Varga Tamás

Faragó Tamás: végre látni az elszántságot a női válogatotton, a férfiak még ennél is jobbak lesznek
2024 február 8.   Infostart
A magyar női vízilabda-válogatott készülhet a hétfői – várhatóan hollandok elleni – vb-negyeddöntőre, míg a férfiak pénteken Kazahsztán ellen zárják a csoportkört. A Nemzet Sportolója azt mondta az InfoRádióban, hogy a női csapatnak az ausztrálok ellen nyújtott teljesítményt kell hoznia a továbbiakban is, Varga Zsolt együttesének pedig magasabb seb
Olimpiai bajnokunkat egy sérülés és egy verekedés örökre megváltoztatta
2023 augusztus 5.   Magyar Nemzet
Varga Tamás az elmúlt években edzőként dolgozott, ám most – egy időre legalábbis – búcsút mond a vízilabdának.
Távozik a kispadról a kétszeres olimpiai bajnok – interjú
2023 június 3.   Sportal
Varga Tamás az utóbbi öt esztendőben a Szeged női vízilabdacsapatának kispadján ült, ám június 31-én véget ér egy fejezet Athén és Peking olimpiai bajnokának életében – ha rajta múlik, útja az utánpótlásképzésben folytatódik.
Faragó Tamás értékel: ez az Eb mindenképpen Varga Zsolt dicsérete
2022 szeptember 12.   Infostart
Az Eb-ezüstérmet nyert férfi vízilabda-válogatottat értékelő sportági legenda úgy látja, az 5. helyen zárt hölgyválogatott "elveszítette a báját".
Több sztárt is kihagyott első keretéből az új vízilabda-kapitány
2022 július 22.   vg.hu
Varga Dénes, Vámos Márton, Hárai Balázs és Mezei Tamás sem lesz ott az Európa-bajnokságon.
Ahogy a Blikk megjósolta: Varga Zsolt az új pólókapitány
2022 július 20.   Blikk
Ahogy azt lapunk elsőként megírta, az FTC vezetőedzője, Varga Zsolt váltja Märcz Tamást a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztján. Ezt szerdán be is jelentette a hazai szövetség vezetése a délután tartott közgyűlést követően.
Megvan Märcz Tamás utódja
2022 július 20.   ATV
Varga Zsolt veszi át a férfi vízilabda-válogatott vezetését.
Benedek Tibor legjobb barátja lesz a pólókapitány
2022 július 19.   BorsOnline
Märcz Tamás befejezte munkáját férfi vízilabda-válogatottunk élén, és bár utóda kijelölésére szerdáig várni kell, úgy tudjuk, e poszton Varga Zsolt követi. A Fradi edzője Benedek Tibor legjobb barátja volt.
"Ez csalódás" - a sokat hibázó férfi pólósok elveszítették az olaszokkal vívott vb-negyeddöntőt
2022 június 30.   Eurosport
Nem lesz érmes a hazai rendezésű világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott, mert 11-10-re kikapott a címvédő olaszoktól. Helyszíni riportunk a Margitszigetről Zalánki Gergő, Manhercz Krisztián, Hárai Balázs, Varga Dénes és Märcz Tamás nyilatkozatával.
Varga és Hárai nélkül hirdetett erős keretet Märcz Tamás a férfi vízilabda világliga európai selejtezőjére
2022 április 17.   m4sport.hu
Hárman maradnak ki a bő keretből, 15-en utaznak majd Podgoricába.
Grabowskinak Pokiót már sikerült, Varga Dénesék most Tokiót hódítanák meg
2021 július 23.   Eurosport
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban megkezdi szereplését a tokiói olimpián a magyar férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás csapata ott van az aranyéremre esélyes hat együttes között, és egyértelműen az első helyre tör. Előzetesünk.
Märcz Tamás már a tokiói csoportkörben sem számít könnyű mérkőzésekre
2021 július 17.   Eurosport
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás elmesélte, milyen állapotban van jelenleg a csapata, mi vár Varga Dénesékre a tokiói olimpia kezdetéig, és hogy ő hogyan képzeli el a csapat forgatását a mérkőzéseken.
Benedek Tibort választották az évszázad vízilabdázójának
2020 december 27.   ATV
A nemzetközi álomcsapatba bekerült még Kásás Tamás és Varga Dénes.
Benedek Tibor lett az évszázad legjobb férfi vízilabdázója a világon
2020 december 26.   SzMo
Bekerült az álomcsapatba Kásás Tamás és Varga Dénes is.
Férfi vízi Eb: Nagyon akartuk ezt a győzelmet – Märcz Tamás
2020 január 24.   She
Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 10–8-ra legyőzte Montenegrót a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében. A mérkőzés után Märcz Tamás szövetségi kapitány, Nagy Viktor kapus és Varga Dénes csapatkapitány értékelt az M4 Sport stábjának.
Varga Dénes elmondta, mi fáj neki a rangadó után
2020 január 16.   Infostart
Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a spanyolok elleni 11-11-es döntetlennel végződött Európa-bajnoki összecsapáson mindkét csapat megérdemelte az egy pontot, együttesének ugyanakkor folyamatosan fejlődnie kell még a Duna Arénában zajló tornán.
Vízi Eb: Meg szeretnénk nyerni a tornát – Varga Dénes
2020 január 10.   She
Märcz Tamás és Bíró Attila is elégedett: a két szövetségi kapitány úgy érzi, megfelelően felkészültek a vasárnap kezdődő vízilabda Európa-bajnokságra. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Varga Dénes és Keszthelyi Rita is arról beszélt: szeretnék megnyerni a tornát.
Vízi: nem jutott a nyolc közé az U17-es leányválogatott az Eb-n
2019 szeptember 4.   She
Óriási meglepetésre a magyar leány vízilabda-válogatott nem jutott be a negyeddöntőbe a görögországi Voloszban zajló Európa-bajnokságon. Varga Tamás és Zantleitner Krisztina együttese a nyolc közé jutásért rendezett szerdai összecsapáson 9-7-re kapott ki Szlovákia legjobbjaitól, így a folytatásban csak a 9-12. helyért játszhat.
Vízilabda: könnyed győzelem Izrael ellen az U17-es leány Eb-n
2019 szeptember 1.   She
A magyar leányválogatott remek második negyedének köszönhetően 15–7-re legyőzte az izraelieket a görögországi Voloszban zajló U17-es vízilabda Európa-bajnokságon. Zantleitner Krisztina és Varga Tamás tanítványai hétfőn az olaszokkal játszanak csoportrangadót.
Vizes vb: Abban maradtunk, bármire használhat a kapitány – Varga Dénes
2019 július 23.   She
Varga Dénes a vizes vb elején ujjtörést szenvedett, ezért úgy tűnt, a dél-koreai vízilabdatornán már nem számolhat vele Märcz Tamás szövetségi kapitány. Az Ausztrália elleni negyeddöntőben 6–4-es ausztrál vezetésnél azonban mégis beállt a Ferencváros és a nemzeti csapat kapitánya, akinek pazar gólja is kellett a fordításhoz.