2008. január 12. szombat

jan. 12
6:11
Waltner légiósélete az Emírségekben (Blikk)
Waltner megszokta a furcsaságokat
jan. 12
6:13
Külföldi futballkapitányt akar az MLSZ elnöke (Blikk)
Négy edzővel tárgyal Kisteleki - interjú
jan. 12
6:15
Sándor a Loki királya (Blikk)
A Blikk olvasói szerint ő volt a legjobb középpályás az első osztályban
jan. 12
6:17
Szávay először lesz kiemelt nagy tornán (Blikk)
Szávay Ágnes életében először kiemeltként kezdhet egy Grand Slam-tornát
jan. 12
7:51
Motoron Afrika körül (Behaviour)
Két kalandvágyó orosz rajtolt Szentpétervárról, hogy a világon elsőként motoron megkerülje az afrikai kontinenst. Grigorij Kubatjan és Alekszej Pomor már számtalan motoros kalandot tudhat maga mögött. Grigorij például 15 hónapon át utazgatott Latin-Amerikában, de volt már Tibetben, bejárta Kínát, Indiát és Ausztráliát.
jan. 12
9:34
A nagy Schumi intelme a kis Schuminak (Behaviour)
Michael Schumacher nem javasolja öccsének, Ralfnak, hogy a Forma-1 után a német túraautó-bajnokságban (DTM) induljon.
jan. 12
9:38
Egyesült Államok: O.J. Simpsonnak ismét börtönbe kell vonulnia (She)
Vissza kell mennie a börtönbe a fegyveres rablással és emberrablással vádolt, óvadék ellenében szabadon bocsátott egykori amerikaifutball-sztárnak, O.J. Simpsonnak, mert megsértette a bíróság feltételeit - jelentette az amerikai Fox televízió helyi idő szerint pénteken.
jan. 12
10:43
Megmarad a Sportkórház a korábbi tervekkel ellentétben (She)
A Sportkórház a korábbi tervekkel ellentétben, amelyek bezárták, összevonták, illetve költöztették volna jelenlegi helyéről az intézményt, megmarad - írta a szombati Népszabadság.
jan. 12
10:56
Elstartolt a Budapest-Bamako rali (Behaviour)
Elindult a 3. Budapest-Bamako rali szombat reggel a Kossuth térről. A versenyzők 16 nap múlva érkeznek meg Mali fővárosába, Bamakóba. A Budapest-Bamako rali nem kapott terrorfenyegetést, ettől függetlenül húszan lemondtak a futamról, elsősorban spanyol és francia résztvevők és pénteken az egyetlen amerikai csapat is. "Péntek este kaptam azt a hírt, hogy letartóztatták a karácsonykor lemészárolt…
jan. 12
12:33
Budapest-Bamako rali: elindult a verseny a Kossuth térről (She)
Elindult a 3. Budapest-Bamako rali szombat reggel a Kossuth térről. A versenyzők 16 nap múlva érkeznek meg Mali fővárosába, Bamakóba.
jan. 12
13:15
Elfogytak a Depor kapusai: ketten összeverték egymást (Infostart)
Lassan teljes lesz a nagyüzem Európa legerősebb bajnokságaiban - már csak a Bundesliga pihen. Angliában Anelka klubváltása, Spanyolországban Avat és Munua testi sértésbe torkolló viszálya, Olaszországban a Milan új csillaga, Alexandre Pato bemutatkozása a szenzáció.
jan. 12
13:36
Dzsudzsák Balázs ma rangadón mutatkozhat be a PSV-ben (Infostart)
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása, valószínűleg a kezdő csapatban szerepelhet szombat este, új klubja, a PSV a rotterdami Feyenoord elleni, a híres De Kuipban vívandó rangadóján.
jan. 12
14:48
Az MLSZ szövetségi kapitányi posztot kínált Henk ten Caténak (Behaviour)
Sajtóértesülés szerint Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke decemberben elsőként Henk ten Cate-t, a Chelsea jelenlegi másodedzőjét kereste meg azzal, hogy szövetségi kapitányi posztot kínáljon neki. Az MTK és az Ajax korábbi mestere nem kommentálta a hírt a pepsifoci.hu portál érdeklődésére, Kisteleki István viszont elismerte, hogy valóban megkérdezte a holland szakembert,…
jan. 12
14:57
EURO-2008: Blatter becsmérlően nyilatkozott a főszervezőről (She)
Becsmérlően nyilatkozott Martin Kallenről a nyári osztrák-svájci Európa-bajnokság főszervezőjéről, Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.
jan. 12
15:32
Működnek a bánkúti sífelvonók (Behaviour)
Kiváló az idő, de meglehetősen rossz hóviszonyok várják a sízőket a bükki síparadicsomban Bánkúton szombaton, a felvonók azonban működnek és Miskolcról síbuszok is közlekednek. A Bánkúti Síklub információs szolgálatának tájékoztatása szerint ezen a hétvégén az A, a C, és a D jelű, valamint a bálványi sífelvonó működik, a pályák minősége változó, a mintegy 15 centiméter vastagságú hó lágy és olvad.
