2019. március 15. péntek

márc. 15
0:03
Zidane megszerezte első igazolását a Real Madridnál (Blikk)
Megvan Zinedine Zidane első igazolása, mióta visszatért a Real Madrid csapatához.
márc. 15
0:07
Váratlan: Rubint Rella szerelme az eljegyzés után bejelentette, hogy Dél-Koreába igazol (Blikk)
Dél-Korea futballcsapatához szerződik Rubint Rella párja, Novothny Soma, aki eddig az Újpest FC csapatát erősítette.
márc. 15
0:45
BL/El: minden információ a pénteki sorsolásról egy helyen! (She)
Pénteken Nyonra szegeződik a futballimádók tekintete: déltől a Bajnokok Ligájában, 13 órától az Európa-ligában sorsolnak. Március 15-én nem csupán a negyeddöntők programját, hanem a teljes ágrajzokat is megismerjük.
márc. 15
2:39
Tenisz: döntőt játszik Stollár Fanny párosban, Guadalajarában (She)
Bejutott a döntőbe Stollár Fanny és az amerikai Maria Sánchez, a guadalajarai 125 ezer dolláros összdíjazású női tenisztorna párosversenyében, miután két játszmában legyőzték az első helyen kiemelt japán Kato Miju, Ninomija Makoto duót, amely a tavalyi Roland Garroson Babos Tímeát és Kristina Mladenovicot is legyőzte.
márc. 15
3:45
Hamilton hajszállal előzte meg a Ferrarikat a melbourne-i nyitányon (m4sport.hu)
Ez történt az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén!
márc. 15
3:51
F1: Hamilton nyitott az élen Melbourne-ben, de közel a Ferrari (She)
Lewis Hamilton zárt az élen az F1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén, ám a Mercedes előnye nem volt számottevő. A második és harmadik helyen érkező Sebastian Vettel és Charles Leclerc ugyanis szűk 1 tizeden belül követte a britet, míg a negyedik pozícióban Max Verstappen érkezett a Red Bull-lal. A másik „ezüstnyíl" eközben a
márc. 15
5:15
Ecclestone: Charlie békésen ment el (m4sport.hu)
El sem tudja képzelni Bernie Ecclestone, hogy a Forma–1 pótolni tudja elhunyt barátját, Charlie Whitingot.
márc. 15
5:51
Hamilton vezérletével a Mercedes maradt az élen a második edzésen (She)
Az első szabadedzéshez hasonlóan a másodikon is Lewis Hamilton végzett az élen az idénynyitó Ausztrál Nagydíj péntekjén, miközben a Mercedes elsőségét Valtteri Bottas tette teljessé a második helyével. Az „ezüstnyilak" mögött a Red Bull párosa érkezett Max Verstappen, Pierre Gasly sorrendben, míg a Ferrari kettőse az ötödik és a kilencedik po
márc. 15
6:45
NBA: dudaszónál nyert a Denver; LeBron James már lazít (She)
A Dallas Mavericks 12 ponttal is vezetett a negyedik negyedben, de Nikola Jokics dudaszó pillanatában elengedett kosarával 100–90-re a Denver Nuggets nyerte meg a két csapat mérkőzését az NBA legutóbbi játéknapján. A Toronto Raptors simán legyőzte a Los Angeles Lakerst, amelyben LeBron James 29 pontot dobott annak ellenére, hogy a rájátszásba jutás
márc. 15
7:00
Lecsúszott, elitta és eldrogozta mindenét a szurkolók bálványa (Ripost)
Teljesen szétesett az élete az angol labdarúgó-válogatott korábbi sztárjának.
márc. 15
7:03
NHL: hiába vezetett hárommal a Detroit, a Tampa fordított (She)
A Tampa Bay Lightning háromgólos hátrányból nyert a Detroit Red Wings ellen az NHL legutóbbi játéknapján, idénybeli 54. győzelmével beállította tavalyi klubrekordját az egy évadon belüli sikerek tekintetében.
márc. 15
7:09
Anya lett és üzletasszony – így tért vissza a 2-szeres BL-győztes magyar átlövő (She)
.
