Kásás Tamás

Vízilabda: Kásás Zoltán vezeti a magyar edzőképzést
2013 szeptember 10.   She
Immár hivatalossá vált, hogy Kásás Zoltán vezeti a most kezdődő magyar vízilabda-edzőképzést. Az első évfolyam október 7-én kezdi el a tanulmányait, a (leendő) szakembereknek szeptember 30-ig kell jelentkezniük.
Videó: Risztovval, Darnyival úszhat a Magyar Úszás Napján
2013 június 19.   She
Június 22-én Balatonfüreden és minden megyeszékhelyen megrendezik a Magyar Úszás Napját. A különböző versenyeken bárki összemérheti tudását olyan szuperklasszisokkal, mint a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás, vagy a londoni játékok egyik hőse, Risztov Éva, Cseh László, vagy a vízilabdázó Kásás Tamás. Egy hónap múlva döntik el, hogy melyik város kapja a vizes vb rendezési jogát. Budapest…
Amerikai álom - Kásás Tamás miniinterjú
2013 június 14.   Joy
A szexis sportoló élete egészen megváltozott az elmúlt egy évben, amióta visszavonult olimpikon lett. Los Angelesből hazatérve kaptuk el egy rövid interjúra Kásás Tamást (36) a Tesco strandvízilabda sajtótájékoztatóján, ahol mint az esemény fővédnöke vett részt. Az egykori vízilabdázó örömmel mesélt nyári terveiről is a Joy olvasóinak!
Videó: Kásás is vízbe szállhat a strandvízilabda-bajnokságon
2013 június 13.   She
Exkluzív helyszínen, az idén 100 éves Széchenyi Fürdőben rajtol el idén az országos strandvízilabda-bajnokság. A fővédnök a háromszoros olimpiai bajnok pólós Kásás Tamás, aki bár tavaly abbahagyta a vízilabdát, elképzelhetőnek tartja, hogy ő maga is vízbe száll a sorozat valamelyik balatoni állomásán. Az NSO Tv beharangozója.
Strandra a vízilabdával!
2013 június 13.   Behaviour
Kásás Tamás fővédnöksége mellett, a Tesco támogatásával startol a XIV. Tesco Strandvízilabda Bajnokság. Az áruházlánc célja az egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő nyári sport népszerűsítése, illetve a bajnokság kapcsán szeretné felhívni a figyelmet a rendszeres mozgás és az egészséges életmód fontosságára is.
Kásás Tamás nem csajozik
2013 május 28.   BorsOnline
Az olimpiai bajnok vízilabdázó gyakran bulizik, de a nőkre ügyet sem vet. Kásasnak Oroszlán Szonja óta nem volt komoly kapcsolata.
Oroszlán Szonja és Kása még lehet egy pár?
2013 május 11.   Habostorta
Nagy szerelem volt az övék, és most, évekkel később újra szabadok Oroszlán Szonja nemrég házasodott össze teniszedző párjával, és nemrég jelentette be válásukat is, saját blogján. A hamarosan 36. születésnapját ünneplő színésznő szíve tehát újra szabad, akárcsak egykori párjáé, az olimpiai bajnok vízilabdázó Kásás Tamásé. Az egykori álompár régi barátai most arról beszélnek, talán újra egymásra…
Vízilabda: Kásás Zoltán nem lesz ausztrál kapitány, itthon dolgozna
2013 január 29.   She
Kásás Zoltán harmincéves pályafutása alatt feltűnt már Szaúd-Arábiában, Olaszországban és Görögországban is, a londoni olimpián pedig a brit vízilabda-válogatott tanácsadójaként dolgozott, azóta viszont a brit és az ausztrál vezetők ajánlatát sem fogadta el, mert elmondása szerint ideje lenne visszatérnie Magyarországra, ahol legszívesebben a fiával, Kásás Tamással dolgozna.
Ezért szakított Kásás és Oroszlán Szonja
2013 január 14.   Habostorta
Elhidegülésükben nagy szerepet játszott, hogy... ...harmadikként belépett a képbe Szabó Győző. Kásás Tamás és Oroszlán Szonja titokban kezdtek el randevúzni egymás lakásán, de ennek ellenére kapcsolatuk gyorsan kitudódott. Nagy szerelem lángolt közöttük, azonban ez mégsem volt elég ahhoz, hogy huzamosabb ideig együtt maradjanak. "Az összeköltözés után kezdődtek a konfliktusok, mert én nem…
Férfi vízi: Ausztrália legyőzte Kásásék All-Stars csapatát
2013 január 8.   She
A házigazda ausztrál vízilabda-válogatott 9–8-ra győzött a Kásás Tamást is felvonultató International All-Stars névre hallgató csapat ellen a Sydneyben rendezett gálameccsen.
