2011. március 4. péntek

márc. 4
12:12
Légfegyveres Eb: éppen lemaradt a dobogóról a fiú puskás csapat (She)
A bronzérmes orosz csapattól egy büntetés miatt két körrel rosszabb, 1761 körös eredménnyel zárt, így negyedik lett a magyar junior fiú puskás csapat a Bresciában zajló légfegyveres Európa-bajnokság második napján, pénteken.
márc. 4
12:14
Serie B: Filkor alig került vissza a csapatba, máris eltiltották (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) maradásért harcoló Triestina magyar légiósa, Filkor Attila egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így nem játszhat a Piacenza elleni szombati találkozón.
márc. 4
12:16
Futsal: az ETO Pápán játszik a Magyar Kupában a Cső-Montage ellen (She)
A Rába ETO nem Győrben játssza hazai mérkőzését a Magyar Kupa elődöntőjében a Cső-Montage ellen.
márc. 4
12:18
Labdarúgás: Kocsis Tibor egész estés filmet készít Kubala Lászlóról (She)
Kubala László labdarúgó életéről készít egész estés dokumentumfilmet Kocsis Tibor, a többszörös fesztiváldíjas Új Eldorádó rendezője. Az FC Barcelona magyar legendájáról készülő alkotás bemutatójára jövőre, Kubala halálának 10. évfordulójakor kerül sor.
márc. 4
12:30
Manchester United: Carrick után Fletcher is hosszabbított (She)
Darren Fletcher, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United középpályása új, négyéves szerződést írt alá a „vörös ördögökkel", amelynek értelmében a 2014–2015-ös szezon végéig marad az Old Traffordon.
márc. 4
12:33
Connors minden idők legjobb teniszjátékosa (Metropol)
Az amerikai Illinois állam egyik egyetemének tudósa azt állítja: választ talált arra a kérdésre, hogy ki minden idők legjobb férfi teniszjátékosa.
márc. 4
12:39
Cristiano Ronaldo a Lyon ellen térhet vissza (Agroinform)
A tegnapi Málaga elleni bajnokin megsérült Real Madrid-szélső előreláthatóan 10-15 nap kihagyásra kényszerül.
márc. 4
12:48
Real Madrid: Cristiano Ronaldónak 10-15 napot kell kihagynia (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cristiano Ronaldo körülbelül tíz-tizenöt napot lesz kénytelen kihagyni izomsérülés miatt.
márc. 4
12:50
FTC: nem kommentálják a 170 milliós tartozásról szóló sajtóhírt (She)
A FTC Labdarúgó Zrt. nem kívánta kommentálni azokat a sajtóértesüléseket, miszerint komoly adósságai vannak a csapatnak, s az elmúlt hónapban már a játékosok bérét sem tudta kifizetni.
márc. 4
12:52
Manchester City: Balotelli nem figyel arra, amit mondok - Mancini (She)
Roberto Mancini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere a problémás Mario Balotellivel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a 20 éves játékos nem figyel rá, azonban nem bánja ezt, ha gólokat szerez.
márc. 4
12:54
FTC: az MNV bírósághoz fordul a Fradi-pálya adásvétele ügyében (She)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megteszi a szükséges jogi lépéseket a Fradi-pálya ügyében – derül ki a ma kiadott sajtóközleményből, amelyet alább változtatás nélkül közlünk.
márc. 4
13:06
Hollandia: egy csapatban a két Simon, András belőtte a tizenegyest (She)
Simon András (Excelsior) és Simon Krisztián (Feyenoord) egyaránt pályára lépett a két rotterdami labdarúgóklub közös juniorcsapatában (Jong Feyenoord/Excelsior), amely csütörtökön kiharcolta a döntőbe jutást az utánpótlás Holland Kupában.
márc. 4
13:08
Anglia: egy hónapos kényszerpihenőn az Aston Villa védője (She)
A szerdai, Manchester City elleni kupameccsen szenvedett vállsérülést Richard Dunne, az Aston Villa ír válogatott középhátvédje.