márc. 15
7:11
Kézi: anya lett és üzletasszony – így tért vissza a 2-szeres BL-győztes magyar átlövő (She)
Két Bajnokok Ligája-győzelem, magyar bajnoki címek, Európa-bajnoki bronzérem: igen eredményes pályafutás után Soós Viktória 2017-ben döntött úgy, hogy felhagy a kézilabdázással és anyai örömök elé néz. Nem bírta azonban sokáig kedvenc sportága nélkül az átlövő, idén visszatért az NB I-ben szereplő Moyra-Budaörs csapatába. Az NSO Tv stábja a Kína el
márc. 15
7:39
Légiósok: Baráth gólpasszt adott a duplázó Némethnek (She)
A Sporting Kansas City mindhárom magyar légiósával a kezdőben 3–0-ra legyőzte hazai pályán a panamai Independientét a CONCACAF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 4–2-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Németh Krisztián duplázott, Baráth Botond gólpasszt jegyzett.
márc. 15
7:41
F1: Hamilton a 2. szabadedzést is behúzta Melbourne-ben (She)
Az első után a második szabadedzésen is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az idénynyitó Ausztrál Nagydíj hétvégéjén. A második helyen a Mercedes pilótájának csapattársa, Valtteri Bottas végzett. A harmadik és a negyedik hely a Red Bull párosáé lett Max Verstappen, Pierre Gasly sorrendben.
márc. 15
7:45
A második edzésre alaposan meglépett a mezőnytől a Mercedes (m4sport.hu)
Ez történt az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén!
márc. 15
8:03
Ettől elolvadsz, így még nem láttad a magyar úszósztárt (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes Szilágyi Liliána legújabb fotóján egy kutyát fog az ölében.
márc. 15
8:39
Németh duplájával elődöntős a Kansas az észak-amerikai BL-ben (m4sport.hu)
Baráth gólpasszt adott honfitársának.
márc. 15
8:45
Bundesliga: menesztése előtt nem sokkal még edzést tartott a Schalkénél (She)
A Bild beszámolója szerint menesztése előtt néhány órával még edzést tartott a Schalke 04 labdarúgócsapatánál Domenico Tedesco. A 33 éves vezetőedzőtől csütörtök este köszönt el a gelsenkircheni klub, melynél a szakmai munkát az RB Leipzig elleni bajnokin az ideiglenesen kinevezett Huub Stevens, Mike Büskens páros irányítja.
márc. 15
8:45
12 csapatosra bővítené mezőnyét az F1, új érdeklődők is vannak (m4sport.hu)
Kitűzte a 2021-es nagy szabályreformok ismertetésének határidejét a Forma–1 vezetősége. Terveik között egyebek mellett a mezőny 12 csapatossá bővítése is szerepel – és már érdeklődök is vannak.
márc. 15
9:03
BL: kiszivárgott, és már megvan a sorsolás eredménye? – kép (She)
Ha közeledik a sorsolás a labdarúgó Bajnokok Ligájában, akkor kötelezően megjelenik szinte mindig egy összeesküvés-elmélet a húzás előtt. Így van ez most is.
márc. 15
9:05
El: „A futball istene most adott nekünk egy ilyen sikert” (She)
Elképesztő, fordulatokban gazdag estén vannak túl a Slavia Praha szurkolói, csapatuk ugyanis bejutott a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjébe. De nem akármilyen csatában: a Sevilla ellen hosszabbításban, hátrányról a 119. percben fordítva sikerült kivívni a továbbjutást.
márc. 15
9:06
Marco Rossi, Önnek egy új üzenete érkezett Ausztriából (Ripost)
Rég láttunk ilyen produkciót magyar focistától, és ez még csak a kezdet.
márc. 15
9:07
Elismerés: Rákosi Gyulát és Novotny Zoltánt is díjazták (She)
A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át Rákosi Gyula, a Ferencváros olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes labdarúgója.
márc. 15
9:09
Magyar rangadó a BL-ben - sportműsor (Infostart)
Elkészítik a BL és az EL sorsolását is.
