2014. augusztus 11. hétfő

aug. 11
17:23
Atlético: a pályán összeeső Mario Suárez holnap repülhet (She)
Hétfőn elhagyhatta a kórházat és kedden visszarepülhet Madridba a spanyol bajnoki címvédő Atlético labdarúgócsapatának középpályása, Mario Suárez, aki a Wolfsburg elleni vasárnapi felkészülési mérkőzésen (5–1-re győztek a vendégségben lévő spanyolok) a pályán veszítette el az eszméletét.
aug. 11
17:25
Arsenal: a Barcelona „fizette ki” az Emirates 34.6 százalékát (She)
Thomas Vermaelen a legutóbbi Arsenal-játékos, aki csatlakozott az „ágyúsok” piros mezét a Barcelona gránátvörös-kék szerelésére cserélő játékosok képzeletbeli klubjához.
aug. 11
17:27
Európai Szuperkupa: a Sevillát repülőgéphiba hátráltatta (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Sevilla 2.5 órás késéssel érkezett meg a walesi Cardiffba.
aug. 11
17:39
Videó: szabadrúgás-kombináció a javából, de kimaradt a ziccer (She)
A Middlesbrough 2–0-s győzelmet aratott a Birmingham City ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában. Akár nagyobb is lehetett volna a különbség, például ha belövik azt a ziccert, amit egy látványos szabadrúgás-kombinációval teremtettek meg.
aug. 11
17:57
PL: RVP duplázott, Gerrard feltört, Rooney visszaesett (She)
Továbbra is Robin van Persie, a Manchester United csatárának meze a legnépszerűbb a szurkolók és vásárlók körében a Premier League csapatainak játékosai közül – adta hírül a liga hivatalos honlapja.
aug. 11
17:57
Szivics már el is felejtette a 8-1-es zakót (Blikk)
aug. 11
17:57
Barcelona: Neymar először edzett társaival - videó (Agroinform)
Hétfőn csatlakozott az FC Barcelona keretéhez Neymar, aki eddig társaitól külön edzett.
aug. 11
17:59
Spanyolország: Régen a Barca igazolt futballistákat, most a Real - Cruyff (She)
Johan Cruyff az Última Hora újságnak adott interjújában elmondta véleményét a Real Madrid és a Barcelona nyári igazolásairól. A katalánok korábbi kiválósága és edzője szerint a királyi gárda teljesített jobban.
aug. 11
18:15
Magyar Kupa: elhalasztják a szerdai SVSE-ETO megyei derbit (She)
A Győri ETO tájékoztatása szerint nem szerdán, hanem két héttel később, augusztus 27-én rendezik meg a SVSE–Győri ETO mérkőzést a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában.
aug. 11
18:17
Tenisz: megszűnt a rendőrségi eljárás Noszály ügyében (She)
Noszály Sándor sérelmére nem követtek el bűncselekményt, ezért hétfőn megszüntették a rendőrségi eljárást – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
aug. 11
18:19
Man. City: 54 millió euróba került Mangala megszerzése? (She)
A France Football szerint az angol bajnok Manchester Citynek összesen közel 54 millió eurójába került Eliaquim Mangala megszerzése.
aug. 11
18:33
Gyász: elhunyt a kapus, akit Jasin jobbnak tartott magánál (She)
Nyolcvanöt éves korában meghalt Vladimir Beara, akit minden idők legjobb futballkapusai között tartanak számon.
aug. 11
18:35
Videó: Nagyobb szívvel játszva győztük le a Fradit - Drogba (She)
A FradiMedia exkluzív interjújában Didier Drogba is értékelte a Ferencváros elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzést, a zöld-fehérek új stadionjának hivatalos megnyitóját. Az elefántcsontparti klasszis szerint azért nyerték meg a találkozót, mert a második félidőben nagyobb szívvel játszottak.
aug. 11
18:51
Olaszország: új elnök, a „banánevőző” legyőzte Albertinit (She)
Carlo Tavecchiót választották meg az Olasz Labdarúgó-szövetség elnökének.
aug. 11
18:51
Tavecchio az olasz labdarúgó-szövetség új elnöke (Metropol)
A 71 éves sportvezető a korábbi kiváló játékossal, Demetrio Albertinivel állt versenyben a posztért.
aug. 11
18:51
Chelsea: Drogbának nem lesznek kellemetlen emlékei Budapestről (Agroinform)
Nem tűnik súlyosnak a 36 éves csatár sérülése, ha minden rendben megy, a bajnoki nyitányon pályára léphet.
aug. 11
19:09
Női BL: nyögvenyelős MTK-siker, jöhet a csoportdöntő (She)
Az MTK női labdarúgócsapata minimális különbségű győzelmet aratott a montenegrói Ekonomiszt ellen a Bajnokok Ligája-selejtező 3. csoportjának második fordulójában. A kék-fehérek győztes gólját a szünetben beálló Nagy Lilla szerezte. A magyar bajnoknak az utolsó fordulóban csütörtökön muszáj megvernie a szlovén Pomurjét, hogy ne kelljen számolgatnia a továbbjutáshoz.
