2011. március 4. péntek

márc. 4
16:08
Arsenal: Arsene Wenger élénken érdeklődik Shay Given iránt (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának francia menedzsere, Arsene Wenger élénken érdeklődik a Manchester Citynél mellőzött ír válogatott kapus, Shay Given után.
márc. 4
16:10
FIFA: tovább tesztelik a bírókat segítő technikai újításokat (She)
A labdarúgás szabályalkotó testületének (IFAB) hétvégi ülése előtt a nemzetközi szövetség (FIFA) bejelentette, hogy a játékvezetőket segítő technikai újításokat tovább teszteli, így köztük Maruzsi László találmányát.
márc. 4
16:15
Felépülőben Gareth Bale és Rafael Van der Vaart (Agroinform)
Harry Redknapp menedzser szerint Gareth Bale és Rafael van der Vaart is pályára léphet szerdán az AC Milan elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben.
márc. 4
16:24
Championship: nyolc nyeretlen meccs után hosszabbított a menedzser (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford menedzsere, Malcolm George Mackay 2014-ig meghosszabbította szerződését.
márc. 4
16:26
Bp. Honvéd: a Fradi-szurkolókat nem engedik be a hazai szektorba (She)
A Budapest Honvéd pénteken közleményben tudatta, hogy a ferencvárosi szurkolókat nem engedik be a hazai szektorokba a vasárnapi bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
márc. 4
16:33
Ronaldo után Gago is kidőlt (Agroinform)
A Real Madrid védekező középpályása ugyanazon a Málaga elleni bajnokin sérült meg, mint portugál csapattársa.
márc. 4
16:42
Olaszország: a Szuperkupa-meccs visszatér a pekingi Madárfészekbe (She)
A Pekingben található Madárfészek ad otthont az olasz Szuperkupa-mérkőzésnek az elkövetkezendő három évben, miután az Olasz Labdarúgó-szövetség vezetői és a kínai szervezők pénteken a kínai fővárosban mindenben megegyeztek.
márc. 4
16:51
A Fradi-szurkolókat nem engedik be a hazai szektorokba (Agroinform)
A Honvéd közleményben tudatta, hogy a ferencvárosi szurkolókat nem engedik be a hazai szektorokba a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.
márc. 4
17:00
Tenisz, Davis-kupa: két meccs, két győzelem a mieink mérlege Cipruson (She)
Kellner Ádám és Balázs Attila is győzött pénteken, így a magyar férfi teniszválogatott 2–0-ra vezet a vendéglátó ciprusi alakulat ellen az Euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójában zajló összecsapáson, Nicosiában. Hornok Miklós DK-kapitány csapatát így már csak egy siker választja el a továbbjutástól.
márc. 4
17:02
MTK: Ha egységesek maradunk, a Videotont is meglephetjük - Szatmári (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK kapusa, Szatmári Zoltán a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette: ha ugyanolyan egységesen játszanak szombaton a Videoton ellen, mint ahogyan a Magyar Kupa szerdai nyolcaddöntőjében a Győri ETO FC ellen, akkor jó eredményt érhetnek el a listavezető otthonában.
márc. 4
17:03
Nem mehetnek a hazai szektorba a Fradi-szurkolók (Metropol)
A Budapest Honvéd pénteken közleményben tudatta, hogy a ferencvárosi szurkolókat nem engedik be a hazai szektorokba a vasárnapi bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
márc. 4
17:04
NB II, Keleti csoport: a Bőcs vendégeként nyert egy góllal a Cegléd (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, a Keleti csoportban a Cegléd a Bőcs vendégeként nyert minimális különbséggel.
márc. 4
17:06
Aston Villa: hosszabbítottak U21-es válogatott középpályásukkal (She)
2015-ig meghosszabbította U21-es válogatott labdarúgója szerződését az Aston Villa. Fabian Delph egyelőre nem sok játéklehetőséget kap az angol élvonalbeli klubban, közelmúltbeli sérülése után azonban eltökélt szándéka, hogy kezdővé váljon.
