Varga Dániel

Varga Dániel, Varga Dénes és Varga Zsolt bűvkörében: éles konkurenciaharcra számít az olimpiáért a válogatott centere
2024 június 3.   Mandiner
Megkezdi a felkészülést Párizsra a magyar férfi vízilabda-válogatott. Komoly rivalizálás várható a csapatba kerülésért, ami a center szerint a csapat javára válhat. 2021-ben bronzérmet szerzett az együttes, 16 éve nyertek legutóbb Benedek Tiborék...
Varga Dániel: "Ez egy gyors és kreatív csapat lesz, komoly lövőerővel"
2024 május 29.   Sportal
Az Osc-től négy év után távozó, játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel két évre érkezik a Bvsc-Zugló férfi vízilabda-csapatához, ahol vezetőedzőként együtt dolgozhat majd a szintén most érkező Jansik Dáviddal, Szeghalmi Zsomborral, Konarik Ákossal, Ekler Zsomborral és Korom Dániellel is, akik biztosan ott lesznek a június végén kezdődő felkészülé
Bajnoki döntőt játszanának a BVSC férfi vízilabdázói
2024 május 29.   m4sport.hu
Az új vezetőedző, Varga Dániel szeretné bajnoki döntőbe vezetni az idén negyedik BVSC-Zugló férfi vízilabdacsapatát.
Varga Dániel vízilabdázó: "A 40. születésnap az semmi, de a 40 és fél!?"
2024 május 22.   Sassy
Varga Dániel világ- és olimpiai bajnok vízilabdázó, de amint a beszélgetésből ez kiderül, ennél még sokkal több. Rutai Gábor interjúja.
Varga Dániel: nagyon nagy a rivalizálás a válogatottba kerülésért
2024 január 3.   Infostart
A játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel szerint a magyar férfi vízilabda-válogatott éremesélyes a nyári párizsi ötkarikás játékokon.
Szívesen lenne szövetségi kapitány Varga Dániel
2024 január 3.   Sportal
A játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel szerint a magyar férfi vízilabda-válogatott éremesélyes a nyári párizsi ötkarikás játékokon.
Varga Dániel szerint éremesélyes az olimpián a magyar vízilabda-válogatott
2024 január 3.   Magyar Hírlap
Varga Dániel szerint éremesélyes az olimpián a magyar vízilabda-válogatott.
Művészetről és vízilabdáról a Renoir-kiállításon: örök éremesélyesnek gondolja a magyar válogatottat Varga Dániel
2024 január 2.   m4sport.hu
Rendhagyó interjút készített az M1 riportere, Pál-Pál Előd Varga Dániellel: az OSC vezetőedzője a Szépművészeti Múzeum Renoir-kiállításán beszélt a művészet és a vízilabda kapcsolatáról, a festésről és az előtte álló kihívásokról.
A következő szezontól új vezetőedzője lesz a BVSC-Zuglónak
2023 december 8.   Sportal
A vezetőedző Varga Dániel az idény végén elhagyja a Genesys-OSC Újbuda vízilabdacsapatát, a következő szezontól pedig a BVSC-Zugló együttesét irányítja.
Varga Dániel nélkül alakul új edzői stáb az OSC vízilabda csapatánál
2023 december 8.   m4sport.hu
A játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel a szezon végén távozik az OSC Újbuda vezetőedzői posztjáról.
A következő szezontól új vezetőedzője lesz a BVSC-Zuglónak
2023 december 8.   Sportal
A vezetőedző Varga Dániel az idény végén elhagyja a Genesys-OSC Újbuda vízilabdacsapatát, a következő szezontól pedig a BVSC-Zugló együttesét irányítja.
