2008. február 17. vasárnap

febr. 17
0:28
Tenisz, Vina del Mar: Pennetta-Zakopalova a fináléban (She)
A 200 ezer dollár összdíjazású chilei női tenisztorna elődöntőjében az első helyen kiemelt olasz Penetta és a nyolcadik helyen rangsorolt cseh Zakopalova is két-két játszmában verte soros riválisát és készülhet az egymás elleni fináléra.
febr. 17
6:23
Csók volt a belépő Kispesten (Blikk)
Egy csók volt a belépő tegnap a Bozsik stadionban a tavaszi idénynyitóra
febr. 17
6:25
Most már biztos, jönnek Messiék (Blikk)
A június 4-i mérkőzést az RTL Klub közvetíti
febr. 17
6:27
Felszállt a zöld-fehér füst (Blikk)
Három szerződést kell aláírni az angolokkal
febr. 17
6:29
Real Madrid a futball krőzusa (Blikk)
A földkerekség leggazdagabb futballcsapata
febr. 17
6:31
Új Talmákat nevel (Blikk)
DABAS – Talmácsi István (50), a gyorsaságimotoros-vb 125 köbcentis kategóriájában győztes Gábor (26) édesapja, fiai méltó követőit keresi. Talma papa motorsport-egyesületében fiatal tehetségeknek ad lehetőséget a kitörésre.
febr. 17
6:33
Henint segíti a hazai pálya (Blikk)
febr. 17
9:52
Sakk, Morelia-Linares: Lékó Péter veresége (She)
A nyitófordulóbeli győzelem után Lékó Péter a második körben kikapott a 25. linaresi sakk szupertornán, amelynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik.
febr. 17
9:52
Lékó Péter kikapott a második fordulóban (Metropol)
A nyitófordulóbeli győzelem után Lékó Péter a második körben kikapott a 25. linaresi sakk szupertornán, amelynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik. A magyar nagymester az ukrán Vaszilij Ivancsuk ellen ült asztalhoz sötéttel, s a 43. lépésben kényszerült feladni a küzdelmet.
febr. 17
10:36
Új világcsúcs férfi 50 m gyorson (Metropol)
Az ausztrál Eamon Sullivan 21.56 mp-cel világcsúcsot állított fel férfi 50 m gyorson az új-dél-walesi úszóbajnokságon, Sydneyben. A 22 éves versenyző 8 századmásodpercet faragott az orosz Alekszandr Popov Moszkvában elért rekordján.
febr. 17
14:04
Sílövő-vb: Emil Svendsen újabb sikere (She)
A norvég Emil Hegle Svendsen nyerte a férfiak 15 km-es, tömegrajtos versenyét a svédországi Östersundban zajló sílövő-világbajnokságon.
febr. 17
14:46
Kettes bob-vb: német siker a férfiaknál is (She)
Akárcsak szombaton a nőknél, a férfiak vasárnapi versenyében is hazai siker született a németországi Altenbergben rendezett kettes bob-világbajnokságon.
febr. 17
14:46
A Honvéd tönkreverte a Vasast (Infostart)
Újabb rangadót bukott el a címvédő Vasas a férfi vízilabda ob I-ben. Földi László edző együttese a Szeged és az Eger elleni hazai kudarc után ezúttal megalázó, 15-3-as vereséget szenvedett a Honvédtól a Kőér utcai uszodában.
febr. 17
15:14
Cselgáncs, Hungária Kupa: Mészáros Anett az elődöntőben (She)
A már pekingi résztvevő Mészáros Anett második és harmadik mérkőzését is megnyerte, ezzel bejutott az elődöntőbe a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.
febr. 17
15:41
Alpesi sí Vk: Mario Matt nyert Zágrábban (She)
Az osztrákok világbajnoka, Mario Matt nyerte az alpesi sí Világkupa-sorozat férfi műlesikló versenyét Zágrábban.
febr. 17
15:52
Phelps szexis ruhában úszik (Blikk)
Nyolc aranyérmet akar szerezni az amerikai úszósztár
febr. 17
16:14
Tollaslabda csb: sorozatban tizenkettedszer bajnok a Debrecen (She)
Tollaslabdában megszakítás nélkül 12., összesítésben 17. bajnoki címét szerezte meg a DEAC-Hajdú Gabona-DTC együttese, miután a csapatbajnokság fináléjában 5-4-re jobbnak bizonyult a fővárosi Honvéd Zrínyi SE-nél.
febr. 17
16:25
Tenisz, Antwerpen: Justine Henin sima győzelme a döntőben (She)
A világelső Justine Henin a várakozásoknak megfelelően simán legyőzte a meglepetésre döntőbe került olasz Karin Knappot, s ezzel - a hazai közönség nagy örömére - megnyerte a 600 ezer dollár összdíjazású antwerpeni női tenisztornát.
