2014. július 12. szombat

júl. 12
0:09
Vb-2014 - Rizzoli vezeti a döntőt (Infostart)
Az olasz Nicola Rizzoli vezeti a vasárnapi német-argentin döntőt a brazíliai világbajnokságon - jelentette be pénteken a labdarúgó világszövetség (FIFA).
júl. 12
0:09
Férfi kézi-vb: a „beugró” németek a hatodik kalapban (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) nyilvánosságra hozta a 2015-ös katari világbajnokság július 20-i, dohai csoportsorsolásának kiemelési kalapjait, amely alapján a „beugró" németek a hatodik négyesbe kerültek.
júl. 12
0:27
MotoGP: Espargaró kétszer is a leggyorsabb volt (She)
Mindkét pénteki szabadedzésen a spanyol Aleix Espargaró bizonyult a leggyorsabbnak gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján.
júl. 12
0:31
Eurofutball: a Fradi leendő ellenfele történelmet írt (She)
Az 1992 óta íródó horvát Szuperkupa történetében először fordult elő, hogy nem a Hajduk Split, Dinamo Zagreb kettős egyike diadalmaskodott. A trónfosztó szerepét a Ferencváros soros Európa-liga-ellenfele, a HNK Rijeka vállalta magára, amely hazai pályán 2–1-re legyőzte a fővárosiakat.
júl. 12
0:35
NS: csalódottak csatája; Rizzoli fújja a döntőt - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
júl. 12
0:45
Videó: Újpesti módszer - „Az edző bezavart minket, nem lőhettünk 11-est” (She)
A Magyar Kupa-sikerhez hasonlóan a Szuperkupát is tizenegyespárbaj után nyerte meg az Újpest labdarúgócsapata, amely a döntőben a DVSC-Tevát győzte le. A mérkőzés után Varga József és Tisza Tibor az NSO Tv-nek elmondta, hogy bár tétmérkőzésről volt szó, a felkészülés egyik állomása volt, míg a lila-fehérek inkább az első félidei játékukkal volt elégedettek.
júl. 12
1:03
Vb 2014: vajon tovább ül Messin a Müller-átok? (She)
A német válogatott támadó szeretné, ha nem szakadna meg az argentin aranylabdás elleni jó sorozata.
júl. 12
1:39
Tenisz: a címvédő búcsúztatta az első helyen kiemeltet (She)
A svédországi Bastadban zajló salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében a címvédő Carlos Berlocq két szettben megverte az első helyen kiemelt 2012-es győztest, David Ferrert. Az argentin játékosra a legjobb négy között a portugál Joao Sousa vár.
júl. 12
7:03
Támadják Kvitovát (Infostart)
Éles támadások kereszttüzébe került a héten Petra Kvitová, kétszeres wimbledoni bajnok cseh teniszező, miután bejelentette: tartós lakhelyét tavaly ősszel Monacóba helyezte át, hogy kevesebbet kelljen adóznia.
júl. 12
7:03
Vb 2014: Brazília vagy Hollandia vigasztalódik? - program (She)
A vb utolsó előtti napján eldől, hogy a két csalódott csapat, Brazília és Hollandia közül melyik vigasztalódhat és viheti haza a bronzérmet.
júl. 12
7:39
Felkészülés: PSG-Vidi, DVSC-Székelyföld - program (She)
Gazdag lesz a magyar élvonalbeli labdarúgócsapatok felkészülési programja szombaton. A mezőnynek majd' a fele, hét együttesünk is pályára lép, köztük a Videoton, amely a PSG-vel találkozik Ausztriában. Az MTK és a Kecskemét egyaránt két-két találkozót kötött le magának mára.