aug. 11
19:11
Sakk: Kaszparov kikapott, Iljumzsinov maradt a FIDE elnöke (She)
Továbbra is Kirszan Iljumzsinov a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnöke. Az orosz politikus, aki 1995 óta vezeti a szervezetet, a horvát színekben pályázó Garri Kaszparovot győzte le a szavazáson.
aug. 11
19:27
Barca: Suárez ég a vágytól, hogy munkába állhasson - Iniesta (She)
A Barcelona középpályása, Andrés Iniesta elmondása szerint Luis Enrique vezetőedző élvezi az egész csapat teljes bizalmát, és a „rossz” szezon után csapattársaival együtt azon lesznek, hogy ismét jól teljesítsenek, és ismét büszkévé tegyék a szurkolókat.
aug. 11
19:28
Bulvár: A Barcelona fizette az Arsenal stadionját (Agroinform)
Na jó csak egy részét, és átvitt értelemben, az elmúlt években 135 millió fontot utaltak a katalánok Wengernek.
aug. 11
19:29
Női kézi: Müllert alaposan meglepte az első győri edzés (She)
Az elkövetkező szezonban főszerep juthat a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában Susann Müllernek, aki vb-gólkirálynőként érkezett a zöld-fehérekhez, és a képességeihez hasonlóan a saját magával szemben támasztott elvárásai is kiemelkedőek. A német játékos klubja honlapjának, a gyorietokc.hu-nak beszélt az eddigi győri tapasztalatairól.
aug. 11
19:31
Sakkolimpia: értékes siker Izrael ellen, a nők kikaptak (She)
Balogh Csaba és Rapport Richárd győzött, Magyarország így 3–1-re nyert Izrael ellen a norvégiai Tromsőben zajló sakkolimpián. A nők vereséget szenvedtek a németektől.
aug. 11
19:45
Női röplabda: újabb erősítés, szerb válogatott Békéscsabán (She)
A magyar bajnok Linamar-Békéscsabai RSE női röplabdacsapata nagy fogást jelentett be: leigazolta a 22 éves, szerb válogatott Lana Dabicsot, aki a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá. A 184 cm-es feladó az előző két szezont az egyik francia élcsapatnál töltötte.
aug. 11
20:03
Videoton: az orvosi miatt úszott el a támadó érkezése (She)
A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapján a nyáron kinevezett klubigazgató, Burcsa Győző mondott véleményt a fehérváriak eddigi bajnoki szerepléséről, továbbá elárulta azt is, miért bukott meg a támadóalakzat eddigi megerősítése.
aug. 11
20:05
Szuperkupa: „Nem félünk a Realtól, mi vagyunk a Sevilla” (She)
A Sevilla elnöke, José Castro elmondása szerint klubjának nincs semmi félnivalója a Real Madridtól a keddi európai Szuperkupa-mérkőzésen.
aug. 11
20:21
Miroslav Klose lemondta a válogatottságot (Infostart)
Nem szerepel többet a német labdarúgó-válogatottban Miroslav Klose, aki a nyári brazíliai világbajnokságon minden idők legeredményesebb vb-játékosa lett, a csapattal pedig aranyérmet nyert.
aug. 11
20:21
Európai Szuperkupa: A Sevilla élvezné, a Real Madrid megnyerné a döntőt (Agroinform)
A Real Madrid kedden, Cardiffban, a Sevillával találkozik a labdarúgó európai Szuperkupa döntőjében.
aug. 11
20:39
Videó: „A Vidiben mindegy, hogy magyar vagy külföldi játszik” (She)
„Nincs különbség aközött, hogy valaki magyar vagy külföldi, ez teljesen mellékes. Persze, jó dolog, hogy minél több tehetséges fiatal magyar játékos van az öltözőben, de nem nemzetiség alapján küldök valakit pályára. Az a fontos, hogy miként áll hozzá a munkához, mennyire elszánt és dolgozik a csapat sikeréért" – Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője értékelte az éllovas eddigi…
aug. 11
20:41
Átigazolások: Van Buyten otthon fejezi be, Orbán Valenciában (She)
A dhnet.be információi szerint Daniel van Buyten úgy döntött, hazájában fejezi be labdarúgó-pályafutását A Bayern Münchentől távozó 36 éves válogatott védő a hír szerint egy plusz egy évre kötelezte el magát az Anderlechthez.
aug. 11
20:57
Milan: köszönetet mondott a Realnak a távozó kapus (She)
Diego López köszönetet mondott a Real Madridnak a Bernabéuban töltött időért, és reméli, holnap már véglegesedik milánói szerződése.
aug. 11
20:57
Karrier: Diego López köszönetet mondott a Real Madridnak (Agroinform)
Diego López hétfőn megérkezett Olaszországba és első nyilatkozatát adta az AC Milan játékosaként.
