Kalucza Norbert

A címvédő Bacskai még a nyolc közé sem jutott be
2011 június 19.   Agroinform
A 69 kg-osok között címvédő Bacskai Balázs vasárnap nagy meglepetésre vereséget szenvedett francia riválisától, így már a 16 között búcsúzott az ankarai ökölvívó Európa-bajnokságon, melyen hozzá hasonlóan az 53 kg-os Kalucza Norbert is kikapott.
Ökölvívó Eb: Kalucza Norbert kikapott walesi ellenfelétől
2011 június 19.   She
Sima pontozásos vereséget szenvedett az ankarai amatőr Eb harmadik napjának első magyar bunyósa, Kalucza Norbert, aki az 52 kilósok nyolcaddöntőjében a walesi Andrew Selbyvel szemben maradt alul.
Ökölvívó-vb - Darmos is búcsúzott
2009 szeptember 8.   Metropol
Kalucza Norbert után a 91 kg-os súlycsoportban szereplő Darmos József is búcsúzott a milánói ökölvívó-világbajnokságtól, miután keddi nyolcaddöntős mérkőzésén alulmaradt az üzbég Ramzjon Ahmedovval szemben.
Ökölvívó-vb: Darmos is búcsúzott
2009 szeptember 8.   Behaviour
Kalucza Norbert után a 91 kg-os súlycsoportban szereplő Darmos József is búcsúzott a milánói ökölvívó-világbajnokságtól, miután keddi nyolcaddöntős mérkőzésén alulmaradt az üzbég Ramzjon Ahmedovval szemben.
Ökölvívó-vb: Kalucza Norbert kiesett a nyolcaddöntőben
2009 szeptember 8.   She
Harmadik magyarként Kalucza Norbert is kiesett a nyolcaddöntőben a milánói világbajnokságon: az 51 kilós debreceni bunyós a Puerto Ricó-i Arroyo McWilliamstől a harmadik menetben döntő fölénnyel kapott ki.
Ökölvívó-vb: Szellő kikapott, négyből kettő a mai mérleg
2009 szeptember 4.   She
Négyből két magyar zárta győzelemmel a pénteki napot a milánói világbajnokságon, miután Varga Miklós után Szellő Imre is kikapott, így csak Kalucza Norbert és Káté Gyula lépett tovább.
Ökölvívó-vb: Káté Gyula a legjobb 16 közé jutott Milánóban
2009 szeptember 4.   She
Kalucza Norbert után másodikként Káté Gyula jutott a legjobb 16 közé a magyarok közül a milánói ökölvívó-világbajnokságon: a 2008-as Eb-ezüstérmes a bangladesi Abdur Rahimot verte meg 11:2-re
Visszavághat Kalucza Norbert
2009 szeptember 4.   Blikk
Milánó – Megadathat a visszavágás lehetősége Kalucza Norbertnek (23). A debreceni ökölvívó a tavaly nyári, pekingi olimpián fájó vereséget szenvedett a Puerto Ricó-i Arroyo McWilliamstől (23), ám az 51 kilogrammos magyar bunyós már a legjobb tizenhat között újra találkozhat a Pánamerikai-, és Közép-Amerikai Játékokat nyert riválissal az olaszországi világbajnokságon.
Ökölvívó-vb: Kalucza Norbert a legjobb 16 közé jutott
2009 szeptember 4.   She
Elsőként Kalucza Norbert jutott be a magyarok közül a legjobb 16 közé a milánói ökölvívó-világbajnokságon: a debreceni bunyós jelentős ponthátrányból verte meg a grúz Merab Turkadzét az 51 kilósok mezőnyében.
Ökölvívás: Káté Gyula is döntőbe jutott Odensében
2009 június 18.   She
A dániai Odensében szereplő zajló európai uniós ökölvívó-bajnokságon Bacskai Balázs, Szellő Imre és Bernáth István után Káté Gyula is döntőbe jutott. Az Európa-bajnoki ezüstérmes Káté a legjobb négy között rendezett meccsen csupán egy menetet bokszolt a 64 kilogrammosok között, miután kétszer is számoltak román ellenfelére, döntő fölénnyel megnyerte az összecsapást. Kalucza Norbert 51 kilogrammban…
Újabb három magyar érem az ökölvívó EU-bajnokságon
2009 június 17.   Metropol
Az 51 kg-ban Kalucza Norbert, 69 kg-ban Bacskai Balázs, +91 kg-ban pedig Bernáth István is győzött a negyeddöntőben, így újabb három érmet nyert a magyar küldöttség az Odensében zajló Európai Uniós ökölvívó-bajnokságon.
Ökölvívás: színvonalas meccsek, kevés meglepetés a gálán
2009 május 29.   She
Az esélyesek közül csupán Kalucza Norbert kapott ki a hagyományteremtő céllal megrendezett debreceni kelet-nyugat amatőr ökölvívógálán, melyen a „nyugatiak” fölényes sikert arattak.
Kelet-nyugat bokszgála, íme a végeredmény
2009 május 29.   Behaviour
Az esélyesek közül csupán Kalucza Norbert kapott ki a hagyományteremtő céllal megrendezett debreceni kelet-nyugat amatőr ökölvívógálán, melyen a "nyugatiak" fölényes sikert arattak.
Ökölvívás: három magyar jutott döntőbe Debrecenben
2009 február 20.   She
Nem a magyarok napja volt a pénteki az 53. Bocskai István nemzetközi amatőr ökölvívó emlékversenyen, hiszen a 12 elődöntőbe jutott hazai indulóból csupán hárman – az 51 kg-os Kalucza Norbert, a 81 kg-os Szellő Imre és a plusz 91 kg-os Bernáth István – tudták magukat beverekedni a szombati fináléba.
Kalucza kimaradt az ökölvívó-keretből
2009 január 15.   hirado.hu
Kovács László szövetségi kapitány a döntés egyfajta figyelmeztetés lehet mindenki számára
Ökölvívó ob: Oltványi legyőzte Kaluczát a válogatottak csatájában
2008 december 12.   She
Oltványi Dávid nyerte a "válogatottak csatáját" a 85. férfi ökölvívó országos bajnokság pénteki napján, a Nemzeti Sportcsarnokban, miután az 54 kilósok elődöntőjében pontozással legyőzte Kalucza Norbertet.
Ökölvívó Eb: Kalucza Norbert nagyon simán kikapott
2008 november 6.   She
A magyarok közül elsőként szorítóba lépett Kalucza Norbert sima vereséget szenvedett a spanyol Rafael Pujol Tapiától a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokság 54 kg-os súlycsoportjában.
Ökölvívó Eb: Kalucza Norbert már csütörtökön bokszol
2008 november 6.   She
Orosz szakos lesz a magyar bokszolók egy része a ma kezdődő liverpooli Európa-bajnokságon: többek között Kalucza Norbert (54 kg), Mihály János (57) és Káté Gyula (64) is legkésőbb az éremért a legerősebb európai boksznemzet képviselőjével találkozik.
Kalucza Norbert is búcsúzott
2008 augusztus 16.   Infostart
Kalucza Norbert a nyolcaddöntőben 14-6-ra kikapott, így kiesett az 51 kg-osok között a pekingi olimpia ökölvívótornáján.
Ökölvívás, 51 kg: kikapott Kalucza Norbert
2008 augusztus 16.   She
Vereséget szenvedett és kiesett 51 kilogrammos férfi ökölvívónk, Kalucza Norbert is.