márc. 15
9:15
Angolok Ligája? (444.hu)
A PSG veszítette el, vagy a United nyerte meg? Tényleg ennyire erős a Liverpool? Mi kell az Arsenal továbbjutásához az EL-ben? A Közös Albion legújabb részében Havasi Zsolt újságíróval, és Szabó Christophe-fal, az Omlett du fromage blog futball-gourmand-jával többek között ezeket a kérdéseket jártuk körbe. PODCAST
márc. 15
9:33
BL: Mourinho szíve csücske továbbra is az angol futball (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolása előtt José Mourinho is véleményt formált: a Manchester United korábbi menedzsere örülne neki, ha két angol párharc is lenne, hiszen így két Premier League-csapat is ott lehetne a legjobb négy között.
márc. 15
9:39
Red Bull: Meggyőző a Mercedes tempója – de ki is tart? (m4sport.hu)
A Honda-motorral kapcsolatos hiba vaklármának bizonyult, így a Red Bull bizakodva várja az ausztráliai folytatást. A Mercedes meggyőzte őket, a Ferrari kapcsán bizonytalanok.
márc. 15
9:45
Inter: Senki se felejtse el, vészhelyzet van – Handanovic (She)
Luciano Spalletti vezetőedző szerint az Inter megérdemelte, hogy kiessen az Európa-ligából, miután képtelen volt válaszolni az Eintracht Frankfurt 6. percben szerzett góljára Milánóban.
márc. 15
9:47
Rooney és Agüero a korán érő zseni, CR 26 évesen indul be igazán (She)
Hogy ki volt már 17-18 évesen kimagasló tehetség? A gólok száma alapján Sergio Agüero és Wayne Rooney! – derül ki a Football Sportwalk videós összeállításából, amelyben az elmúlt 15 év legeredményesebb csatárait hasonlította össze azonos életkorukban. Lionel Messi csak 20, Cristiano Ronaldo 25 esztendősen indult be igazán – önmagukhoz és a riváliso
márc. 15
9:49
Nikola Jokics dudaszós kosara mentette meg a Denvert (She)
Hiába Paul George remek játéka, a végén korábbi csapata megverte a jelenlegit, vagyis a Pacers közel húszpontos hátrányból felállva tudott nyerni a Thunder ellen – közben a Denver Nikola Jokics dobásával nyomta le a Dallast az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Boston is nagy hátrányt dolgozott le a S
márc. 15
9:51
Hamilton nagyszerűen kezdett Melbourne-ben (Infostart)
A címvédő és ötszörös győztes brit Lewis Hamilton (Mercedes) nyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idénynyitó Ausztrál Nagydíjának első és második szabadedzését pénteken Melbourne-ben.
márc. 15
10:27
Stollárék döntősök Guadalajarában (m4sport.hu)
Az első kiemelt páros volt az áldozatuk.
márc. 15
10:33
El: Aubameyang párducmaszkban ünnepelt (She)
Rendhagyó módon ünnepelte második gólját Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal gaboni válogatott csatára, aki a Rennes elleni 3–0-s mérkőzésen a reklámtáblák közül egy fekete maszkot húzott elő.
márc. 15
10:39
CR góljánál manipulálták a gólvonal-technológiát? (She)
Az Atlético Madrid néhány szurkolója energiát nem spórolva összeállított egy kisfilmet, amelyben arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy kedvenc csapata összeesküvés áldozata lett a Juventus elleni BL-nyolcaddöntőben. A fanatikusok a gólvonal-technológiáról próbálják meg bebizonyítani, hogy manipulálták Cristiano Ronaldo második góljánál.
márc. 15
10:45
Németh Krisztián belelendült, elődöntős a csapat (Infostart)
A Sporting Kansas City labdarúgócsapata hazai pályán 3-0-ra legyőzte a panamai Independientét, ezzel elődöntőbe jutott a CONCACAF zóna Bajnokok Ligájában.
márc. 15
10:51
Vettel: A Mercedes meglepett, a Ferrari más, mint a teszteken (m4sport.hu)
Meglepte őket a címvédő erős kezdése. De mitől ez a hatalmas különbség?
