Kásás Tamás

Kemény Dénes még ma is Apunak szólít - interjú Kásás Zoltánnal, a pólótörténet legsikeresebb másodedzőjével
2024 március 18.   Sportal
Kásás Zoltán a magyar vízilabdázás azon kevés legendáinak egyike, akinek nincs olimpiai aranya. A vele készített nagyinterjúban erről is szó esik, meg arról, hogy alighanem ő minden idők legeredményesebb másodedzője, aki nemcsak saját jogán híres, hanem egy szem fia apjaként is.
Kemény Dénes, Kásás, Szecska, Biros és dedikált vízilabdák – így startolt el a Magyar Mozgókép Fesztivál!
2023 június 8.   Mandiner
A magyar film legnagyobb hazai seregszemléjén az elmúlt év legkiválóbb alkotásait láthatja a közönség, a zsűrizésben pedig olyan nevek vesznek részt, mint Koltai Lajos vagy Dobó Kata.
Kásás Tamás: A 2012-es könnyekben az volt benne, hogy nincs tovább
2023 május 8.   Telex
Azt mondták róla, táncolt a vízen. 1997-ben az ő három góljával vertük meg a szerbeket az Eb-döntőben, de azt mondja, csak jól eltalálta a labdát. Szeretett Nápolyban láthatatlan lenni, akkoriban senki nem vízilabdázott nála jobban a világon. Két olimpián sírt, de nem ugyanazért. A paródiákról, a növényi étrendről, öngyógyításról, élete címkéjéről
Kásásék újra nyertek, itt vannak a számok
2023 április 29.   Ripost
Tarol a moziban a vízilabda-válogatott.
Fény derült egy titokra, mikor ingott meg a pólósbajnokok bizalma Kemény Dénesben
2023 április 18.   Telex
A nemzet aranyai dokumentumfilm testközelből mutatja be a hazai vízilabda egyik legsikeresebb korszakát, az aranyérmek hátterét. Kásás parodizál, Biros lazaságban verhetetlen, miközben az egyik szerb klasszis úgy gondolja, a magyar válogatott úgy is meg tudta őket verni, hogy nem is játszottak egymás ellen.
Kásás Tamást az izgatja, kik irányítják a világot, Kemény Dénes megmondta, mi a baj a kamaszokkal
2023 április 17.   vg.hu
Hamarosan bemutatják A nemzet aranyai című filmet, ennek apropóján nyilatkozott a legendás vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes, valamint a csapat ásza, Kásás Tamás.
Kásás: „Már csak egy nyugdíjas rocksztár vagyok”
2023 április 15.   Sportal
Úgy éltek, mint a rocksztárok! Szurkolók rajongása vette őket körül, címlapokon szerepeltek, dicsfényben úsztak a zsinórban három olimpiai bajnoki címet nyerő vízilabdázók.
Benedek és Kásás utódai megszerezték az első győzelmüket
2023 április 6.   Magyar Nemzet
Horváth János huszonkét éve irányítja a Ksi vízilabdacsapatát, amely ma is kiváló műhely.
Válogatottság, hála Benedek Tibornak, Krisztus-póz Kásás Tamással
2023 február 26.   Magyar Nemzet
Játékos-pályafutása után Szabó Zoltán szakértőként megtalálta a neki való helyet a magyar vízilabdában.
Gergely István: lesznek még olyan jól csengő nevek, mint Kásásé vagy Benedeké
2023 február 8.   Infostart
Rendkívüli közgyűlést tartott szombaton a Magyar Vízilabda Szövetség. A Duna Arénában új alelnököt is választottak a küldöttek, a kétszeres olimpiai bajnok Gergely Istvánt.
Kásás Tamás felidézte a pillanatot, amikor megtudta, hogy meghalt Benedek Tibor
2023 január 28.   Sportal
Kásás Tamás a magyar vízilabdázás egyik legendája, a legnagyobbak egyike. A háromszoros olimpiai bajnok a Budapesti Sportlegendák podcast-sorozatban nyilatkozott Bruckner Gábornak, ezúttal a beszélgetés második feléből szemezgettünk.