júl. 12
7:57
Akkora a botrány, hogy külföldi kapitány is lehet Scolari utóda (Infostart)
Muszáj-mérkőzést játszik szombat este a brazil és a holland válogatott. Az Oranje vezérkara, Louis van Gaallal az élen már az elveszített elődöntő óta hangoztatja, hogy nekik nem hiányzik az utolsó mérkőzés, a brazilokról pedig könnyen elképzelhető, hogy szívesen lemondtak volna a kisdöntőről. A brazilok legutóbb 1978-ban, a hollandok 1998-ban játszottak a harmadik helyért.
júl. 12
8:15
Hétfőn kezdődik a jegyárusítás az FTC-Chelsea stadionavatóra (Infostart)
Hétfőn kezdődik a jegyárusítás a Ferencváros labdarúgócsapatának a Chelsea elleni gálamérkőzésére, amellyel megnyitja kapuit az FTC új stadionja, a Groupama Aréna.
júl. 12
8:15
Vb 2014: édesapja szerint Messi teljesen kimerült (She)
Lionel Messi édesapja, Jorge szerint fia kimerültségtől szenved a világbajnokságon.
júl. 12
8:15
VB 2014: Nem a bronz, a brazilok becsülete a tét - Vincze Ottó (Agroinform)
Brazília szombaton, 22 órakor Hollandiával találkozik a labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésén.
júl. 12
8:33
Vb 2014: a bírófőnök szerint nem volt utasítás a kevés lap (She)
Massimo Busacca, a FIFA Játékvezetői Bizottságának elnöke cáfolta azokat a híreket, melyek szerint felsőbb utasításra osztottak volna kevesebb lapot a játékvezetők a brazíliai vb-n.
júl. 12
8:51
Barcelona: Hollandiában keveslik az Ajaxnak jutó „Suárez-pénzt” (She)
A Voetbal International és a De Telegraaf holland lapok egybehangzó értesülései szerint az Ajax 2 millió euróhoz jut Luis Suárez Livepoolból Barcelonába igazolása után.
júl. 12
8:53
Gabon: 50-szeres portugál válogatott lett a kapitány (She)
Portugál vált portugált a gaboni labdarúgó-válogatott kispadján: Paulo Duarte helyett Jorge Costa lesz az afrikai ország nemzeti csapatának szövetségi kapitánya.
júl. 12
8:55
Vízi Eb: Scsepanoviccsal teljes a montenegrói keret (She)
Bár az utolsó pillanatig bizonytalan volt Milos Scsepanovics Eb-szereplése, a montenegrói férfi vízilabda-válogatott 31 éves kapusa felépült a  porcsérüléséből, így ott lehet a hétfőn kezdődő budapesti kontinensbajnokságon.
júl. 12
9:09
Videó: Simon panenkázott, az Újpest meg Szuperkupát nyert (She)
A Magyar Kupa-győztes Újpest FC legyőzte a bajnok Debrecent, így elhódította a Szuperkupát. A felejthetőre sikerült rendes játékidő után a tizenegyeseknél a fővárosiak bizonyultak pontosabbnak, Simon Krisztián panenkás megoldása különösen szép volt.
júl. 12
9:11
Vb 2014: Mike Tyson megérti Luis Suárezt (She)
Mike Tyson védelmébe vette, vagy legalábbis megérti az olaszok elleni csoportmeccsen Giorgio Chiellinibe harapó Luis Suárezt.
júl. 12
9:27
U20-as női kosár Eb: Norvégia ellen is hengereltünk (She)
Norvégia ellen a nagyszünet után igazolta a papírformát a Szófiában zajló U20-as B-divíziós Európa-bajnokságon szereplő magyar női kosárlabda-válogatott, amely a hetedik fordulóban fölényes győzelmet aratott.
júl. 12
9:28
Tour de France: Ki lesz a Vogézek ura? (Agroinform)
Szombattól a Vogézek hegyei játsszák a főszerepet, így szemügyre vettük, hogy kikre lesz érdemes odafigyelni.
júl. 12
9:29
U20-as férfi kosár Eb: Litvánia is jobb volt nálunk (She)
A házigazda görögöktől elszenvedett vereség után Litvánia is jobbnak bizonyult nálunk az U20-as férfi kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörében.
