Káté Gyula

Olimpia: úszóváltónk 5. helye, pólóssiker, kézikudarc - a szombati magyar szereplés
2012 augusztus 5.   She
A magyar küldöttség érem nélkül zárta a szombatot, de a 4x100 méteres magyar vegyesváltó ötödik helye bravúrnak számít. Helebrandt Máté egyéni csúccsal 32. helyen végzett a férfi 20 kilométeres gyaloglásban, férfi vízilabdázóink pedig magabiztosan győzték le Nagy-Britanniát. Ökölvívónk, Káté Gyula sajnos vereséget szenvedett 64 kg-ban, míg férfi kéziseinknek sem volt esélye Spanyolország ellen.
Úgy döntöttem, több olimpián nem indulok - Káté
2012 augusztus 4.   Agroinform
A 64 kilós súlycsoportban szereplő Káté Gyula kikapott a második mérkőzésén, így kiesett ökölvívásban.
Olimpia: Ez nem nekem való, többször nem indulok! - Káté
2012 augusztus 4.   She
A 64 kg-osok között Káté Gyula nem jutott a legjobb nyolc közé a londoni olimpián, és a magyar ökölvívó csalódottan nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
Nem jutott nyolc közé Káté Gyula
2012 augusztus 4.   Agroinform
Káté Gyula pontozásos vereséget szenvedett az olasz Vincenzo Mangiacapre ellen az ökölvívók 64 kg-os mezőnyében.
Káté kiesett: "több olimpián nem indulok"
2012 augusztus 4.   Infostart
A 64 kilós súlycsoportban szereplő Káté Gyula kikapott a második, szombati mérkőzésén, így nem jutott be a legjobb nyolc közé a londoni olimpia férfi ökölvívótornáján.
Olimpia: Káté Gyula kikapott, nélküle bokszolnak tovább
2012 augusztus 4.   She
A londoni olimpián a 64 kg-os férfi ökölvívók versenyében Káté Gyula szombat délután pontozásos vereséget (20:14) szenvedett az olasz Vincenzo Mangiacaprétól, így nem jutott be a legjobb nyolc közé.
Olimpia: a szombati nap programja és a magyarok
2012 augusztus 3.   She
Az olimpia szombati versenynapján ismét szoríthatunk két férficsapatunknak: vízilabdázóink a házigazda Nagy-Britanniával játszanak (19.20), kézilabdázóink Spanyolországgal (22.15). Káté Gyula nyolcaddöntőben bokszol, atlétaküldöttségünkből Farkas Györgyi, Deák Nagy Marcell, Helebrandt Máté szerepel. Lezárulnak az úszóküzdelmek, országos csúccsal döntőbe jutó 4x100-as férfi vegyes váltónk 21.27-kor…
Gyurta Dániel és Jakabos Zsuzsanna döntős
2012 augusztus 1.   Habostorta
Káté Gyula a 16 között - keddi összefoglaló Gyurta Dániel bejutott a 200 m mellúszás, Jakabos Zsuzsanna a 200 m pillangó fináléjába, az ökölvívó Káté Gyula pedig továbblépett a nyolcaddöntőbe a londoni olimpia keddi versenynapján. Úszásban Hosszú Katinka a 200 m pillangó elődöntőjében és a 200 m vegyes döntőjében is érdekelt volt, előbbi számban nem sikerült bejutnia a fináléba, 9. lett,…
Olimpia: Gyurta döntős, magyar siker kéziben - összefoglaló
2012 augusztus 1.   She
Gyurta Dániel bejutott a 200 m mell, Jakabos Zsuzsanna a 200 m pillangó fináléjába a londoni olimpia kedd esti úszóprogramja során, az ökölvívó Káté Gyula pedig délután egyiptomi riválisa legyőzésével továbblépett a nyolcaddöntőbe.
Gyurta és Jakabos döntős, Káté a legjobb 16 között - a negyedik nap magyar szemmel
2012 július 31.   Agroinform
Érmet ugyan nem szereztünk az ötkarikás játékok keddi napján, ám ökölvívónk és úszóink is nagy lépést tettek előre.