jan. 12
16:40
Visszakapta klublicencét a Fehérvár (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottsága szombaton visszaadta a Fehérvár november 30-án elvett élvonalbeli rajtengedélyét, így nincs akadálya annak, hogy a jelentős változásokon átesett csapat továbbra is az első osztályban szerepeljen.
jan. 12
17:02
Mégsem vonul vissza Larsson (Infostart)
Henrik Larsson meggondolta magát és újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a Helsingborg labdarúgócsapatával.
jan. 12
17:41
Műkorcsolya ob: Sebestyén vezet a nőknél a rövidprogram után (She)
A várakozásoknak megfelelően a nőknél Sebestyén Júlia, míg a férfiaknál Vardanjan Tigran vezet a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc országos bajnokságon.
jan. 12
17:49
A FIFA elnöke nem finomkodik (Behaviour)
Becsmérlően nyilatkozott Martin Kallenről a nyári osztrák-svájci Európa-bajnokság főszervezőjéről, Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke. "Hogy miért visszafogott a lelkesedés Svájcban? A 2006-os vb arca Franz Beckenbauer volt, nekünk azonban nincs ilyen emblematikus figuránk, nekünk csak egy Kallenünk van" - mondta a Blick című lapnak a FIFA-főnök. A svájci sportdiplomata…
jan. 12
18:07
Majdnem felborult a pálya, mégsem nyert az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal csak 1-1-es döntetlent játszott a vendég Birmingham Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, így már csak második a tabellán.
jan. 12
18:46
Championship: Bori Gábor és Laczkó Zsolt bemutatkozott (She)
Bori Gábor és Laczkó Zsolt bemutatkozott új csapatában az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában. A League Championship 28. fordulójában a Leicester City a Coventry City ellen nyert 2-0-ra.
jan. 12
20:15
Lékó és Polgár is remivel kezdett (Metropol)
Lékó Péter és Polgár Judit is döntetlent játszott az első fordulóban az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 12
20:26
Ronaldo triplázott, a Manchester United tarolt (Infostart)
A címvédő Manchester United 6-0-ra kiütötte a vendég Newcastle csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, és az Arsenal botlását kihasználva visszatért a tabella élére.
jan. 12
20:36
Jégkorong ob I: három góllal nyertek az újpestiek Miskolcon (She)
Idegenben verte a Miskolci Jegesmedvék együttesét az Újpesti TE a jégkorong ob I-es bajnokságban.
jan. 12
21:08
Marion Jones edzője évekre börtönbe vonul (Behaviour)
Egy nappal azután, hogy hat hónapos börtönbüntetésre ítélték a doppingvétség miatt eltiltott amerikai atlétát, Marion Jonest, egy bírósági ítélet szerint edzőjének is rács mögé kell vonulnia. Steve Riddickre - aki tagja volt az 1976-os olimpián diadalmaskodó 4x100-as váltónak - öt év három hónapos szabadságvesztést róttak ki csalás és pénzmosás miatt, továbbá 375 ezer dollárt kell fizetnie. Marion…
jan. 12
21:59
Belefáradt a doppingellenes harcba a USATF elnöke (Behaviour)
Belefáradt a doppingellenes harcba és lemondott tisztségéről Craig Masback, az Egyesült Államok Atlétikai Szövetségének (USATF) elnöke. A korábbi középtávfutó tíz évig dolgozott a USATF-ben."Minden tőlünk telhetőt megtettünk a doppingolás visszaszorításáért, de ez sem bizonyult elégnek" - mondta Masback. "Belefáradtam a kilátástalan harcba." Masback a Nike sportszergyár amerikai képviseletének…
jan. 12
22:11
Dzsudzsák győztes rangadón debütált (Infostart)
Dzsudzsák Balázs csapata, a címvédő Eindhoven 1-0-ra nyert a Feyenoord ellen Rotterdamban a holland labdarúgó-bajnokság rangadóján. A magyar válogatott futballista végigjátszotta a mérkőzést.
jan. 12
22:22
Ronaldinho, Messi és Deco nélkül hengerelt a Barca (Infostart)
A tabella második helyén álló Barcelona 4-0-ra verte a vendég Murciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 12
22:40
Del Piero mentette meg a Juventust (Infostart)
A Juventus 1-1-es döntetlent játszott a Catania otthonában az olasz labdarúgó-bajnokságban.
jan. 12
22:46
A Lyonban ezúttal is betalált Hatem Ben Arfa és Karim Benzema (She)
A hatszoros francia bajnok Olympique Lyon hazai pályán győzte le a tavalyi bronzérmes Toulouse-t, és továbbra is magabiztosan vezeti a bajnoki tabellát.

Keresés