2014. július 25. péntek

júl. 25
0:06
NS: Hamilton-exkluzív; Gera sem segített; vb-re, fiúk! - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
júl. 25
1:18
Videó: Doll kifakadt - „A Bayern talán megoldotta volna″ (She)
A Ferencváros az Európa-liga-selejtező második fordulójának visszavágóján 2–1-re kikapott a horvát Rijekától, így 3–1-es összesítéssel búcsúzott a második számú európai kupasorozattól. A találkozót követően a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll kifakadt, és kritizálta a magyar labdarúgás jelenlegi helyzetét.
júl. 25
5:48
Magyar Nagydíj - Mogyoród felkészült a hétvégi versenyre (Infostart)
Akár százezren is érkezhetnek egyetlen napon a Forma-1-es Magyar Nagydíj csütörtöktől vasárnap délutánig zajló programjaira Mogyoródra, a vendégek fogadása számos feladatot ró a településre - mondta a Pest megyei nagyközség polgármestere csütörtökön az MTI-nek.
júl. 25
7:00
Zápor, zivatar is lehet a Magyar Nagydíj alatt (Infostart)
Kezdetben sok napsütés és 30 Celsius-fok körüli meleg várható a hétvégén a mogyoródi Hungaroringen a 29. Forma-1-es Magyar Nagydíjon. A vasárnapi futam idején viszont zápor, akár zivatar is lehet, és több fokkal visszaeshet a hőmérséklet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott előrejelzésében.
júl. 25
7:18
F1: Alonso nemcsak bajnok, a sportág vezéralakja is - Ricciardo (She)
Daniel Ricciardo szerint a Formula–1-es versenyek után az a pilóta is elégedetten tekinthet vissza egy-egy futamra, aki alulmarad a szoros csatákban.
júl. 25
7:36
Honvéd: Muslera a kapuban, Prandelli a kispadon - képek (She)
Cesare Prandelli, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray vezetőedzője csapatával megérkezett Magyarországra, sőt már a vasárnapi ellenfél kispadját is megnézte magának az olasz szakember.
júl. 25
7:36
Vereséggel is továbbjutott a Diósgyőr (Metropol)
A DVTK az első mérkőzésen aratott 2-0-s sikerének köszönhetően bejutott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójába.
júl. 25
7:38
Kettős vereséggel búcsúzott az Európa Ligától az FTC (Metropol)
A zöld-fehérek múlt heti, idegenbeli 1-0-s vereség után a csütörtöki, hazai visszavágón 2-1-re kaptak ki a horvát HNK Rijekától.
júl. 25
7:54
Felkészülés: Megyeri csapata kiütötte Amerikában a Milant (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata első tengerentúli felkészülési mérkőzésen sima, 3–0-s vereséget szenvedett a Megyeri Balázst padoztató görög élvonalbeli Olympiakosztól.
júl. 25
8:12
A Mercedesek az esélyesek (Metropol)
Lewis Hamilton triplázásra készül vasárnap a Hungaroringen.
júl. 25
8:15
Magyar Nagydíj: Hamiltonnak áll a zászló - beharangozó (Agroinform)
Hamilton eddig hétből négyszer nyert a Hungaroringen, most is ő az esélyes. Szerinted megverheti valaki?
júl. 25
8:30
BL: régi ismerős lengyel vezeti a Loki BATE elleni meccsét (She)
A Lengyel Labdarúgó-szövetség már az UEFA hivatalos közlése előtt közzétette saját játékvezetői küldéseit, és ebből kiderül, hogy lengyel játékvezető működik közre a Debrecen–BATE Boriszov Bajnokok Ligája-selejtezőn.
júl. 25
8:30
Sok a kérdőjel az NB I rajtja előtt (Metropol)
Négy klub új edzővel vág neki a ma induló szezonnak.
júl. 25
8:32
Everton: kiderült, miért nem tudott még aláírni Besic (She)
Angol sajtóhírek szerint az Everton ázsiai túrájához csatlakozó Muhamed Besic azért nem írhatta még alá szerződését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klubhoz, mert nem tisztázott, mely ügynököknek kell jutalékot kapniuk az átigazolási díjból.