Kásás Tamás még mindig nem dolgozta fel Benedek Tibor elvesztését
2023 január 28.   Sportal
Kásás Tamás a magyar vízilabdázás egyik legendája, a legnagyobbak egyike. A háromszoros olimpiai bajnok a Budapesti Sportlegendák podcast-sorozatban nyilatkozott Bruckner Gábornak, ezúttal a beszélgetés második feléből szemezgettünk.
Kásás elárulta a sydney-i titkot: a csoportkör után berúgott a csapat
2023 január 23.   Sportal
Kásás Tamás a magyar vízilabdázás egyik legendája, a nagyok között is a legnagyobbak egyike. A háromszoros olimpiai bajnok a Budapesti Sportlegendák podcast-sorozatban nyilatkozott Bruckner Gábornak. Ebből szemezgetünk.
Kásás elárulta a sydney-i titkot: a csoportmeccsek után berúgott a csapat
2023 január 23.   Sportal
Kásás Tamás a magyar vízilabdázás egyik legendája, a nagyok között is a legnagyobbak egyike. A háromszoros olimpiai bajnok a Budapesti Sportlegendák podcast-sorozatban nyilatkozott Bruckner Gábornak. Ebből szemezgetünk.
Pénzügyeiről valott Kásás Tamás: ebből él most az olimpiai bajnok vízilabdás
2022 június 4.   Pénzcentrum
A népszerű sportember megkapó őszinteséggel mesélt az életéről, céljairól, terveiről. Mint mondta nem gyűlölte meg a sportot, de messzire került a vízilabdától. Mint elmondta, egy konkrét elfoglaltsága nincs, de nem is szorul rá, hogy mindenképp legyen munkája.
Mi lett vele? Így él most a sportlegenda, Kásás Tamás
2022 május 26.   Blikk
Kásás Tamás nem gondolta volna, hogy a vízilabda után nehezen találja meg a saját útját.
Újra itt van a nagy csapat! A nemzet aranyai című mozifilm forgatásán jártunk
2022 május 17.   Hamu és Gyémánt
„Kásás lő, Hosnyánszky csavar, Biros megúszik”. Megszámlálhatatlanul sokszor hallottuk ezeket a mondatokat, a különböző sporttörténelmi pillanatokat bemutató összefoglalókban. A 2000-es évek vízilabdás aranygeneráció tagjai rengeteg embert inspiráltak az elmúlt években, ám a legtöbben nem ismerik a csillogás és az aranyérmek mögötti történetet. Nem
Nehéz év után állt talpra Kásás Tamás olasz étterme
2022 május 16.   Menedzsment Fórum
Ugyan Kásás Tamás már tíz éve, még 2012-ben visszavonult az aktív sporttól, még mindig mind Magyarországon, mind nemzetközi szinten a vízilabda egyik legjelentősebb alakjának számít. A sportolóhoz köthető Tommy di Napoli étterem a járvány évét nagyon megszenvedte, 2021-ben viszont magára talált.
25 éve nyerte meg minden idők egyik legemlékezetesebb európai kupadöntőjét az Ute az Ftc ellen
2022 március 23.   Eurosport
25 évvel ezelőtt, 1997. március 22-én rendezték az Újpest-Ferencváros férfi vízilabda LEN-kupa-döntő második felvonását, amelyen hosszabbítás után hirdethettek győztest. Az UTE a 20 esztendős Kásás Tamás vezérletével hódította el a trófeát. Felidéztük a két óriási meccset hozó párharcot, Szabó Zoltán, a győztes UTE egyik legjobbja, 19 találatával a
A világ egyik legzseniálisabb pólósa úgy tekint a karrierjére, mint egy Netflix-sorozatra
2022 február 18.   Eurosport
Napjaink egyik legkiválóbb vízilabdázója, Felipe Perrone volt a Total Waterpolo podcastjának vendége. A Barceloneta világklasszisával több mint egy órás beszélgetést hallhattunk, melyben a brazil és a spanyol válogatottban is szereplő zseni elmesélte karrierje főbb pontjait. Kásás Tamás és Benedek Tibor is szóba került, ahogy a Recco, a Jug, a magy