márc. 4
13:09
Perre menne a vagyonkezelő a Fradi ügyében (Behaviour)
Nem teljesítette a Fradi pálya megvételekor vállalt felújítási kötelezettségeit Kevin McCabe brit üzletember cége, ezért a vagyonkezelő már megtette az első lépéseket. Ez azt jelenti, hogy elkészítettek egy keresetlevél-tervezetet, amit - a törvény szerint - az angol tulajdonos cégének már elküldtek.
márc. 4
13:24
FTC: az MNV bírósághoz fordulhat a Fradi-pálya adásvétele ügyében (She)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megteszi a szükséges jogi lépéseket a Fradi-pálya ügyében – derül ki a ma kiadott sajtóközleményből.
márc. 4
13:33
Sztoicskov tiszteletbeli konzul lesz Barcelonában (Agroinform)
Hazája tiszteletbeli konzulja lesz korábbi sikerei színhelyén, Barcelonában Hriszto Sztoicskov, a bolgárok volt sztárjátékosa.
márc. 4
13:42
Lazio: megsérült, két meccset is kihagyhat a brazil középhátvéd (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio brazil középhátvédje, André Dias megsérült csapata edzésén, így kihagyja a Palermo elleni vasárnapi összecsapást, és nagy valószínűséggel lemarad a városi rivális AS Roma elleni rangadóról is.
márc. 4
13:44
Videó: A Honvéd-Ferencváros mérkőzés mindig rangadó - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Détári Lajos. A népszerű Döme Kispesten és a Ferencvárosnál is átélt néhány Honvéd-Fradi rangadót a pályán. Ha valaki, akkor ő tudja, hogy mekkora rangja van ennek a mérkőzésnek.
márc. 4
13:51
Az MNV jogi lépéseket tesz a Fradi-pálya ügyében (Agroinform)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő kötelezné a "Fradi-pálya" tulajdonosát, hogy tegyen eleget a kötelezettségeinek.
márc. 4
13:53
Fletcher hosszabbított (Agroinform)
Négy évvel meghosszabbította szerződését Darren Fletcher, a Manchester United labdarúgócsapatának skót válogatott középpályása.
márc. 4
14:00
MOB: a tavalyihoz képest tizenkétszeres költségvetés áll rendelkezésre (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság a tavalyihoz képest tizenkétszeres költségvetéssel gazdálkodhat, a pénzek mögött feladatok, kötelességek és felelősség van – jelentette ki Borkai Zsolt, a MOB elnöke pénteken, a szervezet győri kihelyezett elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján.
márc. 4
14:09
Ibrahimovic 33 évesen visszavonulna (Agroinform)
Tervei szerint négy év múlva, 33 esztendős korában befejezi pályafutását Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd támadója.
márc. 4
14:18
Videó: érdekesen maradt ki a büntető, megállt a labda a gyűrűnél (She)
Az észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban (NCAA) felettébb érdekes módon maradt ki egy büntető. A Connecticut Huskies–West Virginia mérkőzésen a hazaiak játékosa, Alex Oriakhi az első negyed végén büntetőt dobhatott, ám a labda pár pattanás után megállt a gyűrű tövében. Még decemberben az Idaho State játékosát, Kamil Gawrzydeket is hasonló pech érte a Utah State elleni meccsen, bár az ő…
márc. 4
14:20
Labdarúgás: Japánban indít futballakadémiát az AC Milan (She)
A Serie A-ban szereplő AC Milan a Barcelonát és a Valenciát követve Japán fővárosában, Tokióban nyitja meg legújabb, immáron tizenkettedik futballakadémiáját. A Milan ezzel az első olasz klubbá válik, amelyik a felkelő nap országában teremt lehetőséget a fiataloknak a kiemelkedésre.