júl. 25
8:33
Vízlabda Eb: Olaszok ellen jutna az Eb-döntőbe a Benedek-csapat (Agroinform)
2001-ben az olaszok megfosztottak minket egy álomtól, ezúttal azonban minden mellettünk szól.
júl. 25
8:48
Videó: „Egy erős csapat kiesett, egy harcos továbbment” (She)
A DVTK 3–2-es összesítéssel kiütötte a Liteksz Lovecset az Európa-liga 2. selejtezőkörében. A visszavágó után (1–2) a Diósgyőr vezetőedzője, Tomiszlav Szivics úgy fogalmazott, hogy egy nagyon erős csapat kiesett, míg egy nagyon harcos továbbjutott. A bolgár együttest irányító Kraszimir Balakov elmondta, több mint hétéves edzői pályafutása alatt egyszer sem küldték el a kispadtól, és állítása…
júl. 25
9:06
F1, Magyar Nagydíj: zápor, zivatar is lehet a futam idején (She)
Kezdetben sok napsütés és 30 Celsius-fok körüli meleg várható a hétvégén a mogyoródi Hungaroringen a 29. Formula–1-es Magyar Nagydíjon. A vasárnapi futam idején viszont zápor, akár zivatar is lehet, és több fokkal visszaeshet a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott előrejelzésében.
júl. 25
9:06
A vb-szereplés a tét ma az Izrael elleni meccsen (Metropol)
Csakis győzelemmel lehet eljutni Új-Zélandra.
júl. 25
9:08
Videó: hazai pályán is kikapott a Fradi a Rijekától (She)
A Ferencváros 2–1-re kikapott a HNK Rijekától a Puskás Ferenc Stadionban, így 3–1-es összesítéssel búcsúzott az Európa-ligától. Tekintse meg ön is a tegnapi mérkőzés összefoglalóját!
júl. 25
9:08
Suárez hamarosan játszhat (Metropol)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság csökkentheti Luis Suárez négy hónapos eltiltását.
júl. 25
9:09
Spanyol foci: Címvédésre készül Bale (Agroinform)
Éhes a további sikerekre a Real Madrid walesi támadója. A trófeák gyűjtése mellett saját játékát is tovább fejlesztené.
júl. 25
9:24
NB I: a DVTK és a Fradi helyett a Szpari csaphat le az észtre (She)
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus szeretné leigazolni a másodosztályba kiesett Kaposvári Rákóczitól távozott észt játékost, Tarmo Kinket.
júl. 25
9:26
El: a DVTK az oroszok ellen - a 3. selejtezőkör párosítása (She)
Egyedüli magyar csapatként a Diósgyőr maradt talpon a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében: a DVTK az orosz FK Krasznodarral találkozik a harmadik fordulóban. Itt a következő selejtezőkör teljes párosítása. Az innen továbbjutó együttesek már a főtáblára jutásért küzdenek a playoffban.
júl. 25
9:28
U19-es Eb: Izrael jön, feledtetnék a pofonokat - program (She)
A hazánkban zajló U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon az Ausztria és a Portugália elleni vereség után Izrael legjobbjaival csap össze a magyar válogatott, és ha nyer, kijut az U20-as világbajnokságra.
júl. 25
9:42
Vízi Eb: az ellenfél Olaszország, a cél a döntő - program (She)
A margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében a magyar válogatott Olaszországgal csap össze a döntőbe kerülésért. A másik ágon Szerbia és Montenegró csatázik a fináléért.
júl. 25
9:44
Videó: bombagóllal vette be a Milan kapuját a görög játékos (She)
Mint arról beszámoltunk, a Megyeri Balázst padoztató görög élvonalbeli Olympiakosz 3–0-ra legyőzte az AC Milant. A találkozó legszebb jelenetét a 78. percben láthatták a nézők, Andreasz Buhalakisz hatalmas bombagólt vágott az olasz csapat kapujába.
