2007. április 26. csütörtök

ápr. 26
11:40
Nantes: a legendák a tulajdonost hibáztatják a jelenlegi helyzetért (She)
Nagyon nem megy a korábban szebb napokat megélt Nantes-nak a francia bajnokság idei szezonjában. A korábban bajnoki címeket is begyűjtő együttes a tabella alján található, és hét pontra van a bentmaradó helytől öt mérkőzéssel a szezon zárása előtt.
ápr. 26
11:47
A Real Madrid megtalálta Zidane utódát (Infostart)
A Real Madrid nem adja fel! A bajnoki címért folytatott harcot sem - de ezúttal másfelé kalandozunk. A királyi klub ugyanis a jelek szerint megtalálta Zidane utódát a brazil Diego személyében, Capello szívesen látná a csapatban Buffont - s a madridiak azt állítják, jó esélyük van a világbajnoki ezüstérmes William Gallas megvételére.
ápr. 26
13:16
Bayern München: Lukas Podolski szezonjának térdsérülés miatt vége (She)
Sérülése miatt már nem léphet pályára a jelenlegi szezonban Lukas Podolski, a Bayern München német válogatott támadója.
ápr. 26
13:30
MLSZ, elnökségi ülés: megint nem kapott licencet a Ferencváros (She)
Első fokon nem kapta meg a bajnokságban való induláshoz szükséges engedélyt a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) a Ferencváros, a REAC, a Vác, a Tatabánya, a Fehérvár és a Felcsút csapatát működtető gazdasági társaság ? jelentették be a mai elnökségi ülés utáni sajtójékoztatón.
ápr. 26
14:07
MLSZ: Bérczy Balázs helyett Füzesi Zsolt lett a főtitkár (She)
Új főtitkára van a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ): Bérczy Balázzsal közös megegyezéssel szerződést bontottak, helyére az MLSZ eddigi versenyigazgatója, Füzesi Zsolt került, akinek megbízatása határozatlan időre szól.
ápr. 26
14:22
MTK: a Tatabánya ellen elszakadt Bori Gábor belső térdszalagja (She)
Biztosan kihagyja a hétvégi bajnokit Bori Gábor, az MTK középpályása, mivel az előző fordulóban belső térdszalag-szakadást szenvedett - adta hírül a kék-fehérek hivatalos honlapja.
ápr. 26
14:45
Portugália: az egykori kiválóság, Eusebio elhagyhatta a kórházat (She)
Hétfői műtétje után három nappal elhagyta a kórházat Eusébio, minden idők legjobb portugál labdarúgója.
ápr. 26
15:03
Tenisz, Budapest Grand Prix: Szávay Ágnes negyeddöntős (She)
Az egyetlen magyarként állva maradt Szávay Ágnes két játszmában legyőzte az ukrán Julija Bejgelzimert, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a Gaz de France Budapest Grand Prix elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
ápr. 26
15:34
MLSZ-elnökségi: nem pályázunk a 2016-os Európa-bajnokságra (She)
Magyarország nem pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére ? hangzott el a futballszövetség (MLSZ) mai elnöksége ülése után megtartott sajtótájékoztatón. Ismeretes, a 2004-es, a 2008-as és a 2012-es kontinensviadalra kandidált az MLSZ, ám mindhárom esetben negatív volt a végeredmény.
ápr. 26
17:32
Sakk: az orosz Kramnyik nyerte a harmadik partit Lékó ellen (She)
A harmadik partit a világbajnok orosz nagymester nyerte a Lékó Péter és Vlagyimir Kramnyik közötti nyolcjátszmás rapid sakk párosmérkőzésen, amely a Miskolci Nemzeti Színházban zajlik.
ápr. 26
17:54
Hegyikerékpár: a Pilis Kupán világranglista pontokért is küzdenek (She)
A Pilis Cross Country Club április utolsó hétvégéjén rendezi a Pilis Kupát. Az április 29-i hegyikerékpáros verseny egyben a 14 fordulóból álló Groupama Mountain Bike Magyar Kupasorozat második fordulója lesz, melyen ezúttal világranglista-pontokért megy majd a küzdelem.
