2014. július 17. csütörtök

júl. 17
7:03
Newcastle: Monacóból érkezett az újabb francia szerzemény (She)
A Newcastle United labdarúgócsapata megvette a Monaco 24 éves francia csatárát, Emmanuel Riviere-t.
júl. 17
7:39
Hoffenheim: a magyar támadó a tanulást sem hanyagolja el (She)
Mint arról már beszámoltunk, a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheimben folytatja a pályafutását Zeller Dóra, a Ferencváros korábbi magyar válogatott támadója, aki a legrégebbi németországi egyetemen folytathatja tanulmányait.
júl. 17
7:41
Vízi Eb: esti csoportrangadó a szerbek ellen - program (She)
Szerbia ellen játszik ma a magyar férfi vízilabda-válogatott a Budapesten zajló Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. A szakág két meghatározó alakulata százszázalékos teljesítménnyel áll, a meccs végkimenetele döntően befolyásolhatja a B-csoport végeredményét. Márpedig az első helyen végző azonnal bejut a négy közé, míg a másodikra és a harmadikra ehhez még vár majd egy…
júl. 17
7:57
Portugália: bemutatkozott új csapatában Balázs Benjámin (She)
Szerdán lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését az új szezonra készülő Vitória Guimaraes. A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatban bemutatkozott Balázs Benjámin, akit a nyári átigazolási időszakban szerződtettek az NB I-től búcsúzó Kaposvári Rákóczitól.
júl. 17
7:57
Biatlon: Újra lesújtott a dopping-kommandó (Agroinform)
Elég sokáig tartott az IBU-nak az előző szezon dopping-ügyeiben döntéseket hozni - de végül csak megszületett az ítélet.
júl. 17
8:15
Real: Kroos 30 millióért érkezik a Bayerntől, ma bemutathatják (She)
A madridi AS napilap értesülései szerint a világbajnok Toni Kroos már ma a spanyol fővárosba utazik, hogy aláírja szerződését a Real Madriddal.
júl. 17
8:15
Átigazolások: Ne aggódj, ha eddig nem figyelted az átigazolási piacot, most bepótolhatsz mindent! (Agroinform)
Eddig csak a vb-t figyelted, és lemaradtál arról, ki, hova igazol? Most mindent bepótolhatsz!
júl. 17
8:17
El: képernyőn a Győr és az FTC, pályán a DVTK - program (She)
A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében három magyar klubcsapat kezdi meg csütörtökön a szereplését: a DVTK és az FTC idegenben, míg a Győri ETO hazai pályán. A Nemzeti Sport Online mindhárom találkozót élőben közvetíti, a győriek és a ferencvárosiak összecsapása pedig a televízióban is látható lesz!
júl. 17
8:33
U20-as férfi kosár Eb: vereség a németektől (She)
A korosztályos magyar férfi kosárlabda-válogatott tízpontos (63–53) vereséget szenvedett Németországtól a Görögországban zajló U20-as Európa-bajnokságon.
júl. 17
8:35
Videó: a jövő is kérdés Szegeden, ahol nem adják tíz alá (She)
Csütörtökön Szegeden megkezdődik az U23-as kajak-kenu világbajnokság, ahol a szép számú magyar válogatottól nagy eredményt vár a közönség. Hüttner Csaba utánpótlás szövetségi edző mondta el várakozásait az NSO Tv-nek.
júl. 17
8:37
El: Horváth Ferenc kihirdette a kezdőt, és egy trükkel készül (She)
A Győri ETO vezetőedzője, Horváth Ferenc kihirdette kezdőcsapatát az IFK Göteborg elleni Európa-liga-selejtező első felvonására. A szakvezető – aki két alapemberére sérülés miatt nem számíthat – elárulta, „nem mindennapi” trükkel készülnek a svédek ellen.
júl. 17
8:51
Dudás Miklós aranyérmekért száll vízre a Maty-éren (Infostart)
A hatékonyabb felkészülés érdekében hagyta ki a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságot Dudás Miklós. A versenyző tagja a szezon két világbajnokságát tartja fontosabbnak. A szegedi korosztályos versenyen mindenképpen győzni szeretne, akár két számban is.
