Varga Dániel

A következő szezonban is Varga Dániel irányítja az OSC-t
2023 március 20.   Sportal
A következő szezonban is Varga Dániel irányítja a Genesys OSC Újbuda férfi vízilabdacsapatát.
Varga Zsolt a Világkupa Szuperdöntőjébe jutna a válogatottal, három újoncot is avatva Zágrábban
2023 március 6.   Eurosport
A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Varga Zsolt hétfő délelőtt kihirdette a zágrábi Világkupa-selejtezőre (március 8-14.) utazó 16 fős csapat névsorát, amelyben három újonc, Aranyi Máté, Szakonyi Dániel és Vismeg Zsombor található. Az első aznapi edzés után pedig az edző válaszolt is az újságírók kérdéseire.
Varga Dániel: "A Fradi három mindent vivő autóskártyával játszik, míg az Osc-nek vannak jó autói"
2023 február 5.   Eurosport
A férfi vízilabda OB I második helyén álló Genesys-OSC Újbuda vezetőedzőjével, Varga Dániellel a játékosait érő extra terhelésről, a sűrű versenynaptárról, csapata állapotáról és a Ferencvárossal vívandó újabb rangadókról beszélgettünk.
Varga Dániel irányításával először győzte le az Osc a Vasast, ráadásul idegenben
2023 február 2.   Eurosport
A Genesys OSC Újbuda 9-7-re nyert az A-Híd VasasPlaket vendégeként a férfi vízilabda OB I alapszakaszának szerdai rangadóján. Helyszíni tudósításunk a Komjádi uszodából Manhercz Krisztián és Konarik Ákos nyilatkozatával.
Varga Dániel: nagy körbeverések lesznek a vízilabda-BL-ben, semmi sem dőlt el
2023 január 29.   Infostart
Az OSC vezetőedzője szerint a szerdai, Jug Dubrovnik elleni BL-döntetlen után nagyon megkeveredtek a kártyák a csoportban egy olyan helyzetben, amikor a Ferencváros kikapott a Spandautól vagy a közvetlen vetélytárs Marseille váratlanul botlik.
Még az Ftc kapusa is az ötgólos Varga Dénest méltatta az Osc ellen megnyert bajnoki után
2023 január 18.   Eurosport
A címvédő Ferencváros 9-8-ra legyőzte az OSC-t a férfi vízilabda OB I alapszakaszának keddi csúcsrangadóján. Helyszíni tudósításunk a Komjádi uszodából Szakonyi Dániel és Salamon Ferenc nyilatkozatával.
Megszerezte első győzelmét az OSC; harmadszor nyert az FTC a férfi vízilabda BL-ben
2022 december 22.   Sportal
Először nyert az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének mostani szezonjában: Varga Dániel együttese a negyedik forduló szerdai játéknapján hazai környezetben a spanyol Sabadellt verte nagy csatában 9–8-ra – írja az MTI.
Második döntetlenjét játszotta az OSC pólócsapata a BL-ben
2022 december 14.   m4sport.hu
Második döntetlenjét játszotta az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: Varga Dániel együttese a harmadik forduló szerdai játéknapján hazai környezetben a Spandau Berlinnel végzett 9-9-re.
Varga Dánielnek egy vereség adott reményt a merészebb álmokhoz
2022 december 13.   Infostart
A Magyar Kupa-döntőben szoros csatában szenvedett vereséget a Ferencváros ellen az OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata, de az olimpiai bajnok vezetőedző szerint épp a fináléban nyújtott teljesítményre építhetek a jövőben.
