2020. február 8. szombat

febr. 8
0:00
Két nap alatt kétszázmilliós kárt okozott a téli vihar (Blikk)
Az Aegon Biztosító becslései szerint a kétszázmillió forintot is megközelíti a viharkárok mértéke. A keddi és szerdai frontátvonulást követő szélsőséges időjárás leginkább Pest megye, Budapest és Győr-Moson Sopron megye területén okozott jelentős károkat.
febr. 8
5:36
Már látszik, mikor jön a következő téli kellemetlenség - időjárásjelentés (Infostart)
Szombaton jobbára felhőtlen idő várható, csupán a Nyugat-Dunántúlon lehetnek időszakosan felhősebb tájak.
febr. 8
5:39
Nem tart sokáig a szélcsendes idő (Kiderül)
A szombati csendesebb időjárást követően vasárnaptól ismét egyre nagyobb területen megerősödik a déli szél, az esti óráktól a Nyugat-Dunántúlon már viharos széllökések is lehetnek.
febr. 8
6:39
Szélsőséges változások az időjárásban: 20 fok különbség is lehet két nap között (Ripost)
A hétvégén napsütéses, száraz időnk lesz, de a jövő héttől a felmelegedéssel megjönnek a felhők is.
febr. 8
8:15
Kevés felhő és sok napsütés várható (Hírstart)
A légmozgás mérsékelt marad.
febr. 8
8:39
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.08. szombat (Hírstart)
Az ország döntő részén kevés felhőre és sok napsütésre számíthatunk, erősebben felhős időszakok inkább csak a Nyugat-Dunántúlon fordulhatnak elő - derül ki az Agrárszektor szombati (2020.02.08.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a
febr. 8
9:03
Kevés felhő és sok napsütés lesz (Hírstart)
Az ország nagy részén ragyogóan napos időre számíthatunk. Az ország döntő részén kevés felhőre és sok napsütésre számíthatunk, erősebben felhős időszakok inkább csak a Nyugat-Dunántúlon fordulhatnak elő. Csapadék nem várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható, nyugaton a magasabb, keleten az a
febr. 8
9:27
Jó hírt közöltek a meteorológusok (Napi)
Kellemes idő lesz ma szabadtéri programokhoz, nyugaton több, keleten kevesebb felhő zavarja majd a napsütést - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a Facebookon.
febr. 8
14:03
Érkezik az enyhülés, de nem lesz benne köszönet (Kiderül)
Vasárnap jelenetős melegedés veszi kezdetét, a hőmérséklet többfelé 10 fok fölé emelkedik az ország középső és nyugati tájain. A viharos szél és a gyakori eső miatt azonban nem fogjuk élvezni az enyhe időt.
febr. 8
15:06
A tél eddigi legerősebb ciklonja örvénylik Izland közelében (Kiderül)
Az Atlanti-óceánon a szokásosnál is intenzívebb ciklonok alakultak ki az elmúlt két hónapban, azonban a legerősebb épp most örvénylik kontinensünk közelében.
febr. 8
15:15
Érkezik az időjárási fordulat - na parkoljon fa alá! (Napi)
A hétvégén még késő őszi, napos időnek örvendhetünk, de vasárnap estétől ismét feltámad a szél, ezért aki teheti, ekkor már ne parkoljon fa alá. A jövő hét eleje nagyon hasonlóan alakul majd az előzőhöz: ismét változékony, enyhe időnk lesz - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).
febr. 8
15:21
Érkezik az időjárási fordulat - na parkoljon fa alá! (Hírstart)
A hétvégén még késő őszi, napos időnek örvendhetünk, de vasárnap estétől ismét feltámad a szél, ezért aki teheti, ekkor már ne parkoljon fa alá. A jövő hét eleje nagyon hasonlóan alakul majd az előzőhöz: ismét változékony, enyhe időnk lesz - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).
febr. 8
16:33
Felhő és napsütés, estére szél (Hírstart)
Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint ilyen lesz a vasárnapunk.
febr. 8
16:51
Erős szél várható vasárnap (Hírstart)
Csapadék viszont nem lesz.
febr. 8
17:09
Elkezdődött a pollenszezon (Hírstart)
Az évszakhoz képest enyhe idő miatt már most elindult a pollenszezon, tünetek is jelentkezhetnek – írja az Időkép. Az idei télen gyakran enyhébb volt az idő a sokéves átlaghoz képest, valamint tartós, jelentős hótakaró, és hosszan tartó fagyos időszak sem alakult ki. Emiatt már most, február elején elkezdődött a pollenszezon. Elsőként ilyenkor a mo

Keresés