2014. július 11. péntek

júl. 11
0:12
NS: Klose, az életmentő; központi kérdés a pólósoknál - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
júl. 11
0:30
Vb 2014: mégis bement az első kimaradt holland tizenegyes? (She)
Különböző kameraszögekből készült videofelvételek alapján felmerült a kérdés, vajon helyesen nem ítélt gólt a játékvezető Ron Vlaar kihagyott tizenegyesénél Argentína ellen?
júl. 11
0:48
Videó: A Fradiban előbb-utóbb mindenki meg fog őszülni - Doll (She)
Nem volt felhőtlen Thomas Doll öröme annak ellenére, hogy a Ferencváros továbbjutott a labdarúgó Európa-liga selejtezőjéből. A csapat rengeteg helyzetet elpuskázott. A német vezetőedző szerint az ilyen meccsekbe előbb-utóbb mindenki bele fog őszülni. Az NSO Tv vágatlan videója.
júl. 11
1:42
Vb 2014: Két cm-re voltam a tolószéktől - Neymar (She)
Elsírta magát Neymar a csütörtökön adott sajtótájékoztatóján, amikor csigolya-sérüléséről beszélt. A brazil csillag viszont azt is elárulta, kinek drukkol a vb-döntőben.
júl. 11
2:18
Tenisz: a tavalyi döntős egy napon nyert és esett ki (She)
A tavalyi döntős Philipp Kohlschreiber két szettben kikapott a cseh Lukas Rosoltól csütörtökön a 426 ezer euró összdíjazású, stuttgarti salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében. A német játékosnak ez már a második mérkőzése volt csütörtökön, mivel a program az esőzések miatt több mint egy napot csúszott.
júl. 11
5:00
Vihar csapott le a Kékszalag mezőnyére - Mentik a bajba került hajókat (Infostart)
A Kékszalag vitorlásverseny résztvevőinek mintegy ötöde felkészületlennek bizonyult tudásban, vagy műszakilag, ezért bajba került az egyébként nem rendkívüli időjárásban, a vizimentők csütörtök délután óta folyamatosan mentik az embereket; az anyagi kár jelentős, személyi sérülés csak néhány esetben történt eddig, azok sem súlyosak.
júl. 11
5:18
A Ferencváros továbbjutott az Európa Ligában (Infostart)
A Ferencváros 2-1-re nyert a Puskás Ferenc Stadionban a máltai Sliema Wanderers ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, így 3-2-es összesítéssel jutott tovább.
júl. 11
6:12
A vb-történelem legnagyobb argentin-német csatái - videókkal (Infostart)
Szinte hihetetlen, de a labdarúgó-világbajnokságok történetének egyik leggyakoribb párosítása Németország (NSZK) és Argentína mérkőzése. Nincs még két ország, amely háromszor is eljutott az egymás elleni világbajnoki döntőig, 1958-cal kezdődően a legutóbbi tizenöt tornából a mostani a hetedik, amelyen játszanak egymás ellen. A dél-amerikaiak eddig csak egy összecsapást tudtak megnyerni, de az…
júl. 11
6:48
Menteni kell számos vitorlást a viharos Kékszalagon (Infostart)
A vízimentők tegnap délután óta folyamatosan hozzák ki a Balatonból a Kékszalag vitorlásverseny bajba került résztvevőit. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának vezetője szerint az 522 induló egyötöde teljesen felkészületlenül - például navigációs berendezés és jelzőfények használata nélkül - vágott neki a megmérettetésnek. A viharban több hajó felborult, vitorlák szakadtak, árbocok és…
júl. 11
6:48
Lombard: a marokkói bronzérmeshez került a középpályás (She)
A marokkói első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FUS Rabatnál folytatja pályafutását Youssef Sekour, a Lombard Pápától távozó légiós.
júl. 11
7:06
Vb 2014: Nisimura segíti a bronzmeccsen az algériai bírót (She)
Az algériai Dzsamel Hajmudi vezeti a szombati brazil–holland bronzmérkőzést.