ápr. 26
17:59
Euro 2008: nem játszhatnak Athénban a görögök (She)
A Görög labdarúgó-szövetség nem fellebbez az UEFA azon döntése ellen, miszerint a csapatnak az elkövetkező két hazai mérkőzését Athéntól távol kell lejátszania.
ápr. 26
19:24
MLSZ: 75 millió forintos adóhiány, vannak még függő ügyek (She)
Az APEH egy éve folyó vizsgálata mintegy 75 millió forintos adóhiányt állapított meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) előző elnökségének idejéből, de még vannak függő ügyek a Lothar Matthäus részére, illetve a Pellady Péterhez köthető cégeknek történt kifizetésekkel kapcsolatban - áll abban a közleményben, amelyet az MLSZ juttatott el a távirati irodához.
ápr. 26
19:39
Sakk: Lékó és Kramnyik döntetlen játszott a negyedik játszmában (She)
A negyedik parti döntetlennel végződött Lékó Péter és a világbajnok Vlagyimir Kramnyik nyolcjátszmás rapid sakk párosmérkőzésén, amely a Miskolci Nemzeti Színházban zajlik. Az orosz nagymester így a második nap után 2,5-1,5-re vezet.
ápr. 26
20:06
Tenisz, Budapest GP: Szávay Ágnes párosban elődöntős (She)
Szávay Ágnes párosban bejutott az elődöntőbe a Gaz de France Budapest Grand Prix elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
ápr. 26
20:44
Kosárlabda, női NB I: nyert a Zalaegerszeg és a Cegléd (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszásában a ZTE a Szolnokot, a Szekszárd a Ceglédet verte. Előbbi összecsapást az 5-8. helyért rendezték, a ZTE három ponttal verte hazai pályán a szolnokiakat, így 1-0-s előnyre tett szert a két nyert mérkőzésig tartó párharcban. Az alsóházban, a 9-11. helyért tartó küzdelemben a Szekszárd 23 ponttal verte a Ceglédet.
ápr. 26
21:00
Kézilabda, férfi NB I: nyert és egyenlített a Gyöngyös (She)
A férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank liga rájátszásában az 5-12. helyért tartó küzdelemben a Gyöngyös hazai pályán négy góllal verte a Tatabányát, így kiegyenlítette a két győzelemig tartó párharc állását.
ápr. 26
21:16
Röplabda: idegenben nyert a Dunaferr a ligabajnokságban (She)
ápr. 26
21:16
Torna: Csiszár Anna bemutatkozott, Korcsmáros döntős (She)
A magyarok közül elsőként Csiszár Anna mutatkozott be a vasárnapig tartó amszterdami tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 26
21:46
Az Espanyol jobban megverte a Werdert, mint a Barcelona (Infostart)
Mindkét, előzetesen esélytelenebbnek vélt spanyol csapat győzött az UEFA-kupa elődöntőjének első mérkőzésein. Az Espanyol háromgólos előnyt szerzett a német Werder Bremen, míg az Osasuna 1-0 nyert a Sevilla ellen. A visszavágókat jövő csütörtökön játsszák.

2007. április 27. péntek

ápr. 27
0:07
Kétfrontos harcot vív a Ferencváros az NB I-be jutásért (Blikk)
Újra ki akarja zárni a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a Ferencvárost az NB I-ből.
ápr. 27
0:07
Húsz lóerő hátránnyal indul Janika (Blikk)
A ragadozót ábrázoló embléma most egy vadonatúj 280 lóerős Peugeot 207-es elején feszít majd.
ápr. 27
0:07
Szávay a nyolc között (Blikk)
Bejutott a legjobb nyolc közé Szávay Ágnes (19) a budapesti WTA-tenisztornán.
ápr. 27
0:07
Növényi 50 évesen tér vissza (Blikk)
Ilyen egy igazi harcos! Bátor és rettenthetetlen, mint Növényi Norbert (50).