márc. 15
10:57
BL: Jönni kellett vagy sem? A sajtó szétszedte, Kovac megvédte Neuert (She)
Niko Kovac, a Bayern München vezetőedzője szerint nem hibázott együttese kapusa, Manuel Neuer a Liverpool szerda esti vezető találatánál. A hálóőr szintén amondó, ha nem fut ki egészen a tizenhatos sarkáig, ahol aztán az angolok támadója kicselezte, Mané még egyértelműbb ziccerbe kerülhetett volna. A Bayern végül 3–1-re kikapott, és 2011 óta előszö
márc. 15
11:09
Elhunyt Novák Ilona úszó olimpiai bajnoknő (m4sport.hu)
Kiemelkedő eredményeit a magyar gyorsváltó és vegyes váltó tagjaként, illetve hátúszásban érte el.
márc. 15
11:15
Női kézi BL: Háfra Noémi lett a forduló legjobb játékosa (She)
Háfra Noémi kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett az előző forduló legjobb játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Ferencváros junior világbajnok irányító-átlövője nyolc gólt dobott a középdöntő hatodik fordulójában, a Krim Ljubljana elleni 31–27-re megnyert mérkőzésen.
márc. 15
11:21
Gyász: elhunyt olimpiai bajnok úszónk, Novák Ilona (She)
Életének 94. évében elhunyt Popper Imréné Novák Ilona olimpiai bajnok úszó. A sportoló csütörtöki haláláról a család tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubját.
márc. 15
11:23
Gyász: elhunyt olimpiai bajnok úszónk, Popper Imréné (She)
Életének 94. évében elhunyt Popper Imréné, Novák Ilona olimpiai bajnok úszó.
márc. 15
11:27
Meghalt Novák Ilona (Infostart)
Életének 94. évében elhunyt Popper Imréné, Novák Ilona olimpiai bajnok úszó.
márc. 15
11:27
Gyászol a sportvilág: újabb olimpikont vesztettünk el (BorsOnline)
Nyugodjék békében!
márc. 15
11:33
Elhunyt Novák Ilona (Azenpenzem)
Életének 94. évében otthonában elhunyt Popper Imréné, Novák Ilona olimpiai bajnok úszó. Novák Ilona az FTC örökös bajnoka, a sportági Hírességek Csarnokának 1973-ban lett tagja.
márc. 15
11:33
„Mi volt ez a baromság a Mercedes rossz formájáról?!” (m4sport.hu)
Komoly újítások nélkül is előrelépett a Mercedes a tesztek óta; a pénteki fölényük után érezhetően magabiztosabbá is vált a címvédő csapat.
márc. 15
11:51
Ennél ma nem lesz cukibb: elolvad az internet Cristiano Ronaldo kislányától (BorsOnline)
Felbecsülhetetlen értékű labdát kapott apukájától, Cristiano Ronaldótól az egyéves Alana Martina. Láthatóan azonnal a kedvenc játéka lett.
márc. 15
11:57
Manchester United–Barca és Tottenham–Man. City a BL negyeddöntőjében! (She)
Péntek délben kisorsolták a negyeddöntő párosítását a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A „csúcspárharcban” a Manchester United a Barcelonával találkozik, de angol összecsapás is lesz, a Tottenham ugyanis a Manchester Cityt kapta meg. A Juventus az Ajaxszal mérkőzhet meg, a Liverpool pedig a Portóval.
márc. 15
12:09
Mourinho egyik vágya teljesült a BL-negyeddöntők sorsolásakor (m4sport.hu)
Messi és Ronaldo csak a döntőben találkozhat.
márc. 15
12:15
Liverpool: Gerrard beszélte le Suárezt, hogy az Arsenalba igazoljon (She)
Luis Suárez 23 gólt lőtt a Premier League 2012–2013-as kiírásában, a Liverpool viszont csak a hetedik helyen zárta a versenyfutást, így lemaradt a Bajnokok Ligájáról. Nem úgy a negyedik helyet megcsípő Arsenal, amely egy évvel korábban veszítette el Robin van Persie-t és új gólvágót keres. Lapértesülések szerint pont a riválisnál, kissé szemtelen 4

Keresés