júl. 25
9:45
NB I: Zöld-fehér bajnoki címet hoz az új szezon (Agroinform)
Lesz-e vajon címvédés, vagy pedig beérik a Fradinál végzett munka? Esetleg előretör a Diósgyőr, és felférnek a dobogóra?
júl. 25
10:00
MTK: visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek Némethnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK elnöke, Deutsch Tamás a Nemzeti Sportnak elmondta, mindent megtesznek azért, hogy sikerüljön hazacsábítani a jelenleg csapat nélküli Németh Krisztiánt.
júl. 25
10:00
Távozott a Costa Rica-i futballkapitány (Metropol)
A 61 éves Jorge Luis Pintóval a szövetség vezetői nem tudtak megállapodni szerződése meghosszabbításáról.
júl. 25
10:02
F1: Magyar Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Szikrázó napsütésben vette kezdetét a Magyar Nagydíj a Hungaroringen, amelyen a korábbi versenyekhez hasonlóan a Mercedes két pilótája a favorit. Az első szabadedzésen a versenyzők először próbálják ki a pályát az 1.6 literes motorokkal, az elmúlt években megszokott visító V8-asok után a dörmögő turbók visszhangoznak a Mogyoród és Szilasliget közötti völgyben. Kövesse a tréninget frissülő…
júl. 25
10:03
Európa Liga: A DVTK-ra orosz, Dzsudzsákékra izraeli ellenfél vár (Agroinform)
Egyedüli magyar csapatként a Diósgyőr jutott be a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójába
júl. 25
10:18
Légiósok: Dzsudzsák újabb gólpasszal jelentkezett - videó (She)
Dzsudzsák Balázs gólpasszal járult hozzá csapata, az orosz Dinamo Moszkva győzelméhez. A Dinamo az ausztriai edzőtábor során 3–2-re nyert az olasz Udinese ellen, a találkozón a 70. percig a pályán levő Dzsudzsák Kevin Kuranyi találatát készítette elő.
júl. 25
10:20
Arsenal: a világbajnokok kihagyhatják a rajtot (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának világbajnok német kontingense szinte biztosan nem lesz ott a Premier League rajtjánál.
júl. 25
10:22
Man. City: véletlenül bemutatták a legújabb bombaigazolást (She)
A Manchester City labdarúgócsapatánál a City-család péntek délután egy játékossal bővült, és nagy valószínűséggel egy informatikussal „megrövidült”.
júl. 25
10:36
Bundesliga: a Hannover már meg is találta Huszti utódját (She)
Nem sokat tétlenkedett a Hannover, és rövid időn belül megtalálta a Kínába távozó Huszti Szabolcs utódját. A Bild beszámolója szerint 4.3 millió euróért megszerezte a Bundesligából kieső Nürnbergtől a 24 éves japán Kijotake Hirosit, aki négyéves szerződést ír alá.
júl. 25
10:39
Tipp: Hét ok, amiért legyőzzük az olaszokat (Agroinform)
Csak a győzelmet tudjuk elképzelni a Benedek-csapattól a pénteki elődöntőben Olaszország ellen.
júl. 25
10:54
Videó: Michael Jacksont imitálta Japánban C. Ronaldo (She)
A portugál klasszis a számára rosszul sikerült vb után még pihen az új bajnoki idény előtt, így belefért neki, hogy elugorjon Japánba, ahol egészségügyi és kozmetikai termékeket reklámozott. És ha már ott volt, akkor két fehér kesztyűt magára kapva imitálta a pop koronázatlan királyát, Michael Jacksont.
júl. 25
10:56
Női kosár: amerikai irányítót igazolt a PINKK Pécs (She)
Jamierra Faulkner a PINNK Pécsi 424 női kosárlabdacsapatának új irányítója. A WNBA-újonc 168 cm magas, 22 éves amerikai Faulknert a Chicago Sky draftolta a Southern Mississippi Egyetem csapatától.
