Molnár Tamás

Vízilabda: Molnár Tamás lett a játékvezetők első embere
2015 február 5.   She
A játékosként háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás lett a Magyar Vízilabda-szövetség játékvezetői testületének elnöke.
Vezető és bíró is Molnár Tamás
2014 október 19.   Blikk
Szeged — Minden szinten vezet Molnár Tamás (39) háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. A legendás center idén nyári visszavonulása után korábbi együttesének, a Szegednek lett ügyvezetője, egyben szakmai igazgatója. Noha irodába költözött, így sem szakadt el teljesen a medencétől, az élvonalban ugyanis továbbra is bíróként van jelen a mérkőzéseken.
Ironmanre készül az olimpiai bajnok pólós
2014 október 11.   BorsOnline
Csak a vízilabda hiányzik a visszavonult Molnár Tamásnak. A szegedi klub új ügyvezetője azonban remekül megvan a kemény meccsek nélkül. Inkább az Ironmanre készülve vezeti le fölös energiáit.
Videó: végleg befejezi a klasszis, de csak egy dolog fáj neki
2014 június 7.   She
Molnár Tamás visszavonult. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a szezon végén bejelentette, hogy szögre akasztja a sapkát és a köntöst, a jövőben pedig mint szakmai igazgató segíti a Diapolo-Szegedet. A kiváló center az NSO Tv-nek mesélt a legszebb emlékeiről, egy elmaradt sikerről és a jövő legfontosabb feladatairól.
Nem lehet átverni a bíráskodó Molnár Tamást
2014 február 1.   BorsOnline
Nem dől be a trükköknek a sokszor játékvezetői szerepet is vállaló Molnár Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Debrecen elleni rangadó előtt szegedi ifitornán fújta a sípot.
Videó: szívküldi karácsonyi meglepetés olimpikonunktól
2013 december 26.   She
Molnár Tamás, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat Szívküldi kampányához, s ennek keretében látogatta meg olimpiai ezüstérmes sportolónkat, Jármyné Gulácsy Máriát, hogy átadjon egy kis karácsonyi ajándékot és személyes jókívánságait.  Jármyné Gulácsy Mária az 1968-as mexikói olimpián vívásban ért el második helyezést a tőr csapat tagjaként,…
Videó: teniszben a háromszoros olimpiai bajnok pólós a főnök
2013 december 6.   She
Élnek, mint pólós a teniszpályán. Vincze Balázs, a Szeged vízilabdacsapatának vezetőedzője különleges edzést vezényelt tanítványainak: ezúttal salakon és ütőkkel a kezükben kellett helytállniuk. A SportKlub videójából kiderül, a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás itt is kézben tartja a szálakat.
A háromszoros olimpiai bajnok sportvezető lehet
2013 április 19.   Agroinform
A Szeged háromszoros olimpiai bajnok centere, Molnár Tamás a magyar jelölt a FINA vízilabda-bizottságába.
Vízilabda: Molnár Tamás sportvezető lesz a FINA-ban
2013 április 19.   She
A pólószövetség legutóbbi elnökségi ülésén titkos szavazással úgy döntött, hogy a Szegedben még aktív játékosként szereplő háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamást jelöli a nemzetközi szövetség (FINA) vízilabda-bizottságába.
Videó: az egri pólósok véget vetettek a szegedi „mítosznak”
2013 április 3.   She
Nincs már veretlen csapat a vízilabda ob I-ben: az Eger végig vezetve legyőzte a korábban veretlen Szegedet. Gerendás György, a hazaiak vezetőedzője úgy küldte vízbe „fiait”, hogy mutassák meg, az Eger jó csapat, és hogy a Szeged nem legyőzhetetlen. A háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás elmondta, nem lepte meg az Eger játéka, de többet hibázott a Szeged, ezért veszítettek.
Férfi vízi ob I: Molnár Tamás vezérletével nyert a Szeged
2013 február 23.   She
A Szeged hazai pályán 14–10-re nyert a BVSC ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. A tabellát veretlenül vezető Tisza-partiak (és a mezőny) legeredményesebb játékosa a négyszer betaláló Molnár Tamás volt.