aug. 11
20:59
Ajánló: pályán a Real, indul a PL, ETO-Fradi - heti program (She)
Rohan az idő, a héten a már megszokott francia és magyar bajnokik mellett egy újabb nagy liga kapcsolódik be a szezon küzdelmeibe: útjára indul a labda a Premier League-ben! Az angol meccsek mellett egy spanyol és egy német összecsapást is láthatunk, az Európai Szuperkupában a BL-győztes Real Madrid az El-serleget elhódító Sevillával játszik a walesi Cardiffban, a németeknél pedig a bajnoki…
aug. 11
21:15
Liverpool: így múlik el Suárez dicsősége az Anfielden - fotó (She)
Egy hónap telt el azóta, hogy Luís Suárez úgy döntött, Barcelonában folytatja a pályafutását, és Liverpoolban a szurkolók máris hozzászoktak, hogy aktuális kedvencük nem vörös mezben játszik tovább. Legalábbis az Anfielden a hírek szerint semmilyen megrökönyödést nem váltott ki, hogy az elmúlt szezon ünnepelt uruguayi támadóját egyszerűen kisatírozták a stadion frontoldalán. A Twitteren aktív…
aug. 11
21:17
Afrika: Weah az ebolajárványról énekel, és összefogásra buzdít (She)
A Nyugat-Afrikában pusztító ebolajárványról készített dalt George Weah. A világhírű libériai labdarúgó a halálos betegség elleni harcra akarja felhívni a közvélemény figyelmét.
aug. 11
21:33
Videó: Neymar jó hangulatban edzett együtt Messiékkel (She)
A labdarúgó-világbajnokságon elszenvedett sérülése óta először edzett együtt a társakkal Neymar a Barcelonában hétfőn. A brazil klasszis remek hangulatban készült Messiékkel.
aug. 11
21:51
MU: Blind szívesen menne, De Boer óvja a váltástól (She)
A holland labdarúgó-válogatott játékosa, Daley Blind elismerte, szívesen csatlakozna a Manchester Unitedhez, ha a klub új menedzsere, Louis van Gaal konkrét ajánlatot tenne érte.
aug. 11
21:51
Kanadai tenisztornák: Bankot robbantottunk a torontói és montreali viadalokon (Agroinform)
Összefoglaltuk a kanadai tenisztornák történéséit, és górcső alá vettük, hogyan teljesítettünk fogadás szempontjából.
aug. 11
22:09
Felkészülés: a PSG nyert Nápolyban, de T. Silva megsérült (She)
A francia bajnok Paris Saint-Germain nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte idegenben a Napolit, de Thiago Silvát az első negyedórában combsérülés miatt le kellett cserélni.
aug. 11
22:27
Női BL: a magyar csatár triplázott; 19 gól egy meccsen (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a magyar bajnok MTK női labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája-selejtező 3. csoportjának második fordulójában 1–0-s győzelmet aratott a montenegrói Ekonomiszt ellen, ezzel kvartettjének második helyén áll. Azonban a többi meccsen is születtek (magyar szempontból) érdekes eredmények.
aug. 11
22:45
Bundesliga 2.: Korcsmárék kiütötték az élvonalból érkezőt (She)
Két teljes forduló után már nincs százszázalékos csapat a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban: a 2. kör záró mérkőzésén hétfő este a Greuther Fürth 5–1-re legyőzte az előző szezonban még élvonalbeli Nürnberget. A hazaiak magyar középhátvédje, Korcsmár Zsolt végigjátszotta az összecsapást.
aug. 11
22:45
Spanyol foci: Újabb sérülés Barcelonában, Ter Stegen is kidőlt (Agroinform)
Thomas Vermaelen után Marc-André ter Stegen sérülését jelentette be a Barcelona. Utóbbi hétfőn a hátát fájlalta.
aug. 11
23:03
Kozák: Nagyon sok munka áll a győzelmek mögött (Infostart)
Kozák Danuta 10-szeres világbajnokként tért haza Moszkvából. A MOL-csapat kajakozója az év két fő versenyén összesen 5 aranyat nyert.
aug. 11
23:03
Olaszország: teljes mértékben amerikai kézben az AS Roma (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata – első olasz együttesként – teljes mértékben külföldi tulajdonba került, miután az Unicredit Bank eladta tulajdonrészét a klub elnöke által vezetett amerikai befektetői csoportnak.
aug. 11
23:21
Real Madrid: „Itt az esély trófeát nyerni, nem szalaszthatjuk el” (She)
Álvaro Arbeloa állítása szerint a Real Madrid „éhes a trófeákra” ebben a szezonban, és rögvest a holnapi európai Szuperkupa elhódításával kezdene.
aug. 11
23:39
NS: Király kegyvesztett lett; szuper csapatok a Szuperkupáért - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
aug. 11
23:57
Roma: a magyar futballista, aki nem Totti mezére hajtott (She)
Ahogyan arról tegnap már beszámoltunk, az olasz AS Roma felkészülési mérkőzésen 5–0-s győzelmet aratott az osztrák alacsonyabb osztályú Eltendorf ellen. Az osztrák csapatban pályára lépett a nagykanizsai futballból indult Béli Milán is, aki értékes ereklyével gazdagodott a lefújás után.

Keresés