júl. 17
8:51
Vízilabda: Jön a klasszikus, Szerbia ellen játszik a Benedek-csapat! (Agroinform)
Az Eb kimenetelét befolyásoló ütközetre kerül sor csütörtökön, Magyarország Szerbiával találkozik.
júl. 17
8:53
Átigazolás: Kroos már megérkezett Spanyolországba (Agroinform)
A világbajnok középpályás, Toni Kroos ismét megerősítette, hogy a Real Madridban folytatja pályafutását.
júl. 17
9:09
Szilágyi Áron: Asszó közben ki kell zárni minden külső körülményt (Infostart)
Kazanyban hétfőn megkezdődött a vívó-világbajnokság. A MOL-csapat kardozója, Szilágyi Áron a tavaly Budapesten szerzett bronzérme után ismét dobogós helyen szeretne végezni.
júl. 17
9:09
AutoGP: Kiss Pál Tamás szezon közben váltott csapatot (She)
Az előttünk álló hétvégén rendezik meg az AutoGP World Series hatodik versenyhétvégéjét az ausztriai Red Bull Ringen, ahol a mezőny magyar tagja, Kiss Pál Tamás már nem az osztrák Zele Racinggel, hanem a brit Virtuosi UK-vel áll rajthoz.
júl. 17
9:11
Női kézi: nagy terveket szövögetnek a Siófoknál (She)
A megerősített Siófoknak nagy tervei vannak: a minden bizonnyal most is kiemelkedő Győr mögötti három helyezés valamelyikét szeretné megcsípni a női kézilabda NB I új szezonjában.
júl. 17
9:27
Férfi kézi: német válogatott szélsőt szerződtetett a Hamburg (She)
A Hamburg férfi kézilabdacsapata német válogatott játékost szerződtetett: Kevin Schmidt a Wetzlartól csatlakozik a HSV-hez.
júl. 17
9:28
Tenisz: Kikre figyeljünk az amerikai keménypályás szezonban? - I. rész (Agroinform)
Hamarosan beindul az amerikai keménypályás szezon, ennek apropóján górcső alá vettük, kikre lesz érdemes odafigyelni.
júl. 17
9:29
Anglia: Gerrardot beküldték a kapuba a gyerekek (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool középpályása, Steven Gerrard az egyik közösségi oldalon mellékelt egy fotót, melyen gyerekekkel focizik.
júl. 17
9:31
El: visszafogottan bizakodik az FTC horvát ellenfele (She)
A Ferencváros a Rijekával találkozik a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, és a csütörtöki, első mérkőzésen házigazda horvátok bizakodnak ugyan, de azt is roppant visszafogottan.
júl. 17
9:45
Fiatal argentin csatárral erősített az AS Roma (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban ezüstérmes AS Roma 22 millió euróért leigazolta a Hellas Veronától Juan Manuel Iturbét.
júl. 17
9:45
Kézi: Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel, de... (She)
Iváncsik Tamás szerződést hosszabbított az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával, de a következő szezont kölcsönben Balatonfüreden tölti – ezt a játékos jelentette be a Facebook-oldalán. A jobbszélső abban a reményben mondta vissza külföldi ajánlatait, hogy egy budapesti élklubban folytathatja a pályafutását, ám miután ez nem valósult meg, elfogadta a Veszprém ajánlatát.
júl. 17
9:47
Bayern: Henry, Donovan és 8 Team USA-tag az MLS-All-Starban (She)
Nyolc amerikai válogatott labdarúgó kapott helyet az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) All-Star-csapatában, amely augusztus 6-án csap össze a német bajnok Bayern Münchennel.
