2009. január 17. szombat

jan. 17
18:14
Női kézilabda BL: a Viborg végzett az élen a D-csoportban (She)
A dán Viborg nyerte a csoportelsőségről döntő rangadót a szlovén Ljubljana ellen a női kézilabda BL D-csoportjának záró mérkőzésén. Az már korábban eldőlt, hogy ez a két csapat jut tovább a legjobb nyolc közé, azonban a folytatás szempontjából nem volt mindegy, ki végez az első helyen. Második félidőben a dánok teljesen leszakították magukról szlovén ellenfelüket,a vége tízgólos siker lett.…
jan. 17
18:16
Championship: csak Gyepes Gábor játszott a magyarok közül (She)
Nem sikerült túl fényesre a magyar játékosok napja az angol másodosztály 28. fordulójában, hiszen csak a cardiffi Gyepes Gábor volt a kezdősípszótól a gyepen, a Cardiff a Blackburn ellen Joe Ledley 61. percben szerzett góljával 1–0-ra vezetett ugyan, ám Lee Bowyer a 94. percben egyenlített.
jan. 17
18:18
Női röplabda NB I: hazai pályán győzött a Gödöllő az Újpest ellen (She)
A Gödöllő hazai pályán 3:1-re nyert az Újpest ellen a női röplabda NB I-es ligabajnokságban.
jan. 17
18:20
Skócia: Balogh János nélkül győzött a Hearts a Kilmarnock otthonában (She)
A skót élvonalban szereplő Heart of Midlothian csapata az egyszeres magyar válogatott kapus Balogh János nélkül 2–0-ra győzött a Kilmarnock otthonában. Baloghot agyrázkódása miatt nem nevezte a mérkőzésre László Csaba vezetőedző. A klubnak egyébként január 19-ig kell nyilatkozni, hogy megvásárolja-e a Debrecentől az elmúlt fél évet kölcsönben náluk töltő kapust.
jan. 17
18:22
Férfi röplabda NB I: idegenben nyert a MAFC a Dág ellen (She)
A MAFC 3:1-re nyert a Dág otthonában a férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban.
jan. 17
18:30
Férfi kézilabda-vb: csoportunkban Szlovákia legyőzte Argentínát (She)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő Szlovákia a szünetben még hátrányban állt, a második félidőben azonban fordított, és végül 27–25-re legyőzte Argentínát az A-csoport nyitó mérkőzésén. A mieink 18:30-tól játszanak Ausztráliával, a mérkőzésről élőben tudósítunk!
jan. 17
18:32
Juventus: Buffont most az influenza írta ki a hétvégi meccsről (She)
A Juventus játékosa, Gianluigi Buffon nem léphet pályára a csapat vasárnap esti, Lazio elleni bajnokiján.
jan. 17
18:49
Férfi vízilabda ob I: a BVSC hazai pályán verte meg a Fehérvárt (She)
A BVSC hazai medencében 12–7-re verte meg a a Fehérvár együttesét a férfi vízilabda-bajnokság élvonalában. A 10. forduló mérkőzésén végig előnyben voltak a zuglóiak, akik az utolsó negyedben biztosították be győzelmüket.
jan. 17
18:51
Férfi kézilabda-vb: a spanyolok és a lengyelek sem izzadtak meg (She)
Az Iker Romero nélkül felálló Spanyolország 30 gólos győzelemmel mutatkozott be a tornán Kuvait ellen a B-csoportban. Szintén edzőmeccsé alakult a C-csoportban Lengyelország–Algéria találkozó, ahol nem meglepetésre a lengyelek érvényesítették a papírformát. A D-csoportban Norvégiának sem okozott gondot Szaúd-Arábia legyőzése.
jan. 17
19:06
AC Milan: Ronaldinho nem engedné el Kakát a csapattól (She)
Az olasz élvonalban szereplő AC Milan játékosa, Ronaldinho nem engedné, hogy honfitársa, Kaká eligazoljon a klubtól.
jan. 17
19:08
Férfi röplabda NB I: simán győzött a Dunaferr és a Kecskemét (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Szeged felett a Dunaferr a férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban. A Kecskemét ugyancsak simán nyert a Debrecen ellen.
jan. 17
19:42
Palik és Szalay egymás mögött végezhet (Infostart)
A nem hivatalos végeredmény szerint a 21. lett Palik László az autósok között a 31. Dakar-ralin. A pilóta ugyanakkor fellebbezett a csütörtöki szakaszon történtek miatt kapott 12 órás büntetése ellen.
jan. 17
19:48
Czink 11 helyet javított (Behaviour)
A hobarti tenisztornán negyeddöntős Czink Melinda 11 helyet javított és már a 89. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg Szávay Ágnes, aki az első körben kiesett, maradt a 25. a rangsorban.
jan. 17
20:00
Női kézilabda NB I: győzött a Debrecen és a Hódmezővásárhely (She)
A női kézilabda NB I 14. fordulójában a Debrecen tizenkilenc góllal győzött a Vasas vendégeként.
jan. 17
20:02
Férfi kézilabda-vb: könnyedén nyerte meg első meccsét a magyar csapat (She)
Könnyed győzelemmel kezdte szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a Horvátországban zajló világbajnokságon. A mieink az A-csoport mérkőzésén 41–17-re verték meg Ausztráliát.
jan. 17
20:06
Fölényes győzelem az ausztrálok ellen (Behaviour)
Az ausztrálok elleni könnyed, 41-17-es győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi kézilabda-válogatott a horvátországi világbajnokság eszéki csoportjában.