febr. 17
16:49
Tenisz, Doha: Szávay Szugijamával kezd, Nagy búcsúzott (She)
Szávay Ágnest a 13. helyen emelték ki a hétfőn kezdődő, 2,5 millió dollár összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
febr. 17
16:51
Tollaslabda, csb-döntő: megvan 12. debreceni bajnoki cím (She)
Tollaslabdában megszakítás nélkül 12., összesítésben 17. bajnoki címét szerezte meg a DEAC-Hajdú Gabona-DTC együttese, miután a csapatbajnokság fináléjában 5-4-re jobbnak bizonyult a fővárosi Honvéd Zrínyi SE-nél.
febr. 17
17:43
Angol FA-kupa: újra találkozik a Sheffield United és a Boro (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget az angol labdarúgó FA-kupa 5. fordulójában a Sheffield United?Middlesbrough mérkőzés, ami azt jelenti, hogy a két együttes február 26-án másodszor is összecsap egymással Middlesbrough-ban, hogy eldöntse, ki jut be a legjobb nyolc közé.
febr. 17
17:54
Hollandia: nyert a Feyenoord, kikapott az AZ Alkmaar (She)
A Feyenoord minimális különbségű győzelmet aratott hazai pályán a Vitesse ellen a holland labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Kikapott a Groningen otthonában az AZ Alkmaar.
febr. 17
18:00
Tenisz, Marseille: Andy Murray megverte Mario Ancicot (She)
Andy Murray nyerte az 534 ezer euró összdíjazású marseille-i férfi tenisztornát.
febr. 17
18:55
Női kézilabda EHF Kupa: továbbjutott a Dunaferr (She)
Bejutott a negyeddöntőbe a Dunaferr a női kézilabda EHF Kupában, miután nyolcaddöntős párharcában a második mérkőzésen is simán nyert.
febr. 17
19:05
Vívás, kard Vk, Moszkva: négy magyar a legjobb16 között (She)
Négy magyar vívó is bekerült a legjobb 16 közé a moszkvai férfi illetve női kard Világkupa-versenyen: Lontay Balázs kilencedik, Decsi Tamás 12., Szilágyi Áron 14. lett, Nagy Orsolya pedig tizedikként zárt.
febr. 17
19:22
Toni mesterhármassal küldte padlóra Husztiékat (Infostart)
A listavezető Bayern München 3-0-ra győzött a Hannover otthonában a német labdarúgó Bundesliga 20. fordulójában.
febr. 17
20:00
Női párbajtőr Vk: Szász Emese második helyen zárt Barcelonában (She)
Szász Emese ezüstérmet szerzett a barcelonai női párbajtőr Világkupa-versenyen. A döntőben a kínai Csung Vej-pingtől kapott ki.
febr. 17
20:10
Sífutó ob: Tagscherer Zoltán és Viczián Vera sikerei (She)
A férfiaknál Tagscherer Zoltán, míg a nőknél Viczián Vera nyerte mindkét számot a külföldön, az ausztriai St. Jakob im Waldében hétvégén rendezett sífutó magyar bajnokságon.
febr. 17
20:54
Jégkorong ob: miskolci bravúr, alapszakasz-győztes a DAB (She)
A Dunaújváros öt góllal nyert a Ferencváros vendégeként a jégkorong ob I vasárnapi mérkőzésén, s ezzel eldőlt, hogy az Acélbikák csapata végzett az első helyen az alapszakaszban. Ez azt jelenti, hogy a DAB már elődöntős, míg a mögötte végző két csíkszeredai együttes, valamint az Újpest negyeddöntőt játszik.
febr. 17
21:54
Tenisz, Vina del Mar: Flavia Pennetta a győztes (She)
Az olasz Flavia Pennetta nyerte a 200 ezer dollár összdíjazású chilei női tenisztornát.
febr. 17
22:16
Röplabda: nyíregyházi győzelem a horvát ellenfél felett (She)
A Nyíregyháza együttese nagy csatában, de az utolsó játszmát már tisztán nyerve győzte le a vendég ZOK Rijeka együttesét a női röplabda Közép-európai Liga 18. fordulójában.
febr. 17
23:49
Dida a kispadon, Kalac az edzésen sérült meg - ki véd majd a Milanban? (Infostart)
Meglepetésekkel telt a hétvége a legerősebb európai futball-ligákban. További meglepetéseket hozott az angol kupaforduló: Ferenczi Istán együttese volt ezúttal az óriásölő. Hiába pihentette a legtöbb edzőhöz hasonlóan Carlo Ancelotti is a BL-nyolcaddöntőre szánt kulcsjátékosait, nehéz helyzetbe került a Milan. Kapusai közül Dida a kispadon, Kalac a vasárnapi edzésen sérült meg.

Keresés