Káté Gyula

Pia, drogok, börtönévek; Klasz Árpád a pokol mélyéről visszaküzdve magát vb-érmes ellen bokszolhat - videókkal
2024 március 20.   Sportal
Az április 6-i nagykanizsai profibokszgála főmeccse különleges párosítást hoz. Az egyik oldalon az a Káté Gyula, aki junior világbajnokként felnőtt világversenyeken hat érmet szerzett, és három olimpián is bokszolt, viszont már 42 esztendős. Ellenfele - e cikk hőse - a nála hat és fél évvel fiatalabb Klasz Árpád lesz, akiről bátran mondhatjuk: megm
Orbán Adrián az ifjú Kátét idézi
2018 augusztus 30.   Azenpenzem
Csütörtök délután elkezdődnek a Duna Arénában az ifjúsági ökölvívó-világbajnokság döntői, egyetlen finalistánk, a könnyűsúlyú Orbán Adrián csak pénteken, a második etapban lép szorítóba.
Ökölvívás: Káté nem versenyez többet az amatőrök között
2016 december 12.   She
A kétszeres világbajnoki bronzérmes Káté Gyula a múlt heti ökölvívó országos bajnokság után úgy döntött, nem indul többet az amatőrök között.
Ökölvívó ob: Bacskai legyőzte Kátét az elődöntőben
2016 december 9.   She
A címvédő Bacskai Balázs egyhangú pontozással legyőzte a tízszeres bajnok Káté Gyulát a 69 kilogrammos kategória pénteki elődöntőjében a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon.
Ökölvívó ob: Bacskai legyőzte Kátét az elődöntőben
2016 december 9.   She
A címvédő Bacskai Balázs egyhangú pontozással legyőzte a tízszeres bajnok Káté Gyulát a 69 kilogrammos kategória pénteki elődöntőjében a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon.
Ökölvívás: Bacskai–Káté rangadó az ob elődöntőjében
2016 december 8.   She
A címvédő Bacskai Balázs és a tízszeres bajnok Káté Gyula is megnyerte csütörtöki negyeddöntős mérkőzését a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon, így pénteken kettejük párharca igazi rangadót ígér a 69 kilogrammos kategóriában.
Ökölvívás: Bacskai legyőzte Kátét a Széchenyi-emlékversenyen
2016 március 5.   She
Az ökölvívók I. Széchenyi István-emlékversenyének legszínvonalasabb döntőjében a 69 kg-os súlycsoportban Bacskai Balázs legyőzte Káté Gyulát.
Ökölvívó ob - Káté kikapott, nem küzdhet meg Bacskaival az aranyért
2015 december 4.   Infostart
Elmarad az előzetesen talán leginkább várt Bacskai Balázs-Káté Gyula 69 kilogrammos döntő a Hévízen zajló 92. férfi ökölvívó országos bajnokságon, miután utóbbi a pénteki elődöntőben kikapott Vadász Andrástól.
Ökölvívó ob: Káté kikapott, elmarad a várva várt döntő
2015 december 4.   She
Elmarad az előzetesen talán leginkább várt Bacskai Balázs–Káté Gyula 69 kilogrammos döntő a Hévízen zajló 92. férfi ökölvívó országos bajnokságon, miután utóbbi a pénteki elődöntőben kikapott Vadász Andrástól.
A Káté-Bacskai párharc lehet az ökölvívó ob csúcspontja
2015 december 1.   Infostart
Óriási mezőny, 52 egyesület több mint 130 versenyzője nevezett a szerdán Hévízen kezdődő 92. férfi ökölvívó országos bajnokságra, melynek legizgalmasabb kérdése, hogy összecsap-e egymással, s ha igen, milyen eredménnyel a nagy visszatérő Káté Gyula, illetve Bacskai Balázs a 69 kilogrammos kategóriában.
Olimpiáról álmodik a visszatérő bunyós
2013 június 17.   BorsOnline
Káté Gyula, a magyar válogatott korábbi 31 éves erőssége a tavalyi londoni olimpia után vonult vissza, de mivel az APB nevű félprofi bokszszervezet lehetőséget kínált a számára, úgy döntött, visszatér.
Ökölvívó ob: újabb meglepetés Káté korábbi súlycsoportjában
2012 december 7.   She
Összességében a pénteki elődöntőkben is papírforma-eredmények születtek a debreceni felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokságon, melynek harmadik napján ismét csak a londoni olimpia után visszavonult Káté Gyula súlycsoportjában, 64 kg-ban született igazán meglepő eredmény.
Ökölvívó ob: kikapott a Káté üres trónjára pályázó favorit
2012 december 6.   She
Az esélyesek nem hibáztak a Debrecenben zajló férfi országos ökölvívó-bajnokság csütörtöki negyeddöntőjében. Az ob pénteken az elődöntőkkel folytatódik, a program 15 órakor kezdődik.
Káté Gyula visszavonult
2012 augusztus 23.   Behaviour
Visszavonult Káté Gyula, többszörös világbajnoki és Európa-bajnoki érmes ökölvívó. Az Unió-Kispest öklözője a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta: 30 éves, így arról már lekésett, hogy profinak álljon, az amatőrök között pedig szerinte nincs értelme a folytatásnak. A jövőben edzősködni szeretne.
Videó: ez nem a legszebb befejezés, de abbahagyom - Káté
2012 augusztus 22.   She
A londoni kiesés után már lehetett sejteni, hogy Káté Gyula visszavonul. A 30 éves ökölvívó az NSO Tv-nek adott interjújában mesél döntésének körülményeiről, pályafutásáról és a terveiről. A kispesti bunyós úgy gondolja, hogy jó edző lesz.
Káté Gyula bejelentette visszavonulását
2012 augusztus 22.   Agroinform
Visszavonult Káté Gyula, többszörös világbajnoki és Európa-bajnoki érmes ökölvívó, aki a jövőben edzősködni szeretne.
Káté Gyula befejezte pályafutását
2012 augusztus 22.   Metropol
többszörös világbajnoki és Európa-bajnoki érmes ökölvívó ajövőben edzősködni szeretne.
Visszavonult Káté Gyula
2012 augusztus 22.   ATV
Visszavonult Káté Gyula, többszörös világbajnoki és Európa-bajnoki érmes ökölvívó.
Ökölvívás: Káté Gyula befejezte versenyzői pályafutását
2012 augusztus 22.   She
Londoni kiesése után már lehetett sejteni, mostanra biztossá vált: Káté Gyula visszavonul. A 30 éves bokszoló négyszeres Eb- és kétszeres vb-érmesként fejezi be, döntésében fontos szerepet játszott az olimpiai kudarc – Londonban éremszerzésben reménykedett, de a nyolcaddöntő jelentette a végállomást.
Olimpia: ír-brit presztízsfinis, elbukott Káté legyőzője
2012 augusztus 10.   She
Már a döntőbe jutás a tét a londoni olimpia ökölvívótornáján: a pénteki elődöntők alapján 56 kilogrammban brit–ír presztízsfinálé következik Luke Campbell és John Joe Nevin között.