júl. 12
9:45
Videoton: Simon Ádám jövő héten, Radó augusztusban jöhet (She)
A nyári átigazolási időszakban két, a legutóbbi szezonban még a Haladásban futballozó játékos szerződhet a Videotonhoz. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Simon Ádám jövő hét elején, Radó András pedig augusztusban érkezhet.
júl. 12
9:45
Vb 2014: Sabella nem marad kapitány, argentin arany esetén sem (Agroinform)
Akár győz Argentína Németország ellen, akár kikap a döntőben, a szövetségi kapitány nem marad tovább a posztján.
júl. 12
10:03
Videó: pazar sarkazós góllal jelentkezett Lewandowski (She)
Mint beszámoltunk róla, Robert Lewandowski a bemutatása után egyből be is szállt a Bayern München nyári felkészülésébe. A Dortmundtól ingyen érkező lengyel csatár rögtön az első edzésen megvillantotta kiváló technikai kvalitását.
júl. 12
10:03
VB 2014: Neymar, Mascherano és Hummels is jelölt az Aranylabdára (Agroinform)
A FIFA megnevezte a világbajnokság egyéni díjainak jelöltjeit.
júl. 12
10:39
Labdarúgás: csepeli pályaavató az öregfiúk-válogatottal (She)
Csepel önkormányzata és a Magyar Labdarúgó-szövetség közös összefogásából új műfüves focipályával gazdagodott a főváros XXI. kerülete. Július 11-én a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban Borbély Lénárd alpolgármester és a szövetség részéről Nyilasi Tibor átadta a bárki által bérelhető, használható pályát.
júl. 12
10:57
Kajak-kenu Eb - Kozák és a Kárász, Vad duó döntős 200 méteren (Infostart)
A kajakos Kozák Danuta és a Kárász Anna, Vad Ninetta duó egyenes ágon a vasárnapi döntőbe jutott 200 méteren a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon a szombat délelőtti előfutamokból. Három magyar férfi egység pedig a középfutamba lépett tovább.
júl. 12
10:57
Lombard: próbajátékosokból sosincs hiány Pápán (She)
A Lombard Pápa ma Zalaegerszegen lép pályára felkészülési mérkőzésen, és várhatóan ismét több próbajátékos kap szerepet, a héten ugyanis nem csökkent, hanem sokkal inkább nőtt a tesztelésen lévő labdarúgók száma.
júl. 12
10:57
VB 2014: Az EL- és BL-döntő után a vb-döntőt is megkapta Rizzoli (Agroinform)
Az olasz Nicola Rizzoli vezeti a Németország-Argentína világbajnoki döntőt.
júl. 12
10:59
Ukrajna: menekülne Kijevből a gólerős csatár (She)
Hiába sikerült remekül az első szezonja a Dinamo Kijev labdarúgócsapatánál, Dieumerci Mbokani távozni szeretne.
júl. 12
11:15
Kajak-kenu Eb: a Kárász, Vad duó és Kozák döntős 200 m-en (She)
A kajakos Kozák Danuta és a Kárász Anna, Vad Ninetta duó egyenes ágon a vasárnapi döntőbe jutott 200 méteren a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon a szombat délelőtti előfutamokból. Három magyar férfiegység pedig a középfutamba lépett tovább.
júl. 12
11:15
Tipp: Óriások tömhetik tele a zsebünket (Agroinform)
Könnyű pénzt hozhat a konyhára Groth és Karlovic, akik szombaton a newporti torna elődöntőjében mérik össze tudásukat.
júl. 12
11:17
DVTK: román U-válogatottat és horvát védőt tesztelnek (She)
A DVTK labdarúgócsapata 10 órától felkészülési meccsen lépett pályára az NB II-es Mezőkövesd ellen, és a meccsen két próbajátékos is szerepet kapott.