Videó: közel járt a csodához a Szolnok a Szeged ellen
2013 február 20.   She
Ötgólos előnnyel fordult az utolsó negyedre a Szeged a Szolnok ellen a férfi vízilabda, NB I-ben, ám a végére feljöttek a hazaiak, és bár fordítani nem tudtak, azért megszorongatták a vendégeket. Az NSO Tv interjúiban Vincze Balázs, Decker Attila és Molnár Tamás értékelte a találkozót.
Molnár Tamás Ausztráliába utazik
2012 december 22.   Agroinform
A center a hagyományos év végi Tom Hoad Kupán vesz részt és a magyar vízilabda érdekében is dolgozni akar.
Vízilabda: Gergely és Molnár Tamás is az elnökségben - a teljes lista
2012 december 16.   She
Gergely István, valamint Faragó Tamás és Szivós István mellett egy további – háromszoros – olimpiai bajnok, Molnár Tamás is bekerült a Magyar Vízilabda-szövetség újjáválasztott elnökségbe, amelyben a leendő főszponzornak fenntartva egy helyet üresen hagytak.
Vízilabda ob I: kétgólos szegedi siker, Honvéd-javítás
2012 november 3.   She
A Szeged vízilabdacsapata remek első negyedével, illetve a négygólos Molnár Tamás és a háromgólos Kiss Csaba vezérletével biztosította be a Pécs elleni idegenbeli győzelmet az ob I-ben – a baranyaiak azért a rossz kezdés után szorossá tudták tenni a meccset. A kínos vereség után magát összeszedő Honvéd 8–3-ra győzött a „kis Eger" ellen.
Férfi vízi ob I: a Szeged egy negyed alatt kiütötte az OSC-t
2012 október 13.   She
A férfi vízilabda ob I 1. fordulójában az A-Híd Szeged hazai pályán a négygólos Molnár Tamás vezérletével 12–5-re legyőzte az OSC-t. A találkozó gyakorlatilag egy negyed után eldőlt, ekkor már 6–2-re vezettek a szegediek.
Videó: jobban kell majd figyelniük a szegedi pólósoknak
2012 október 6.   She
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Szeged férfi vízilabdacsapata a vártnál könnyebb, 14–9-es győzelmet aratott a Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában a romániai Oradea ellen. A nagyváradi összecsapáson a magyar csapat győzelme egy percig sem forgott veszélyben, Vincze Balázs együttese így két mérkőzés után két győzelemmel áll. A szegediektől Molnár Tamás azonban az NSO Tv-…
Videó: Molnár Tamásnak van hiányérzete a Szeged BL-sikere után
2012 szeptember 26.   She
Ahogy arról már beszámoltunk, győzelemmel kezdte szereplését az A-Híd Szeged VE a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, miután a D-csoport 1. fordulójában 8–5-re nyerni tudott a német Spandau 04 ellen. A találkozót követően az olimpiai bajnok Molnár Tamás az NSO Tv-nek elmondta, jó rajtnak számít a mostani a BL-ben, a gólkülönbséget tekintve azonban lehet egy kis hiányérzetük.
Meglehet az első úszóérem, javíthatnak a kézisek és a pólósok
2012 július 31.   Habostorta
A magyar férfi kézilabda- és vízilabda-válogatottra fontos mérkőzés vár a csoportküzdelmek keddi, második fordulójában... ...míg a női 200 méteres vegyesúszásban éremszerzésre nyílhat lehetőség. A kézisek saját hatosuk leggyengébbnek vélt alakulatával, a dél-koreai együttessel találkoznak. Azután, hogy vasárnap két góllal kikaptak az Európa-bajnok dánoktól, egy újabb vereséggel nagyon nehézzé…
Molnár Tamás: nem reménytelen a helyzet
2012 március 15.   Blikk
Kétgólos hátrányba került a Szeged férfi vízilabdacsapata a Mladost Zagreb ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A gárda olimpiai bajnok centere szerint a 8-6-os fiaskó után itthon még felülmúlhatják horvát riválisukat.