után távozik a Honvédtól a magyar válogatott gólvágó – Ide igazol (Blikk)
A magyar válogatott Holender Filip nyáron tíz év után elhagyja a Budapest Honvéd labdarúgócsapatát és a Lugano FC együttesénél folytatja pályafutását.
márc. 26
0:12
Szalai barátja mentette meg Löwöt – Schulz góljával nyert a német válogatott (Blikk)
Nico Schulz (25) góljának köszönheti Joachim Löw (59), a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy nem rúgták ki. A Hoffenheim futballistája a 90. percben szerzett győztes találatot az Európa-bajnoki selejtezők C csoportjának rangadóján, így a németek nyertek 3-2-re Hollandiában.
márc. 26
0:16
F1-es autót tesztelhet Schumi fia (Blikk)
Újabb mérföldkőhöz érhet Mick Schumacher (20).
márc. 26
0:20
Döbbenetes felvétel: rákapaszkodott ellenfele motorjára, majd meg is verte (Blikk)
Hatalmas feszültségek jellemezték a Costa Rica-i motoros bajnokságot, ahol két versenyző nem akármilyen módon verekedett össze.
márc. 26
0:24
Tényleg szexista a bringás plakát? (Blikk)
Biciklissisakot népszerűsítő kampány okozott koalíciós perpatvart Németországban.
márc. 26
0:28
Dzsudzsákért is nyert a csapat: a játékos 100. válogatott meccsén a horvátokat vertük (Blikk)
Emlékezetessé tette Dzsudzsák Balázs (32) 100. válogatott mérkőzését a nemzeti csapat. Önmagában sem mindennapos, ha valaki eléri ezt a mérföldkövet a karrierjében, ám a magyar csapatkapitány a társaival együtt a pályán is sokat tett azért, hogy a gárda – óriási bravúrt elérve – Eb-selejtezőn 2-1-re legyőzze a vébé-ezüstérmes Horvátországot.
márc. 26
0:32
Gyász: 50 éves korában életét vesztette az olimpiai bajnok sportoló (Blikk)
Ötvenedik életévében elhunyt Lina Cserjazova olimpiai bajnok síakrobata.
márc. 26
0:36
Nemcsak Dzsudzsák, Hazard is ünnepelt (Blikk)
Nicosia ― Nemcsak Dzsudzsák Balázs (32) ünnepelhette 100. válogatottságát vasárnap este, ugyanis Belgium klasszisa, Eden Hazard (28) is jubilált a Cipruson 2-0-ra megnyert Eb-selejtezőn. Az angol Chelsea ásza stílszerűen gólt is szerzett.
márc. 26
0:39
Vezérszerepben – Thury Gábor jegyzete (She)
Ha ilyen célokat tűzünk ki, hogy Eb-re szeretnénk kijutni, akkor egy olyan mérkőzés után, mint amilyen a szlovákiai volt, le kell ülnünk és őszi...
márc. 26
0:43
Labdamese – Malonyai Péter publicisztikája (She)
A népmesék fordulatait örökre megőrzi a fogékony gyerek, visszatérően eszébe jutnak felnőttfejjel, nekem most az, amikor a legkisebb királyfi le...
márc. 26
7:03
Juventus: Ronaldo nem aggódik, két hét és újra pályán lesz (She)
Nem komoly Cristiano Ronaldo sérülése. Erről maga a játékos beszélt a Portugália–Szerbia összecsapást követően. Az ötszörös aranylabdást az első félidő 31. percében kellett lecserélni az Európa-bajnoki selejtezőn. Ha minden jól megy, az április 10-i Ajax–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőn ott lehet már.
márc. 26
7:09
Taroltak a franciák, Ronaldo sérülése után döntetlent játszottak a portugálok (Infostart)
A világbajnoki aranyérmes francia válogatott 4-0-ra győzött a vendég izlandi csapat ellen a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának hétfői játéknapján, míg a címvédő portugálok másodszor is döntetlent játszottak.