márc. 4
14:36
NB II: kiszállt a főszponzor a tatabányai focicsapatból (She)
Az Enternet-FC Tatabánya NB II-es labdarúgócsapat finanszírozásából kiszállt a negyvenkilenc százalékos tulajdonrésszel rendelkező Esti Reklám Kft., a lehetséges szponzorok felkutatásáig átmenetileg az önkormányzat működteti az FC Tatabányát – tájékoztatta Herédi Attila vezetőedző pénteken az MTI-t.
márc. 4
14:38
Ligue 1: kevés a tisztelet, 15 perccel később fújnak a sípjukba (She)
Tizenöt perces késéssel kezdődnek a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 26. fordulójának szombati és vasárnapi mérkőzései. A játékvezetők így kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy a futball többi szereplője nem adja meg nekik a kellő tiszteletet.
márc. 4
14:40
Anglia: megbüntethetik a Birminghamet vad szurkolói miatt (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi eljárást indított a Birmingham City ellen, mert több mint ezer szurkolója berohant a pályára az Aston Villa elleni, december 1-jei Ligakupa-mérkőzést követően, és összecsapott a Villa 3800 fős táborának egy részével.
márc. 4
14:42
Haladás: Keneseinek a Kaposvár elleni lehet a 350. NB I-es meccse (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás támadója, Kenesei Krisztián jubilálhat a szombati, Kaposvár elleni bajnokin. Ha Kenesei pályára lép, akkor 350. NB I-es meccsét játszhatja a magyar élvonalban.
márc. 4
14:45
Újabb Northug hajrá - világbajnok a norvég váltó - videó (Agroinform)
A norvég váltó nyerte meg a férfiak 4x10 km-es férfi sífutó váltó versenyét. Ismét Petter Northug remek hajrája hozta meg a sikert.
márc. 4
14:47
A Debrecen bajnokin vágna vissza a Kecskemétnek (Agroinform)
A keddi kupameccshez hasonlóan a Kecskemét ismét a hajdúságiakat fogadja, de ezúttal az NB I 18. fordulójának nyitómérkőzésén.
márc. 4
14:49
Felesége súlycsökkentő tablettái miatt bukott le Touré (Agroinform)
A Manchester City elefántcsontpart játékosa felesége fogyasztótablettáit vette be, anélkül, hogy tisztában lett volna ennek összetevőivel.
márc. 4
14:54
Északisí-vb: Northug bohócot csinált a mezőnyből a váltó hajrájában (She)
A férfi 4x10 km-es váltóversennyel folytatódott az oslói északisí-világbajnokság. A győzelmet a Martin Johnsrud Sundby, Eldar Rönning, Tord Asle Gjerdalen, Petter Northug összeállítású norvég csapat szerezte meg a svédek és a németek előtt.
márc. 4
14:56
Labdarúgás: Ottmar Hitzfeld 2014-ig hosszabbított Svájcban (She)
2014-ig meghosszabbította a Svájci Labdarúgó-szövetség (SFV) Ottmar Hitzfeld szövetségi kapitány 2012 júniusában lejáró szerződését – adta hírül a szervezet hivatalos honlapja. A német szakember diplomatikusan nyilatkozott az új kontraktusával kapcsolatban.
márc. 4
14:58
Man. City: Touré tesztje felesége diétás tablettái miatt lett pozitív? (She)
Mint ismeretes, az angol élvonalbeli Manchester City labdarúgója, Kolo Touré doppingtesztje pozitív lett, így játékjogát klubja felfüggesztette. A játékos tanácsadója szerint azonban Touré csupán felesége fogyókúrás tablettái miatt bukott meg a vizsgálaton.
márc. 4
15:00
FIFA: kizárással fenyegették meg a reformnak ellenálló Portugáliát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) levelet intézett portugál tagszövetségéhez, amelyben felhívta a figyelmet: Portugália képviselőit kizárják minden versenysorozatból, ha nem történik meg a szövetség alapszabályának tervezett módosítása.
