2020. március 2. hétfő

márc. 2
0:03
Vajon végleg eltehetjük a téli kabátot? Mutatjuk, milyen idő várható az első tavaszi héten (Blikk)
Jellemzően borús, esős időre lehet számítani az első tavaszi héten. A hét elején helyenként akár 18 Celsius-fok is lehet, a hét második felében inkább 10 fok körül alakulnak a maximumok, a leghidegebb órákban pedig még lehetnek mínuszok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el
márc. 2
4:48
Alaposan bekezd a tavasz (Infostart)
Hétfő estig a Kárpát-medence időjárását egy ciklonrendszernek a peremhullámai alakítják, többfelé várható eső és időnként viharossá fokozódik a szél.
márc. 2
5:48
Kelet kapja a legtöbb esőt a héten (Kiderül)
Országszerte jelentős csapadékösszegeket jegyezhetünk csütörtök estig, a jelenlegi adatok alapján azonban a legnagyobb mennyiség a Tiszántúlon valószínű.
márc. 2
7:54
Borúsan indul a tavasz: ilyen idő vár ránk március első hetében (Blikk)
A hétfő reggel keservesen indult az esős és borús idő miatt, a hét közepére azonban elmúlni látszik, de csak azért, hogy utána visszatérhessen.
márc. 2
8:00
Megérkezett a tavasz: az ország egyes részein akár közel 20 fok is lehet – De azért nem lesz felhőtlen az örömünk (Blikk)
Hétfő estig többfelé várható eső, időnként a szél is viharossá fokozódhat – köszönhető ez azon ciklonrendszer peremhullámainak, amelyek a Kárpát-medencében éreztetik a hatásukat.
márc. 2
8:36
Itt a tavasz, de a vihar is lecsaphat: közel 20 fokot is mérhetünk, miközben... (Blikk)
Ez vár ránk.
márc. 2
11:00
Kétszer hosszabbak lettek a nyarak, mint a telek Ausztráliában (SzMo)
Már egy hónappal tovább tart a nyár, mint a tél.
márc. 2
11:30
Esős, borult napok jönnek, de lassan megérkezik a napsütés is a héten (SzMo)
Hétvégére érkezik a napsütés.
márc. 2
14:27
19 fokot is mérhetünk kedden a Tiszántúlon (Kiderül)
Az ország legnagyobb részén várható esőzés kedden. Mindemellett délkeleten, keleten akár 19 fokig is emelkedhet a hőmérséklet a legmelegebb órákban. Szerdától több fokkal mérséklődik az enyhe idő.
márc. 2
14:29
Zivatarra figyelmeztetnek kedden (Kiderül)
Az ország legnagyobb részén elered az eső kedden egy mediterrán ciklonnak köszönhetően. Délen, délnyugaton zivatar is kialakulhat.

Keresés