Varga Dániel

Varga Dániel: nagyon nagy a rivalizálás a válogatottba kerülésért
2024 január 3.   Infostart
A játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel szerint a magyar férfi vízilabda-válogatott éremesélyes a nyári párizsi ötkarikás játékokon.
Szívesen lenne szövetségi kapitány Varga Dániel
2024 január 3.   Sportal
A játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel szerint a magyar férfi vízilabda-válogatott éremesélyes a nyári párizsi ötkarikás játékokon.
Varga Dániel szerint éremesélyes az olimpián a magyar vízilabda-válogatott
2024 január 3.   Magyar Hírlap
Varga Dániel szerint éremesélyes az olimpián a magyar vízilabda-válogatott.
Művészetről és vízilabdáról a Renoir-kiállításon: örök éremesélyesnek gondolja a magyar válogatottat Varga Dániel
2024 január 2.   m4sport.hu
Rendhagyó interjút készített az M1 riportere, Pál-Pál Előd Varga Dániellel: az OSC vezetőedzője a Szépművészeti Múzeum Renoir-kiállításán beszélt a művészet és a vízilabda kapcsolatáról, a festésről és az előtte álló kihívásokról.
A következő szezontól új vezetőedzője lesz a BVSC-Zuglónak
2023 december 8.   Sportal
A vezetőedző Varga Dániel az idény végén elhagyja a Genesys-OSC Újbuda vízilabdacsapatát, a következő szezontól pedig a BVSC-Zugló együttesét irányítja.
Varga Dániel nélkül alakul új edzői stáb az OSC vízilabda csapatánál
2023 december 8.   m4sport.hu
A játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel a szezon végén távozik az OSC Újbuda vezetőedzői posztjáról.
A következő szezontól új vezetőedzője lesz a BVSC-Zuglónak
2023 december 8.   Sportal
A vezetőedző Varga Dániel az idény végén elhagyja a Genesys-OSC Újbuda vízilabdacsapatát, a következő szezontól pedig a BVSC-Zugló együttesét irányítja.
Marco Rossi fia, az Osc-ben pólózó Simone boldog és büszke az édesapja itthoni sikerei miatt
2023 október 16.   Eurosport
A Genesys OSC Újbuda olasz vízilabdázót is szerződtetett erre az idényre, mégpedig Simone Rossi, a magyar labdarúgó-válogatottat rendkívül sikeresen irányító Marco Rossi fia személyében. A 30 éves bekk remekül érzi magát Varga Dániel csapatában, a Miskolc elleni szombati mérkőzés után nyílt alkalmunk beszélgetni vele eddigi magyarországi tapasztala
A klasszis, akit gyerekként bezártak a Hajós-uszodába – születésnapi beszélgetés a 40 esztendős Varga Dániellel
2023 szeptember 25.   Sportal
A hétfőn 40. életévét betöltő Varga Dániellel a kerek évforduló alkalmával készített interjúban többek között az idő múlásáról, az érési folyamatról, a legszebb vízilabdás emlékeiről, a legjobb formában lévő Varga Dánielről, a visszavonulás okairól, a festészetről, az edzői pályáról, a jövőről, valamint a gyerekkori emlékekről is beszélgettünk.
Javított az OSC a vízilabda BL-ben
2023 szeptember 9.   Sportal
Az OSC első csoportmeccsének elveszítése után szombati mérkőzését megnyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligája dubrovniki selejtezőjében: Varga Dániel vezetőedző együttese a román Dinamo Bucharestre mért 11 gólos vereséget.
Varga Dániel: magunkkal kell foglalkoznunk
2023 szeptember 7.   Sportal
Varga Dániel, a Genesys-OSC Újbuda férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője szerint nehéz feladat vár együttesére a Bajnokok Ligája-selejtező hétvégi csoportkörében, Dubrovnikban, ahol nem tanítványai lesznek a főtáblára jutás első számú esélyesei.
Kemény lesz a dubrovniki BL-csoport, de Varga Dániel az OSC-játékosokban rejlő potenciál révén optimista
2023 szeptember 6.   m4sport.hu
Hétvégén megkezdi Bajnokok Ligája-szereplését a nyáron alaposan átalakult OSC vízilabdacsapata. A dubrovniki túra előtt Hárai Balázs center és Varga Dániel vezetőedző adott interjút az M1 riporterének, Pál-Pál Elődnek.