júl. 11
7:24
Vb 2014: fizetnie kell a játékosait rejtegető Argentínának (She)
A FIFA 300 ezer svájci frankos (megközelítőleg 77 millió forintos) pénzbírsággal sújtotta az argentin szövetséget, mert a legutóbbi négy meccse előtt egy játékosa sem jelent meg a sajtótájékoztatón.
júl. 11
7:42
Európai kupák: az ETO és az FTC időpontra, a DVTK ellenfélre vár (She)
Egyelőre nincs időpontjuk a Győri ETO és a Ferencváros Európa-liga-selejtező mérkőzéseinek, míg a Diósgyőrnek arra is várnia kell, hogy megtudja, melyik gárda lesz az ellenfele a jövő heti második fordulóban.
júl. 11
7:42
Kékszalag: a mezőny nagy része már a kikötőkben (Metropol)
A vihar miatt bajba került több vitorlás is, körülbelül 25-30 hajót vontattak ki eddig.
júl. 11
7:44
NB II: rengeteg érkező és próbázó Békéscsabán (She)
Több próbajátékos csatlakozott a napokban az NB II-es Békéscsabai Előre labdarúgócsapatához.
júl. 11
8:00
FTC: az Everton elviheti Besicet a Swansea és a West Ham elől (She)
A legfrissebb angliai sajtóhírek szerint az Everton labdarúgócsapata ajánlatot tett Muhamed Besicért, a Ferencváros bosnyák válogatott játékosáért.
júl. 11
8:18
Arsenal: bemutatták az új gyártó piros, sárga és kék mezeit (She)
Az Arsenal péntekre virradóra bemutatta a 2014–2015-ös szezonra tervezett mezeit, amelyet az eddigi beszállítót, a Nike-t váltó Puma gyártott.
júl. 11
8:36
Karrier: Vezéregyénisége lesz a Ferencvárosnak Gera (Agroinform)
Róth, Garami és Csank is örül a ferencvárosi kedvenc visszatérésének, aki ha nem sérül le, fontos láncszem lehet.
júl. 11
8:54
Ezért sikerülhetett a Kékszalagon a jelentős rekordjavítás (Infostart)
Új Kékszalag rekord és új egytestű rekord: majdnem 3 és fél órát javított a Fifty-fifty a saját rekordján. 2012-ben, az első rekorddöntés alkalmával, csak második napja vitorlázott a csapat a hajóval, tulajdonképpen a versenyen tanulták a kezelését. Az azóta eltelt két évben rengeteget edzettek a Fifty-fiftyvel, amelyet közben műszakilag is továbbfejlesztettek.
júl. 11
8:54
Jégkorong: Miskolcon a Csíkszereda húzóembere (She)
Újabb húzóembere hagyta el a Mol Ligában szereplő HSC Csíkszereda csapatát: az erdélyieket 2010 óta erősítő Becze Tihamér (23) csütörtökön a Miskolci Jegesmedvékhez igazolt.
júl. 11
8:54
Neymar az argentinoknak szurkol (Blikk)
Sao Paulo – Lionel Messinek szurkol Neymar! A brazil válogatott csigolyatörést szenvedő labdarúgója reméli, hogy a vasárnapi világbajnoki döntőben argentin klubtársa emelheti fel a győzteseknek járó serleget.
júl. 11
8:54
Érzések a sikerek mögött (Metropol)
Életem a játék címmel megjelent Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó önéletrajzi könyve.
júl. 11
8:56
Videó: Barczi remek gólja; a szurkolók harsogva ünnepeltek (She)
Mint arról beszámoltunk, a DVTK idegenben 4–1-re nyert a máltai Birkirkara ellen, így 6–2-es összesítéssel továbbjutott az El-ben. A találkozó legszebb momentuma Barczi Dávid gólja volt, a nagy különbségű győzelmet követően pedig a diósgyőri játékosok a szurkolókkal közösen ünnepeltek.
júl. 11
9:12
Di María ott lesz a döntőben? (Infostart)
Bízik benne, hogy ott lehet a németek elleni vasárnapi világbajnoki fináléban Angel Di María, az argentin labdarúgó-válogatott szélsője, aki combizomhúzódás miatt csak a kispadról nézte végig a hollandok elleni elődöntőt.