márc. 26
7:21
Vasárnapi sportműsor (03.31.) (She)
Folytatódnak a labdarúgó NB II, az NB III és a topligák küzdelmei, a nap rangadóján a Liverpool a Tottenhammel találkozik. A Mol-Pick Szeged a negyeddöntőbe kerülésért küzd a Bajnokok Ligájában, az EHF-kupában befejezi a csoportkört a Tatabánya és a Balatonfüred. A Formula–1 pilótái Bahreinben, a MotoGP-é Argentínában versenyeznek. Negyedik mérkőzé
márc. 26
7:24
Cseh Laci szerdán visszavonul? (BorsOnline)
Mindent egy lapra tesz fel a szerdán rajtoló úszó országos bajnokságon az olimpiai ezüstérmes, világbajnok Cseh László, aki ha nem harcolja ki a vb-indulást 200 méter pillangón, akkor visszavonul. – Keményen edzek, jó formában érzem magam, ám ha ez is kevés a kvalifikációhoz, akkor megkérdőjeleződik bennem: minek járok edzésre?! Miért kelek hajn
márc. 26
7:27
Szombati sportműsor (03.30.) (She)
Folytatódnak a labdarúgó NB I és a topligák küzdelmei, szombaton többek között Mol Vidi FC–Debrecen rangadót és barcelonai derbit rendeznek, a Leipzig a Herthát fogadja. A Telekom Veszprém a negyeddöntőbe jutásért küzd a Bajnokok Ligájában. Harmadik mérkőzése következik a jégkorong Erste Liga döntőjének, második meccsei jönnek a női röplabda Extral
márc. 26
7:29
Pénteki sportműsor (03.29.) (She)
Pályán az U17-es labdarúgó-válogatott, megkezdődik a francia (Ligue1), a német (Bundesliga), az olasz (Serie A) és a spanyol (La Liga) élvonalbeli bajnokság következő fordulója. A magyar női vízilabda-válogatott Görögországgal küzd meg az elődöntőbe kerülésért az Európa-kupán. Debrecenben zajlik az úszók országos bajnoksága. A Formula–1 pilótái a B
márc. 26
7:30
Megszólalt Csányi Sándor, ezt üzente a szurkolóknak (Ripost)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor külön megköszönte a szurkolóknak, hogy kitartottak a válogatott mellett.
márc. 26
7:31
Argentína: Messi miatt kényszerülhet magyarázkodásra a szövetség (She)
Spanyol lapértesülések szerint a marokkói szövetség hivatalos választ vár az argentintól, miért nem fog játszatni Lionel Messi a két válogatott kedd esti összecsapásán. A katalán sport.es szerint a két szövetség közti megállapodás arról szólt, hogy a lehető legerősebb csapatok lépnek pályára.
márc. 26
7:51
Megszólalt sérüléséről Crisitano Ronaldo (Infostart)
Második mérkőzésén is döntetlent játszott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a portugál labdarúgó-válogatott, amely Ukrajna után Szerbiával sem bírt otthon.
márc. 26
8:03
NBA: hiába dobott 59 pontot, csapata 33-mal kikapott a Jazztől (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga hétfői játéknapján a Utah Jazz hazai parketten 125–92-re legyőzte a Phoenix Sunst, amelyben Devin Booker 59 pontot dobott, míg csapattársai közül senki nem ért el legalább tíz pontot. A liga történetében először fordult elő, hogy egy játékos legalább ötven pontot szerzett és eközben csapata legalább harmin
márc. 26
8:15
MMA: az eltiltását töltő McGregor bejelentette visszavonulását (She)
A korábban két súlycsoportban is UFC-bajnok Conor McGregor kedd reggel bejelentette visszavonulását az MMA-tól.
márc. 26
8:24
19 év után vív döntőt a Fradi (BorsOnline)
Nem sokan várták a döntőbe az FTC jégkorongcsapatát, de Fodor Szabolcs edző csodát tett. A gárda ellenfele az Újpestet legyőző Csíkszereda lesz.
márc. 26
8:27
PSG: Neymar karrierjéről az apja tett fontos bejelentést (She)
Neymar édesapja a brazil UOL Esporte című lapnak árulta el, bár fia szerződéséből még több mint három év hátra van a francia Paris Saint-Germainnél, már egyeztetnek a hosszabbításról.
márc. 26
8:30
Conor McGregor visszavonul (444.hu)
A 30 éves ír az évtized egyik legismertebb bunyósa lett, tavaly októberben botrányos körülmények között kapott ki Nurmagomedovtől.
márc. 26
8:33
Tiszteletbeli magyarrá fogadjuk Marco Rossit, ez lett a neve (Ripost)
Olaszként is pályafutása csúcsának tekinti válogatottunk kispadját. Második hazára talált Magyarországon.
márc. 26
8:48
Alonso Dakar-autót tesztel a héten – sajtó (m4sport.hu)
Első „dakaros” tesztjére készül Fernando Alonso! A héten Dél-Afrikában kezdi meg az ismerkedést a tereprali kategóriájával.
márc. 26
8:51
Száz pont alatt tartotta és simán verte a Sixerst az Orlando (She)
A Philadelphia sem tudta megállítani a nagy formába lendülő Magicet az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, Nik Vucsevicsék a második félidőben lejátszották a pályáról Joel Embiidéket. Memphisben is kikapott az OKC, egy súlyos sérülést és dupla hosszabbítást hozott a Brooklyn vendégjátéka Portlandben, Rudy Gobert rekordot döntö
márc. 26
8:57
Válogatott: Emberből vagyok én is – interjú Dzsudzsák Balázzsal (She)
Nemzeti együttesünk csapatkapitányának rosszulesett, hogy sokan megkérdőjelezték, helye van-e még a keretben, ám Dzsudzsák Balázs játékával megadta a választ, és szépen ünnepelhette századik válogatottságát.
márc. 26
8:57
Pályán a spanyol és az olasz focisták - sportműsor a tévében (Infostart)
Folytatódnak a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, az Alba Fehérvár EK-meccset játszik, lesz kézilabda NB I-es közvetítés, valamint kerékpár és tenisz is élőben a sportcsatornákon.