júl. 17
9:49
Videó: a Realba tartó kapus 160 km/h-s labdái és legjobb jelenetei (She)
Mint arról már beszámoltunk, sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapata szerződtetheti Keylor Navast, a Costa Rica-i válogatott kapusát, akit a brazíliai világbajnokságon a torna legjobb kapusának járó Aranykesztyű-díjra is jelöltek. A Levantéban szereplő játékos hazájában óriási népszerűségnek örvend, hazaérkezésekor több ezren köszöntötték az utcákon. Összeállításunkban bemutatjuk a 27…
júl. 17
9:51
El: Svédországban nem veszik biztosra a Győr kiejtését (She)
A svéd közvélemény általános vélekedése szerint a Győri ETO elleni El-párharcban – a két együttes a második selejtezőkörben randevúzik – nem mehet biztosra a svéd bajnoki bronzérmes, bár azért utóbbit tartják esélyesebbnek a továbbjutásra. Hasonlóan gondolkodnak erről az érintett IFK Göteborg labdarúgói is, de nyilatkozataikban még ennél is diplomatikusabban fogalmaznak.
júl. 17
9:53
Bayern: Toni Kroos a Real Madridba igazol - hivatalos (She)
A Real Madrid a hivatalos honlapján bejelentette a Bayern München világbajnok német középpályásának, Toni Kroosnak a szerződtetését, aki hat évre kötelezi el magát a Bajnokok Ligája-győzteshez.
júl. 17
10:03
Vb 2014: a brazil torna története egyetlen GIF-be sűrítve (She)
32-en indultak, a végén egyetlen csapat maradt állva: a világbajnok. Aki esetleg egy barlangban töltötte volna az elmúlt egy hónapot, annak ajánlunk egy bámulatosan egyszerű és lényegre törő összefoglalót a brazíliai eseményekről.
júl. 17
10:03
Átigazolás: Toni Kroos hat évre a Real Madridé - hivatalos (Agroinform)
A Real Madrid csütörtökön délelőtt bejelentette, hogy megegyezett a Bayern Münchennel Toni Kroos átigazolásáról.
júl. 17
10:05
FIFA-világranglista: Németország az első, holland hegy-, spanyol lejtmenet (She)
A FIFA legfrissebb világranglistáját a vb-címvédő Németország vezeti – egy helyet lépett előre –, míg az eddigi éllovas spanyolok hét pozíciót rontva már csak a nyolcadikok. A második helyen a vb-döntős argentinokat találjuk, a harmadikon pedig a vb-bronzérmes hollandokat, akik 12 helyet javítottak.
júl. 17
10:07
Sportpolitika: Mocsai szerint tartalmi megújulás kell a TF-en (She)
A Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége volt Mocsai Lajos, aki a hírek szerint szeretne pályázni a szeptembertől ismét önálló intézményként működő Testnevelési Egyetem rektori posztjára. A beszélgetés során elmondta, miben kell változnia a TF-nek, hogy ismét világhírű legyen.
júl. 17
10:21
A Real Madrid német világbajnokot szerződtet (Infostart)
Valósággá vált, amelyet a madridi Marca már a világbajnokság alatt is szinte napról napra megírt, illetve amit Toni Kroos a döntő napján maga is bejelentett: a német válogatott középpályása a Bayern Münchenből a Real Madridba igazol.
júl. 17
10:39
Juventus: Jovetics, Pastore - levadásznák a mellőzötteket (She)
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint más topkluboknál kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokkal erősítene a Juventus labdarúgócsapata, így szóba került a torinóiaknál Sztevan Jovetics (Manchester City), Javier Pastore és Lucas Moura (PSG), valamint Erik Lamela (Tottenham Hotspur) is.
júl. 17
10:39
Edzőkérdés: Allegri a BL-re koncentrál, a szurkolók tüntetnek ellene (Agroinform)
A szurkolók az interneten tüntetnek Allegri ellen, az olasz média barátnőjéről túrt elő szaftos sztorit.
júl. 17
10:41
Videó: védhetetlenül lőtte 118. gólját a 41 éves brazil kapus (She)
Rogério Ceni, a Sao Paulo labdarúgócsapatának kapusa a Bahia elleni bajnoki mérkőzésen megszerezte karrierje 118. gólját. A szezon végén visszavonuló 41 éves kapus ezúttal magabiztosan értékesített egy büntetőt. A Sao Paulo végül 2–0-ra nyert idegenben és jelenleg a második helyen áll a bajnokságban.
