Kásás Tamás

Kásás Zoltán távozik Szegedről
2011 június 6.   Agroinform
Szeged Beton férfi vízilabdacsapata közleményben tudtatta, hogy nem hosszabbítja meg Kásás Zoltán vezetőedző szerződését, a következő szezonnak új szakember irányításával vág neki a gárda.
Vízilabda: Kásás Zoltánnal nem hosszabbítanak szerződést Szegeden
2011 június 6.   She
A Szeged Beton VE vezetősége úgy határozott, hogy nem hosszabbítja meg Kásás Zoltán vezetőedző lejárt szerződését – olvasható a delmagyar.hu regionális hírportálon.
Férfi vízilabda Euroliga: a Recco nem bírt a Partizannal a döntőben
2011 június 4.   She
A Partizan Beograd nyerte meg a férfi vízilabda Euroligát, miután a római döntőben 11–7-re győzött a Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet soraiban tudó Pro Recco ellen.
Vízilabda Euroliga: Kásás megsérült, Benedek szerint izguljon a Partizan
2011 június 3.   She
A férfi vízilabda Euroliga négyes döntőjében címvédőként és abszolút favoritként játszhat majd a sportági klasszisokkal – köztük ezúttal két magyar olimpiai bajnokkal – zsúfolt olasz Pro Recco. Benedek Tibor bizakodva, Kásás Tamás sérülten várja a római rendezésű hétvégi eseményt.
A harmadik helyet csípték meg Kásásék
2011 május 16.   HírTV
A Szeged lett a bronzérmes a férfi vízilabda magyar bajnokságban. Kásás Zoltán csapata az idegenbeli négygólos győzelem után hazai medencében 4-3-ra nyert a Honvéd ellen, így megszerezte a harmadik helyet és ezzel az Euroliga-indulást is.
Férfi vízilabda ob I: a Szeged nagy lépést tett a bronz felé
2011 május 13.   She
A Szeged 10–6-ra nyert a Honvéd otthonában a férfi vízilabda-bajnokság 3. helyéért folytatott párharc első mérkőzésén. A visszavágót hétfőn Szegeden rendezik, így Kásás Zoltán együttesének komoly esélye van a bronzéremre.
Érvénytelen Oroszlán Szonja házassága
2011 március 29.   Habostorta
Egyelőre csupán a tengerentúlon élhetnek házastársi jogaikkal Oroszlán Szonjának még hosszú heteket kell várnia arra, hogy újdonsült férjével, Zoltánnal házastársi jogaikkal élhessenek itthon. A pár Amerikában köttetett házassága jelenleg hazánkban érvénytelen. Múlt héten bombaként robbant a hír: Oroszlán Szonja titokban és nagyon szűk családi körben férjhez ment teniszoktatóként dolgozó…
Férfi vízilabda Euroliga: Kásásék triója legyőzte a Varga fivéreket
2011 március 9.   She
A férfi vízilabda Euroliga középdöntőjének 2. fordulójában az olasz Pro Recco hazai pályán hatgólos győzelmet aratott a horvát Primorje Rijeka ellen.
Férfi vízilabda Euroliga: Kásással és Madarassal a soraiban nyert a Recco
2011 február 16.   She
A férfi vízilabda Euroliga 2. csoportkörének első mérkőzéseit rendezték ma, a Kásás Tamást és a Madaras Norbertet is foglalkoztató Pro Recco idegenben 9–5-re legyőzte a Mladost Zagrebet. Mint ismeretes, a csoport másik mérkőzésén a Vasas 13–6-os vereséget szenvedett a Rijeka otthonában.
Férfi vízilabda Euroliga: Kásás és Madaras duplája, kialakult a legjobb nyolc
2011 február 2.   She
A férfi vízilabda Euroliga csoportkörének hatodik fordulóját követően kialakult a legjobb nyolc mezőnye. A TEVA-Vasas-Uniqa révén egy magyar klubot is ott találunk a folytatásban, Földi László együttese mellett három horvát, két montenegrói, valamint egy-egy olasz és szerb csapat jutott be a rendhagyó módon kétcsoportos negyeddöntőbe.
Vízilabda: Vindisch felépült sérüléséből, vasárnap újra játszhat
2011 január 25.   She
Másfél hónapos kihagyás után a hét végén ismét tétmérkőzésen szerepelhet Vindisch Ferenc, a Szeged férfi vízilabdacsapatának 31 éves átlövője. Kásás Zoltán vezetőedző vasárnap az ASI elleni bajnokin vetheti be újra az izomszakadásból felépülő pólóst.
Vízilabda: Kásás két és fél év után ismét a válogatott keretben
2011 január 20.   She
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a 19 főt, aki részt vesz a jövő hétfői és keddi szentendrei edzőtáborozáson. A keretben a korábban együtt készülők mellett a válogatottban legutóbb a 2008-as olimpiai döntőben játszó Kásás Tamás is helyet kapott.
Videó: Ebben a vereségben benne volt a Vasas-meccs is - Kiss Csaba
2011 január 19.   She
Mint arról már beszámoltunk, a Szeged-Beton 9–7-re kikapott hazai pályán a montenegrói Jadran Herceg Novitól a férfi vízilabda Euroliga A-csoportjának 5. fordulójában. A szegediek 4–1-re is vezettek, ám zsinórban kaptak hat gólt, így eldőlt a mérkőzés. A csapat játékosa, Kiss Csaba az NSO Tv-nek elmondta, hogy a Vasas elleni meccs volt a vereség egyik oka, míg Kásás Zoltán vezetőedző a gyenge…
Visszatérőkkel erősít Kemény Dénes
2011 január 10.   HírTV
Kiss Gergely és Kásás Tamás visszatérésével erősít a magyar vízilabda-válogatott. A csapatnak a nyári sanghaji világbajnokságon a dobogón kell végeznie ahhoz, hogy biztos résztvevője legyen a 2012-es londoni olimpiának. Kemény Dénes 16 pólóst hívott meg az év első közös edzésére.
Kemény Dénes: Nem takargathatjuk tovább a kártyáinkat
2011 január 6.   Infostart
A magyar férfi vízilabda-válogatott a győzelemre tör a nyári sanghaji világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes szövetségi kapitány. Hozzátette: a visszatérő háromszoros olimpiai bajnokokkal, Kiss Gergellyel és Kásás Tamással komoly előrelépés várható.
Visszatér a válogatottba Kásás és Kiss Gergely
2011 január 4.   Infostart
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához.
Kemény-legény megint Kiss Gergely és Kásás Tamás
2011 január 4.   Metropol
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához.
Férfi vízilabda Euroliga: Kásás vezetésével dübörgött a Recco magyar légiója
2010 december 18.   She
A férfi vízilabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában a három magyar olimpiai bajnok klasszissal felálló olasz Pro recco hazai környezetben esélyt sem adott montenegrói ellenfelének.
Vízilabda: Benedek, Kásás és Madaras is Európai Szuperkupa-győztes
2010 december 15.   She
Az Euroliga-győztes Pro Recco együttese nyerte meg az Európai Szuperkupát, miután a trieszti fináléban 13–4- re legyőzte a nyáron jelentősen meggyengülő LEN-kupa-első montenegrói Cattarót.
Vízilabda, Euroliga: Benedek, Kásás és Madaras megszórta a Vojvodinát
2010 december 1.   She
Alaposan megszórta soros ellenfelét a Pro Recco olimpiai bajnok magyar különítménye a férfi vízilabda Euroliga csoportkörének 2. fordulójában.