"Nüanszokon múlik az, hogy egy tussal kikapsz vagy hárommal nyersz"
2023 augusztus 2.   Eurosport
A 2017-ben összeállt és azóta szinte minden nagy versenyen a végjátékig jutó férfi kardcsapat világbajnok lett Milánóban, Gémesi Csanád nyilatkozott nekünk. Fukuokában férfi vízilabdázóink 10 év után szereztek újra világbajnoki címet, Varga Dániel szerint sikerült a csapaton belüli feszültségeket elsimítani, márpedig az ő pályafutása idejében a csa
Benedek Tibor, Varga Dénes, Vigvári Vince - párhuzamosok a végtelenben, avagy a kezdet fiai
2023 július 24.   Eurosport
Volt idő, amikor Benedek Tibor volt a vízilabda-válogatott korelnöke, és a nála 15 évvel fiatalabb Varga Dénes az ifjú zseni. Idén már Varga Dumi a csapat legidősebb tagja, a nála 16 esztendővel fiatalabb Vigvári Vince pedig az ifjú zseni. Utóbbit Benedek rakta be az UVSE OB I-es csapatába négy éve, két szezon óta pedig Dumi bátyja, Varga Dániel a
A Vasashoz visszatérő Burián Gergő több lépcsőfokot is tudott ugrani az Osc-nél
2023 július 13.   Eurosport
Az A-HID VasasPlaket egyik új nyári igazolása az a Burián Gergely, aki öt és félévnyi OSC-s szereplés után szerződött vissza nevelőegyesületéhez. A 25 éves, Eb-ezüstérmes vízilabdázó a vele készített nagyinterjúban elmesélte, hogyan élte meg ezt az időszakot, hogy mit köszönhet Varga Dánielnek, hogy mi hiányzott egy trófeához a XI. kerületben, és h
Az Ftc új másodedzője szeretne arra a szinte eljutni, ahol Varga Dániel tart
2023 június 29.   Eurosport
Nyártól Nyéki Balázs az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapatának új vezetőedzője. Korosztályának egyik legkiválóbb trénere Korényi Balázst, az UVSE eddigi csapatkapitányát választotta segédjének. Utóbbival beszélgettünk a rá váró kihívásokról.
Varga Dániel, a magyar vízilabda John Cartere megnyert címek nélkül is sikeres az Osc-nél
2023 június 3.   Eurosport
Varga Dániel három szezont töltött már az OSC vezetőedzőjeként, egyet még biztosan fog, már egy alaposan átalakított kerettel. Bár az általa vezetett csapat ez idő alatt nem nyert aranyérmet, ő maga olyan értékeket hozott magával, amelyek maradandóbbak lehetnek, mint egy trófea. Ráadásul olyan szimpatikus személy, mint dr. John Carter a Vészhelyzet
Varga Dániel: az OSC három fronton is közel volt a sikerhez, de mindig lecsúszott róla
2023 május 26.   Infostart
Gólparádéval búcsúztatta az OSC férfi vízilabdacsapata a szezont: az újbudai együttes a Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában 18-13-ra győzött a vendég Marseille ellen. A meccs egyik különlegességét az adta, hogy Angyal Dániel és Manhercz Krisztián is éppen a francia csapatban folytatja pályafutását.
Az Ftc kőkemény meccsen lett megint bajnok a magából mindent kiadó Osc-t idegenben is legyőzve
2023 május 19.   Eurosport
Ismét az FTC-Telekom Waterpolo nyerte a férfi vízilabda OB I-et, Varga Zsolt csapata a finálé második felvonásán 8-6-ra nyert az OSC vendégeként. Helyszíni tudósításunk a Nyéki Imre uszodából Angyal Dániel, Lévai Márton, Fekete Gergő és Vogel Soma nyilatkozatával.
A Fradi klasszisa már csütörtökön bajnoki címet ünnepelne
2023 május 17.   Sportal
A Ferencváros vezetőedzője, Varga Zsolt a vízilabda bajnoki döntő második meccsén is kétesélyes találkozót vár, míg az OSC-nél Varga Dániel és Burián Gergely is bízik a fordításban.