júl. 17
10:43
Játékossors: Németh egyelőre külföldön képzeli el a folytatást (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Németh Krisztián szerződést bontott  holland klubjával, a Rodával. A támadó reméli, hogy külföldön maradhat, gyengébb bajnokságban is játszana.
júl. 17
11:15
Dortmund: öt évre érkezik a világbajnok védő - hivatalos (She)
A Borussia Dortmund a hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy – amint az várható volt – a klubnál folytatja a pályafutását Matthias Ginter, a Freiburg világbajnoki címet szerző védője.
júl. 17
11:16
Átigazolás: Argentin szélsőt igazolt a Roma (Agroinform)
Az AS Roma 22 millió euróért szerződtette Juan Manuel Iturbét a Hellas Veronától.
júl. 17
11:33
Ökölvívás: Pacquiao veretlen amerikaival mérkőzik (She)
A veretlen amerikai Chris Algieri lesz az ökölvívás jelenlegi egyik legnagyobb alakjának, Manny Pacquiaónak az ellenfele november 22-én Makaóban.
júl. 17
11:33
Rosbergnek nem viselheti a világbajnoki sisakot (Metropol)
A FIFA nem engedélyezte Nico Rosbergnek, hogy a német válogatott világbajnoki címét hirdető sisakban versenyezzen a hétvégi Forma-1-es Német Nagydíjon.
júl. 17
11:35
F1: a FIFA letiltotta Rosberg világbajnok sisakját (She)
A Bild információja szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) szemet szúrt Nico Rosberg Német Nagydíjra tervezett sisakja, amellyel a nationalelf világbajnoki címéről emlékezne meg.
júl. 17
11:51
Légiósok: Veronában folytatja a magyar válogatott középpályás (She)
Az olasz női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbb negyedik helyen végző AGSM Veronában folytatja a pályafutását az osztrák Südburgenlandtól távozó Sipos Lilla.
júl. 17
11:51
FIFA-világranglista: Élen a világbajnok németek, a magyar válogatott javított (Agroinform)
A magyar válogatott kilenc helyet javítva a 38. a FIFA legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.
júl. 17
11:53
F1: 40 ember kirúgásával indult a Caterham mentőakciója (She)
Az F1-es Caterham-istálló új tulajdonosai 40 dolgozó elbocsátásával kezdték meg a csapat megmentését.
júl. 17
12:09
Megtartják szombaton a 32. Balaton-átúszást (Infostart)
Kétszeri halasztás után szombaton megtartják a 32. Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távon.
júl. 17
12:09
Paks: két évre aláírt a hazatérő légiós - hivatalos (She)
Az MVM-Paksi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 24 esztendős Tamási Zsolt aláírta a szerződését. Az Olaszországból hazatérő játékos – korábbi hírünkkel összhangban – két évre kötelezte el magát a tolnaiakhoz.
júl. 17
12:09
Megtartják szombaton a 32. Balaton-átúszást (Metropol)
Kétszeri halasztás után szombaton megtartják a 32. Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távon.
júl. 17
12:09
Átigazolás: Világbajnok védőt fogott a Dortmund (Agroinform)
A Borussia Dortmund 2019-ig szerződtette a középső védő Matthias Gintert, aki a Freiburgtól érkezik.
júl. 17
12:11
Úszás: megtartják szombaton a 32. Balaton-átúszást (She)
Kétszeri halasztás után szombaton megtartják a 32. Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távon.
júl. 17
12:13
Győri ETO: Kalmár maga sem tudja, Lipcsébe szerződik-e (She)
Kalmár Zsolt, az U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott csapatkapitánya egyelőre maga sem tudja, hol folytatja majd a pályafutását. A hírek arról szóltak, hogy a Red Bull cégcsoport német másodosztályú klubjához, az RB Leipzighez kerülhet, de még nincs megállapodás.

Keresés