Varga Tamás

Märcz Tamás: Már nem csak három-négy válogatottról szól a vízilabda
2019 július 23.   m4sport.hu
A szövetségi kapitány szerint nélkülözhetetlen volt Varga Dénes játéka.
Vizes vb: a szerbekkel találkoztunk a negyeddöntő előtt
2019 július 21.   She
Az Ausztrália elleni világbajnoki negyeddöntőre Szerbia elleni edzéssel készült a magyar férfi vízilabda-válogatott, amelynek kapitánya, Märcz Tamás a leendő ellenfélről és a sérült Varga Dénesről is beszélt.
Vizes vb: Mi a saját játékunkat játszottuk – Märcz
2019 július 19.   She
Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Dél-Afrika elleni 23–5-ös kiütést követően elmondta: noha Varga Dénes az összecsapás előtt a vízben tartott beszédet, a stáb nem számol azzal, hogy a gárda csapatkapitánya felépül és játszik még a tornán.
Vizes vb: Varga Dénes megsérült, valószínűleg nem játszhat már a tornán!
2019 július 16.   She
Eltört az ujja Varga Dénesnek, a kvangdzsui világbajnokságon szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitányának, akire így valószínűleg nem számíthat a továbbiakban Märcz Tamás szövetségi kapitány – adta hírül a waterpolo.hu.
Faragó Tamás: a vízilabdában mindig van bunyó
2019 április 30.   Infostart
Felfüggesztette Varga Dénes, a Ferencváros olimpiai bajnokának játékjogát a Magyar Vízilabda Szövetség fegyelmi bizottsága, miután a játékos az OSC elleni bajnoki mérkőzésen a vízben megütötte Burián Gergelyt. Az óbudaiak játékosa ezután vérző orral szállt ki a medencéből. Faragó Tamás szerint arról is érdemes beszélni, hogy a pofont a két játékvez
Férfi vízi Ek: Varga és Hárai jelenléte szükséges, de... – Märcz
2019 április 9.   She
Csapategység, akarat, önbizalom – Märcz Tamás szerint főképpen ezek voltak a siker kulcsai a zágrábi Európa-kupán, amelyet a magyar férfi vízilabda-válogatott nyert meg. A szövetségi kapitány a visszatérő Varga Dénes és Hárai Balázs fontos szerepéről is beszélt az NSO Tv-nek, de kiemelte, hogy az Ek-n is több lábon állt a csapat.
Férfi vízi Ek: Nem dimenzionáljuk túl a sikert – Märcz Tamás
2019 április 8.   She
Nagy médiaérdeklődés mellett tartott sajtótájékoztatót az Európa-kupa trófeával hazaérkező férfi vízilabda-válogatott. Varga Dénes csapatkapitány elsősorban annak jelentőségét emelte ki, hogy sorozatban teljesített jól az együttes.
Férfi vízi: Varga Dénes bekerült Märcz Tamás friss keretébe
2018 október 8.   She
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás kihirdette keretét a Németország elleni világliga-selejtezőre, amely egyben Európa-kupa-selejtező is. A 19-es listán megtalálható az olimpiai bajnok Varga Dénes neve is, aki a múlt héten jelentette be, hogy egy év kihagyás után visszatér a nemzeti csapatba. Rajta kívül Hárai Balá
Vízilabda: Vargával tovább erősödik a játékoskeret – Märcz
2018 október 4.   She
Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya örömmel hallotta Varga Dénestől, hogy visszatérne a válogatottba.
Vízilabda: Madaras Norbert és Varga Dániel visszavonul
2018 június 11.   She
Befejezi pályafutását Madaras Norbert és Varga Dániel – derült ki az FTC-PQS férfi vízilabdacsapatának sajtótájékoztatóján, amelyen egyúttal bejelentették: a következő szezontól – többek mellett – az együttest erősíti a szolnoki Aaron Younger és Mezei Tamás is.
