Időjárás - TOP 4 óra

ma
8:51
Berúgta az ajtót a tél: hóval, faggyal érkezett a hideg (Hírstart)
Esővel, faggyal, havazással köszöntött be az igazi tél. Jövő héttől még hidegebbre számíthatunk. Vasárnap nagyrészt az egész ország fölött beborul az ég, de a reggelre megérkezett havazás nem szűnik meg. Északkeleten átmenetileg ugyan megszűnhet a csapadék, máshol sok helyütt számítani lehet némi havas esőre is, de estére az ország nagy része fehér
ma
11:03
Behavazódott az ország északi fele, Budapest is fehérben - fotók, videó (Hírstart)
Megérkezett a mediterrán ciklon, szombat este ónos esővel, fagyott esővel érkezett meg a Kisalföldre.
ma
10:32
Hótakaróban ébredt az ország - néhol újabb havazás is várható (Hírstart)
Vasárnap reggelre az országban többfelé alakult ki hóréteg; a Kékestetőn már csaknem 20 centiméteres a hóvastagság. Néhol újabb havazás várható.
ma
9:18
Így folytatódik a havazás vasárnap és később - figyelmeztetés (Infostart)
Éjszaka megérkezett az első nagyobb kiterjedésű havazás Magyarországra, az északi megyékben esett több-kevesebb csapadék.
ma
9:21
Az ország egyes részein folytatódhat a havazás (Napi)
Vasárnap reggelre az országban többfelé alakult ki hóréteg; a Kékestetőn már csaknem 20 centiméteres a hóvastagság. Néhol újabb havazás várható.
ma
11:33
Újabb havazás érkezik, figyelmeztetés érvényes (Kiderül)
Dél felől újabb csapadékhullám éri el hazánkat, amely az ország nagy részére esőt hoz, de az északi megyékben havas esőre, havazásra is számíthatunk.
ma
11:18
Hirtelen kitöréssel 13 km-es hamuoszlopot produkált a Pinatubo (Köpönyeg)
Egy vulkán minden esetben veszélyes, mivel sajnos egyelőre nem értjük egészen a működési mechanizmusait, nem tudunk lemenni, és alaposan tanulmányozni, hogy pontosan mi is történik egy
ma
10:30
Leesett a hó: gázolás történt Hatvannál! (Hírstart)
Leesett a hó: gázolás történt Hatvannál! A havazás, illetve váltóállítási gondok miatt a budapesti főpályaudvarokon és az elővárási vonalakon főként a győri, a hatvani, a szolnoki, a kunszentmiklós-tassi és a veresegyházi vonalon néhány vonat menetideje 20-40 perccel megnőhet a kora reggeli órákban. A vonatok nagyrésze menetrendszerint közlekedik.
ma
9:59
Megérkezhet a hó (Hírstart)
Nagyrészt borult lesz az ég. Északkeleten a nap első felében átmenetileg szűnik a csapadék, máshol sok helyütt számítani lehet reggel az északi megyékben még inkább havazásra, majd ott is havas esőre, esőre, melyet késő délutántól, estétől - a délkeleti, keleti megyék kivételével - egyre többfelé hó válthat fel ismét, ugyanakkor nyugat felől csökke
ma
9:57
Havat hozott a bronzvasárnap - olvasói fotókon a fehér táj (Hírstart)
Kifehéredett a táj Komárom-Esztergom megyében is bronzvasárnapra az éjszaka megérkezett havazás miatt, olvasóink pedig megörökítették a havat.
ma
9:24
Eső, havas eső, hó jöhet ma (Hírstart)
Nagyrészt borult lesz az ég.
ma
11:54
Beköszöntött az igazi téli idő: megmaradt a hó és néhol újabb havazás várható (SzMo)
Vasárnap reggelre az országban többfelé alakult ki hóréteg; a Kékestetőn már csaknem 20 centiméteres a hóvastagság. Néhol újabb havazás várható.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: