2011. április 24. vasárnap

ápr. 24
20:18
Döntetlent játszott a Nürnberg és a Mainz (Agroinform)
Szalai Ádám 5. helyen álló csapata gólnélküli döntetlent ért el a 6. Nürnberg otthonában a Bundesliga 31. fordulójában.
ápr. 24
20:20
Utánpótlás: Real Madrid-Bp. Honvéd döntő lesz a Puskás-kupán (She)
A Real Madrid lesz az ellenfele a címvédő Budapest Honvédnak a Puskás-Suzuki Kupa labdarúgó utánpótlástorna hétfői döntőjében.
ápr. 24
20:21
Kijött a kórházból Robert Kubica (Behaviour)
Közel három hónap után vasárnap elhagyhatta a kórházat Robert Kubica lengyel Forma 1-es pilóta, aki február hatodikán sérült meg súlyosan egy olaszországi ralibalesetben.
ápr. 24
20:22
NB I: Elismerem, valóban kezezés volt, de nem szándékos - Csizmadia (She)
Csizmadia Csaba, a Ferencváros labdarúgócsapatának játékosa az MTK ellen 3–1-re megnyert bajnoki után a Sport Tv-nek adott interjújában elmondta, valóban hozzá ért a keze a labdához 1–2-es állásnál.
ápr. 24
20:24
Belgium: Lukaku góljával emberhátrányban is nyert az Anderlecht (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) felsőházi rájátszásában Juhász Roland csapata, az Anderlecht idegenben 2–1-re legyőzte a Lokerent. A magyar hátvéd eltiltása miatt nem léphetett pályára a találkozón.
ápr. 24
20:36
Törökország: a Fener kétgólos hátrányban volt, aztán négyet vágott (She)
Igencsak „hidegrázós" meccsen vannak túl a török bajnoki címre hajtó Fenerbahce hívei: a Fener a Bucaspor otthonában előbb egy- (1–0) majd kétgólos (3–1) hátrányba került, de az utolsó félórában négy gólt is szerzett, így 5–3-ra nyert.
ápr. 24
20:36
Idegenben nyert az MTK II (Agroinform)
Gólgazdag mérkőzésen, idegenben tudott nyerni 4-2-re az MTK II a REAC ellen az NB II Keleti csoportjában a 23. fordulóban.
ápr. 24
20:39
Fradi siker a 200. örökrangadón (Metropol)
A Ferencváros egygólos hátrányról fordítva 3-1-re nyerte meg az MTK otthonában a 200. örökrangadót, amely a labdarúgó Monicomp Liga 24. fordulójának vasárnapi zárómérkőzése volt.
ápr. 24
21:12
Videó: Amit múlt héten elvett az élet, azt most visszaadta - Maróti (She)
A Ferencváros győzelmével zárult a labdarúgó NB I 24. fordulójában a 200. örökrangadó: az FTC 3–1-re megverte az MTK-t a Hungária körúton, ezzel egyrészt visszaszerezte a második helyet. Az NSO Tv-nek a zöld-fehérek középpályása, Maróti Béla és az MTK játékosa, Pál András értékelte a találkozót.
ápr. 24
21:14
Tenisz: Brianti pályafutása első egyes tornagyőzelmét aratta Fezben (She)
A marokkói Fezben rendezett női tenisztorna fináléjában Alberta Brianti két szettben, 6:4, 6:3-ra legyőzte hetedeik helyen kiemelt román ellenfelét, Simona Halepet, ezzel profi pályafutása első egyes tornagyőzelmét aratta.
ápr. 24
21:30
Férfi kézilabda BL: a végét elrontották, de így is előnyben Nagy Lászlóék (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Nagy Lászlóval felálló Barcelona 27–25-re legyőzte a német THW Kielt. A spanyolok akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna, de elrontották az utolsó perceket.
ápr. 24
21:30
Minimális csökkentek az esélyeink - Arsene Wenger (Agroinform)
Az Ágyúsok menedzsere lemondott a bajnoki címről, miután kikaptak a Boltontól 2-1-re a Premier League 34. fordulójában.
ápr. 24
21:32
Magabiztos Atlético-siker (Agroinform)
Az Atlético Madrid magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a vendég Levante felett a Primera División 33. fordulójában.
ápr. 24
21:48
Videó: Szabics Imre okos gólpassza után pazarul fejezett be egy akciót (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Sturm Graz 5–0-ra legyőzte idegenben a Kapfenberget. A graziak két góljában is nagy részt vállalt Szabics Imre, aki a harmadik találatnál kihagyhatatlan helyzetbe hozta Andreas Höltzlt, végül egy hazaiak által elveszített labda után pazar cselt csinált meg védőjével szemben, majd kilőtte a jobb alsó sarkot.
