2014. július 17. csütörtök

júl. 17
12:27
Videó: így még biztosan nem látta a vb legszebb góljait (She)
Valószínűleg sokáig fogunk emlékezni az ausztrál Tim Cahill Hollandia, a kolumbiai James Rodríguez Uruguay és a holland Robin van Persie Spanyolország ellen szerzett góljára a brazíliai világbajnokságról. Az egyik legnagyobb német írószermárka látványos videót készített, amelyben megmutatja a három játékos találatát egy jegyzettömb és rajzok segítségével. Íme!
júl. 17
12:27
Világbajnok védőt igazolt a Dortmund (Metropol)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata leigazolta az SC Freiburg friss világbajnok védőjét, Matthias Gintert.
júl. 17
12:29
F1: Ha megunom, akár az év közepén is kiszállok - Räikkönen (She)
A Brit Nagydíj utáni F1-es tesztet boka- és térdsérülése miatt kihagyó Kimi Räikkönen teljesen felépült, így nincs akadálya, hogy részt vegyen a Német GP-n. A finn elmondta, hogy idei nehézségei ellenére élvezi az F1-et, de ha már nem fogja, azonnal kiszáll, akár a szezon közepén is.
júl. 17
12:31
Vívó-vb: négyből négy a mérlegünk női párbajtőrben (She)
A kiemelt Szász Emeséhez mind a három további magyar induló csatlakozott, így valamennyien vívhatnak majd a női párbajtőrözők 64-es főtábláján a kazanyi világbajnokságon.
júl. 17
12:33
NB II: a Csákvár három játékost vett kölcsön a PAFC-tól (She)
Az NB II-ben újonc Csákvár három labdarúgót vett kölcsön az élvonalbeli Puskás Akadémiától. A másodosztályú együttes hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Barcsay Márk, Molnár Tibor és Gajdos Zsolt is Bognár György együttesét erősíti a következő idényben, míg a próbajátékosok sorsa egyelőre függőben van.
júl. 17
12:45
Kiss Gergely: így lephetik meg a szerbeket Benedekék (Infostart)
Egy laza, váratlan, vagány játékkal meg lehet lepni a szerb vízilabda válogatottat ma este - mondta Kiss Gergely. A háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó szerint ezúttal már nem engedhető meg a spanyolok, majd a franciák ellen is látott megilletődött kezdés.
júl. 17
12:45
F1: a brazil 13 évvel a balesete után visszakapta a sisakját (She)
Tizenhárom évvel a 2001-es Belga Nagydíjon történt balesete után visszakapta a bukósisakját Luciano Burti brazil F1-es expilóta – a fejvédőjén még a kézbesítést követően is rajta volt a spái gumifalból rárakódott kosz.
júl. 17
12:45
Európa Liga: A Győr hazai pályán, a Fradi és a Diósgyőr idegenben próbál előnyt szerezni (Agroinform)
Az EL második fordulójában mindhárom magyar csapatnak bravúrra lesz szüksége a jó eredmény elérésének érdekében.
júl. 17
13:03
NB II: három új játékost igazolt a Siófok, Bogáti távozott (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint három fiatal játékossal bővült a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok kerete: Berki István a Puskás Akadémiától, Eisenberger Tamás Bölcskéről, míg Kirchner Krisztián Bajáról érkezett.
júl. 17
13:21
Tour: szerdán hősiesen a célba tekert, másnap feladta (She)
Feladta a Francia körversenyt a nagy reményekkel induló amerikai Andrew Talansky, a Garmin csapat első számú kerékpárosa.
júl. 17
13:22
Karrier: Navast nem érdekli a Bayern, a Realba igazolna (Agroinform)
A Levante Costa Rica-i válogatott kapusa, nagy álma, hogy a Real Madridban folytassa pályafutását.