júl. 11
9:12
Légiósok: a jelek Hajnal távozására utalnak Ingolstadtban (She)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Hajnal Tamás a következő idényben már nem a német másodosztályban szereplő Ingolstadt labdarúgója lesz.
júl. 11
9:14
Vízilabda: mindkét nemnél Európa-bajnok lesz Magyarország? (Infostart)
Magyar-spanyol férfirangadóval kezdődik hétfőn a budapesti vízilabda Európa-bajnokság, amelyet 12 férfi és nyolc női nemzeti válogatott részvételével rendeznek meg.
júl. 11
9:30
Ajánló: Szuperkupa a Puskásban, pályán a Szpari és az ETO (She)
A hazai labdarúgó klubidény első tétmérkőzését játssza pénteken a DVSC-Teva és az Újpest a Puskás Ferenc Stadionban. A Győr és a Nyíregyháza nemzetközi felkészülési mérkőzésen lép pályára, s utoljára játszik az U19-es Eb előtt Mészöly Géza válogatottja.
júl. 11
9:30
VB 2014: Két centin múlt a tolószék Neymarnál (Agroinform)
A támadó sírva idézte fel horrorisztikus sérülését, de azt is elmondta, nem haragszik a vétkes Juan Zúnigára.
júl. 11
9:32
Dunaújváros: két érkező; elhalasztott Fradi-meccs (She)
Két új játékos szerződtetését jelentette be csütörtökön a Dunaújváros-PASE.
júl. 11
9:48
A Kékszalag-mezőny nagy része már a kikötőkben (Infostart)
A mezőny nagy része már a kikötőkben van, reggel 8 óráig közel 400 hajó futott be az 522 induló közül a balatonfüredi célba, 50-60 pedig feladta a küzdelmet a 46. Kékszalag Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásversenyen.
júl. 11
9:48
Kína: Gilardino újra Lippi csapatában játszik (She)
A kínai Kuangcsou Evergrande szerződtette Alberto Gilardinót. A 2006-os világbajnok csapat csatára így újra az akkori szövetségi kapitánnyal, Marcello Lippivel dolgozhat együtt.
júl. 11
10:06
Haladás: Simon a Palermo helyett az NB I-ben maradhat (She)
Az olasz Tuttomercatoweb értesülése szerint bár a Haladásnál lejárt a kölcsönadási szerződése Simon Ádámnak, a Serie A-ba a másodosztály bajnokaként az idén visszajutó Palermo játékosának, a futballista mégis maradhat Szombathelyen.
júl. 11
10:08
Vb 2014: Balotelli fegyvert fogott utálóira - fotó (She)
Az olasz válogatott fenegyereke csütörtök este azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy feltöltött egy képet az Instagramjára, amelyen fegyvert fog utálóira.
júl. 11
10:10
Vízi Eb: hét londoni bajnokkal érkezik a horvát válogatott (She)
A londoni olimpián aranyérmet szerző horvát válogatottból heten kerültek be a hétfőn kezdődő vízilabda Európa-bajnokságon induló horvát férficsapatba.
júl. 11
10:24
Légiósok: Szalai sms-t írt Schürrlének a 7-1 után (She)
A Hoffenheim labdarúgócsapatába igazoló Szalai Ádám gőzerővel készül az új idényre, de természetesen követi a világbajnokságot is, ahol egy jó barátja közel áll a legnagyobb sikerhez.
júl. 11
10:24
Vb 2014: Di María talán a padról beszállhat a döntőben (Agroinform)
Az argentin válogatott szélsője csütörtökön könnyített edzést végzett, talán pályára léphet a világbajnoki döntőben.
júl. 11
10:42
Vb-2014 - Háromszázezer frankra büntették az argentinokat (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 300 ezer svájci frankra (mintegy 76,5 millió forintra) büntette az argentin sportági szövetséget, mivel több hivatalos sajtótájékoztatón nem vett részt játékos a válogatott képviseletében.