júl. 25
11:12
F1: Schumacher balesete miatt kevesebb a néző - Rosberg (She)
A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája szerint hétszeres vb-győztes honfitársának, a súlyos síbalesete után lábadozó Michael Schumachernek a sorsa jobban érdekli az embereket, mint a Formula–1.
júl. 25
11:14
Videó: Rudolf piros lapja után Andrics lőtt remek gólt (She)
A Győri ETO idegenben 1–0-ra legyőzte az IFK Göteborgot – igaz, 3–1-es összesítéssel így is kiesett az Európa-ligából. Rudolf Gergely kiállítása miatt hátrányba került Horváth Ferenc együttese, de két perccel később Nemanja Andrics pompás gólt szerzett, amivel nyert is az ETO.
júl. 25
11:15
Európa Liga: Doll szerint a szív kevés, Szivics büszke - reakciók (Agroinform)
A magyar csapatok vezetőedzői reálisan értékelték a látottakat.
júl. 25
11:30
Gyász: lábteniszezés közben halt meg, csakúgy, mint az apja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos honlapján tudatta, hogy elhunyt a lila-fehérek egyik szurkolója, Barta Zsolt, aki lábteniszezés közben lett rosszul a Széktói Stadionban.
júl. 25
11:32
Middlesbrough: Karanka elárulta, miért nem tartották meg Vargát (She)
Aitor Karanka, az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough menedzsere szerint jó döntést hoztak, amikor nem vásárolták meg végleg a DVSC-től Varga Józsefet.
júl. 25
11:48
Hamilton kezdett az élen a Hungaroringen (Infostart)
A Mercedes angol pilótája, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a 29. Formula-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén. A hungaroringi verseny négyszeres győzteséhez egyedül csapattársa, a pontversenyben élen álló német Nico Rosberg tudott közel kerülni, de még ő is szűk 0,2 másodperccel elmaradt tőle. A két Mercedes mögött a két Ferrari zárt, a finn Kimi Raikkönen ezúttal gyorsabb volt csapattársánál,…
júl. 25
11:48
West Ham: négy hónapra kidőlt a válogatott támadó (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett Andy Carroll, az angol élvonalban szereplő West Ham United volt válogatott futballistája.
júl. 25
11:48
Jókor adta el Suárezt a Liverpool (Metropol)
A brazíliai világbajnokságon az angolok ellen duplázó, majd az olasz Giorgio Chiellini vállába harapó támadó 80 millió euróért került az FC Barcelonához.
júl. 25
11:50
F1: Hamiltoné az első edzés, Räikkönen jól kezdett (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Magyar Nagydíj első szabadedzésén, amelyet szikrázó napsütésben tartottak meg a Hungaroringen. A második helyen a papírformának megfelelően csapattársa, Nico Rosberg zárt, míg a 3. Kimi Räikkönen, a negyedik Fernando Alonso lett. Az ötödik Sebastian Vettel 1.4 másodpercre volt már a Magyar Nagydíjat eddig négyszer megnyerő Hamiltontól. Folytatás 14 órakor a…
júl. 25
12:06
Bayern: Götze a barátnőjével „disznólkodott” a parton - kép (She)
Mario Götze, a német labdarúgó-válogatott és a Bayern München klasszisa egyelőre nem foglalkozik a futballal, a középpályás a nyaralását tölti, és lazításképp egy iszapfürdőt is vett.
júl. 25
12:08
1860 München: Moniznak álmatlan éjszakái vannak (She)
Csatárgondokkal küzd az 1860 München, ez pedig álmatlan éjszakákat okoz Ricardo Moniznak. A korábban a Ferencvárost irányító holland szakember türelmet kér a szurkolóktól.
júl. 25
12:09
U19-es Eb: Vb-részvétel és a becsület - Mészölyék utolsó esélye (Agroinform)
A jövőre esedékes világbajnoki részvétel a tétje a péntek esti Magyarország - Izrael U19-es Eb-csoportmeccsnek.

Keresés