júl. 17
13:23
Atlético: néhány nap helyett fél évet hagy ki az ifjú argentin (She)
A korábbi hírekkel ellentétben nem néhány napos, hanem hat hónapos rehabilitáció vár Ángel Correára, a San Lorenzo szívműtéten átesett argentin támadójára, akinek ezzel veszélybe került a klubváltása.
júl. 17
13:39
FTC: Lipcsei három évvel szerződést hosszabbított (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros három évvel meghosszabbította az U21-es csapat vezetőedzője, Lipcsei Péter szerződését – számolt be róla a Fradi hivatalos honlapja.
júl. 17
13:39
Korábbi pilóta a Caterham új csapatfőnöke (Metropol)
A Forma-1-es Caterham Christijan Alberst nevezte ki csapatfőnöknek, miután az istállónak új tulajdonosai lettek svájci és közel-keleti befektetők révén.
júl. 17
13:57
Férfi kézi: Csoknyai nem egyedül érkezik Balatonfüredre (She)
A veol.hu is megerősítette azt a korábbi hírt, mely szerint Csoknyai István lett a Balatonfüred férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője. A 2013–2014-es szezonban az MKB-MVM Veszprém KC II-vel az NB I/B-ben bajnoki címet szerző Csoknyai nem egyedül érkezik a megyeszékhelyről, Uros Vilovszki (aki korábban szerepelt már Füreden), Iváncsik Tamás, Borbély Ádám, Ligetvári Patrik is a Balaton-partiakhoz…
júl. 17
14:15
1860 München: Moniz ismét együtt dolgozhat Leonardóval - hivatalos (She)
A német másodosztályban szereplő 1860 München labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Leonardo, a Ferencváros volt játékosa. A kisebbik müncheni együttes vezetőedzője Ricardo Moniz, aki korábban szintén a zöld-fehéreknél dolgozott.
júl. 17
14:17
Vízi Eb: újabb olasz győzelem, Grúzia egy negyedet bírt (She)
Olaszország tíz góllal, 15–5-re legyőzte Grúziát a margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjának második fordulójában, így három forduló után három győzelemmel áll. A grúzok még nem szereztek pontot.
júl. 17
14:19
NB II: újabb Honvéd-játékosokkal erősítene a Békéscsaba (She)
Czuczi Márton és Lőrinczy Attila után Vólent Roland és Kozma Richárd is az NB II-ben szereplő Békéscsabához kerülhet, így négyre nőhet a Honvédtől kölcsönbe érkező labdarúgók száma.
júl. 17
14:21
NB I: korábbi gólkirállyal erősített a Lombard Pápa (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György a veol.hu regionális portál érdeklődésére megerősítette, hogy Waltner Róbert egyéves szerződést kötött az egyesülettel.
júl. 17
14:33
Leonardo az 1860 Münchennél folytatja (Metropol)
A 31 éves brazil támadó egy évre kötelezte el magát, és ingyen igazol hozzájuk.
júl. 17
14:51
Légiósok: Bogdán egyelőre továbbra sem bevethető (She)
Az angol másodosztályban szereplő Bolton Wanderers labdarúgócsapatának menedzsere, Dougie Freedman elmondta, Bogdán Ádámot továbbra is pihenteti a sérülése miatt.
júl. 17
14:51
Nem tudta, hogy a vb-döntőn játszik (Metropol)
Christoph Kramer, a német válogatott középpályása a játékvezetőtől kérdezte meg, hogy a döntőben játszik-e, miután erős ütést kapott a fejére.
júl. 17
14:51
Átigazolás: Leonardo Moniz csapatában folytatja (Agroinform)
A Ferencváros korábbi brazil karmestere a német másodosztályban szereplő 1860 Münchennél folytatja pályafutását.
júl. 17
14:53
Vízi: állami gondozott gyerekek játszottak a sportág bajnokaival (She)
Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. jóvoltából különleges, jótékony célú edzésnek adott helyet a Margitsziget a budapesti vízilabda Európa-bajnokság ideje alatt. A felejthetetlen szerdai edzésen Kemény Dénes vezetésével a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által támogatott harminc állami gondozott gyermek olimpikon vízilabdázókkal együtt ugorhatott medencébe.
