2014. július 29. kedd

júl. 29
0:24
NS: Visszavághat a Loki; Kalmár nagy lehetősége; Őszintén Benedekkel - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
júl. 29
1:00
Real: „Ancelotti sokat kér, de nekünk mindig nyernünk kell” (She)
A Real Madrid portugál válogatott védője, Pepe szerint Carlo Ancelotti vezetőedző rengeteget kér a játékosoktól, de megérti az okokat.
júl. 29
1:18
NFL: a Packers és a Vikings is megállapodott klasszisával (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Nemzeti főcsoportjának Északi divíziójában szereplő Green Bay Packers és Minnesota Vikings is megegyezett klasszisával.
júl. 29
6:24
Átigazolások: a korábbi Real-játékos végleg a Realé (She)
A Real Sociedad hosszú távú szerződést kötött Esteban Graneróval, a Real Madrid korábbi középpályásával, aki a Queens Park Rangers kölcsönjátékosaként már a legutóbbi idényben is a San Sebastián-i együttes alkalmazásában állt.
júl. 29
7:00
Brazília: Dunga Neymart és Alvest hozta fel rossz példaként (She)
Új időszámítás kezdődik Dungával a válogatott élén Brazíliában: az új szövetségi kapitány elhatározta, megváltoztatja játékosai viselkedését. Neymart és Dani Alvest említette rossz példaként.
júl. 29
7:02
Hollandia: vége a huzavonának, az FTC-ből távozó csatár aláírt (She)
Minden akadály elhárult Arsenio Valpoort Hollandiába szerződése elől, a Ferencvárostól távozó 22 éves csatár kétéves megállapodást kötött a másodosztályú RKC Waalwijkkal.
júl. 29
7:36
Putyin húzásai a Nemzetközi Sakkszövetség elnökválasztási játszmájában (Infostart)
Vlagyimir Putyin személye is komoly szerepet játszik a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnökválasztásában, amelyre a szombaton kezdődő tromsői sakkolimpia utolsó napjaiban kerül sor.
júl. 29
7:36
Játékossors: egy héten belül eldőlhet, hol folytatom - Koman (She)
Egy héten belül eldőlhet, hol folytatja pályafutását Koman Vladimir, akitől megvált az orosz FK Krasznodar, és szabadon igazolható.
júl. 29
7:38
QPR: bemutatták Ferdinandot, aki az MU-ban fejezte volna be (She)
Hivatalosan is bemutatta az angol élvonalban szereplő QPR labdarúgócsapata Rio Ferdinandot, a Manchester Unitedtől szerződtetett védőt.
júl. 29
7:54
Bundesliga 2.: Kalmár 5 évre írt alá az RB Leipzighez (She)
A Győri ETO-t követően az RB Leipzig is bejelentette Kalmár Zsolt átigazolását hivatalos honlapján. A magyar játékos 2019. júniusáig írt alá a lipcsei klubhoz, a 19-es mezszámot kapja meg új csapatánál. Kalmár a keddi edzésen csatlakozik az RB Leipzig keretéhez.
júl. 29
7:54
Lazító focizás és éjjeli műszak a Hungaroringen (Metropol)
Megleshettük, mi zajlik a Forma–1-es színfalak mögött.
júl. 29
8:12
Légiósok: Készen állok a szintlépésre - Tamás Krisztián (She)
Megérkezett új klubjához, az olasz másodosztályban szereplő Vareséhez Tamás Krisztián, akit a Milan a szezonra kölcsönadott. A Varese honlapjának elmondta, örömmel áll az új kaland elé.
júl. 29
8:12
U19-es Eb: Portugália is a döntőben (Metropol)
A hétfő esti felcsúti elődöntőben 11-es párbaj után legyőzték a címvédő szerb csapatot.
júl. 29
8:30
Michelisz Norbert szimulátoron is készül az argentin versenyre (Infostart)
Bár tesztelni nem tudott, mégis hasznosan telt az elmúlt egy hónap Michelisz Norbert számára, aki a nyári szünet után a hétvégén újra autóba ül a túraautó-világbajnokság (WTCC) Argentin Nagydíján.
júl. 29
8:48
Ajánló: folytatja a BL-ben a DVSC, MU-Inter, Real-Roma - program (She)
Kedden a Debrecen folytatja szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében, az északír Cliftonville után a fehérorosz BATE Boriszov vár Kondás Elemér csapatára. A Puskás Akadémia Telkiben izraeli csapattal játszik, Észak-Amerikában pedig MU–Inter és Real Madrid–Roma mérkőzésekkel folytatódik a Bajnokok Kupája.
júl. 29
8:48
Benedek büszke a csapatára (Metropol)
Benedek Tibor, a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya nem örül az ezüstéremnek, de büszke a csapatára.
júl. 29
8:50
MU: érik Fellaini Nápolyba és Kagava Dortmundba szerződése (She)
Az angol Independent értesülése szerint Louis van Gaal rábólintott Marouane Fellaini és Kagava Sindzsi eladására, így mindkét játékos távozhat a nyáron a Manchester Unitedtől.