márc. 4
17:18
Labdarúgó NB I: Kecskemét-Debrecen mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában megkezdi tavaszi szereplését a DVSC-TEVA is, a címvédő hajdúságiak a KTE-Ereco otthonába látogatnak. Kövessék nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
márc. 4
17:20
Atlétika, fedett pályás Eb: Márton Anita 2. helyen döntős, Baji kiesett (She)
Márton Anita a második helyen bejutott a női súlylökés szombati fináléjába a párizsi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, ugyanakkor Baji Balázs 60 m gáton nem került az esti döntőbe.
márc. 4
17:22
Légfegyveres Eb: Nemes Adrienn bronzérmes a junior pisztolyosoknál (She)
Nemes Adrienn bronzérmet szerzett a junior lányok pisztoly számában a Bresciában zajló légfegyveres Európa-bajnokság második napján, pénteken.
márc. 4
17:36
Németország: Császárból nagykövet, Koszovó beveti Beckenbauert (She)
Behgjet Pacolli, a függetlenségét 2008-ban egyoldalúan kikiáltó Koszovó elnöke tiszteletbeli nagykövetté nevezte ki a német futball egyik legendás alakját, a kétszeres aranylabdás Franz Beckenbauert.
márc. 4
17:38
Blog: Felfrissülés a ránk váró nagy feladatok előtt - Kovács Csaba (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Kovács Csaba. A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongozója legújabb írásában röviden értékeli a csapat számára nem rég véget ért EBEL-szezont, valamint edzőjük, Kevin Primeau szerződéshosszabbításáról is elmondja véleményét.
márc. 4
17:45
Márton Anita döntős, Baji kiesett Franciaországban (Agroinform)
A sportolónő bejutott a súlylökés szombati fináléjába a párizsi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, Baji Balázs kiesett.
márc. 4
17:47
Őrült downhill-menet szűk utcákon - videó (Agroinform)
Szűk utcákon kialakított pályán őrült tempóban közlekedő downhill-es menetét élvezhetjük a biciklis szemszögéből.
márc. 4
17:54
Barcelona: Pep Guardiola holnap elhagyhatja a kórházat (She)
Pep Guardiola valószínű holnap elhagyhatja a kórházat, de minden bizonnyal hiányzik majd a Barcelona labdarúgócsapatának soron következő spanyol bajnokijáról. A katalánok szombaton 20 órától a Zaragozát fogadják a Camp Nouban.
márc. 4
17:56
Férfi kosárlabda: benyújtotta a lemondását a Real Madrid edzője (She)
A spanyol Onda Madrid beszámolója szerint Ettore Messina, a Real Madrid férfi kosárlabdacsapatának edzője lemondott a posztjáról a csapat tegnapi, a Montepaschi Siena ellen elveszített mérkőzése (77–95) után az Euroligában.
márc. 4
17:58
Atlétika, fedett pályás Eb: Kazi Tamás kiesett 800 méteren (She)
Kazi Tamás nem jutott be a férfi 800 méter szombati elődöntőjébe a párizsi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 4
18:12
Real Madrid: egy szurkoló meg akarta késelni Mourinhót, de a testőrébe szúrt (She)
A Real Madriddal kapcsolatos hírekben rendkívül jól értesült Cadena Ser rádió műsorvezetője, José Ramón de la Morena arról számolt be, hogy egy szurkoló megpróbálta megkéselni José Mourinhót La Corunában a múlt héten.
márc. 4
18:30
Fazekas László: Fejben volt beteg a magyar futball (Infostart)
Fazekas László korábbi kilencvenkétszeres válogatott labdarúgó szerint a magyar foci azért hanyatlott az elmúlt évtizedekben, mert a játékosok mentálisan gyengébbek voltak nyugati ellenfeleiknél, és nem vették elég komolyan a sportot. A hajdani Ezüstcipős focista az InfoRádiónak adott nyilatkozatában úgy vélekedett, a Magyarországon most megváltozott körülmények jó hatással lehetnek a hazai…
márc. 4
18:30
Franciaország: a lyoni Lisandro López két hét után visszatérhet (She)
Kéthetes kihagyás után ismét társaival együtt edzett és a hétvégén akár már vissza is térhet Lisandro López, a francia Lyon labdarúgócsapatának argentin légiósa.
