Zsivoczky Attila

Pars az éremért küzd a Madárfészekben
2015 augusztus 19.   Infostart
Hét évvel a pekingi olimpia után ismét a Madárfészekben lép dobókörbe Pars Krisztián. A magyar kalapácsvető 2008-ban negyedik volt az ötkarikás játékokon, majd a fehéroroszok doppingbotránya miatt egy ideig ezüstérmesnek érezhette magát, s a papírforma szerint a szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon is a második helyet célozhatja meg.
Atlétika: Pars Krisztián 78.35-tel országos bajnok
2015 augusztus 8.   She
Pars Krisztián 78.35 méteres teljesítménnyel győzött kalapácsvetésben az atlétikai országos bajnokságon. Az esélyesek magabiztos győzelmét hozta második, szombati versenynap.
Megszakadt Pars győzelmi sorozata a Gyulai Memorialon
2015 július 7.   Metropol
Nem született magyar győzelem a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon. Kálló Péter fotói a galériában!
Atlétika: Pars második lett a Gyulai-emlékversenyen
2015 július 7.   She
Az olimpiai bajnok Pars Krisztián második lett a világ idei legjobbját elérő lengyel Pawel Fajdek mögött a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj férfi kalapácsvető versenyében, melyen a rekkenő, közel 40 fokos hőséggel is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek.
Gyulai emlékverseny - Pars második lett Fajdek mögött
2015 július 7.   Infostart
Az olimpiai bajnok Pars Krisztián második lett a világ idei legjobbját elérő lengyel Pawel Fajdek mögött a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj férfi kalapácsvető versenyében, melyen a rekkenő, közel 40 fokos hőséggel is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek.
Kalapácsvető sorozat - Pars harmadik Ostravában
2015 május 25.   Infostart
Pars Krisztián a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának ostravai állomásán.
Atlétika: Pars harmadik lett Ostravában 77.71 méterrel
2015 május 25.   She
Pars Krisztián a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának ostravai állomásán.
Atlétika: Pars Krisztián megdobta az olimpiai szintet
2015 május 11.   She
Pars Krisztián a hétvégén rendezett atlétikai csapatbajnokságon 78.46 méterrel nyerte a kalapácsvetést, s ezzel teljesítette a riói olimpia indulási szintjét.
Már Pars is riói szintes
2015 május 11.   Infostart
Pars Krisztián a hétvégén rendezett atlétikai csapatbajnokságon 78,46 méterrel nyerte a kalapácsvetést, s ezzel teljesítette a riói olimpia indulási szintjét.
Atlétika: Pars is hozzájárult Európa győzelméhez a vk-n
2014 szeptember 15.   She
Többek között Pars Krisztián szombati győzelmének is köszönhetően az európai válogatott nyerte meg vasárnap késő este a 2,9 millió dollár összdíjazású marrákesi atlétikai világkupát.
Atlétikai világkupa - Európa győzött
2014 szeptember 15.   Infostart
Többek között Pars Krisztián szombati győzelmének is köszönhetően az európai válogatott nyerte meg vasárnap késő este a 2,9 millió dollár összdíjazású marrákesi atlétikai világkupát.
Atlétika: a legjobbak is ott voltak a csapatbajnokságon, kivéve Pars
2014 szeptember 14.   She
A Gödöllő, a BEAC és az IKARUS közös csapata nyerte meg az idén újra életre hívott atlétikai csapatbajnokság Székesfehérváron rendezett döntőjét.
Atlétikai világkupa - Pars nyerte a kalapácsvetést
2014 szeptember 13.   Infostart
Pars Krisztián győzött kalapácsvetésben a marrákesi atlétikai világkupán.
Pars Krisztián világkupagyőztes kalapácsvetésben
2014 szeptember 13.   444.hu
A marrákesi atlétikai világkupán 78,99-et dobott. A második helyen meglepetésre az egyiptomi Mosztafa el-Gamel végzett 78,89-cel, a harmadikon pedig a világbajnok lengyel Pawel Fajdek 78,05-tel.
Atlétika: Pars Marrákesben sem talált legyőzőre
2014 szeptember 13.   She
Pars Krisztián győzött kalapácsvetésben a marrákesi atlétikai világkupán. Az olimpiai bajnok, Eb-címét idén megvédő magyar dobóatléta – a nemzetközi szövetség honlapjának eredményközlése szerint – 78.99 méteres dobással nyert. A második helyen meglepetésre az egyiptomi Mosztafa el-Gamel végzett 78.89-cel, a harmadikon pedig a világbajnok lengyel Pawel Fajdek 78.05-tel.
Atlétika: Pars 2. lett Rietiben, de az összetettben győzött
2014 szeptember 7.   She
Az idén Európa-bajnok Pars Krisztián a második helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető-sorozatának utolsó, Rietiben rendezett állomásán, ám az összetettben nagy fölénnyel győzött, és megszerezte a 30 ezer dolláros (7.27 millió forint) fődíjat.
Atlétika: Pars Krisztián az Európa-válogatottban
2014 szeptember 4.   She
Pars Krisztián bekerült az Európai Atlétikai Szövetség (EEA) válogatottjába, amely a jövő hétvégén Marrákesben szerepel a kontinentális avagy világkupán.
Pars Krisztián az Európa-válogatottban
2014 szeptember 4.   Infostart
Pars Krisztián bekerült az Európai Atlétikai Szövetség (EEA) válogatottjába, amely a jövő hétvégén Marrákesben szerepel a kontinentális avagy világkupán.
Atlétikai Szuper Liga-döntő: magyar sikerek
2014 augusztus 31.   Metropol
Az olimpiai bajnok Pars negyedikre elért 80,61 méteres dobással lett első.
Atlétika: Pars 80 méter felett, Márton 18.50 közelében
2014 augusztus 30.   She
A zürichi Európa-bajnokság mindkét magyar érmese, a kalapácsvetésben címét megvédő Pars Krisztián és a súlylökésben harmadik Márton Anita is remek teljesítménnyel győzött az első Atlétikai Magyar Szuperliga döntőjének szombati záró napján Debrecenben.