júl. 17
14:55
El: a stadion mögötti szikláról „szedték le” a Fradi-drukkereket (She)
Tucatnyi ferencvárosi drukkert „szedtek le” a horvát rendőrök a rijekai stadion mögötti sziklafalról. A két együttes ma este 20.30 órától – élőben a Duna Tv-n, valamint az NSO-n – a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első felvonásán küzd meg egymással.
júl. 17
14:57
Kajak-kenu: minden egységünk továbbjutott az előfutamokból (She)
Csütörtökön délelőtt beindult a nagyüzem a Maty-éren, a szegedi ifjúsági és U23-as világbajnokság első versenynapján. A magyar egységek közül ki könnyebben, ki nehezebben, de mindenki továbbjutott az 1000-, valamint női K-4 500 méteres előfutamokból.
júl. 17
15:09
Az olaszok tíz góllal verték az újonc grúzokat (Infostart)
A Londonban olimpiai ezüstérmes, tavaly világbajnoki negyedik olaszok könnyedén nyertek az Eb-újonc grúzok ellen a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján, a csütörtöki program nyitómeccsén.
júl. 17
15:09
Kajak-kenu: alaposan kitettek magukért U23-as menőink (She)
Az U23-as férfi kenusok 1000 méteres versenyszámában Khaut Kristóf győzött az előfutamban a chliei Garcia és a szlovák színekben versenyző Farkas előtt, így simán bejutott a délutáni középdöntőbe a Szegeden zajló ifjúsági és U23-as világbajnokságon. Magyar kortársai sem maradtak adósak a jó teljesítménnyel.
júl. 17
15:11
Vízilabda Eb: a franciák 11 gólt dobtak a horvátoknak (She)
A vízilabda Európa-bajnokság férfitornájának harmadik fordulójában a horvát válogatott 14–11-re legyőzte Franciaországot. A horvátok három forduló után így két győzelemmel és egy döntetlennel állnak a mieink csoportjában.
júl. 17
15:27
Serie A: Allegri barátnője két éve még a Juvét szidta (She)
Érdekes körülményre hívták fel a figyelmet az olasz sajtóban: a Juventus élére frissen kinevezett Massimiliano Allegri barátnője, a korábbi Playboy-modell Gloria Patrizi két éve még a „zebrákat" szidta előszeretettel a közösségi médiában.
júl. 17
15:28
Manchester United: Van Gaal kivágná a keret felét (Agroinform)
Nagy változások lesznek a Manchester United keretében, az új menedzser több mint tíz játékostól is megválhat.
júl. 17
15:29
MTK: szerződtették a brazil felfedezettet, de kölcsönadják (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK szerződtette az NB II-ből kiesett Kisvárda brazil támadóját, Myke Bouard Ramost.
júl. 17
15:45
U19-es Eb: Mészöly kihirdette 18 fős, végleges keretét (She)
Mészöly Géza szövetségi edző kihirdette a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott 18 fős, végleges keretét.
júl. 17
15:45
U19-es Eb: Egervári Sándor jobban versenyeztetné a fiatalokat (Agroinform)
Rátermett korosztálynak tartja Egervári Sándor az U19-eseket, akik szombaton rajtolnak a hazai rendezésű Eb-n.
júl. 17
15:47
Paks: fél évre kidőlt a válogatott védő, műteni kell (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks védője, Szabó János térdsérülést szenvedett, így valószínűleg a teljes őszi szezont kénytelen lesz kihagyni.
júl. 17
15:49
F1: A legnehezebb időszakon túl vagyunk - Corinna Schumacher (She)
Corinna Schumachert is idézi a hét végi Német Nagydíjra kiadott szurkolói füzet, amelyben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher felesége azt írta, férje túl van a legnehezebb időszakon.