márc. 4
18:39
A Nyíregyháza lépéselőnyben, a Pécs és a Gyirmót fej-fej mellett várja a rajtot (Agroinform)
Nagy harc várható a feljutásért az NB II-ben, Keleten a Nyíregyházát a Diósgyőr üldözi, Nyugaton pedig elölről kezdődhet a Pécs és a Gyirmót versenyfutása.
márc. 4
18:48
Real Madrid: egy szurkoló meg akarta szúrni Mourinhót, de a testőrét találta el (She)
A Real Madriddal kapcsolatos hírekben rendkívül jól értesült Cadena Ser rádió műsorvezetője, José Ramón de la Morena arról számolt be, hogy egy szurkoló megpróbálta megszúrni José Mourinhót La Corunában a múlt héten.
márc. 4
18:50
Juventus: Sissokót megműtötték, ebben a szezonban már nem játszhat (She)
Sikeres térdműtéten esett át Mohamed Sissoko, a Juventus és Mali labdarúgó-válogatottjának középpályása, és hosszabb kihagyásara számíthat, mint arra korábban számítani lehetett, ez pedig azt jelenti, hogy ebben a szezonban már aligha lép pályára.
márc. 4
18:57
A Juventus-Milan lesz az olasz forduló csúcsa (?) (Agroinform)
Az utóbbi hetekben kínos vereségek sorát elszenvedő Juve össze tudja szedni magát a rangadóra, vagy sima Milan-győzelem lesz?
márc. 4
18:59
Ausztria nyerte a második csapatversenyt is északi összetettben - videó (Agroinform)
A Gruber-Kreiner-Gottwald-Stecher összeállítású osztrák váltó sikerét hozta az oslói világbajnokság második északi összetett csapatversenye.
márc. 4
19:01
A Kecskemét öt perc alatt kiütötte a címvédőt - videó (Agroinform)
A hazai pályán játszó KTE-Ereco két tizenegyessel és egy öngóllal öt perc alatt eldöntötte a DVSC-TEVA elleni bajnoki mérkőzést.
márc. 4
19:06
MLSZ: a hetvenéves Ihász Kálmánt köszöntötték a szövetségben (She)
1941. március 6-án született, vagyis vasárnap ünnepli 70. születésnapját Ihász Kálmán, 27-szeres magyar válogatott védő, a Vasas egykori kiválósága. A Magyar Labdarúgó-szövetség vezetői ez alkalomból pénteken az MLSZ székházában köszöntötték fel az egykori kiváló labdarúgót – olvasható a szövetség hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n.
márc. 4
19:08
NB I: a Kecskemét három góllal nyert a Debrecen ellen (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójának nyitó mérkőzésén a Debrecen a Kecskemét otthonába látogatott. Zdenek Scasny valószínűleg nem ilyen bajnoki debütálásra számított, csapata öt perc alatt hármat kapott az első félidőben. A Loki tulajdonképpen saját magát verte meg, miután egymás után összehozott két tizenegyest, majd pedig a télen szerződtetett Eugéne Salamiról a Debrecen kapujába pattant a labda. A…
márc. 4
19:10
Ferencváros: elfogytak a vendégjegyek a Bozsik-stadionba (She)
Bár a Ferencvárosnak pénteken további száz jegyet juttatott a Budapest Honvéd a vasárnapi bajnoki mérkőzésre, néhány óra alatt elfogytak a tikettek, így a zöld-fehérek labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, az ftc.hu felhívta minden drukker figyelmét arra, csak olyanok utazzanak el a találkozóra, akiknek van érvényes bilétája.
márc. 4
19:24
Labdarúgó NB I: A Debrecen ellen mindig háromig játszunk - Szivics (She)
Büszkén, de a visszafogottan nyilatkozott Tomiszlav Szivics, a Kecskemét vezetőedzője a Debrecen ellen 3–0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után. A Loki trénere, Zdenek Scasny viszont érthető módon cseppet sem nyugodtan értékelt a Sport Tv-nek.