Az Osc-vel is a csúcsra tör a Varga Dániel által a legeslegfontosabb igazolásnak titulált pólós
2022 október 12.   Eurosport
Angyal Dániel személyében a magyar mezőny egyik leguniverzálisabb vízilabdázóját szerződtette az előző két szezonban egyaránt OB I-es ezüstérmet szerző Genesys OSC-Újbuda. A Szolnoktól érkező olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok és Eb-ezüstérmes, 30 éves pólóst új klubjáról, a csapat és az ő személyes céljairól, Varga Dániel rá vonatkozó jellemzésérő
Varga Dániel elképesztő mentor, pedagógus és edző az Osc-ben remeklő pólós szerint
2022 január 29.   Eurosport
Csacsovszky Erik az egyik leglátványosabban fejlődő játékos a Varga Dániel irányította OSC-ben. Csapata húzóembere, a még nem válogatott magyar vízilabdázók közül talán ő nyújtotta a legjobb teljesítményt 2021-ben. A 24 éves pólóssal az előrelépéséről, Aggelos Vlachopoulosról, Hosnyánszky Norbertről, Varga Dani edzői módszereiről, az OSC szereplésé
Varga Dániel nem csak az Év edzője, hanem az Év embere is a magyar vízilabdában
2021 december 26.   Eurosport
A Genesys OSC-Újbuda második szezonját teljesítő vezetőedzője, Varga Dániel jött, látott és győzött már tréneri pályája elején. Ha nem is aranyérmekben vagy trófeákban mérhető eddigi teljesítménye, a felfogása, pedagógiája, távlatokban való gondolkodása, kommunikációs stílusa példamutató lehet sokak számára.
Mint a Taxiban a fehér Peugeot Marseille utcáin, úgy rohantak át a franciák a dekoncentrált Osc-n
2021 december 2.   Eurosport
Először kapott ki a Genesys OSC-Újbuda a férfi vízilabda Bajnokok Ligája idei csoportkörében. Varga Dániel csapata a BL negyedik fordulójában 14-9-es vereséget szenvedett a Marseille-től szerdán Budapesten. Helyszíni tudósításunk a Nyéki Imre uszodából Lévai Márton nyilatkozatával.
A Bvsc-nek ötöt vágó Osc-pólós a továbbjutást érő csapatjátékot próbálná meg lementeni
2021 november 17.   Eurosport
Negyedikként az OSC Újbuda jutott a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjébe. Varga Dániel csapata egygólos hátrányból kezdte meg a BVSC elleni visszavágót, és mivel azon 12-7-re nyert, ott lesz a decemberi soproni négyes döntőn. Helyszíni tudósításunk a Nyéki Imre uszodából az ötgólos Salamon Ferenc nyilatkozatával.
Második csoportmeccsét is megnyerte az OSC
2021 november 11.   Infostart
Varga Dániel együttese szerdán a szerb Crvena zvezda vendégeként diadalmaskodott 11-8-ra a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportszakaszában.
A Bl-t győzelemmel kezdő Osc jó flow-ban van két válogatott játékosa szerint is
2021 október 28.   Eurosport
Az OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata győzelemmel kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligája főtábláján, Varga Dániel együttese 14-8-a nyert a Steaua Bukarest ellen. A mérkőzés után a hazaiaktól két válogatott pólós, Lévai Márton és Salamon Ferenc nyilatkozott honlapunknak.
Az Ftc mindhárom új magyar játékosa nagyon várja a Bajnokok Ligáját
2021 október 21.   Eurosport
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata régóta nem látott fluktuáción esett át a nyáron: heten távoztak, hatan érkeztek, vagyis új csapatot kell építenie Varga Zsolt vezetőedzőnek. A három magyar igazolással, Szakonyi Dániellel, Molnár Erikkel és Gábor Lőrinccel beszélgettünk szerdán.
Bl-főtáblás a csak magyar pólósokkal szereplő Osc, a Szolnok megint hoppon maradt
2021 október 21.   Eurosport
Az OSC a szerdai visszavágón ugyan 12-10-es vereséget szenvedett a Szolnoktól, de 25-18-as összesítéssel így is továbbjutott a magyar bajnok ellenében a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájára. Helyszíni tudósításunk a Nyéki Imre uszodából Vigvári Vince és Burián Gergely nyilatkozatával, valamint Varga Dániel és Živko Gocić, a sajtótájékoztatón
Nagy előnybe került az OSC
2021 október 16.   Infostart
Varga Dániel csapata 15-6-ra nyert a bajnoki címvédő Szolnok ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulós párharcának első mérkőzésén.
Olimpiai bajnok vízilabdázónk nem újabb aranygenerációban bízik
2021 október 16.   Magyar Nemzet
Egy kezén meg tudja számolni Varga Dániel, hányszor volt medencében a visszavonulása óta, de edzőként máris nagyot alkot.