Vízi: Kemény legyen az elnök, Benedek a kapitány - Kásás Z.
2012 december 10.   She
Kemény Dénes neve és kapcsolatrendszere a vízilabda jövője szempontjából döntő, neki kellene irányítania a szövetséget, a válogatott kispadján Benedek Tibornak nincs alternatívája – véli a két csapattal is BL-győztes pólóedző Kásás Zoltán, akit sportági igazgatóként marasztalnának Angliában, de szívesebben térne haza – minderről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt.
Elhagyja az országot Kásás Tamás
2012 november 27.   Habostorta
Vége, itthon lezárta - új életet kezd a magyar olimpikon Kásás Tamás biztosan megy. Az Egyesült Államokban kezd új életet. Még mindig ódzkodik a közszereplésektől, de D. Tóth Kriszta meghívását bizalommal fogadta el a hírhedten gátlásos Kásás Tamás. Az olimpiai bajnok és a tévés ugyanis legalább tíz éve ismerik egymást, a magánéletben jó barátok. "Elérkezik egyszer majd az a nap is, amikor…
Videó: Kásás Tamás új szerepkörben, ezúttal mint...
2012 november 15.   She
Hivatalosan is bemutatták Kásás Tamás önéletrajzi könyvét, amely Kása címmel került a boltokba. A vízilabdás klasszis és a kötet társszerzője, M. Kiss Csaba az NSO Tv-nek mesélt a kiindulópontról, a könyv céljáról és Kásás Tamásról, az emberről.
Nem botránykönyvről van szó, a lényeg az őszinteség - Kásás
2012 november 15.   Agroinform
A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a vendég Kásás Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó volt.
Őszinte lett Kásás Tamás önéletrajzi könyve
2012 november 14.   Blikk
Kása címmel könyv jelent meg a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról. A 36 éves kiválóság a pályafutását zárja le a kötettel.
Kásás Tamás: Nem találom a helyem
2012 november 3.   Blikk
Budapest — Kásás Tamás (36) elárulja titkait. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki a londoni játékok után befejezte a sportkarrierjét, a Vasárnapi Blikknek mesélt arról, hogyan született meg a Kása című könyv. Tamás azt is elárulta: tervezi, hogy a tengerentúlon próbáljon szerencsét.
Pszichológus segítette Kásást
2012 november 1.   Blikk
Budapest - Vajon miért járt Kásás Tamás (36) pszichológushoz? Ez is kiderült a Kása című könyvből, amelyben a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó M. Kiss Csaba segítségével meséli el az eddigi életét és azt: mi vezetett odáig, hogy a 2012-es londoni olimpia után végleg befejezte a sportkarrierjét.
Allergiás a klórra a pólózseni
2012 október 30.   Blikk
Budapest – Kásás Tamás (36) életében véget ért egy korszak, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó M. Kiss Csaba újságíró segítségével egy könyvben tett pontot az eddigi csodás szereplés végére. Az Ulpius-ház Kása című kiadványából a Blikk elsőként közöl részleteket, a mostaniból például kiderül, Kásás klórallergiásan érte el sikereit.
Amerikában épít karriert Kásás?
2012 szeptember 19.   BorsOnline
Kicsit korán beszélt a visszavonulásáról Kásás Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót – Benedek Tiborral együtt – benevezte az idei bajnokságba a Honvéd. Igaz, aligha játszanak majd túl sokat.
Visszatérnek a pólósbajnokok?
2012 szeptember 17.   Blikk
Budapest — Ez aztán a szenzáció! Újabb két olimpiai bajnok kötelezte el magát a legutóbbi bajnokságban negyedik helyezett Honvéd-Groupama vízilabdacsapatához: a két nyári szerzemény, Kiss Gergely (34) és Steinmetz Barnabás (36) után az egyaránt három ötkarikás aranyéremmel büszkélkedő Benedek Tibor (40) és Kásás Tamás (36) is a Kőér utcai alakulatban folytathatja pályafutását.