ápr. 27
0:07
Botránnyal ért véget a kupameccs (Blikk)
Debrecen - Újabb fejezettel bővült a hazai futball botránykrónikája. Hiába, oda a 2012-es Európa-bajnoki pályázat, a szurkolóknak sem kell visszafogniuk magukat. Pár napja egymást és vasúti kocsikat vertek szét fehérvári és állítólagos kispesti drukkerek Agárdon, míg szerdán Diósgyőr-drukkerek randalíroztak Debrecenben a hajdúsági városban lejátszott Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján.
ápr. 27
0:07
Egy Cole-lal jobb volt a Chelsea (Blikk)
A lábtörése miatt a szezon nagy részét kihagyó angol támadó góljával győztek 1-0-ra a londoni "Kékek”.
ápr. 27
0:07
Kérj bocsánatot, Natasa! (Blikk)
A hazai kajakosok szerint a békülést Janicsnak kell kezdeményeznie edzőjénél.
ápr. 27
7:32
NHL: a Detroit és a New Jersey is "beragadt" az elődöntőben (She)
Az NHL-ben további két párosításban kezdődtek meg a küzdelmek a csütörtöki játéknapon a két főcsoport elődöntőiben, amelyeken a San Jose és az Ottawa is idegenben vett "repülőrajtot" a Detroit és a New Jersey otthonában.
ápr. 27
7:49
NBA: a Pistons egy meccsre az elődöntőbe jutástól (She)
Az NBA rájátszásában három mérkőzést rendeztek csütörtökön, amelyek a Detroit Pistons, a Los Angeles Lakers és a Utah Jazz győzelmével értek véget. A Pistons ezzel fél lábbal már az elődöntőben van, míg a másik két párharc csak most kezd izgalmassá válni.
ápr. 27
7:50
Valaki hazudik... (Infostart)
Aligha kétséges, a szezon hátralévő részében szinte minden nap rejt valami érdekességet majd a Manchester United és a Chelsea párharcában. A két csapat egymással vetélkedik az angol bajnoki címért, egymás ellen játssza majd az angol szövetség kupájának döntőjét, s esélyes arra, hogy belügyükké tegye a Bajnokok Ligája fináléját is. Ezúttal a portugálok bocsátkoztak szócsatába.
ápr. 27
7:54
NHL: börtönbüntetés után szerződéshosszabbítás és vb (She)
A jelek szerint semmi kára nem származott Ville Peltonennek abból, hogy április elején két napot rács mögött töltött: az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Florida Panthers ugyanis két évvel meghosszabbította szerződését, míg a finn válogatott szövetségi kapitánya számít rá a pénteken kezdődő moszkvai világbajnokságon.
ápr. 27
9:01
A Barcelona csatársztárja a Real Madridhoz szerződik (Infostart)
Spanyolországi lapértesülés szerint szenzációs átigazolásra készül a Real Madrid. Javier Saviola, a madridi Marca szerint szóban már megegyezett a királyi klub sportigazgatójával, Predrag Mijatoviccsal. Körkép három országból - a hétvégi fordulókra is fókuszálva.
ápr. 27
11:30
Női kosárlabda NB I: soproni igen a városmajori elődöntőre (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron beleegyezett abba, hogy a BSE-ESMA csarnokában legyen a női kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzése, noha a városmajori létesítmény nem felel meg a szövetség versenykiírásának.
ápr. 27
13:28
Internazionale: Zlatan Ibrahimovics sikeres lágyékműtétje (She)
Sikeres lágyékműtéten esett át Zlatan Ibrahimovics, az olasz bajnok Internazionale és a svéd válogatott labdarúgója. A beavatkozásra Rotterdamban került sor, amely után még az is elképzelhető, hogy a csatár ebben az idényben újra pályára léphet. Az Internek öt bajnokija, valamint az AS Roma elleni Olasz Kupa-döntő oda- és visszavágója van hátra, míg a svéd válogatott júniusban Európa-bajnoki…
ápr. 27
13:33
EURO-2012: a miniszterelnök vezeti a lengyel szervezőbizottságot (She)
Jaroslaw Kaczynski lengyel kormányfő vezeti a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezését elnyerő lengyel szervezőbizottságot.