júl. 11
10:42
Újpest: Vignjevics új kupával gazdagítaná a trófeatermet (She)
Ma este fél 9-kor a Puskás Stadionban összecsap a bajnoki címvédő DVSC-Teva és a kupagyőztes Újpest a Szuperkupáért. A lila-fehérek edzője, Nebojsa Vignjevics a klubhonlapnak adott nyilatkozatában elmondta, reméli, hogy újabb kupával gazdagítják az újpesti trófeatermet.
júl. 11
11:18
A hollandokat nem érdekli a bronzmérkőzés (Infostart)
A németektől elszenvedett kiütéses vereség után a házigazda brazil válogatott számára kötelező a győzelem szombaton a labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésén a hollandok ellen.
júl. 11
11:18
DVSC: már kaphatók a jegyek a BL-selejtezőre (She)
Már megvásárolhatók a jegyek a DVSC-Teva Cliftonville elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjére – adta hírül a dvsc.hu.
júl. 11
11:36
Kajak-kenu Eb - Hatból öt a délelőtti magyar mérleg (Infostart)
A hat magyar hajóból öt egyből a szombat délutáni döntőbe jutott a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokság péntek délelőtti programja során, amelyben az 1000 méteres és női K-4 500 méteres előfutamok kaptak helyet.
júl. 11
11:36
Videó: szólt a kapitány, beindult az argentin buli a repülőn (She)
Argentína legyőzte Hollandiát, de ezt nem élhette át minden szurkoló a helyszínen. Voltak olyanok is, akik éppen repülőn ültek, őket a kapitány tájékoztatta a döntőbe jutásról.
júl. 11
11:54
Videoton: az ősszel búcsúzik a Sóstói Stadiontól a klub (She)
A Videoton elkezdte az őszi bérletek árusítását, amelynek a „Búcsú a Sóstói Stadiontól” fantázianevet adta. A klub honlapja ugyanis arról számolt be, hogy a csapat az év végéig játszik a jelenlegi arénában, utána elkezdődik a felújítás.
júl. 11
11:55
Magyar foci: Jó formában a Debrecen, Kabát nélkül az Újpest (Agroinform)
Péntek este 20 óra 30 perctől a bajnok Debrecen és a kupagyőztes Újpest a Szuperkupa döntőjében találkozik egymással.
júl. 11
12:12
Miért hívják az argentin védő fiát Bastiannnak, s miért van neki Schweinsteiger-meze? (Infostart)
Az argentin válogatott középső védőjének, Martín Demichelisnek a fiát Bastiannak hívják - s van neki Schweinsteiger-meze!
júl. 11
12:12
Triatlon: Vasemberek jubileuma Vas megyében (She)
Jubileumához érkezett a Vasi Vasember triatlonverseny: a hétvégén a 30. alkalommal rendezik meg a szombathelyi amatőr viadalt. (x)
júl. 11
12:14
Babos Tímea Budapesten versenyez a jövő héten! (Infostart)
Babos Tímea és stábja a döntőbeli vereség ellenére nagyon elégedett volt az angol nyílt teniszbajnokság párosversenyében mutatott teljesítménnyel. A MOL-csapat tagjának edzője és édesapja, Babos Csaba kiemelte, hogy a francia Kristina Mladenoviccsal alkotott páros együtt marad a folytatásban is.
júl. 11
12:30
Kajak-kenu Eb: hatból öt a délelőtti magyar mérleg (She)
A hat magyar hajóból öt egyből a szombat délutáni döntőbe jutott a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokság péntek délelőtti programja során, amelyben az 1000 méteres és női K–4 500 méteres előfutamok kaptak helyet.
júl. 11
12:30
VB 2014: A kiröhögött Demichelis lett az argentinok egyik legjobbja (Agroinform)
A szezon első felében Martín Demichelisen röhögött mindenki a Premier League-ben.
júl. 11
12:48
NB II: Pécsről és Felcsútról is erősít a Kaposvár (She)
A legutóbbi szezon végén az NB II-be kieső Kaposvár labdarúgócsapatánál a héten a Paks elleni felkészülési meccsen (1–1) több új játékos is feltűnt. Felőlük érdeklődtünk Illés János ügyvezetőnél, aki részletes tájékoztatást adott a kiszemeltekről, próbajátékosokról.

Keresés