Varga Miklós

Másnak és mégis nekünk szól a Pandora’s Box
2022 február 18.   Magyar Nemzet
Újabb értékes, korszakos kiadványt bocsátott útjára a Moiras kiadó, jó szokásához híven ezúttal is vinil hordozón. A digitálisan feljavított zeneanyag a P. Box 1982-es budai ifjúsági parkbeli koncertjének kalózfelvétele a zenekar Varga Miklós fémjelezte korszakából. A kilenc emblematikus szerzeményt tartalmazó album nem hiányozhat a rockzene rajong
Rio 2016: Varga győzelemmel kezdte az ökölvívó selejtezőtornát
2016 június 16.   She
Varga Miklós sikerrel kezdte meg szereplését a 60 kilogrammosok között az amatőr ökölvívók utolsó olimpiai kvalifikációs viadalán Bakiban.
Ökölvívás: három magyar arany a Bocskai-emlékversenyen
2016 február 6.   She
A négy magyar döntős közül három, a 64 kilogrammban szereplő Nyéki Georgián, a 69 kilós Bacskai Balázs és a nehézsúlyú (91 kg) Sávoly Gergő is aranyérmet nyert szombaton a 60. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen, Debrecenben, míg Varga Miklós (60 kg) ezüstérmet szerzett.
Ökölvívó ob: technikai K.O. a +91 kg-os döntőben
2015 december 5.   She
A múlt évhez hasonlóan idén is a 60 kilogrammos döntő, Gálos Roland és Varga Miklós csatája hozta az egyik legkiélezettebb küzdelmet a férfi ökölvívók országos bajnokságán, melyen – ahogy 2014-ben is – Gálos nyert megosztott pontozással. A 92. magyar bajnokság fináléit több mint ezer néző tekintette meg a hévízi Városi Sportcsarnokban, kiváló hangulatot teremtve a kifejezetten élvezetes…
EJ: Varga Miklós és Nagy Bianka kikapott a negyeddöntőben
2015 június 23.   She
Mindkét, a keddi negyeddöntőkben érdekelt magyar bokszoló vereséget szenvedett a baki i Játékokon, azaz Nagy Bianka és Varga Miklós is lemaradt a dobogóról.
Ökölvívás: Varga Miklós második lett a belgrádi viadalon
2015 április 26.   She
Varga Miklós a 60 kilogrammos kategóriában ezüstérmet szerzett a Belgrádban rendezett nemzetközi ökölvívótornán.
Varga Miklós második lett a belgrádi ökölvívótornán
2015 április 26.   Blikk
Ökölvívás: három magyar arany a Bocskai-emlékversenyen
2015 február 7.   She
Három aranyéremmel zárta a magyar csapat az 59. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyt, amelynek döntőiben Gálos Roland, Varga Miklós és Bernáth István tudott győzni a hazaiak közül.
Ökölvívás: Harcsa és Darányi is aranyérmes a Bocskain
2014 február 9.   She
Öt magyar versenyző közül ketten, Harcsa Zoltán (75 kg) és Darányi Zsolt (69 kg) hagyta el győztesen a ringet az 58. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny szombati fináléiban, így a már pénteken biztosan aranyérmes Varga Miklóssal (60 kg) kiegészülve három kategóriában született hazai siker.
Ökölvívás: hét magyar döntős a Bocskain, Varga aranyérmes
2014 február 7.   She
A 11 magyar közül hét győzött az elődöntőben az 58. Bocskai István ökölvívó-emlékversenyen Debrecenben. A 60 kilogrammban már az is biztossá vált, hogy a kétszeres Európa-bajnoki harmadik Varga Miklós nyerte az aranyérmet.
Videó: Nem az indiai volt jó, én voltam rossz – Varga
2013 október 22.   She
Ahogy arról már beszámoltunk, az almati ökölvívó-világbajnokság 60 kilogrammos nyolcaddöntőjében kikapott Varga Miklós. Európa-bajnoki bronzérmes ökölvívónk nem tudott mit kezdeni az Indiai Olimpiai Bizottság felfüggesztése miatt az AIBA színeiben versenyző Vikash Malik ellen: a meccs nagy részét a sarokba szorítva töltő magyar saját elmondása szerint is gyenge teljesítményt nyújtott. Tekintse…
Videó: szorító érzés - egyhangú pontozással a 16 között Varga
2013 október 20.   She
Mint beszámoltunk róla, Varga Miklós egyhangú pontozással 3:0-ra (30:27, 29:28, 29:28) legyőzte a litván Edgaras Skurdelist az almati amatőr ökölvívó-világbajnokság 60 kilogrammos versenyében.
Ökölvívó-vb - Varga a nyolcaddöntőben
2013 október 20.   Infostart
A 60 kilogrammos Varga Miklós legyőzte litván ellenfelét, s bejutott a nyolcaddöntőbe vasárnap, az Almatiban zajló ökölvívó-világbajnokságon.
Ökölvívó-vb: Varga egyhangú pontozással a 16 között
2013 október 20.   She
Varga Miklós egyhangú pontozással 3:0-ra (30:27, 29:28, 29:28) legyőzte a litván Edgaras Skurdelist az almati amatőr ökölvívó-világbajnokság 60 kilogrammos versenyében.
Ökölvívás: Nagy és Varga is aranyérmet nyert Isztambulban
2013 szeptember 7.   She
Az 56 kilogrammos Nagy Krisztián és a 60 kilós Varga Miklós egyaránt aranyérmet nyert a komoly presztízsű, isztambuli Ahmet Cömert nemzetközi ökölvívótornán.
Ökölvívás: Varga és Harcsa döntős Isztambulban
2013 szeptember 6.   She
A 60 kilogrammos Varga Miklós és a 81 kilós Harcsa Norbert pénteken bejutott a döntőbe a komoly presztízsű, isztambuli Ahmet Cömert nemzetközi ökölvívótornán.
Ökölvívás: Varga és Deél is érmes Isztambulban
2013 szeptember 6.   She
Varga Miklós és Deél Szabolcs is bejutott a komoly presztízsű Ahmet Cömert nemzetközi ökölvívótorna elődöntőjébe, melyben így négy magyar lesz érdekelt péntek este Isztambulban.
Varga és Deél is érmes az Isztambulban
2013 szeptember 6.   Metropol
Varga Miklós és Deél Szabolcs is bejutott a komoly presztízsű, Ahmet Cömert nemzetközi ökölvívótorna elődöntőjébe.
Éremhalmozó magyar amazonok Keszthelyen
2013 július 6.   Behaviour
A férfiak sikeres Európa-bajnoksága után - Varga Miklós (60 kg) és Harcsa Zoltán (75 kg) bronzérmes lett - most a női bunyósokon volt a sor, hogy bebizonyítsák, eredményességben rájuk is lehet számítani. A szakág a londoni olimpián is bemutatkozott, ezúttal pedig Keszthelyen vendégeskednek női ökölvívók.
Varga újra az elitben
2013 június 13.   Behaviour
A londoni olimpiai első körös búcsúját követően sokan féltették a nagyon lelkisnek ismert 60 kilós ökölvívót, Varga Miklóst. A hajdúsámsoni bunyós azonban felállt a padlóról, és 2008 után ismét bronzérmes lett a múlt héten befejeződött minszki kontinensviadalon. A 25 éves sportoló elégedett az Eb-n mutatott teljesítményével, és azt reméli, az őszi világbajnokságon is sikerül valami hasonlóval…