Hosnyánszky Norbert

Varga Dániel elképesztő mentor, pedagógus és edző az Osc-ben remeklő pólós szerint
2022 január 29.   Eurosport
Csacsovszky Erik az egyik leglátványosabban fejlődő játékos a Varga Dániel irányította OSC-ben. Csapata húzóembere, a még nem válogatott magyar vízilabdázók közül talán ő nyújtotta a legjobb teljesítményt 2021-ben. A 24 éves pólóssal az előrelépéséről, Aggelos Vlachopoulosról, Hosnyánszky Norbertről, Varga Dani edzői módszereiről, az OSC szereplésé
Hosnyánszky Norbert nemzetközi kupába vezetné a Honvédot, de nem tudja, meddig pólózik még
2021 október 4.   Eurosport
A Honvéd két győzelemmel és egy Vasas elleni bravúros döntetlennel kezdte a férfi vízilabda OB I 2021/2022-es szezonját, Szivós Márton együttese ráadásul jól is játszik. Az UVSE-vel szemben aratott fölényes siker után a csapat korelnökét, az olimpiai bajnok, vb- és Eb-aranyérmes Hosnyánszky Norbertet, valamint az idei U20-as vb-4. Kevi Bendegúzt ké
Hosnyánszky Norbert: biztosan nem szerepelek már a válogatottban
2021 szeptember 3.   Infostart
Még nem a civil életét építi, hanem a Honvéddal szeretne minél sikeresebb szezont teljesíteni az olimpiai bajnok vízilabdázó Hosnyánszky Norbert. A bronzéremmel zárt tokiói játékok óta eltelt időszak elsősorban a pihenésről szólt a 37 éves játékosnak, aki az InfoRádiónak megerősítette, hogy a válogatottba már biztosan nem tér vissza.
Hosnyánszky Norbert: szeretném arannyal lezárni a válogatott pályafutásomat
2021 július 20.   Infostart
A stabil védekezés mellett gólokkal is segítené a férfi vízilabda-válogatottat a 37 éves klasszis.
Manhercz egyik legjobb válogatott meccse volt a horvátok elleni
2021 július 4.   Eurosport
A tokiói olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Varga Dénes és Vogel Soma nélkül játszva 13-11-es vereséget szenvedett a horvát csapattól, amely így megnyerte a BENU-kupát a szombati második forduló után. Helyszíni tudósításunk a Margitszigetről Szabó Zoltán értékelésével.
Pekingtől Tokióig - olimpiai arannyal zárna Hosnyánszky Norbert
2021 június 3.   Eurosport
A magyar férfi vízilabda-válogatott kedd délelőtti edzése után az olimpiai bajnok, vb- és Eb-aranyérmes, klasszis Hosnyánszky Norberttel, és az OSC-ben nyújtott játékáért a szakma általános dicséretét kivívó Burián Gergővel beszélgettünk az olimpiai felkészülésről.
Hosnyánszky Norbert hat gólja sem volt elég az UVSE ellen
2021 február 28.   Infostart
A Honvéd nem bírt az UVSE-vel a férfi vízilabda ob I alapszakaszának 20. fordulójában, a Komjádi uszodában rendezett szombat délutáni mérkőzésen.
Pólósként és katonaként is mesterlövész Hosnyánszky Norbert
2020 november 17.   Blikk
Angyalbőrbe bújt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Hosnyánszky Norbert (36).
Férfi vízilabda ob I: otthon nyert a Honvéd és az Uvse
2020 szeptember 9.   She
Többek között Ekler Bendegúz és Hosnyánszky Norbert négy góljának köszönhetően a Budapesti Honvéd hazai pályán 11–9-re nyert a Szentes ellen a férfi vízilabda ob I 3. fordulójában. A szerdai játéknap másik mérkőzésén az UVSE 11–8-ra legyőzte a Tatabányát.
Férfi vízi MK: nagy csatában nyert a Honvéd az Eger ellen
2020 július 26.   She
A Honvéd nagy csatában, többek között a nyáron szerződtetett olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert öt góljának is köszönhetően 15–14-re legyőzte az Egert a férfi vízilabda Magyar Kupa első fordulójának vasárnapi játéknapján.
Férfi vízi: Szüksége van a válogatottnak Varga Dénesre
2020 június 12.   She
Mint arról beszámoltunk, a Budapest Honvéd férfi vízilabdacsapata Hosnyánszky Norbert személyében olimpiai bajnokot igazolt. Az Egertől a fővárosba szerződő 36 éves pólós úgy véli, ahhoz, hogy a magyar válogatott ismét aranyérmet nyerjen az ötkarikás játékokon, szüksége van a nemrég súlyosan megsérülő Varga Dénesre is.
Nagy igazolásokat jelentett be a Honvéd
2020 június 11.   Infostart
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hosnyánszky Norbert, valamint a világbajnok Decker Ádám is a Budapesti Honvéd SE férfi vízilabdacsapatában folytatja pályafutását.
Férfi vízi: olimpiai bajnokot igazol a Szivós Márton edzette Honvéd
2020 június 11.   She
Öt új játékos érkezését jelentette be csütörtökön a BHSE vízilabda csapata, többek között a pekingi olimpiai bajnok (2008) Hosnyánszky Norbert és a barcelonai világbajnokság aranyérmese (2013) Decker Ádám is csatlakozik a most már edzőként dolgozó Szivós Márton irányította alakulathoz.
Tokió 2021: Hosnyánszky szerint jól jöhet a halasztás
2020 április 10.   She
Hosnyánszky Norbert szerint a magyar vízilabda-válogatott javát is szolgálhatja, hogy a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a tokiói olimpiát.
Halasztott olimpia, jegelt álmok
2020 március 26.   Azenpenzem
Hosnyánszky Norbert hosszabb szünet után idén tért vissza a vízilabda-válogatottba Märcz Tamás szövetségi kapitány kifejezett kérésére, azzal a céllal, hogy az Európa-bajnoki aranyérem is meglegyen neki.
Vízilabda: Motiváltan tértem vissza – Hosnyánszky Norbert
2019 november 13.   She
A vártnál könnyedebb győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott az oroszok elleni világliga-mérkőzésen. Hosnyánszky Norbert több mint két év után játszott ismét a válogatottban, s a vb-t sérülés miatt kihagyó Erdélyi Balázs is most tért vissza. Amellett, hogy mindketten arról beszéltek az NSO Tv-nek, mennyire motiváltak a januári, budape
Vízilabda: Hosnyánszky visszatérése pluszerőt adhat – Märcz
2019 október 11.   She
Märcz Tamás szerint nagy potenciál rejlik a magyar férfi vízilabda-válogatottban, amelynek Hosnyánszky Norbert visszatérése pluszerőt adhat januárban, a hazai rendezésű olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon.
Hosnyánszky Norbert visszatér a magyar vízilabda-válogatottba
2019 október 2.   Infostart
Az egriek olimpiai bajnok, 35 éves klasszisa legutóbb a 2017-es, hazai rendezésű világbajnokságon játszott a nemzeti csapatban.
Visszatér a válogatottba az olimpiai bajnok vízilabdás
2019 október 2.   ATV
Visszatér a magyar férfi vízilabda-válogatottba az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert.
Hosnyánszky Norbert visszatér a magyar vízilabda-válogatottba
2019 október 2.   HírTV
A klasszis manapság is ugyanazt a színvonalat tudja hozni a mérkőzéseken, mint korábban.