Vízilabda: Hosnyánszky lemondta a válogatottságot, Gerendás távozik
2017 október 24.   She
Varga Dénes után Hosnyánszky Norbert is arról tájékoztatta Märcz Tamást, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát, hogy 2018-ban nem kíván a nemzeti csapatban szerepelni. Gerendás György a továbbiakban nem lesz az edzői stáb tagja.
Vízilabda: Kiss Gergely folytatja, Szécsi Zoltán abbahagyja, de...
2017 augusztus 11.   She
Olimpiai bajnok pólósaink közül a legtöbben a sport, a vízilabda mellett maradtak aktív pályafutásuk befejezése után. A FINA masters-világbajnokságon Millennium néven induló csapat pénteken már az elődöntőért játszik, és az NSO Tv a csütörtöki edzésen látogatta meg a világklasszisokat. A második részben Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Varga Tamás és Vári Attila beszél arról, hogy mivel foglalkozik a…
Faragó Tamás: bejelentkeztünk az aranyéremért
2017 július 18.   Infostart
Nagy Viktor és Varga Dénes teljesítményét emelte ki Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője a válogatott Ausztrália ellen elért 13-3-as győzelme után. Az olimpiai és világbajnok pólós szerint demonstratív győzelmet aratott a magyar csapat.
Varga-póker, hazai henger
2017 július 17.   Azenpenzem
Csak Vámos egyenlítő góljáig voltak eldöntésre váró kérdések a magyar férfi-vízilabdaválogatott bemutatkozó világbajnoki mérkőzésén; attól kezdve az extraklasszis teljesítményt nyújtó csapatkapitány, Varga Dénes vezérletével hengerelt Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata. A mutatott játék, a 13-3-as végeredmény az ausztrálok ellen a legszebb re
Vizes vb: tízgólos győzelemmel kezdett a férfi pólóválogatott
2017 július 17.   She
Fölényes sikerrel kezdett a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. Märcz Tamás együttese Ausztrália ellen 13–3-ra nyert – Varga Dénes négy gólig jutott, Nagy Viktor pedig 13 védést mutatott be.
Férfi vízi: óriási „bevásárlást” tartott az aranyakra hajtó Fradi
2017 május 29.   She
Olimpiai bajnokokat és fiatal tehetségeket igazolt az FTC-PQS Waterpolo férfi vízilabdacsapata. Az ob I-ben legutóbb negyedik helyezett klub hétfői sajtótájékoztatóján három olimpiai bajnok, Varga Dénes, a szerb Szlobodan Nikics és Nikola Jaksics, a világbajnok Vámos Márton, a legtehetségesebb magyar fiatalok közül pedig Német Toni, Manhercz Krisztián és Sedlmayer Tamás érkezését jelentették…
Vízi: a kapitány egyeztetett a Varga fivérekkel a folytatásról
2017 február 7.   She
Továbbra is bizonytalan a Varga testvérek szereplése a vízilabda-válogatottban. Märcz Tamás szövetségi kapitány mindkettőjükkel beszélt ugyan, de végleges válasz egyik esetben sem született, így a jövőben további egyeztetések várhatóak.
Férfi vízi: az olimpiai bajnok nyáron távozik Debrecenből
2016 április 27.   She
A szezon végén távozik posztjáról Varga Tamás, a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Debrecen vezetőedzője.
Varga Dániel nem játszhat Grúziában
2016 február 15.   Infostart
A csapatkapitány Varga Dániel sérülés miatt nem szerepelhet, helyette Mezei Tamás került be Benedek Tibor keretébe a Tbilisziben kedden sorra kerülő, grúzok elleni férfi vízilabda világliga-mérkőzésre.
Romantikusnak tartja magát a sármos vízipólós
2015 február 1.   BorsOnline
A Szolnok és a férfi vízilabda-válogatott kapusa, Decker Attila lassan nem csupán a vízben, de a parton is a nagy elődök nyomába lép. Kásás Tamás, Madaras Norbert, és a Varga testvérek után ugyanis lassan már ő a hölgyszurkolók első számú kedvence.