Marco Rossi fia, az Osc-ben pólózó Simone boldog és büszke az édesapja itthoni sikerei miatt
2023 október 16.   Eurosport
A Genesys OSC Újbuda olasz vízilabdázót is szerződtetett erre az idényre, mégpedig Simone Rossi, a magyar labdarúgó-válogatottat rendkívül sikeresen irányító Marco Rossi fia személyében. A 30 éves bekk remekül érzi magát Varga Dániel csapatában, a Miskolc elleni szombati mérkőzés után nyílt alkalmunk beszélgetni vele eddigi magyarországi tapasztala
A klasszis, akit gyerekként bezártak a Hajós-uszodába – születésnapi beszélgetés a 40 esztendős Varga Dániellel
2023 szeptember 25.   Sportal
A hétfőn 40. életévét betöltő Varga Dániellel a kerek évforduló alkalmával készített interjúban többek között az idő múlásáról, az érési folyamatról, a legszebb vízilabdás emlékeiről, a legjobb formában lévő Varga Dánielről, a visszavonulás okairól, a festészetről, az edzői pályáról, a jövőről, valamint a gyerekkori emlékekről is beszélgettünk.
Javított az OSC a vízilabda BL-ben
2023 szeptember 9.   Sportal
Az OSC első csoportmeccsének elveszítése után szombati mérkőzését megnyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligája dubrovniki selejtezőjében: Varga Dániel vezetőedző együttese a román Dinamo Bucharestre mért 11 gólos vereséget.
Varga Dániel: magunkkal kell foglalkoznunk
2023 szeptember 7.   Sportal
Varga Dániel, a Genesys-OSC Újbuda férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője szerint nehéz feladat vár együttesére a Bajnokok Ligája-selejtező hétvégi csoportkörében, Dubrovnikban, ahol nem tanítványai lesznek a főtáblára jutás első számú esélyesei.
Kemény lesz a dubrovniki BL-csoport, de Varga Dániel az OSC-játékosokban rejlő potenciál révén optimista
2023 szeptember 6.   m4sport.hu
Hétvégén megkezdi Bajnokok Ligája-szereplését a nyáron alaposan átalakult OSC vízilabdacsapata. A dubrovniki túra előtt Hárai Balázs center és Varga Dániel vezetőedző adott interjút az M1 riporterének, Pál-Pál Elődnek.
"Nüanszokon múlik az, hogy egy tussal kikapsz vagy hárommal nyersz"
2023 augusztus 2.   Eurosport
A 2017-ben összeállt és azóta szinte minden nagy versenyen a végjátékig jutó férfi kardcsapat világbajnok lett Milánóban, Gémesi Csanád nyilatkozott nekünk. Fukuokában férfi vízilabdázóink 10 év után szereztek újra világbajnoki címet, Varga Dániel szerint sikerült a csapaton belüli feszültségeket elsimítani, márpedig az ő pályafutása idejében a csa
Benedek Tibor, Varga Dénes, Vigvári Vince - párhuzamosok a végtelenben, avagy a kezdet fiai
2023 július 24.   Eurosport
Volt idő, amikor Benedek Tibor volt a vízilabda-válogatott korelnöke, és a nála 15 évvel fiatalabb Varga Dénes az ifjú zseni. Idén már Varga Dumi a csapat legidősebb tagja, a nála 16 esztendővel fiatalabb Vigvári Vince pedig az ifjú zseni. Utóbbit Benedek rakta be az UVSE OB I-es csapatába négy éve, két szezon óta pedig Dumi bátyja, Varga Dániel a
A Vasashoz visszatérő Burián Gergő több lépcsőfokot is tudott ugrani az Osc-nél
2023 július 13.   Eurosport
Az A-HID VasasPlaket egyik új nyári igazolása az a Burián Gergely, aki öt és félévnyi OSC-s szereplés után szerződött vissza nevelőegyesületéhez. A 25 éves, Eb-ezüstérmes vízilabdázó a vele készített nagyinterjúban elmesélte, hogyan élte meg ezt az időszakot, hogy mit köszönhet Varga Dánielnek, hogy mi hiányzott egy trófeához a XI. kerületben, és h
Az Ftc új másodedzője szeretne arra a szinte eljutni, ahol Varga Dániel tart
2023 június 29.   Eurosport
Nyártól Nyéki Balázs az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapatának új vezetőedzője. Korosztályának egyik legkiválóbb trénere Korényi Balázst, az UVSE eddigi csapatkapitányát választotta segédjének. Utóbbival beszélgettünk a rá váró kihívásokról.