márc. 4
15:02
Barcelona: Puyol újra edzésben, az Arsenal ellen térhet vissza (She)
Carles Puyol, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona középhátvédje január óta húzódó sérülése után újra a csapattal edzett, a jövő hét keddi, Arsenal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágón már pályára léphet.
márc. 4
15:03
Tovább tesztelik a bírókat segítő technikai újításokat (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség tovább teszteli a játékvezetőket segítő technikai újításokat, köztük Maruzsi László találmányát.
márc. 4
15:04
AC Milan: Ibrahimovic négy év múlva, 33 évesen visszavonulna (She)
Tervei szerint négy év múlva, 33 esztendős korában befejezi pályafutását Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan labdarúgócsapatának svéd támadója.
márc. 4
15:12
Inter: megegyeztek Simon K. csapattársának szerződtetéséről (She)
A Simon Krisztiánt is soraiban tudó Feyenoord labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be: a fiatal Luc Castaignos megegyezett az olasz Internazionaléval, így a következő szezontól a milánóiak csapatát erősíti.
márc. 4
15:21
Hajnal újabb sérüléssel bajlódik, kérdéses a játéka a Schalke ellen (Agroinform)
A magyar válogatott középpályása izomhúzódást szenvedett a szerdai edzésen, másokkal együtt kihagyhatja a szombati meccset.
márc. 4
15:30
Férfi vízilabda: az egri Felthamot megműtötték, lemarad a vb-ről (She)
Hosszú ideje bajlódik fájós vállával az Eger kanadai válogatott átlövője, Aaron Feltham, akit ma délelőtt megműtöttek.
márc. 4
15:32
Alpesi sí: Maze nyerte a kombinációt, Vonné a szakági világkupa (She)
Az olaszországi Tarvisióban folytatódott a női alpesisí-világkupa, ahol ezúttal szuperkombinációs futamot rendeztek. A győzelmet a szlovén Tina Maze szerezte meg az amerikai Lindsey Vonn és a német Maria Riesch előtt. A versenyen indult a magyar Miklós Edit is, aki végül a 37. helyen zárt.
márc. 4
15:39
Hitzfeld 2014-ig hosszabbított (Agroinform)
A német tréner 2014-es a brazíliai világbajnokságig hosszabbított a Svájci Labdarúgó Szövetséggel.
márc. 4
15:48
Real Madrid: Gago is megsérült a 7-0-ra megnyert bajnoki meccsen (She)
Fernando Gago, a Real Madrid labdarúgója a tegnapi, Málaga elleni 7–0-ra megnyert spanyol bajnoki mérkőzésen megsérült, az orvosi vizsgálatok szerint körülbelül három hetet kell kihagynia.
márc. 4
15:50
Championship: tovább él a bizalom, a Watford menedzsere 2014-ig hosszabbított (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford menedzsere, Malcolm George Mackay 2014-ig meghosszabbította szerződését.
márc. 4
15:57
Vlaszák örül, hogy az MTK-t kapták (Agroinform)
A Zalaegerszeg rutinos kapusa örül, hogy elkerülték a Videotont és az Újpestet, és nem bánja, hogy már a jövő héten pályára kell lépniük.
márc. 4
15:59
Az Udinese nem fog Inlertől és Sáncheztől is megválni (Agroinform)
Az Udinese sportigazgatója szerint a Sánchez-Inler duóból csak az egyik játékos fog távozni.
márc. 4
16:01
Priskin Tamás eladó - sajtóértesülés (Agroinform)
A Daily Mail értesülései szerint az ipswich vezetőedzője eladná a magyar csatárt, hogy pénzt teremtsen elő két új igazolásra.
márc. 4
16:06
Felesége tablettáival bukott le Touré? (Infostart)
Arséne Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint korábbi játékosa, Kolo Touré, felesége fogyasztószere miatt akadt fenn egy doppingvizsgálaton.
márc. 4
16:06
Championship: a Watford menedzsere 2014-ig hosszabbított (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford menedzsere, Malcolm George Mackay 2014-ig meghosszabbította szerződését.

Keresés