Zsivoczky Attila

Atlétika: Pars csak a jövő évi vb után műtteti meg magát
2016 szeptember 26.   She
Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető idén nem fekszik kés alá, hogy jövőre reális esélye legyen aranyérmet nyerni a londoni világbajnokságon.
Atlétikai ob: Baji, Pars és Márton is aranyérmet nyert
2016 július 30.   She
A kalapácsvető Pars Krisztián, a gátfutó Baji Balázs és a súlylökő Márton Anita is aranyérmet nyert a székesfehérvári atlétikai országos bajnokság második, szombati versenynapján.
Ajaj! Valami nagyon nem oké Pars Krisztiánnal!
2016 július 19.   Blikk
Székesfehérvár — Aggasztó formában van az olimpiai bajnok kalapácsvető, Pars Krisztián (34), aki 71 méter alatti eredménnyel a kilencedik helyen végzett hétfőn a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon.
Gyulai Memorial: Ez az eredmény borzasztó – Pars
2016 július 18.   She
Pars Krisztián 71 méter alatti eredménnyel a kilencedik helyen végzett hétfőn kalapácsvetésben a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyen a papírformának megfelelően a világbajnok Pawel Fajdek nyerte a számot.
Atlétikai Eb: harmincketten Amszterdamban, Pars nélkül
2016 július 5.   She
Szokatlanul nagy csapattal, 32 fővel, ugyanakkor a címvédő Pars Krisztián nélkül utazott el Amszterdamba, a szerdán kezdődő Európa-bajnokságra a magyar atlétaválogatott.
Atlétika: Pars–Fajdek csata várható a Gyulai István Memorialon
2016 június 20.   She
Az olimpiai bajnok Pars Krisztián és a világbajnok lengyel Pawel Fajdek az idei Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon is összecsap egymással, ráadásul a férfiaké mellett a nők kalapácsvető mezőnye is világszínvonalú lesz a most először kétnapos (július 17-18.) székesfehérvári viadalon – közölték a szervezők az MTI-vel.
Atlétika: Pars Krisztián hetedik Eugene-ben
2016 május 28.   She
Pars Krisztián hetedik lett kalapácsvetésben az atléták Gyémánt Liga-sorozatának egyesült államokbeli állomásán, Eugene-ben.
Atlétika: megdőlt Pars Krisztián U20-as magyar csúcsa
2016 május 1.   She
A junior Európa-bajnok kalapácsvető, Halász Bence (Dobó SE) megdöntötte az olimpiai és kétszeres Európa-bajnok Pars Krisztián 2001-ben elért 81.34 méteres U20-as magyar csúcsát.
Atlétika: Rivasz-Tóth 2. lett az Európa-kupán, Pars győzött
2016 március 13.   She
Rivasz-Tóth Norbert 77.70 m-es eredménnyel ezüstérmet nyert az U23-asoknál férfi gerelyhajításban az aradi Dobó Európa-kupán vasárnap.
Atlétika: nem kell megműteni Pars Krisztiánt
2015 szeptember 8.   She
Nem kell megműteni Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetőt.
Atlétika: Pars gerincsérvre gyanakszik, szombaton kiderül
2015 szeptember 3.   She
A szakértők a mozgásán is látták, a kívülállók pedig az eredményén: Pars Krisztián, a londoni olimpia bajnoka az idei világbajnokságon nem a tőle megszokott lendülettel, magabiztossággal és precíz technikával repítette el kalapácsot a dobókörből. Két második helyezés után a legjobbjától több mint öt méterrel elmaradva most érem nélkül maradt, ezzel pedig számára egy hat éve tartó dobogós sorozat…
Atlétika: Pars legyőzője, a részegség és a meglepett taxis
2015 augusztus 25.   She
Ön ünnepelte már meg sportsikerét úgy, hogy másnap hiába kereste a díját, nem találta sehol? Pontosan ez történt Pars Krisztián nagy ellenfelével, Pawel Fajdekkel, a kalapácsvetés lengyel világbajnokával Pekingben. De nem akárhogy.
Atlétikai vb: Pars hazatérés után orvoshoz megy – gerincsérv?
2015 augusztus 23.   She
Hazatérése után azonnal orvoshoz indul a pekingi atlétikai világbajnokságon 4. helyen végző Pars Krisztián – kalapácsvető klasszisunk derékbántalmai miatt vizsgáltatja ki magát.
Atlétikai vb - Pars Krisztián negyedik
2015 augusztus 23.   Infostart
Pars Krisztián negyedik helyen végzett férfi kalapácsvetésben a pekingi atlétikai világbajnokságon.
Atlétikai vb: Pars Krisztián a végén lecsúszott a dobogóról
2015 augusztus 23.   She
Pars Krisztián sokáig a harmadik helyen állt, az utolsó sorozatban azonban lecsúszott a dobogóról, és a negyedik pozícióban zárta a férfi kalapácsvetést a pekingi atlétikai világbajnokságon.
Atlétikai vb: Pars az aranyért dob, döntő férfi 100 méteren
2015 augusztus 23.   She
A Pekingben zajló atlétikai világbajnokságon vasárnap 12.30 órától rendezik a férfi kalapácsvetés döntőjét, melyben Pars Krisztiánért szoríthatunk, aki a kilencedik legjobb idővel jutott be a fináléba. A nap csúcseseménye a férfi 100 méteres síkfutás döntője lesz, ám ebben a versenyszámban még hátravannak a középdöntők is. Íme, a helyi idő szerint vasárnap esti program!
Vasárnapi sportműsor: rajtol a Barca, a Real és a Juve
2015 augusztus 23.   She
A spanyol bajnokság első fordulójában a Barcelona a Szuperkupában őt felülmúló Bilbao, a Real Madrid pedig a Sporting Gijón otthonában kezdi meg szereplését. A Juventus otthon rajtol az Udinese ellen. Pályára lép az angol bajnok Chelsea is, amely a West Bromwichnál vendégeskedik. Itthon az MTK a Videotont fogadja. Az atlétikai világbajnokságon Pars Krisztiánért szoríthatunk, a kajakosok és a…
Atlétika-vb: Pars az ezüstért száll harcba
2015 augusztus 22.   Agroinform
Vasárnap kora délután kerül megrendezésre a férfi kalapácsvetők döntője, melyben Pars Krisztiánért szoríthatunk.
Atlétikai vb - Pars és Márton döntős, eritreai aranyérem
2015 augusztus 22.   Infostart
A kalapácsvető olimpiai bajnok Pars Krisztián és a fedettpályán Eb-aranyérmes súlylökő, Márton Anita is bejutott a 12-es döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság első napján.
Atlétikai vb: Pars és Márton döntős, eritreai arany a nyitányon
2015 augusztus 22.   She
Az eritreai maratoni futó, Ghirmay Ghebreslassie lett a Pekingben zajló atlétikai vb első aranyérmese. Ami a nyitó nap eddigi legfontosabb magyar vonatkozású híreit illeti: Márton Anita súlylökésben, Pars Krisztián kalapácsvetésben döntőbe jutott.