2011. április 27. szerda

ápr. 27
18:14
Bírói döntés értelmében lehet amerikai futball-szezon ősztől (Agroinform)
Susan Nelson döntése szerint véget ér a szezon felfüggesztése az NFL-ben, de a liga nem adja könnyen magát.
ápr. 27
18:16
NB I: Kaposvár-Ferencváros és ZTE-Siófok élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Kaposvár a Ferencvárost, a Zalaegerszeg a Siófokot fogadja. Kövessék nyomon a mérkőzést élő szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 27
18:30
Newcastle: ötven percet sem játszott Ireland, s véget ért az idénye (She)
Csupán 49 percig tartott Stephen Ireland newcastle-i szereplése a 2010–2011-es Premier League-idényben, az ír középpályás ugyanis a Blackburn elleni hét végi bajnokin elszenvedett bokasérülése miatt már nem játszhat ebben a szezonban.
ápr. 27
18:32
BL: Kívánom, hogy legyen ez a Real számára egy nagyszerű nap - Raúl (She)
A német Schalke hazai pályán kétgólos vereséget (2–0) szenvedett az angol Manchester Unitedtől a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, így Sir Alex Ferguson csapata óriási lépést tett a finálé felé. A vesztes gárda spanyol klasszisa, Raúl González a szép búcsúban bízik.
ápr. 27
18:48
BL: Kívánom, hogy legyen ez nagyszerű nap a Real számára - Raúl (She)
A német Schalke hazai pályán kétgólos vereséget (2–0) szenvedett az angol Manchester Unitedtől a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, így Sir Alex Ferguson csapata óriási lépést tett a finálé felé. A vesztes gárda spanyol klasszisa, Raúl González a szép búcsúban bízik.
ápr. 27
18:50
Bajnokok Ligája: Schmeichel „áldását adta” a MU-Neuer frigyre (She)
Peter Schmeichel, a Manchester United legendás dán kapusa is beállt a Manuel Neuert dicsérők sorába: a keddi Bajnokok Ligája-elődöntőben a Schalke 2–0-s veresége ellenére fantasztikus teljesítményt nyújtó német hálóőrért a „vörös ördögök” is sorban állnak, vele pótolnák az idény végén visszavonuló Edwin van der Sart.
ápr. 27
18:52
NB I: Debrecen-MTK élő szöveges tudósítás az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a címvédő Debrecen az egyre nagyobb bajba kerülő MTK-t fogadja. Kövessék nyomon a mérkőzést élő szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 27
19:06
NB I: a Vasas begyűjtötte a három pontot Szolnokon (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Vasas-Híd 1–0-ra győzött a sereghajtó Szolnok otthonában. A vendégek győztes találatát Ferenczi István szerezte a 19. percben, Lázok János jobb oldali szabadrúgása után.
ápr. 27
19:06
Éger László újra elájult a futballpályán (Blikk)
Paks - Drámai perceket éltek át a futballisták és a nézők kedden a Paks–Videoton (1-0) bajnoki meccsen: Éger László (33), a hazai együttes védője magatehetetlenül csuklott össze a játéktéren.
ápr. 27
19:06
Ferenczi góljával győzött a Vasas Szolnokon (Agroinform)
A Vasas-Híd Ferenczi István első félidőben lőtt góljával 1-0-ra nyert a sereghajtó Szolnoki-MÁV otthonában az NB I 25., hétközi fordulójának szerdai játéknapján.
ápr. 27
19:08
BL: Mourinho sokat nyert, de a győzelem nem minden - Van Basten (She)
Figyelemre méltó véleményt fogalmazott meg a labdarúgó Bajnokok Ligája most zajló kiírásának esélyeiről Marco van Basten. Az egykori holland klasszis egyértelműen a Barcelona mellett tette le a voksát.
