2009. január 24. szombat

jan. 24
22:36
Belgium: Tóth Balázs betalált, simán győzött a Genk (She)
Tóth Balázsnak (is) köszönhetően győzelemmel zárta a szombat estét a Genk labdarúgócspaata: a válogatott védekező középpályás a 2. percben betalált a Mons-Bergen hálójába, csapata pedig 2–0-ra győzött. Tóth (aki egy sárga lapot is kapott a meccsen) Da Silva legurítása után lőtte ki a sarkot szabadrúgásból, Tőzsér Dániel pedig az 59. percben állt be a Genkbe, pont honfitársa helyére.
jan. 24
22:38
Serie A: nyert a Juventus a Fiorentina elleni rangadón (She)
Az olasz első osztály 20. fordulójának rangadóján a Juventus hazai pályán múlta felül a szürkén játszó Fiorentinát, ezzel pedig átvette a vezetést a tabellán, jobb gólkülönbségének köszönhetően.
jan. 24
22:54
Férfi kézilabda-vb: brazil vereség Oroszországtól (She)
A horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon az Elnök-kupáért zajló mérkőzésen a II. csoport nyitó fordulójában Oroszország három góllal verte meg Brazíliát a két csalódott csapat meccsén.
jan. 24
22:56
Francia Kupa: a Caen kiesése volt a legnagyobb meglepetés (She)
Meglepetésre nem jutott a Francia Kupa nyolcaddöntőjébe az élvonalbeli Caen, miután 3–1-re kikapott a második ligás Boulohne-tól. A másodosztályú Troyes otthon bukott el az egy ligával lejjebb játszó Rodez ellen, tizenegyesekkel jutott tovább a negyedosztályú Vitré, ugyanez nem sikerült az „osztálytárs” Romorantinnek. A Rennes 2–0-ra verte a St. Étienne-t.
jan. 24
23:12
Hollandia: az utolsó percben mentett pontot a Feyenoord (She)
Nagyon közel járt a klubrekordot jelentő újabb vereséghez, de egy pontot végül megszerzett a Willem II ellen a Feyenoord labdarúgócsapata a holland élvonal 19. fordulójának esti meccsén. A rotterdamiak a 12. helyen állnak, és már beállították a klub történetének vereségcsúcsát a Heerenveen elleni kupamérkőzésen.
jan. 24
23:30
FA-kupa: letartóztatások a Hull-Millwall mérkőzés után (She)
Lelátói rendbontások miatt több szurkolót is letartóztatott a Humberside-i rendőrség a Hull City–Millwall (2–0) FA-kupa-mérkőzés után.
jan. 24
23:48
Bundesliga: győzelemmel avatta fel a Hoffenheim az új stadionját (She)
A Rhein-Neckar Arenában egy tartományi válogatott elleni mérkőzéssel a Hoffenheim felavatta új stadionját, amelynek építési költségeit (a hivatalos adatok szerint 60 millió eurót, a kiszivárgott hírek szerint ennél 20 millióval többet) szinte teljes egészében Dietmar Hopp, a klub mecénása állta.

Keresés