2009. január 21. szerda

jan. 21
1:00
Jégkorong, Mol Liga: hiába nyert a Dab, a Stars a negyedik (She)
A Dunaújváros legyőzte az NZ Starst a Mol Liga alapszakaszának utolsó fordulójában, de a bajnokság végrehajtó bizottságának döntése értelmében elveszített három pontot, s ezért lemarad a rájátszásról.
jan. 21
5:48
Olimpia Budapesten! Hiszi hogy képesek vagyunk rá? (Behaviour)
Magyarország a nyári olimpiák történetének nyolcadik legeredményesebb nemzete, és a harmadik a világon az egy főre jutó olimpiai érmek számában. Az örökranglista első tíz helyezettje közül azonban egyedül Magyarország nem rendezett még olimpiai játékokat. Elvileg 2020-ban jöhetne el a mi időnk, ám a gazdasági, politikai realitások ezt nemigen támasztják alá. Vagy mégis?
jan. 21
6:06
Csak Palikot ünnepelték (Blikk)
A Dakar-botrányt kirobbantó Szalayt senki nem várta a Ferihegyi repülőtéren.
jan. 21
6:08
Segítünk! (Blikk)
Kriston Attila rákbeteg felesége, Ilona kezelésére a szurkolók és a csapatok árveréseket szerveznek.
jan. 21
6:10
Balzsay Paks hőse (Blikk)
Aláírásért rohamozták meg a diákok a profi ökölvívót.
jan. 21
6:12
Czink Melinda teniszbravúrja (Blikk)
MELBOURNE — Győzelemmel rajtolt az év első tenisz-Grand Slam-tornáján, az Ausztrál Openen Czink Melinda (26).
jan. 21
6:42
A Manchester United tartalékjaival is bejutott a döntőbe (Infostart)
A Manchester United 4-2-re nyert a Derby ellen az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján, így 4:3-as összesítéssel került a fináléba.
jan. 21
7:00
Brazília: Ronaldo játék nélkül is segíti a Corinthianst (She)
Játék nélkül is jelentős bevételhez segítette csapatát Ronaldo, a Corinthinans brazil futballsztárja.
jan. 21
7:00
Ronaldo játék nélkül is segíti csapatát (Behaviour)
Játék nélkül is jelentős bevételhez segítette csapatát Ronaldo, a Corinthinans brazil futballsztárja.
jan. 21
7:18
NBA: szoros meccsen győzött a Hawks a Bulls ellen (She)
Az Atlanta Hawks Chicagóba látogatott az NBA 82. játéknapján, és szoros mérkőzésen, 105–102-re legyőzte a Bullst, megszerezve sorozatban harmadik sikerét. A Spursnek nem okozott gondot a Pacers legyőzése hazai pályán, míg a Nuggets a Kingst oktatta. A Utah Jazz 112–107-re verte meg a Timberwolvest.
jan. 21
7:20
NHL: Ward kapus remeklésével nyert a Hurricanes a Penguins ellen (She)
A Carolina Hurricanes győzelmet ünnepelhetett Pittsburghben a Pneguins elleni mérkőzés után az NHL 103. játéknapján. A vendégek kapusa, Cam Ward remek teljesítményt nyújtva segítette csapatát a 2–1-es győzelemhez.
jan. 21
7:36
Australian Open: Federernek a 2. forduló sem okozott gondot (She)
Roger Federer az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság második fordulójában is magabiztosan játszott, és háromszettes győzelmével továbbjutott. A svájci klasszis az orosz Jevgenyij Koroljov ellen győzött 6:2, 6:3, 6:1-re.
jan. 21
7:54
Australian Open: Jankovics és Ivanovics is könnyedén nyert (She)
Az első helyen kiemelt Jelena Jankovics és az ötödik helyen rangsorolt Ana Ivanovics is könnyedén győzött az Australian Open második fordulójában. Mindkét szerb teniszező két játszmában verte meg ellenfelét.
jan. 21
8:48
Fulham: Gera „meccsrutint szerzett” a tarcsiban, gólt is lőtt (She)
A sérülése után az előző Premier League-fordulóban visszatérő Gera Zoltán góllal járult hozzá a Fulham tartalékcsapatának 2–0-s idegenbeli győzelméhez a West Ham United ellen – mondhatni, a „tarcsinak” jobban ment a „kalapácsosok” pályáján...
jan. 21
8:50
Manchester United: indiai cég lehet a következő mezszponzor (She)
Indiai cég lehet a labdarúgó Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United következő mezszponzora.
jan. 21
8:52
Úszás: Manaudou pihen, kihagyja a római világbajnokságot (She)
Laure Manaudou, a franciák olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszója bejelentette, hogy a szezonban biztosan nem indul egyetlen versenyen sem.
jan. 21
9:24
Videó: Nani hatalmas gólja a Manchester korábbi kapusának (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Manchester United 4–2-re győzött a Derby County ellen, és elsőként jutott a Wembleyben sorra kerülő döntőbe. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
jan. 21
9:42
Szávay Ágnes párosban győzött (Infostart)
Szávay Ágnes párosban bejutott a második fordulóba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 21
9:42
NHL: térdsérülése miatt vége Rick DiPietro szezonjának (She)
Térdproblémái miatt a 2008–2009-es bajnokságban már nem játszhat Rick DiPietro, a New York Islanders jégkorongcsapatának kitűnő kapusa.