ápr. 27
19:24
Íme öt labdarúgó, aki újra csúcsra repítheti az Arsenalt (Agroinform)
Milito, Given, Parker, Cahill és Oxlade-Chamberlain neve szerepel a Daily Mail listáján, mint az Arsenal következő sikerkorszakának letéteményesei.
ápr. 27
19:42
Férfi vízilabda ob I: mindössze nyolc gól esett a Szolnok-Debrecenen (She)
A vízilabda ob I szerdai játéknapján a Szolnok–Debrecen és a Szentes–OSC találkozó is döntetlent hozott, előbbi mérkőzésen mindössze négyszer talált a kapuba mindkét együttes.
ápr. 27
19:42
Reménytelen helyzetben a Szolnok (Metropol)
A sereghajtó Szolnok hazai környezetben 1-0-ás vereséget szenvedett a Vasastól a labdarúgó Monicomp Liga 25. fordulójának szerdai játéknapján, így öt fordulóval a bajnokság vége előtt kilenc pont a hátránya a még bennmaradást jelentő 14. helyezett Siófokkal szemben. A Zalaegerszeg legyőzte a Siófokot. Már dobogón az FTC-t legyőző Kaposvár. Kondással hibátlan a Debrecen.
ápr. 27
19:44
Videó: lelepleződtek az edzőt váltó sztárok - Erdei, Vajda, Pálinger (She)
A közelmúltban felröppent a hír, hogy néhány világklasszis sportolónk edzőt vált. Vajda Attila kenus, illetve Erdei Zsolt profi ökölvívó-világbajnok is így döntött. Nos, a váltásról szóló hír igaz, viszont ferdítés a javából.
ápr. 27
20:00
A CAS határoz a magyarokat is érintő "hat hónapos" olimpiai szabályról (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) állásfoglalását kéri közösen az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága (USOC) és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az úgynevezett hat hónapos szabályról, melynek értelmében azok a sportolók, akik fél évnél hosszabb eltiltást kaptak doppingvétség miatt, kénytelenek kihagyni a következő ötkarikás játékokat. Az érintettek között akadnak magyarok is
ápr. 27
20:00
Férfi vízilabda Euroliga: a Vasas 4-0-s vezetésről kapott ki Zágrábban (She)
A Teva-Vasas-Uniqa férfi vízilabdacsapata ötödik vereségét is elszenvedte az Euroliga középdöntőjében, miután Zágrábban, a Mladost vendégeként kapott ki egy góllal úgy, hogy 4–0-ra, majd hazai egyenlítés után 7–4-re még Földi László csapata vezetett.
ápr. 27
20:00
Kikapott a Fradi Kaposváron, és lecsúszott a dobogóról (Agroinform)
A vezetést a Ferenváros szerezte meg, de a Rákóczi szívósan küzdve kiegyenlített, és az utolsó előtti percben Zsók góljával a három pont is meglett a somogyiaknak.
ápr. 27
20:18
Már a dobogón a Ferencvárost legyőző Kaposvár (Infostart)
A Kaposvár hazai környezetben 2-1-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójának szerdai játéknapján, a két csapat ezzel helyet cserélt a tabellán: Sisa Tibor együttese a harmadik, az FTC pedig a negyedik. A Debrecen 3-1-re verte az egyre nehezebb helyzetbe kerülő MTK-t.
ápr. 27
20:18
A dobogóra igyekvő ZTE legyőzte a Siófokot (Agroinform)
A dobogós helyért harcoló Zalaegerszeg hazai pályán 2-1-re legyőzte a bennmaradásért küzdő Siófokot a labdarúgó Monicomp Liga 25. fordulójának szerdai játéknapján.
