2020. március 16. hétfő

márc. 16
5:00
Időjárás a héten: tél, nyár, hó, fagy és napsütés - mindenből kapunk (Infostart)
Sok lesz a napsütés a jövő héten. A leghidegebb órákban még többfelé fagypont körül alakul a hőmérséklet, de napközben több helyen 20 Celsius-fok közeli értékek lehetnek. A hétvégén csapadékosabbra fordul az időjárás, a hegyekben helyenként hózápor is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
márc. 16
5:57
Több napig velünk marad a kellemes, tavaszi idő (Kiderül)
A következő napokban a március második felében szokásosnál enyhébb időre számíthatunk és számottevő csapadék egészen péntek estig nem valószínű.
márc. 16
6:30
Csípős hajnal után erősödik a felmelegedés (Hírstart)
Habár a felettünk húzódó anticiklon garantálja a napsütést a következő napokban, nem árt vigyázni, hiszen a reggelek továbbra is csípősek lesznek. Túlnyomóan derült, száraz idő várható, inkább csak kevés fátyolfelhő szűrheti a napsütést. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 f
márc. 16
7:15
Egyre melegebb, napos tavaszi idővel kezdődik a hét (Hírstart)
Fejér megyében hétfőn száraz, napos idő várható, a napsütést fátyolfelhők szűrhetik.
márc. 16
7:27
Többórás napsütéssel indul a hét Veszprém megyében (Hírstart)
Túlnyomóan derült, száraz idő várható, inkább csak kevés fátyolfelhő szűrheti a napsütést – írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.
márc. 16
10:09
A korai tavasszal az allergiaszezon is hamarabb elkezdődött (Kiderül)
A tavasz jóval korábban köszöntött be Európa nagy részén a szokásosnál. Ne csodálkozzon senki, ha allergiás panaszokat tapasztal.
márc. 16
10:15
Már itt a tavasz: a héten akár 20 fok is lehet (Blikk)
Kellemes, kora tavaszi időjárás várható hétfőn - írja a met.hu.
márc. 16
10:21
Csütörtökön 20 fok is lehet, de aztán szombaton nagyot fordul az időjárás (Blikk)
Egyre melegebb, napos idő várható...
márc. 16
14:09
Markáns időjárás változás vágja ketté a hétvégét (Hírstart)
Egészen péntekig egyre melegebb időre számíthatunk hazánkban és jelentősebb csapadék sem valószínű, majd szombaton markáns hidegfront éri el hazánkat.
márc. 16
14:21
Markáns időjárás változás vágja ketté a hétvégét (Kiderül)
Egészen péntekig egyre melegebb időre számíthatunk hazánkban és jelentősebb csapadék sem valószínű, majd szombaton markáns hidegfront éri el hazánkat.
márc. 16
15:09
Nem vicc: hétvégén havazás is lehet, elképesztően szeszélyes időjárás várható (Hírstart)
Változó időjárásra számíthatunk a héten. Hétfőn újabb melegedés veszi kezdetét, túlnyomóan derült, száraz idő várható, a napsütést csak kevés fátyolfelhő szűrheti, a déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Késő estére -3 és +4 fok közé hűl le a levegő, írja a Ki
márc. 16
16:21
Melegebb tavasziasabb idő várható az ország területén kedd estig (Hírstart)
Reggelig túlnyomóan derült lesz az ég, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet az égen. Kedden a Dunántúlon és a Duna mentén több-kevesebb napsütés mellett erősebben megnövekszik a felhőzet, a keleti megyékben azonban csak kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarhatja a napsütést.
márc. 16
16:54
Garantálva van a napsütés, ám nem árt vigyázni (Hírstart)
Kedd reggelig túlnyomóan derült lesz az ég, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet az égen.
márc. 16
20:09
Időjárás: Éjszaka csípős tél, nappal kellemes tavasz (Hírstart)
ÉJSZAKA: Az éjszaka folyamán változóan felhős lesz az égbolt, később nyugat felől beborulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és +1 Celsius-fok között alakul. 5-25 km/órás déli szél várható. KEDD: Napközben eleinte derült lesz az égbolt, később nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, a délutáni órákban pedig elszórtan gyenge csap

Keresés