jan. 21
9:44
Australian Open: Szávayék nagy csatában jutottak tovább (She)
A Szávay Ágnes, Jelena Vesznyina alkotta magyar, orosz páros szoros mérkőzésen harcolta ki a továbbjutást az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első fordulójából. Szávayék a nyolcadik helyen kiemelt Csuang Csia-csung, Szun Tien-tien kettőst verték meg három játszmában 142 perc alatt.
jan. 21
10:00
Australian Open: Nalbandian nem bírt tajvani ellenfelével (She)
A tizedik helyen kiemelt David Nalbandian elbúcsúzott egyesben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságtól. Az argentin klasszis nagy meglepetésre a második fordulóban kapott ki a tajvani Lu Jen-hszüntől öt játszmában.
jan. 21
10:00
Magyar Dakar-botrány! Héder : Magával vitatkozik Szalay! (Behaviour)
Amint azt a tegnapi számunkban megírtuk, Szalay Balázs, az idei Dakaron kirobbant „óvási és büntetési” botrány állítólagos elindítója elmondta, ők semmilyen beadványt nem adtak be a versenybíráknak, csak észrevételezték harminc másik autóssal együtt, hogy nem tartják igazságosnak, hogy csak egyórás pluszbüntetést adtak azoknak – így Palik Lászlónak is –, akik nem teljesítették a szakaszt. Szalay…
jan. 21
10:02
Románia: újabb argentin légióst szerződtetett a CFR Cluj (She)
Újabb argentin légióssal bővült a román bajnoki címvédő kolozsvári vasutascsapat kerete: a CFR szerződtette a 22 éves Sergio Estechét, a Banfield támadó középpályását.
jan. 21
10:02
Szávay csodát tett: nyert egy meccset (Behaviour)
Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyinával az oldalán győzött a női párosok első fordulójában, és továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 21
10:18
REAC: tíz játékos hosszabbított, tovább tesztelik Rockyt (She)
A napokban tíz játékos hosszabbította meg 2010 nyaráig a szerződését a REAC labdarúgócsapatával – Esterházy Mátyás, Kovács Balázs, Pomper Tibor, Cseri Gergő, Sallai Balázs, Kiss Tamás, Jeremiás Gergő, Nyerges Krisztián, Torma Gábor és Dancs Roland írta alá az új megállapodást, bár közülük Dancs Roland Svájcba utazott próbajátékra.
jan. 21
10:36
Manchester United: három sérült a Derby-meccs után (She)
Három Manchester United-játékos is megsérült a Derby County elleni Ligakupa-elődöntő visszavágóján, melyet a „vörös ördögök” 4–2-re nyertek meg.
jan. 21
10:54
Robinho besokallt és távozna (Infostart)
Bár Robinho családi okokkal magyarázta, hogy elhagyta a Manchester City edzőtáborát, brit lapértesülések szerint a brazil sztár végleg távozni akar a dúsgazdag klubtól.
jan. 21
10:54
Sportlövészet: szeptemberig átmeneti rendszer a sportlövőknél (She)
Januártól ideiglenesen négyen irányítják a magyar sportlövő-válogatott szakmai munkáját, a puska és pisztoly szakág eddigi szövetségi kapitánya, Kissné Oroszi Edit pedig az utánpótlásért felel az idei esztendőtől.
jan. 21
10:56
Premier League: a Chelsea mezét a Tottenhamére cserélte Cudicini (She)
A Daily Mail információi szerint egymillió fontért a Tottenham Hotspurhöz igazolt Carlo Cudicini, a Chelsea rutinos (tartalék)kapusa.
jan. 21
10:58
Soproni Liga: az MLSZ több klubot pontlevonással fenyeget (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a szövetséggel szembeni pénzügyi tartozás miatt négy klubot fenyegetett meg pontlevonással.
jan. 21
11:00
Australian Open: kötekedtek a szerb és a bosnyák szurkolók a lelátón (She)
Szurkolói bekiabálások zavarták meg Amer Delic és Paul-Henri Mathieu mérkőzését az Australian Openen: verbálisan estek egymásnak a lelátón helyet foglaló szerb és bosnyák kolónia tagjai.
jan. 21
11:30
Osasuna: nem büntetik meg az igazságtalanul kiállított Juanfrant (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy eltörli az Osasuna játékosának, Juanfrannak (teljes nevén Juan Francisco Torres) az egyik sárga lapját, melyet a Real Madrid elleni találkozón kapott.
jan. 21
11:30
Kiszáll a Manchester United főszponzora (Infostart)
Nem hosszabbítja meg az angol bajnok és BL-győztes Manchester Uniteddel kötött mezszponzori szerződést az AIG amerikai biztosítótársaság. Az értékes hirdetési felülért most egy indiai cég érdeklődik.
