2019. február 27. szerda

febr. 27
5:48
A legtöbb napfényt ma és holnap zsebelhetjük be a héten (Kiderül)
Bár a hét hátralévő napjain is lesz részünk napsütésben, a legkevesebb felhő az ország legnagyobb részén szerdán és csütörtökön valószínű.
febr. 27
5:57
Tavaszias, napos idő várható (Hírstart)
A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul.
febr. 27
7:51
Kellemes, tavaszias idő lesz (Hírstart)
Változóan felhős időre számíthatunk, eső nem lesz. A Dunántúl nyugati, északnyugati részén általában napos idő ígérkezik, másutt átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Az Alföldön tartósabban felhős tájak is lehetnek, ám néhány órás napsütés ott is valószínű. A délután második felétől északnyugat felől egyre nagyobb területen, estére országszerte k
febr. 27
8:45
Tavaszi idővel búcsúzik a tél, hidegfront érkezik a tavasz első napján (Hírstart)
16-17 fokos meleg várható a meteorológiai tél utolsó napján, pénteken hidegfront érkezik, szombatra több fokkal visszaesnek a hőmérsékletek.
febr. 27
9:09
Tavaszi idővel búcsúzik a tél (Hírstart)
Február utolsó napja országszerte meleg, tavaszi időt hoz, nyugaton 20 fok is lehet, majd péntekre hidegfront érkezik. A hét közepén nyugat felől enyhe, száraz légtömegek érkeznek fölénk. Így szerdán már csak keleten, délkeleten lehetnek erősebben felhős időszakok, nyugaton, északnyugaton szinte zavartalan lesz a napsütés. Csapadék nem várható, de
febr. 27
10:00
Milyen egy átlagos tavasz Magyarországon? (Kiderül)
A sokéves átlag alapján tavasszal hőség nap és havas nap is előfordul hazánkban. A trendek alapján egyre melegebb és szárazabb tavaszokra van kilátás.
febr. 27
12:03
Veszélyre figyelmeztetik a Győr-Moson-Sopronban közlekedőket (Infostart)
Veszélyjelzést adott ki a meteorológiai szolgálat.
febr. 27
12:33
Tavaszias meleg után újra hidegfront érkezik fölénk (Hírstart)
Napközben akár 14, éjszaka 1 fok várható.
febr. 27
12:33
Tavaszias meleg után újra hidegfront érkezik fölénk (Szeretlek Magyarország)
Napközben akár 14, éjszaka 1 fok várható.
febr. 27
13:09
Néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet szombaton (Kiderül)
A lehűlés azonban átmeneti. Ezúttal északkeleten lehet részünk a legtöbb napfényben szombaton, az ország többi táján jórészt felhőzet takarja el a Napot. Elszórtan valószínű kisebb csapadék.
febr. 27
14:12
Erős széllökésekre figyelmeztetnek csütörtökön (Kiderül)
Élénk, olykor erős széllel érkezik a 16-20 fokos meleg nyugatra. A Sopron-Kecskemét vonalon viharos lökések is előfordulhatnak. Elsőfokú figyelmeztetés érvényes.
febr. 27
14:21
Időjárás: Ha így megy tovább, elpakolhatjuk a téli ruhákat (Hírstart)
ÉJSZAKA: Az éjszaka folyamán túlnyomóan derült lesz az égbolt, a hajnali órákban elszórtan köd kialakulására lehet számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +2 Celsius-fok között alakul. Gyenge lesz a légmozgás. CSÜTÖRTÖK: Napközben derűs, napos időre lehet számítani. Az esti órákban fokozatosan megnövekedhet a felhőzet. A legmagasabb
febr. 27
15:15
Sorra dőlnek a melegrekordok Nyugat-Európában (Kiderül)
Meleg légtömeg okoz a megszokottnál több mint 12 fokkal melegebb időjárást Európa nagy részén. Spanyolországban 27 fokot mértek kedden, február 26-án.
febr. 27
16:39
Csütörtökön akár 20 fok is lehet (Hírstart)
Éjszaka derült lesz az ég, északkeleten néhol ködfoltok képződhetnek. Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után a nap nagy részében sok napsütés valószínű, csak estefelé főként északon növekszik meg a fátyolfelhőzet. Csapadék nem lesz. Szerda estére mérséklődik a légmozgás, éjszaka csak helyenként élénkül meg a nyugati, délnyugati szél. Csütörtökön
febr. 27
16:51
A legtöbb napfényt ma és holnap zsebelhetjük be a héten (Hírstart)
Bár a hét hátralévő napjain is lesz részünk napsütésben, a legkevesebb felhő az ország legnagyobb részén szerdán és csütörtökön valószínű.
febr. 27
17:03
Teljesen megbolondult az időjárás: mutatjuk, mire számíthatsz holnap (Hírstart)
Csütörtökön sok helyen viharossá fokozódik majd a szél, a nap nagy részében azonban sok napsütés várható. Csapadék nem lesz az országban, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig akár 20 fok is lehet majd.
febr. 27
17:27
Jön a meleg (Hírstart)
Csütörtökön nem várható fronthatás az ország területén, a szokatlanul enyhe idő és a napi hőingás hatására azonban sokaknál léphetnek fel időjáráshoz köthető panaszok.
febr. 27
17:33
Napsütéssel búcsúzik a tél (Hírstart)
Ragyogó napsütésre, tavasziasan meleg időre van kilátás a tél utolsó napján. 10 és 20 fok közé emelkedik a hőmérséklet – DNy-on lehet a legmelegebb. A DNy-i szél élénk lesz.  Csütörtökön nem érkezik időjárási front térségünkbe. Az enyhe időben melegfronti jellegű panaszok jelentkezhetnek, általános lehet a migrén és a fáradékonyság. Az időnként meg
febr. 27
18:03
14 és 20 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk csütörtökön (Hírstart)
Éjszaka derült lesz az ég, északkeleten néhol ködfoltok képződhetnek. Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után a nap nagy részében sok napsütés valószínű, csak estefelé főként északon növekszik meg a fátyolfelhőzet. Csapadék nem lesz.

Keresés