júl. 29
9:06
BL: két játékos kivételével minden debreceni harcra kész (She)
Kulcsár Tamás és Ludánszki Bence kivételével mindenki teljes értékű munkát végzett a DVSC-Teva hétfő esti edzésén – tudtuk meg a BATE elleni kedd esti Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő debreceni futballcsapat hivatalos honlapjáról.
júl. 29
9:06
169 ezren voltak kint az idei Magyar Nagydíjon (Metropol)
Flavio Briatorét kérte fel Bernie Ecclestone, hogy irányítsa azt a munkacsoportot, amelynek a Forma–1 népszerűsítése lesz a feladata.
júl. 29
9:08
DVTK: Hátul sebezhető, elöl erős a Krasznodar - Koman (She)
Az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a Diósgyőrre váró FK Krasznodart jól ismeri a 36-szoros válogatott Koman Vladimir, aki felhívta a diósgyőriek figyelmét, nem árt vigyázni korábbi klubjával.
júl. 29
9:24
Bundesliga: a Frankfurtban folytatja az exdortmundi csatár (She)
Visszatér a Bundesligába Nelson Haedo Valdez: a 30 esztendős paraguayi támadó 2016 nyaráig szóló szerződést írt alá az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatával.
júl. 29
9:24
Átigazolás: A Lazio egykori ásza érkezik Szombathelyre (Agroinform)
A háromszoros olasz válogatott Tommaso Rocchi szombaton ül le tárgyalni a Haladás vezetőivel.
júl. 29
9:26
Belgium: máris repült a magyar légióst mellőző edző (She)
A Racing Genk vezetősége hétfő esti rendkívüli ülésén felállította a labdarúgócsapat vezetőedzői székéből Emilio Ferrerát – olvasható a kedd reggeli belgiumi sporthírek között.
júl. 29
9:28
Videó: ezt a szabadrúgást Pirlótól CR-ig bárki megirigyelné (She)
Az élvonalbeli zimbabwei labdarúgó-bajnokság (Premier Soccer League) 13. fordulójában a CAPS United fogadta a Dynamost. A vendégek az 57. percig vezettek, de akkor jött Gerard Phiri, aki szenzációs szabadrúgásgóllal egyenlített.
júl. 29
9:42
Japán tinédzser okozott bombameglepetést a tenisztornán (Infostart)
A mindössze 16 éves Oszaka Naomi óriási meglepetésre három szettben, meccslabdát is hárítva legyőzte a 2011-ben US Open-győztes ausztrál Samantha Stosurt az egyesült államokbeli Stanfordban zajló 710 ezer dollár (163,3 millió forint) összdíjazású keménypályás tenisztornán.
júl. 29
9:42
Olaszország: 12 000 lájk a Facebookon = visszatérés (She)
A Facebooknak és lelkes rajongóinak köszönhetően korábbi csapatánál, az olasz harmadosztályú Catanzaróban folytatja pályafutását Diomansy Kamara.
júl. 29
9:44
A szerb pólósok üzenetei a megnyert döntő után (Infostart)
A szerb férfi vízilabda válogatott klasszis teljesítményt nyújtott a döntőben, amely után a játékosok bebizonyították, hogy igazi sportemberek.
júl. 29
9:44
Győri ETO: „Az új lányok fantasztikusan motiváltak” (She)
A mintegy hatszáz győri szurkoló félig megtöltötte a helyi Egyetemi Csarnokot a Győri Audi ETO első nyilvános edzésén, amelyet hétfőn tartottak meg – derült ki a női kézilabdacsapat hivatalos honlapjának beszámolójából.
júl. 29
10:00
Tenisz: Plísková játszhat először a visszatérő Serenával (She)
Karolína Plísková két sima szettben legyőzte a japán Date Krumm Kimikót a stanfordi WTA-torna első fordulójában, így a folytatásban ő játszhat először Serena Williamsszel azóta, hogy az amerikai világelső vírusbetegségtől szenvedve már a wimbledoni torna harmadik fordulójában kiesett, és párosban nővérével, Venusszal látható gyengélkedése után feladta mérkőzését. Serena az első fordulóban erőnyerő…
júl. 29
10:18
Videó: Böde jön - Doll beszéde és a csatár külön feladata (She)
Kecskemét–Böde Dániel 1–3. A Fradi válogatott csatára remek mesterhármassal korábbi önmagát idézte a hétvégén. Thomas Doll a Rijekával szembeni El-kiesést követően Bödével is beszélt az elmúlt napokban, aki külön feladatot kapott.
júl. 29
10:20
F1: osztályozza a pilóták és a csapatok eddigi teljesítményét! (She)
A Magyar Nagydíj után véget ért a Formula–1-es idény első fele, a csapatok és a pilóták nyári szabadságukat töltik, s eljött az idő az első félév értékelésére. Ebben olvasóink segítségére is számítunk – tízes skálán osztályozhatják a pilóták és a csapatok Magyar Nagydíjig nyújtott 2014-es produkcióját. Köszönjük szavazatát!