márc. 4
19:26
Férfi vízilabda ob I: a Szeged nyolc góllal győzött Szentesen (She)
A Szeged magabiztosan, a második félidőt uralva 12–4-re győzött a Szentes ellen idegenben a férfi vízilabda ob I 20. fordulójában.
márc. 4
19:27
A FIFA kizárással fenyegeti Portugáliát (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a portugál válogatott és klubok kizárását helyezte kilátásba, amennyiben a helyi szövetségnek nem sikerül elfogadnia az új alapszabályát.
márc. 4
19:33
Tina Maze első sikere a szezonban (Agroinform)
A szlovén Tina Maze sikerét hozta a női alpesi sí Világkupa pénteki versenye. Az összetettben tovább folytatódik a Riesch-Vonn párharc.
márc. 4
19:35
Kubatov Berkit nem tekinti tárgyalópartnernek, McCabe-bel egyeztet (Agroinform)
Az FTC elnöke telefonon beszélt a Zrt. tulajdonosával, Kevin McCabe-bel, és azt kérte tőle, hogy személyesen tárgyaljanak a labdarúgó csapat, és stadion eladásáról.
márc. 4
19:42
Női kézilabda: a Debrecen hazai pályán legyőzte a Ferencvárost (She)
A Debrecen női kézilabdacsapata jobb második félidei teljesítményének köszönhetően 29–26-ra legyőzte a Ferencvárost a bajnokság 20. fordulójában, így két körrel az alapszakasz vége előtt megelőzte aktuális riválisát a táblázaton, és feljött a második helyre.
márc. 4
20:00
Női kézilabda NB I: a Debrecen hazai pályán legyőzte a Ferencvárost (She)
A Debrecen női kézilabdacsapata jobb második félidei teljesítményének köszönhetően 29–26-ra legyőzte a Ferencvárost a bajnokság 20. fordulójában, így két körrel az alapszakasz vége előtt megelőzte aktuális riválisát a táblázaton, és feljött a második helyre.
márc. 4
20:02
Férfi kosárlabda NB I: a Szeged nagyon simán nyert a Salgótarján ellen (She)
A Szeged nagyon simán, 115–71-re győzött a sereghajtó Salgótarján ellen a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 22. fordulójában péntek este.
márc. 4
20:04
Férfi vízilabda ob I: a Pécs versenyben volt a Vasassal, de kikapott (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának 20. fordulójában a Pécs hazai pályán az első negyedben még lépést tudott tartani a Vasassal, amely viszont a második játékrészben megszerzett háromgólos előnnyel tulajdonképpen kellemesen kihúzta a mérkőzés hátralévő részét.
márc. 4
20:06
Atlétika, fedett pályás Eb: két német aranyérem az első napon (She)
Négy számban hirdettek győztest a párizsi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.
márc. 4
20:08
Bundesliga 2.: Király nem hibázott, de így sem nyert az 1860 München (She)
Az 1860 München 1–1-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Oberhausennel hazai pályán a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
márc. 4
20:09
A Vasas hat góllal nyert Pécsen (Agroinform)
A Vasas hat góllal verte pénteken a Pécs csapatát vendégként a Vodafone férfi vízilabda ob I 20. fordulójában.
márc. 4
20:11
Királyék otthon ikszeltek az Oberhausennel (Agroinform)
Az 1860 München Király Gáborral a soraiban 1–1-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Oberhausennel hazai pályán a Bundesliga 2 pénteki találkozóján,
márc. 4
20:18
Kubatov Gábor: Először fradista vagyok, és csak utána politikus (Infostart)
A Ferencvárosnál olyan gazdasági modellt kell felállítani, amely független a politikai változásoktól - mondta Kubatov Gábor, a klub elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. A fideszes politikus arról is beszélt: az FTC elnöksége várhatóan kifejezi azon szándékát, hogy szeretné visszakapni a labdarúgó szakosztályt, és az Üllői úti ingatlan megvásárlásáról is egyezkedne a tulajdonos Kevin McCabe-…
márc. 4
20:18
Videó: öt perc rövidzárlat, így kapott három gólt a Debrecen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Kecskeméti TE-Ereco 3–0-ra legyőzte a bajnoki címvédő DVSC-TEVA-t a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!

Keresés