2008. január 29. kedd

jan. 29
6:18
Pár-viadal (Blikk)
Felvetettük, hogy mérjék össze erejüket a parton
jan. 29
6:20
Jobban van Grosics (Blikk)
Grosics Gyula múlt héten került kórházba, mert kilyukadt a tüdeje
jan. 29
6:22
Pato a Milan megmentője (Blikk)
Új tinicsillag kápráztatja el a Milan labdarúgócsapatának drukkereit
jan. 29
6:24
Már 9 pont a Real Madrid előnye (Blikk)
MADRID – Eldőlt a spanyol labdarúgó-bajnokság? A Villarrealt 3-2-re legyőző Real Madrid ugyanis már kilenc ponttal vezet az Athletic Bilbao ellen ikszelő (1-1) Barcelona előtt, azaz egyre inkább úgy tűnik, a királyi gárda megvédi címét.
jan. 29
6:26
NB II-ből a BL-be (Blikk)
A Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő ferencvárosi focicsapatot akar Kevin McCabe
jan. 29
6:28
Sebestyén Júlia már a műkorivébére gyakorol (Blikk)
Júlia nem csalódott, hogy lemaradt a dobogóról
jan. 29
8:04
Rögbi, Hat Nemzet: fogadkoznak a skótok a francia meccs előtt (She)
Chris Paterson és a skótok is nagyon szívják magukat a franciák látogatása előtt. A két rögbi válogatott a 2008-s Hat Nemzet sorozat első fordulójában Murrayfieldben csap össze egymással február harmadikán kora délután.
jan. 29
9:09
Jégkorong, AHL-gála: győzött a kanadai All Star-csapat (She)
Az NHL-hez hasonlóan a második számú észak-amerikai jégkorong-bajnokságban is megrendezték az All Star-mérkőzést, amelyet a liga kanadai csapat nyert, méghozzá büntetőkkel.
jan. 29
9:20
Peking 2008: Kínában a belépők háromnegyede nem talált gazdára (She)
Hiába a hazai nézők hatalmas érdeklődése, a 4.5 millió kínai lehetséges vásárló többsége sokallja a slágersportágak drága belépőit, inkább a kevésbé népszerű, de olcsóbban megtekinthető versenyekre összpontosít.
jan. 29
9:25
Kézilabda: Balatonfüreden folytatja pályafutását Frey János (She)
Nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését külhoni munkaadójánál Frey Jánosn (képünkön). A balátlövő három év légióskodás után hazatérve 2008 nyarától a Balatonfüredi KC csapatában folytatja a pályafutását.
jan. 29
9:35
NHL: a finn Teemu Selänne visszatért Anaheimbe (She)
Nem vonult vissza, hanem ismét aláírt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Anaheim Duckshoz Teemu Selänne (képünkön). A finn sztár a tavaly júniusi Stanley Kupa-győzelem óta nem játszott, most azonban jelezte: ismét hiányzik számára a hoki.
jan. 29
9:41
Vancouver 2010: a leghosszabb fáklyaváltó egy országban (She)
A 2010-es vancouveri téli olimpia szervezőbizottsága arra készül, hogy minden idők leghosszabb, egy országot érintő ötkarikás fáklyaváltóját szervezi meg.
jan. 29
10:02
Kerékpár: az olimpiai bajnok Anna Meares súlyos sérülése (She)
Veszélybe került a pekingi olimpiai szereplése Anna Meares ausztrál pályakerékpárosnak, mivel súlyos sérülést szenvedett a Los Angeles-i Világkupa-viadalon.
jan. 29
11:29
Jól teljesített a BKV-busz a Budapest-Bamako rallin (Behaviour)
"Ha barátokat akarsz szerezni, használd a közösségi közlekedést!" - mondhatták a Budapest-Bamako ralin résztvevő az Alfa Busz és a BKV közös csapatának tagjai, akik a 19. helyen értek célba. A versenyen 18 fős személyzettel induló BKV-autóbusz sofőrjei tartoznak a BKV Zrt. kötelékébe, míg az autóbuszt az Alfa busz biztosította a megmérettetésre. A csapatnak két női résztvevője is volt, egyikük a…
jan. 29
11:51
Továbbra is stabil, de súlyos Grosics Gyula állapota (Behaviour)
Változatlanul stabil, de súlyos az állapota Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának. A világbajnoki ezüstérmes labdarúgó csütörtökön tüdőproblémákkal került kórházba, s azóta életmentő műtéten esett át.
jan. 29
12:06
Hűtlen és felelőtlen Ashley Cole (Blikk)
Gumi nélkül lép félre, mert a "Chelseanél ellenőrzik a nemi fertőzéseket is"
jan. 29
12:12
Labdarúgás: továbbra is stabil, de súlyos Grosics Gyula állapota (She)
Változatlanul stabil, de súlyos az állapota Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának. A világbajnoki ezüstérmes labdarúgó csütörtökön tüdőproblémákkal került kórházba, s azóta életmentő műtéten esett át.
jan. 29
13:10
Kaká immár Oscar-díjas is (Infostart)
Újabb elismerést kapott Kaká, az AC Milan brazil csillaga. Az elmúlt hetekben-hónapokban a FIFA és a France Football aranylabdájával, az Onze Mondial és a World Soccer Év játékosa díjával, s a FIFPro, a profi játékosok szakszervezeteinek szövetsége által is a 2007-es év legjobbjának választott brazil ezúttal Oscar-díjas lett.
jan. 29
13:16
Szerbia: Dragan Dzsajics lett a válogatott szakmai igazgatója (She)
A Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) az egykori kitűnő labdarúgót, Dragan Dzsajicsot nevezte ki a válogatott új szakmai igazgatójának.