júl. 17
15:51
Női kézi: az új kapust is bemutatták Győrben, cél a harmadik BL-cím (She)
A 2014–2015-ös szezon nyári felkészülése a mai napon kezdődik a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál. A cél az újabb BL-győzelem, amelyben hat új csapattag tud szerepet vállalni – ugyanis a korábban megismert érkezők mellett bemutatták a kapus Csapó Kyra érkezését is.
júl. 17
16:21
Vízi Eb: a spanyolok is legyőzték a németeket (She)
A margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokság harmadik fordulójában a spanyol válogatott 11–8-ra legyőzte a továbbra is pont nélkül álló németeket.
júl. 17
16:21
Hat új játékos a Győri Audi ETO KC-nál (Metropol)
Hat új játékossal, 17 fős kerettel vág neki a 2014-15-ös szezon előtti felkészülésnek a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.
júl. 17
16:21
VB 2014: Spori, ez tényleg a vb-döntő? - a letarolt Kramer nem tudta, hol van (Agroinform)
A világbajnoki döntőt vezető olasz bíró hajmeresztő sztorit mesélt a finálén agyrázódást szenvedő német középpályásról.
júl. 17
16:39
Real: Toni Kroos megérkezett Madridba - fotók (She)
Csütörtökön megérkezett Madridba Toni Kroos, akit a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata szerződtetett  – fotók.
júl. 17
16:57
Horvát és spanyol győzelemmel folytatódott a Vízilabda-Eb (Infostart)
Az olimpiai bajnoki címvédő horvátok küzdelmes meccsen nyertek három góllal a franciák ellen a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csütörtök délutáni programjában.
júl. 17
16:57
NB I: Egész őszre kidőlt a Paks válogatott hátvédje (Agroinform)
Súlyos térdsérülést szenvedett a Paks hátvédje, Szabó János csapata szerdai, Siófok elleni edzőmérkőzésén.
júl. 17
16:59
A bíró szerint Kramer nem tudta, hogy a döntőben játszik (Infostart)
Christoph Kramer, a német válogatott középpályása a játékvezetőtől kérdezte meg, hogy a döntőben játszik-e, miután erős ütést kapott a fejére a brazíliai labdarúgó-világbajnokság fináléjában.
júl. 17
17:15
MU: A legjobbamat nyújtom a legnagyobb klubnak - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának új menedzsere megtartotta első sajtótájékoztatóját.
júl. 17
17:51
Női sakk Eb: Hoang Thanh Trang kikapott, nem mehet a vb-re (She)
Hoang Thanh Trang kikapott csütörtökön az utolsó, 11. fordulós mérkőzésén a plovdivi női sakk Európa-bajnokságon, így nem szerzett indulási jogot a 2016-os, kieséses rendszerű világbajnokságra.
júl. 17
17:51
Női kézilabda: Megerősített keret, komoly célok a siófoki kézicsapatnál (Agroinform)
Többek között a világbajnok brazil Daniela Piedadéval erősítette meg keretét a siófoki női kézilabdacsapat.
júl. 17
17:53
Vízi Eb: a záró negyedben hengereltek a görögök (She)
A margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokságon Görögország 12–6-ra kiütötte Oroszországot.
júl. 17
17:55
BL, El: nem lehet orosz-ukrán párharc, Izraelben nincs meccs (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) úgy döntött csütörtöki ülésén, hogy az izraeli klubcsapatok sem a Bajnokok Ligájában, sem az Európa-ligában nem fogadhatják saját pályájukon ellenfelüket, orosz–ukrán párharc pedig nem alakulhat ki a pénteki sorsoláson.
júl. 17
17:57
Tour de France: norvég siker, Sagannak most sem jött össze (She)
A norvég Alexander Kristoff nyerte meg a Tour de France 12. szakaszát, a szlovák Peter Sagan negyedszer is csak másodikként ért célba az idei francia kerékpáros-körversenyen. Összetettben Vincenzo Nibali továbbra is 2:23 perces előnnyel vezet Richie Porte előtt.

Keresés