júl. 29
10:22
BL: a játékosok üdvözlik a sárga lapok új rendszerét (She)
A nemzetközi játékos-érdekvédelmi szervezet, a FIFPro örömmel fogadta az UEFA döntését, amely szerint a labdarúgó Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában módosították a sárga lapok után járó eltiltások rendszerét – olvasható a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) megújult honlapján.
júl. 29
10:36
Ronaldinho elhagyja az Atletico Mineirót (Infostart)
Elhagyja a dél-amerikai Szuperkupa-győztes Atletico Mineiro csapatát Ronaldinho, a brazilok futballsztárja.
júl. 29
10:36
Eurofutball: a Loki után Felcsút, most meg már Ciprus (She)
A korábban Magyarországon futballozó Mamadou Wagué a ciprusi labdarúgó-bajnokság élvonalába, az Ethnikosz Ahnaszba igazolt.
júl. 29
10:37
Tipp: Az amerikai tehetség két vállra fektetheti a rutinos rókát (Agroinform)
A washingtoni keménypályás tenisztorna keddi játéknapján az amerikai Jack Socknak szavazunk bizalmat.
júl. 29
10:54
NBA: 27 ezren várják a Clevelandbe visszatérő LeBron Jamest (She)
Néhány óra alatt minden jegyet eladtak arra az eseményre, amelyen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliershez visszatérő LeBron James köszönti rajongóit szülővárosában.
júl. 29
10:54
Ronaldinho elhagyja az Atletico Mineirót (Metropol)
A hírek szerint külföldön folytatja a pályafutását.
júl. 29
11:12
Kemény Dénes: "Az első este azt gondoltam, minden megy magától" (Infostart)
Rengeteg dicséretet kapott a Magyar Vízilabda Szövetség és a szervezőbizottság a margitszigeti Európa-bajnokság alatt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kemény Dénes elnök.
júl. 29
11:12
Hollandia: csak Babos Gábor posztján, a kapuban van rend (She)
Legalábbis így véli Jelle ten Rouwelaar, a holland élvonalbeli labdarúgócsapat másik kapusa, aki a napokban többször is hangot adott aggodalmának: veszélyesen meggyengül a bredai egylet.
júl. 29
11:12
Besic az edző miatt választotta az Evertont (Metropol)
Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a futballistáért mekkora összeget fizetett a liverpooli klub.
júl. 29
11:12
Bajnokok Ligája: Visszavágna a Debrecen, a tét egy csoportkör (Agroinform)
Két éve a BATE kiejtette a Lokit. Az esélyek most sem a hajdúságiak mellett szólnak, de a feladat nem megoldhatatlan.
júl. 29
11:14
Besic ezért választotta az Evertont (Infostart)
Elsősorban a vezetőedző, Roberto Martinez miatt választotta az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton csapatát Muhamed Besic, aki a Ferencvárostól került a liverpooli klubhoz.
júl. 29
11:14
Vízilabda: Benedek négy helyen változtat a vk-ra Eb-2. csapatán (She)
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét  a Kazahsztánban rendezendő világkupára. A keret négy helyen változik meg a hazai rendezésű Európa-bajnoksághoz képest.
júl. 29
11:30
Cselgáncs: tizennégyes vb-csapat lép rá a riói útra (She)
Tizennégy cselgáncsozó képviseli a magyar színeket Cseljabinszkban az augusztus 25-én rajtoló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
júl. 29
11:48
Barcelona: Cuadrado a célpont, de a Fiorentina 40 millió alatt nem adja (She)
A spanyol Marca értesülései szerint a Barcelona kész jelentős összeget áldozni a Fiorentina kolumbiai szélsőjére, Juan Guillermo Cuadradóra, ám nem hajlandó kifizetni a firenzeiek által kért minimum negyvenmillió – más források szerint ötvenmillió – eurót.
júl. 29
11:48
Kosárlabda: A Spurs nem engedi el rutinos sztárját a vb-re (Agroinform)
A címvédő San Antonio Spurs nem engedi el az augusztus végén rajtoló vb-re a sérüléssel bajlódó Manu Ginobilit.
júl. 29
12:06
FTC: a Chelsea alapcsapatának 85 százaléka játszik az avatón (She)
A Chelsea első csapatának 85 százaléka pályára lép a Ferencváros augusztus 10-i stadionavatóján – ezt Orosz Pál a londoni klubbal kötött szerződésre hivatkozva állította.
júl. 29
12:06
Menesztették Kötelesék vezetőedzőjét (Metropol)
Egyetlen bajnoki mérkőzés után menesztették posztjáról Emilio Ferrerát, a belga Genk edzőjét.
júl. 29
12:06
Karrier: Besic elárulta, miért az Evertont választotta (Agroinform)
Besic szerint a Premier League a világ legerősebb bajnoksága, amely ráadásul a legjobban fekszik az ő játékstílusának.
júl. 29
12:08
Videoton: Radóval ostromolták a sportigazgatót (She)
Burcsa Győző, a Videoton labdarúgócsapatának sportigazgatója hétfőn online chat vendége volt a vidi.hu-n, és többször szembesült azzal a kérdéssel, hogy szerződtetik-e a Radó Andrást.

Keresés