ápr. 27
20:36
NB I: megszakadt a Siófok veretlenségi sorozata, győzött a ZTE (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában az ötödik Zalaegerszeg a14. , de öt meccse veretlen Siófokot fogadta. A hazaiaknak a Danils Turkovs szerzett vezetést a 15. percben, majd az 54. percben Simon Attila büntetőből növelte az előnyt. Tíz perccel később a vendégek Csordás Csaba révén ugyancsak 11-esből szépítettek, ráadásul az esetnél vétkes Milan Bogunovicsot a játékvezető kiállította. A hátralévő…
ápr. 27
20:36
Újabb debreceni siker (Agroinform)
Kondás Elemér irányításával újabb győzelmet könyvelhetett el a címvédő Debrecen: a hajdúságiak hazai pályán verték 3-1-re a kiesés rémétől fenyegetett MTK-t.
ápr. 27
20:38
Videó: így kapott ki hajrágóllal a Fradi a kaposvári rangadón (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 25. fordulójában az eseménytelen első félidőt követően André Schembri góljával került előnybe a Fradi, de a hazaiak Oláh Lóránt tizenegyesből szerzett találatával egyenlíteni tudtak. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött Zsók József, és a 89. percben belőtte csapata győztes gólját.
ápr. 27
20:40
MTK: Kisded játékot játszunk, én voltam a statiszta - Szatmári (She)
Garami József, az MTK szakmai igazgatója érdekes cserére szánta rá magát a ma esti DVSC elleni bajnokin: a 34. percben lecserélte kapusát, Szatmári Zoltánt, aki nem sokkal a csere előtt két percen belül két gólt is kapott. A kapus kritikus hangú nyilatkozatot adott a csere után.
ápr. 27
20:42
Férfi kézilabda: edzőcsere Orosházán, Buday helyén Füzesi (She)
Edzőcsere történt az Orosháza férfi kézilabdacsapatának kispadján: Füzesi Ferenc régi-új tréner váltja Buday Ferencet.
ápr. 27
20:44
NB I: 0-1-ről fordítva aratott kétgólos sikert a Loki az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén a DVSC-TEVA Dajan Simac, Luis Ramos és Adamo Colubaly góljával hátrányból fordított és nyert 3–1-re az MTK ellen, amelyből Pátkai Máté volt eredményes. Bár a második félidőben az iram visszaesett, helyzetek is alig-alig akadtak, az első félidei játéka alapján a címvédő Debrecen megérdemelten nyert.
ápr. 27
20:54
NB I: 0-1-ről nyert két góllal a Debrecen az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén a DVSC-TEVA Dajan Simac, Luis Ramos és Adamo Coulibaly góljával hátrányból felállva nyert 3–1-re az MTK ellen, amelyből Pátkai Máté volt eredményes. Bár a második félidőben az iram visszaesett, helyzetek is alig-alig akadtak, az első félidei játéka alapján a címvédő Debrecen megérdemelten nyert.
ápr. 27
20:54
Ismét valódi csatár nélkül kezd a Real - a kezdőcsapatok (Agroinform)
A katalánoknál a sok hiányzó miatt balbekket játszik Carles Puyol, a sérült Iniesta helyén Keita kezd.
ápr. 27
20:56
NB I: Életemben nem cseréltem kapust, ideje volt a váltásnak - Garami (She)
Kondás Elemér, az MTK-t szerdán bajnokin 3–1-re legyőző DVSC-TEVA vezetőedzője a közös munkát emelte ki együttese sikere után, míg kollégája, Garami József balszerencséről és Szatmári Zoltán kapus harmatgyenge produkciójáról beszélt.
ápr. 27
21:12
Két góllal nyert a Barcelona a Bernabéuban - videók (Infostart)
A Barcelona 2-0-ra megverte a Real Madridot a Bernabéuban, s ezzel nagy lépést tett a Bajnokok Ligája döntője felé. Wolfgang Stark, a német bíró a második félidő közepén kiállította Pepét, így a fehérek "szokás szerint" tíz emberrel fejezték be a meccset a Barca ellen.
ápr. 27
21:12
Röplabda: a Csepelt legyőző MAFC lett a 7. a férfi Extraligában (She)
A MAFC 3:1-re legyőzte a Csepelt a férfi röplabda Extraliga 7. helyezéséért folyó párharc harmadik mérkőzésén, így 2–1-es összesítéssel jobbnak bizonyult riválisánál.