jan. 17
20:18
Férfi kosárlabda NB I: idegenben verte meg a Kaposvár a Debrecent (She)
A Kapsovár idegenben 96–62-re győzött a Debrecen ellen a férfi kosárlabda NB I 15. fordulójában.
jan. 17
20:20
Serie A: a Siena egy góllal győzte le a Reggina együttesét (She)
Az olasz élvonal 19. fordulójában a hazai pályán játszó Siena együttese egy góllal, Mario Frick 75. percben esett találatával verte meg a Reggina együttesét.
jan. 17
20:22
Videó: nézze meg, hogyan fordított a Chelsea a hajrában! (She)
A Premier League 22. fordulójában sokáig vesztésre állt a hazai pályán játszó Chelsea a Stoke City ellen, de a hajrában Juliano Belletti és Frank Lampard találatainak köszönhetően mégis begyűjtötte a három pontot.
jan. 17
20:36
Van Persie három gólpasszt adott Halmosiék ellen (Infostart)
A címvédő Manchester United 1-0-ra nyert a Bolton pályáján az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában és sikerével átvette a vezetést a tabellán a Liverpooltól. A győztes gólt Dimitar Berbatov szerezte a 90. percben.
jan. 17
20:36
Premier League: Halmosi Péterék vereséget szenvedtek az Arsenaltól (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában a Hull City otthonában nyert 3–1-re az Arsenal. A 22. forduló szombati mérkőzésén a vendégek Emmanuel Adebayor góljával a 65. percig vezettek, ekkor azonban Daniel Cousin egyenlített. A hajrában azonban bedarálta ellenfelét Arsene Wenger együttese, amely Samir Nasri és Nicklas Bendtner találataival alakította ki a végeredményt. A találkozón Halmosi Péter…
jan. 17
20:38
Női kézilabda BL: győzött a Podgorica, így nyolc közé jutott (She)
A Zsiga Gyulát és Kindl Gabriellát foglalkoztató Podgorica győzelmével kiharcolta a nyolc közé jutást a kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában, a dánok így csak a KEK-ben folytathatják.
jan. 17
20:40
Férfi kosárlabda NB I: 35 ponttal győzött a Pécs a Paks otthonában (She)
A Pécs idegenben 84–49-re verte meg az Atomerőműt a férfi Uniqa kosárlabda NB I-ben.
jan. 17
20:54
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: három magyar jutott döntőbe (She)
Három magyar versenyző jutott döntőbe a Torinóban zajló rövid pályás gyorskorcsolya Eb-n.
jan. 17
21:12
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: egy ezüst- és egy bronzérmet nyertünk (She)
Knoch Viktor pénteken harmadik helyen végzett 1500 méteren, ma pedig 500 méteren teljesített nagyszerűen: ezüstérmes lett.
jan. 17
21:30
Férfi kosárlabda NB I: nyert a Zalaegerszeg és az Albacomp (She)
Az UNIQA férfi kosárlabda NB I-ben a Zalaegerszeg idegenben 84–77-re győzött a Körmend ellen, míg az Albacomp hazai pályán verte meg a Kecskemétet.
jan. 17
21:32
Ligue 1: két góllal nyert idegenben a Lyon a Grenoble ellen (She)
A Lyon idegenben verte meg a Grenoble együttesét a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában. A 20. forduló mérkőzésén a listavezető 2–0-ra nyert.
jan. 17
22:06
Primera División: tovább folytatódott a Barca-henger a Depor ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójának nyitó mérkőzésén a Barcelona 5–0-ra verte meg a tabella hetedik helyén álló Deportivo csapatát. Henry és Eto’o duplázott, mellettük még Messi volt eredményes. Ezzel a katalánok a bajnokság felénél fölényesen vezetnek a tabellán.
jan. 17
22:24
Rövid pályás gyorskorcsolya: mindkét váltó döntős az Eb-n (She)
Esélyeshez méltóan kezdte szereplését a Huszár Erika, Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Keszler Andrea összetételű magyar váltó a torinói Európa-bajnokságon.
jan. 17
22:26
Videó: nézze meg, hogyan kapott Fülöp két gólt az Aston Villától! (She)
A Premier League 22. fordulójában rendezett Sunderland–Aston Villa találkozón a hazaiak kapuját a magyar válogatott kapusa, Fülöp Márton védte. Fülöp két gólt kapott, a másodikat tizenegyesből. A találkozó összefoglalóját megtekintheti a lenti videóban.
jan. 17
22:42
Kitömte Ausztráliát a Hajdu-csapat - a nap sporthírei (Infostart)
Győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a horvátországi világbajnokságon. Hajdu János szövetségi kapitány együttese az eszéki csoport első fordulójában 41-17-re kiütötte Ausztráliát. Zubai Szabolcs és Iváncsik Tamás egyaránt hét gólig jutott. Vasárnap Románia lesz a magyar csapat ellenfele.
jan. 17
23:00
Videó: nézze meg a Barcelona öt, Deportivónak lőtt gólját! (She)
Mint már arról beszámoltunk, a Barcelona kiütötte a Deportivo La Corunát a spanyol bajnokság (Primera División) 19. fordulójának nyitómérkőzésén. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
jan. 17
23:36
Videó: tekintse meg a Hull City–Arsenal találkozó góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Premier League 22. fordulójában Halmosi Péter csapata, a Hull City 3–1-es vereséget szenvedett az Arsenaltól. Most megtekintheti a találkozó góljait videón!
jan. 17
23:38
Belgium: hazai pályán győzött a Standard Liege (She)
A belga bajnokság második helyén álló Standard Liege hazai pályán verte meg 3–2-re a Dendert.

Keresés