ápr. 27
15:24
Peking 2008: Tajvan visszaléphet a jövő évi olimpiától (She)
Tajvan nem vesz részt a jövő évi pekingi olimpián, ha a kínaiak tovább erőltetik, hogy az ország megnevezése a nemzetközileg elfogadott "Kínai Tajpej" helyett "Tajpej, Kína" legyen.
ápr. 27
15:24
Tornász Eb: bemutatkoztak a magyar férfiak Amszterdamban (She)
Bemutatkoztak a magyar férfiak is az amszterdami tornász Európa-bajnokságon. A pénteki selejtező első csoportjában Hidvégi Vid, Czingli László és Szalontai István mutatta be gyakorlatait.
ápr. 27
15:24
Manchester United: megoperálták Pakot, vége a szezonjának (She)
Pénteken az Egyesült Államokban megoperálták a Manchester United dél-koreai labdarúgójának, Pak Dzsi Szungnak a térdét, aki így ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.
ápr. 27
15:47
Anglia: kétmilliárd forintra büntették meg a West Hamet (She)
A Premier League illetékes bizottsága rekordot jelentő 5,5 millió brit fontra (csaknem 2 milliárd forintra) megbüntette a West Ham Unitedet, mert a testület szerint megsértette a szabályokat az aregentin Carlos Tevez és Javier Mascherano leigazolásakor, tavaly augusztusban. Pontlevonással viszont nem kell szembenéznie a londoni klubnak, mert elismerte, hogy ?vétkezett?.
ápr. 27
17:38
Kerékpár: Bodrogi Lászlót jelölték a Giro d'Italiára (She)
Bodrogi Lászlót jelölte csapata, a Crédit Agricole a május 12-én kezdődő és június 3-ig tartó Giro d'Italia profi kerékpáros körversenyre.
ápr. 27
17:50
Jégkorong-vb: győzelemmel kezdtek az amerikaiak és a finnek (She)
Az Egyesült Államok válogatottja 6-2-re nyert Ausztria csapata ellen a moszkvai jégkorong-világbajnokság nyitómérkőzésén. A finn válogatott is könnyed sikerrel rajtolt, 5-0-ra verte Ukrajna legjobbjait.
ápr. 27
18:07
Tenisz: Davigyenko megsérült, Nalbandian kikapott (She)
A második helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko és a negyedikként rangsorolt argentin David Nalbandian kiesett a Barcelonában zajló, 850 ezer euró összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
ápr. 27
18:13
Tornász Eb: Berki Krisztián az első helyen áll (She)
Berki Krisztián (képünkön) aranyesélyeshez méltóan az első helyen áll lólengésben az amszterdami tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 27
18:42
Gaz de France Budapest: Szávay-Dulko csata az elődöntőben (She)
Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulkóval mérkőzik egyesben a Gaz de France Budapest Grand Prix elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna elődöntőjében.
ápr. 27
19:12
Női kézilabda NB I: a Vác 19 góllal verte meg a Makót (She)
A Vác csapata kiütötte a Makót a női kézilabda NB I-ben, a 9-12. helyért folyó rájátszásban. A hazaiak már a félidőben temetes előnnyel vezettek, és a végén egy híján húsz gólos különbséggel nyertek.
ápr. 27
19:58
Kerékpár: Bodrogi Lászlót is nevezték a Giro d'Italiára (She)
ápr. 27
20:04
Női kézilabda NB I: hat góllal verte a Kőbányát a Békéscsaba (She)
ápr. 27
20:22
Női kézilabda NB I: izgalmas végjáték után nyert a DVSC (She)
ápr. 27
20:46
Megkezdődött a jégkorong-világbajnokság (Infostart)
Moszkvában az Egyesült Államok Ausztria mérkőzéssel megkezdődött a jégkorong-világbajnokság.
ápr. 27
20:48
A Vác fölényesen nyert az Újpest ellen (Infostart)
Három-egyre nyert a labdarúgó Borsodi Ligában utolsó helyen álló Vác az Újpest ellen.

Keresés