jan. 21
11:32
Australian Open: búcsúzott a 16. és a 32. kiemelt a férfiaknál (She)
Két kiemelt teniszező is elbúcsúzott a férfiaknál egyesben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságtól: a ciprusi Markosz Bagdatisz négy játszmában verte meg a 16. helyen rangsorolt svéd Robin Söderlinget, míg a francia Fabrice Santoro öt szettben győzött a 32. helyen kiemelt német Philipp Kohlschreiber ellen.
jan. 21
11:34
Anglia: a Tottenham bejelentkezett Marco Materazziért (She)
Angol lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur bejelentkezett az olasz Internazionale védőjéért, Marco Materazziért.
jan. 21
11:48
Premier League: a Spurshöz szerződött a Wigan klasszisa (She)
Újabb erősítés a White Hart Lane-en: a Tottenham Hotspur szerződtette a Wigan labdarúgócsapatától a hondurasi Wilson Palaciost.
jan. 21
12:06
Feyenoord: története legrosszabb szezonját éli meg a klub (She)
Bármi is lesz a Feyenoord labdarúgócsapatának végső helyezése a 2008–2009-es szezon végén, az már biztos, hogy a klub históriáskönyvében fekete lapon jelenik meg.
jan. 21
12:24
Real Madrid: 3000 eurós pénzbírság fasiszta rigmusokért (She)
Az Osasuna elleni, 3–1-re megnyert mérkőzésen elhangzó fasiszta rigmusokért és szélsőséges megnyilvánulásokért 3000 euró befizetésére kötelezte a Real Madrid csapatát a Spanyol Labdarúgó-szövetség.
jan. 21
12:26
Barcelona: Guardiola hazazavarta Eto’ót a tegnapi edzésről (She)
Samuel Eto’o valószínűleg nem lép pályára a Barcelona mai, Espanyol elleni mérkőzésén a spanyol Király-kupában. A kameruni támadó nem fejezhette be a katalán együttes keddi edzését, mivel Josep Guardiola az öltözőbe küldte a csatárt.
jan. 21
12:28
Görögország: a Tripolisznál köthet ki az MU volt szélsője (She)
A görög élvonalbeli Aszterasz Tripoliszba szerződhet Quinton Fortune, a Manchester United volt középpályása.
jan. 21
13:00
Spanyol dominancia az UEFA álomcsapatában (Infostart)
Hat futballista került be a tavaly nyáron Európa-bajnokságot nyerő spanyol válogatottból az Európai Labdarúgó Szövetség 2008-as álomcsapatába.
jan. 21
13:00
Australian Open: nézőrekordot döntött a torna szerdán (She)
Már most biztos, hogy világrekord született Melbourne-ben, az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság helyszínén: a szerdai játéknapra 63 553 néző váltott jegyet, több, mint bármelyik tenisztornán valaha.
jan. 21
13:00
3000 euró rasszizmusért (Behaviour)
Rasszista szurkolói miatt 3000 euróra megbüntette a Real Madridot a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF).
jan. 21
13:02
Műkorcsolya: elszakadt a pánt, kellemetlen helyzetben a csinos orosz hölgy – videó! (She)
Kellemetlen helyzetbe került az orosz Jekatyerina Rubljova, Ivan Sefer jégtánckettős hölgytagja a Helsinkiben zajló Európa-bajnokságon.
jan. 21
13:18
West Ham: klubrekordot jelentő összeget adnának a német tiniért (She)
Az angol West Ham United szeretné megszerezni a német labdarúgás egyik legnagyobb tehetségét, a 19 éves Savio Nserekót – és ezért akár klubrekordot jelentő összeget is hajlandó áldozni.
jan. 21
13:18
3000 euróra büntették a Realt szurkolói miatt (Metropol)
A vasárnapi, Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen a játékvezetői jelentés szerint radikális szimbólumokat ábrázoló zászlókat lengettek a Real Madrid szélsőséges hívei, illetve halált kívántak az Osasuna szurkolóinak.
jan. 21
13:36
Australian Open: kiesett Csakvetadze, győzött Roddick (She)
Nagy meglepetést hozott a női egyes utolsó szerdai mérkőzése az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság második fordulójában: a szabadkártyás ausztrál Jelena Dokic három játszmában legyőzte a 17. helyen kiemelt orosz Anna Csakvetadzét.
jan. 21
13:36
Kemény Dénes 16 utastársa (Behaviour)
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerdán megnevezte azt a 16 játékost, akivel részt vesz a január 25. és 28. közötti németországi edzőtáborozáson.
jan. 21
13:38
Vízilabda: Kemény Dénes kijelölte németországi keretét (She)
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerdán megnevezte azt a 16 játékost, akivel részt vesz a január 25. és 28. közötti németországi edzőtáborozáson.
jan. 21
13:54
Felkészülési mérkőzés: a Siófok legyőzte a Tatabányát (She)
Felkészülési mérkőzésen találkozott egymással a Soproni Ligában a kiesés elkerüléséért küzdő Siófok és a másodosztályú Tatabánya. Az összecsapás a siófokiak 4–2-es sikerével ért véget.

Keresés