ápr. 24
21:48
Tíz emberrel nyert az Anderlecht (Agroinform)
A Lokeren otthonában tudott győzni 2-1-re Juhász Roland csapata a Jupiler League rájátszásának felső házában.
ápr. 24
22:06
Profi ökölvívás: Erik Morales július 30-án tér vissza (She)
Erik Morales egy mexikói újságnak elmondta, hogy július 30-án ismét ringbe lép és folytatja útját az újabb profi ökölvívó világbajnoki cím felé.
ápr. 24
22:24
A Fradi nyerte a 200. örökrangadót (Infostart)
A Ferencváros egygólos hátrányról fordítva 3-1-re nyerte meg az MTK otthonában a 200. örökrangadót, amely a labdarúgó Monicomp Liga 24. fordulójának vasárnapi zárómérkőzése volt.
ápr. 24
22:24
Michelisz pontszerzéssel mutatkozott be - videó (Agroinform)
Michelisz Norbert bemutatkozott a túraautó világbajnokság 2011-es szezonjában, a BMW magyar versenyzője mindkét zolderi futamon pontszerző lett.
ápr. 24
22:26
Döntőben a Szeged (Agroinform)
A Szeged nyert az FTC otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga elődöntős párharcában, s ezzel bejutott a fináléba.
ápr. 24
22:42
NBA: a 76ers elkerülte a söprést, legyőzte a Miamit (She)
„Életben maradt" a Philadelphia 76ers kosárlabdacsapata az NBA rájátszásában, miután 86–82-re legyőzte a Miami Heatet, megszerezve első győzelmét a párharc negyedik mérkőzésén.
ápr. 24
22:42
Szabics Imre egy gólt előkészített, egyet szerzett (Agroinform)
A magyar csatár a harmadik gólt készítette elő, az ötödiket pedig ő maga lőtte be a Kapfenberg kapujába.
ápr. 24
23:00
Videó: pazar szabadrúgással nyitott, kapitális öngóllal zárt az Atlético Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán nyert 4–1-re a Levante ellen. A fővárosiaknál az argentin Sergio Agüero duplája mellett a brazil Elias pazar szabadrúgásgólt lőtt, majd a második félidőben egy jobb oldali szögletet ügyetlenkedett be a Levante kapusa, Munúa.
ápr. 24
23:00
Philippe Gilbert újra győzött (Agroinform)
Vasárnap sem szakadt meg a belga kerekes Philippe Gilbert nagy sorozata, aki a Liège-Bastogne-Liège versenyen sem talált legyőzőre.
ápr. 24
23:18
Videó: pazar szabadrúgással nyitott, kapitális öngóllal zárt az Atl. Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán nyert 4–1-re a Levante ellen. A fővárosiaknál az argentin Sergio Agüero duplája mellett a brazil Elias pazar szabadrúgásgólt lőtt, majd a második félidőben egy jobb oldali szögletet ügyetlenkedett be a Levante kapusa, Munúa.
ápr. 24
23:18
A Villarreal üres kézzel távozott Sevillából (Agroinform)
Az andalúz klub 3-2-re győzte le a Villarrealt a Primera División 33. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 24
23:20
Franciaország: ikszelt a listavezető, élre állhat a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában a listavezető Lille 1–1-es döntetlent játszott a Lorient otthonában. Ha a második helyezett Olympique Marseille – mely szombaton megnyerte a Ligakupát a Montpellier ellen – szerdán legyőzi a Nice-t (14. a tabellán) hazai pályán, akkor átveheti a vezetést a táblázaton.
ápr. 24
23:22
Primera División: Sevilla-Villarreal, öt gól, hét sárga és egy piros (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 33. fordulójában a Sevilla hazai környezetben egy paprikás hangulatú, élvezetes összecsapáson góllal nyert a Villarreal ellen.
ápr. 24
23:36
Románia: az éllovas Otelul Galati nem bírt lesajnált ellenfelével (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a listavezető Otelul Galati csak gól nélküli döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Gloria Bistrita otthonában.
ápr. 24
23:38
Videó: pimasz emelés, szabadrúgás és okos olasz gól a sevillai rangadón (She)
Öt gólt, nyolc sárga lapot és egy egy kiállítást hozó mérkőzésen győzött hazai pályán a Sevilla 3–2-re a Villarreal ellen. A sevillaiak már negyed óra után két góllal vezettek, a második félidő elején Carlos Marchena szépített, de Christian Romaric gyorsan visszaállította a kétgólos előnyt. Bár a hajrára fordulva Giuseppe Rossi még betalált, a Sevilla megnyerte a mérkőzést.

Keresés