Videó: Káté két remek harmadot bokszolt, 16 közé jutott
2012 július 31.   She
A férfi ökölvívók 64 kilogrammos versenyében a legjobb 16 közé jutott Káté Gyula. A magyar bokszoló első mérkőzésén az egyiptomi Eszlam Mohamedet győzte le főleg a második és harmadik harmadban mutatott teljesítményével. (16:10)
Olimpia: Feszült voltam, de aztán kiengedtem - Káté
2012 július 31.   She
Ahogyan arról már beszámoltunk, Káté Gyula a legjobb 32 között 16:10-re győzött pontozással az egyiptomi Eszlam Mohamed ellen a londoni olimpián a 64 kg-os férfi ökölvívók versenyében. A magyar bokszoló és mestere, Szántó Imre egyetértett abban, hogy túlságosan feszülten kezdte a mérkőzést, de aztán feloldódott, és megnyerte az összecsapást.
Feszült voltam, nem akartam megint az első körben kiesni - Káté Gyula
2012 július 31.   Agroinform
A legjobb 16 között szombaton az olasz Vincenzo Mangiacapre ellen bokszolhat Káté Gyula
Káté Gyula nyolcaddöntős
2012 július 31.   Infostart
A 64 kg-ban szereplő Káté Gyula legyőzte egyiptomi riválisát, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a londoni olimpia férfi ökölvívótornáján.
Olimpia: Káté Gyula ökölvívásban 16 közé jutott
2012 július 31.   She
A londoni olimpián a 64 kg-os férfi ökölvívók versenyében Káté Gyula a legjobb 32 között 16:10-re győzött pontozással az egyiptomi Eszlam Mohamed ellen.
Meglehet az első úszóérem, javíthatnak a kézisek és a pólósok
2012 július 31.   Habostorta
A magyar férfi kézilabda- és vízilabda-válogatottra fontos mérkőzés vár a csoportküzdelmek keddi, második fordulójában... ...míg a női 200 méteres vegyesúszásban éremszerzésre nyílhat lehetőség. A kézisek saját hatosuk leggyengébbnek vélt alakulatával, a dél-koreai együttessel találkoznak. Azután, hogy vasárnap két góllal kikaptak az Európa-bajnok dánoktól, egy újabb vereséggel nagyon nehézzé…
A szövetségi kapitány szerint mindhárom magyar bokszoló továbbjuthat
2012 július 27.   Agroinform
Kovács László szerint Harcsa Zoltán, Varga Miklós és Káté Gyula sem kapott legyőzhetetlen ellenfelet az első fordulóban.
Felvonták a magyar zászlót az Olimpiai Faluban
2012 július 26.   Habostorta
A hagyományos ceremónián hármas-négyes csoportokban köszöntötték a résztvevő országokat... ...Magyarországot Mauritánia, a Marshall-szigetek és Üzbegisztán társaságában üdvözölték. Molnár Zoltán, a magyar küldöttség vezetője mellett Nagy Zsigmond csapatvezető-helyettes, Szabó Bence sportigazgató, a sportolók közül - többek között - az ötödik olimpiáján induló asztaliteniszező, Tóth Krisztina,…
Videó: hatalmas ceremónia kísérte a magyar zászló felvonását
2012 július 25.   She
Szerda délután felvonták a magyar zászlót az olimpiai faluban a XXX. nyári ötkarikás játékokon, Londonban. A hagyományos ceremónián hármas-négyes csoportokban köszöntötték az olimpián részt vevő országokat. A tűző napon rendezett ünnepség hivatalosságát egy zenés-táncos előadás oldotta, a színes jelmezekbe bújt táncosok vezették vissza az olimpiai faluba a csapatokat, köztük az ökölvívó Káté…
London 2012: meglepetést szereznének a magyar bokszolók
2012 július 24.   She
Meglepetést szereznének, és egy éremben bíznak a magyar ökölvívók a londoni nyári olimpián. Varga Miklós (60 kg), Káté Gyula (64 kg) és Harcsa Zoltán (75 kg) kedd este 7 órakor indul el a játékokra.