júl. 12
11:33
Vb 2014: Rizzoli ne változtasson semmin! - Collina (She)
Sergio Gonella és Pierluigi Collina után Nicola Rizzoli a harmadik olasz, aki vb-döntőt vezethet.
júl. 12
11:35
MTK: újra az NB II-be adták kölcsön a támadót (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Batizi-Pócsi Balázs Balmazújvárosban készül, és azóta el is dőlt, hogy az NB II-es csapatnál folytatja a pályafutását.
júl. 12
11:51
Videó: földre zuhant a döntőben a híres jamaicai sprinter (She)
A glasgow-i Gyémánt Liga férfi 100 méteres döntőjében a kétszeres olimpiai ezüstérmes Yohan Blake megsérült, majd el is esett a pályán. A kiváló atléta azt sem kockáztatta meg, hogy a saját lábán menjen be az öltözőbe, ahova végül kerekesszékben vitték be.
júl. 12
11:53
Anglia: a Chelsea és az Arsenal is harcba száll Khediráért? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United után az Arsenal és a Chelsea is harcba szállt Sami Khedira megszerzéséért.
júl. 12
12:09
Videó: földre zuhant Glasgow-ban a jamaicai sprinter (She)
A kétszeres olimpiai ezüstérmes Yohan Blake combsérülés miatt féltávnál feladta a férfi 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat glasgow-i versenyének pénteki nyitó napján. A kiváló atléta azt sem kockáztatta meg, hogy a saját lábán menjen be az öltözőbe, ahova végül kerekesszékben vitték be.
júl. 12
12:11
Newcastle: 13 millióért érkezik a vb-résztvevő francia - sajtóhír (She)
A Daily Express című lap értesülései szerint a Newcastle és a Montpellier labdarúgócsapata megállapodott Rémy Cabella átigazolásáról.
júl. 12
12:13
Vb 2014: Mourinhót akarják brazil kapitánynak - sajtóhír (She)
A spanyol Marca napilap arról számolt be, hogy a brazil labdarúgó-szövetség (CBF) José Mourinhót ültetné le a válogatott kispadjára.
júl. 12
12:15
Úszás: 24 évesen visszavonult az olimpiai bajnok (She)
Bejelentette a visszavonulását a franciák 24 éves olimpiai bajnok úszója, Camille Muffat.
júl. 12
12:17
Felkészülés: exfradistákkal győzte le a Kövesd a DVTK-t (She)
A DVTK labdarúgócsapata két próbajátékossal a soraiban hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől.
júl. 12
12:27
Ligue 1: a kiesés után visszavonult a rutinos edző (She)
Miután búcsúzott a francia labdarúgó-bajnokság első osztályától a Valenciennes-nel, Ariël Jacobs vezetőedző bejelentette a visszavonulását.
júl. 12
12:27
VB 2014: A brazil vigasz és a holland veretlenség a tét a kisdöntőn (Agroinform)
A házigazda brazilok számára a becsület a tét a kisdöntőben, míg a hollandoknak nincs sok kedvük a bronzmeccshez.
júl. 12
12:45
Tenisz: Serena Williams visszalépett a bastadi tornától (She)
A világelső Serena Williams nem lesz ott a jövő heti svédországi tenisztornán.
júl. 12
13:03
Serie A: végleg az AC Milané lett a francia védő (She)
Véget ért az Adil Rami-saga, a francia labdarúgót végleg megszerezte az AC Milan a Valenciától.
júl. 12
13:21
Kemény Dénes ezt várja a vízilabda Európa-bajnokságtól (Infostart)
Szinte minden jegy elfogyott a hétfőn kezdődő margitszigeti vízilabda Európa-bajnokság férfi mérkőzéseire - erősítette meg a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Kemény Dénes az Inforádió Aréna című műsorában arról beszélt, hogy akik nem jutnak be a mérkőzésekre, azok a Margitszigeten kialakított, több mint ezer férőhelyes szurkolói faluban drukkolhatnak.

Keresés