jan. 29
13:48
Peking 2008: Oscar Pistorius nem reménykedik, csak fellebbez (She)
A műlábakkal versenyző Oscar Pistorius már nem bízik abban, hogy részt vehet a pekingi olimpián, ennek ellenére fellebbez a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) rá vonatkozó döntése ellen.
jan. 29
13:59
Peking 2008: dél-koreai siker az ázsiai női olimpiai selejtezőn (She)
Az esélyeknek megfelelően a dél-koreai női kézilabda-válogatott nyerte a megismételt ázsiai olimpiai selejtezőt és vehet részt a pekingi játékokon. A dél-koreaiak sikere azt jelenti, hogy a magyar csapat a francia, az elefántcsontparti és egy később megnevezendő ázsiai együttessel vív kvalifikációs tornát március 28. és 30. között, várhatóan Franciaországban.
jan. 29
15:54
Mourinhótól várnák a csodát Valenciában (Infostart)
José Mourinhóban látják a lehetséges megmentőt a Valencia labdarúgó-csapatának vezetői, ezért állást ajánlottak a portugál trénernek.
jan. 29
15:54
Fehérvár: Lengyelországba utazott próbajátékra Vayer Gábor (She)
Lengyelországba utazott próbajátékra Vayer Gábor, akit a Widzew Lodz együttese szeretne leszerződtetni - adta hírül az FC Fehérvár labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
jan. 29
16:00
Premier League: Isaksson elvágyódik a Manchester Citytől (She)
Az angol első osztályban szereplő Manchester City hálóőre, Andreas Isaksson azt kérte csapata szakvezetőjétől, Sven-Göran Erikssontól, hogy engedje el őt egy másik együtteshez.
jan. 29
16:34
Premier League: a CSZKA Moszkva nem engedi el Vágner Love-ot (She)
Vágner Love megerősítette a hírt, miszerint a támadó klubcsapata, a CSZKA Moszkva visszautasította a Manchester City ajánlatát.
jan. 29
16:57
Lengyelország: keretet hirdetett a kapitány, Leo Beenhakker (She)
Leo Beenhakker, a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Finnország és Csehország elleni barátságos mérkőzésekre készülő keretét.
jan. 29
17:02
Felkészülési mérkőzés: döntetlen a Diósgyőr-Szolnok meccsen (She)
Felkészülési mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott az élvonalbeli Diósgyőr labdarúgócsapata a vendég Szolnokkal.
jan. 29
17:20
Barátságos mérkőzés: legyőzte az Újpest a Livorno gárdáját (She)
Az Újpest barátságos mérkőzésen verte az olasz élvonalbeli Livorno együttesét 3-2-re. A magyar csapat góljait Tisza, Dourandi és Moldovan szerezte.
jan. 29
18:46
NFL: San Diego-New Orleans mérkőzés a Wembley Stadionban? (She)
A San Diego Chargers és a New Orleans Saints lehet az a két csapat, amely alapszakasz-mérkőzésen találkozik egymással a londoni Wembley Stadionban, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) keretein belül. Végleges bejelentés a vasárnapi Super Bowl előtt várható.
jan. 29
18:51
Asztalitenisz: magyar továbbjutók a Klubcsapatok Szuperligájában (She)
A Kecskemét és a Postás is bejutott a legjobb négy közé a női asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájában.
jan. 29
19:03
League One: Gary McAllister a Leeds United új szakvezetője (She)
Gary McAllistert nevezték ki a Leeds United új vezetőedzőjének, miután Dennis Wise-t, a csapat korábbi szakvezetőjét nevezték ki kedden a Newcastle United sportigazgatójának.
jan. 29
19:15
Primera Division: büntetés vár az ittasan vezető Decóra (She)
Ittas vezetésen érték Decót, az FC Barcelona portugál labdarúgóját.
jan. 29
19:48
Olaszország: Luis Figo két hét múlva visszatér az Interbe (She)
Megkezdte az edzéseket és két hét múlva szeretne pályára lépni Luis Figo, az Internazionale portugál labdarúgója, aki három hónapja szenvedett lábszárcsonttörést.
jan. 29
20:11
Drogba góllal és győzelemmel ünnepelte ötvenedik válogatottságát (Infostart)
Az elefántcsonparti válogatott harmadik csoportmérkőzését is megnyerte, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be a negyeddöntőbe a Ghánában zajló labdarúgó Afrika Kupán.
jan. 29
20:57
Moto GP, 125 kcm: harmadik lett Talmácsi a valenciai teszten (She)
A 125 kcm-es kategóriában világbajnok Talmácsi Gábor a harmadik időt érte el a gyorsasági motorosok valenciai tesztelésén.
jan. 29
21:19
Német Kupa: az utolsó percekben fordított az 1860 München (She)
Nyögvenyelősen indult, simán végződött: 5-2-vel jutott tovább a Bayern München, holott a félidőben még döntetlen volt az állás a harmadosztályú Wuppertal ellen. A 83. percig 2-0-ra vezetett a hazai pályán játszó Alemannia Aachen az 1860 München ellen, és már-már biztosnak tűnt a továbbjutása, mégis a bajorok örülhettek. Egy öngól döntött Hoffenheimben: kiesett a Hansa Rostock.
jan. 29
21:26
Asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája: továbbjutottak a magyar csapatok (Metropol)
A magyar együttesek jutottak tovább az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájának keddi visszavágóin.
jan. 29
21:31
Vízilabda: fölényes újpesti siker az Alpok Adria Ligában (She)
Kiütéses, 16 gólos győzelmet aratott az Újpest férfi vízilabdacsapata az osztrák AVS-Wien ellen az Alpok Adria Ligában, a Hajós uszodában.

Keresés