márc. 26
9:06
Ha ő mondja, biztos, úgy van – Nem kell aggódni Ronaldóért a Juvénál (m4sport.hu)
Ismeri a testét annyira, hogy tudja, nem komoly a sérülése.
márc. 26
9:15
NBA: horrorsérülést szenvedett a Portland sztárja – videó, 18+ (She)
Brutális sérülést szenvedett az NBA legutóbbi játéknapján Jusuf Nurkic, a Portland Trail Blazers sztárja. Az alábbi videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.
márc. 26
9:27
Még nem teljes a keret – 24 hokis kezdte meg a vb-felkészülést (She)
Elkezdte felkészülését a világbajnokságra a magyar férfi jégkorong-válogatott, egyelőre kissé kezdetleges kerettel, de lelkesen és jó hangulatban.
márc. 26
9:30
McGregor másodszor is visszavonul (m4sport.hu)
Ezúttal is véglegesen.
márc. 26
9:32
Egy „gyanús” találkozó, egy sosemvolt F1-es lázadás… (m4sport.hu)
Egy nem is annyira titkos megbeszélés egy nem is annyira létező kalózszéria indításáról – Bernie Ecclestone nem fogy ki a kézigránátokból…
márc. 26
9:33
Kempo: újfehértói siker a Felcsút Kupán (She)
A 2019. évi magyar bajnokság első fordulóját rendezték a XV. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság alkalmával szombaton. A jubiláns eseménynek méltó otthont biztosított a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont.
márc. 26
9:36
Gyászol a sportvilág, meghalt az olimpiai bajnok legenda (Ripost)
Lina Cserjazova ötvenévesen, hosszan tartó betegség után hunyt el. Ő volt a női ugrás első síakrobata olimpiai bajnoka.
márc. 26
9:51
Szerelmes típus – athén vívóbajnoka 40 évesen sem gondol a visszavonulásra (She)
Bár már 40 éves, továbbra is a kardozók élmezőnyébe tartozik az olimpiai bajnok vívó Aldo Montano: számára mindig is Szabó Bence volt az ikon, míg Szilágyi Áront az egyik legnagyobbnak tartja.
márc. 26
10:15
Drasztikus döntést hozott a többszörös világbajnok (Infostart)
Másodszor is bejelentette visszavonulását Conor McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcművészet (MMA) legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél.
márc. 26
10:15
Női kézilabda: Dragana Cvijics idénye véget ért – lapértesülés (She)
A Gazeta Sporturilor információja szerint véget ért Dragana Cvijics idénye, a CSM Bucuresti szerb válogatott beállója térdproblémák miatt nem léphet pályára a bajnokság és a Bajnokok Ligája hátralévő mérkőzésein.
márc. 26
10:33
Válogatott: A remény rabjai; A bukottak bosszúja – filmcímekben a horvátverés (She)
Hétfőn arra kértük olvasóinkat a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán, hogy jellemezzék egy filmcímmel a magyar labdarúgó-válogatott Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését (2–1). Több, mint kétezer hozzászólás érkezett, íme, a legjobbak!
márc. 26
10:36
Hivatalos: Mick Schumacher a Ferrarival tesztel először az F1-ben! (m4sport.hu)
Hivatalossá vált: a Ferrarival ejti meg Mick Schumacher élete első Forma–1-es tesztjét. Az olasz csapat mellett az Alfa Romeo is megerősítette a bahreini tesztjüket.
márc. 26
10:39
Gyász: elhunyt egy 14 esztendős motoros a jerezi versenyen (She)
A hétvégi, jerezi Supersport 300-as motorversenyen életét vesztette a  14 esztendős Marcos Garrido Beltrán – írja az As.
márc. 26
10:42
Miami tenisztorna: Federer a 16 között (HírTV)
A nőknél véget ért a 18 éves Andreescu menetelése.
márc. 26
10:54
Másodszor is visszavonul Conor McGregor (HírTV)
Először 2016-ban vonult vissza, ám utána visszatért és bokszolóként is kipróbálta magát.
márc. 26
11:03
Férfi vízilabda: húsz játékossal készül Märcz Tamás az Európa-kupára (She)
Húszfős magyar férfi vízilabda-válogatott kezdi meg a felkészülést az Európa-kupa jövő heti nyolcas döntőjére, melyet Zágrábban rendeznek.
márc. 26
11:06
Märcz kijelölte bő keretét a EK nyolcas öntőjére (m4sport.hu)
Öt pólóssal kell szűkítenie a jövő hétre.
márc. 26
11:09
Pátkai első meccsén majdnem pokolra jutott, a horvátok ellen mennybe ment (She)
Március elején volt Pátkai Máté 31. születésnapja. A középpályás aztán a hó vége felé újra ünnepelhetett: 19. mérkőzésén megszerezte első gólját a felnőttválogatottban, s ez a találat győzelmet ért a horvátok ellen. Az MTK-ból induló, s a Győri ETO-nál töltött évek után ma már Székesfehérváron, a Mol Vidiben futballozó középpályás bő másfél évvel

Keresés