ápr. 27
21:14
Videó: Sisa nem engedi a Fradi-verő játékosokat az éjszakába (She)
Mint arról beszámoltunk, eseménytelen első félidőt követően André Schembri góljával vezetést szerzett a Fradi, de a hazaiak Oláh Lóránt tizenegyesből szerzett találatával egyenlíteni tudtak, s amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött Zsók József, és a 89. percben belőtte csapata győztes gólját. A Sport Tv kamerája előtt a két edző és a győztes gól szerzője értékelt.
ápr. 27
21:30
Ligue 1: négy Ayew-góllal győzött, és élre állt a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában a címvédő Olympique Marseille hazai pályán 4–2-re legyőzte a Nice-t, ezzel átvette a vezetést a tabellán. Az Olympique Lyon a lefújás előtti pillanatokban szerzett góllal 3–2-re legyőzte a Montpellier-t.
ápr. 27
21:32
Videó: az MTK csodagóljára Ramos-bombával felelt a Debrecen (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén a DVSC-TEVA Dajan Simac, Luis Ramos és Adamo Coulibaly góljával hátrányból felállva nyert 3–1-re az MTK ellen, amelyből Pátkai Máté volt eredményes. Nézze meg a találkozó góljait videón!
ápr. 27
21:48
Ligue 1: négy Ayew-találattal győzött, és élre állt a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában a címvédő Olympique Marseille hazai pályán 4–2-re legyőzte a Nice-t, ezzel átvette a vezetést a tabellán. Az Olympique Lyon a lefújás előtti pillanatokban szerzett góllal 3–2-re legyőzte a Montpellier-t.
ápr. 27
21:48
A félidőben 0-0, nem talál fogást ellenfelén a Real és a Barca (Agroinform)
A katalánok sokkal többet birtokoljék a labdát, de csak egy-két helyzet erejéig tudták feltörni a Real Madrid masszív falát.
ápr. 27
21:50
Videó: az MTK pazar góljára Ramos-bombával felelt a Debrecen (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén a DVSC-TEVA Dajan Simac, Luis Ramos és Adamo Coulibaly góljával hátrányból felállva nyert 3–1-re az MTK ellen, amelyből Pátkai Máté volt eredményes. Nézze meg a találkozó góljait videón!
ápr. 27
21:50
Ronaldo nyomozza a labdát a Barca ellen - videó (Agroinform)
Ronaldo futott egy tiszteletkört a labda után a Barcelona-védők passzolgatása közepette, majd elkezdett pörölni a társaival.
ápr. 27
22:06
Férfi vízilabda: nyolcgólos győzelmével LEN-kupa-győztes a Savona (She)
Az olasz R. N. Savona együttese nyerte meg a férfi vízilabda LEN-kupát, miután a görög Panioniosz elleni finálé első meccsén született 9–9-es döntetlen után a visszavágón hazai pályán 11–3-ra legyőzte riválisát.
ápr. 27
22:06
Négy NB1-es klub nem kapta meg a licencet (Metropol)
Négy élvonalbeli klub, a Debrecen, a Kecskemét, a Siófok és az Újpest, valamint két másodosztályú egyesület, a Keleti csoportban listavezető Diósgyőr és a harmadik Mezőkövesd licenckérelmét elutasította első fokon a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes bizottsága. Az MLSZ honlapjának keddi közlése szerint a hat együttest hiánypótlásra szólították fel.
ápr. 27
22:06
Kíállították Pintót a padról, cserekapus nélkül a Barca (Agroinform)
A csapatok öltözőbe vonulásakor kisebb közelharc volt kialakulóban, a biztonsági embereknek kellett közbelépniük.
ápr. 27
22:08
Tenisz: zsinórban huszonötödik meccsét is megnyerte Djokovics (She)
A világranglistán második helyezett szerb teniszező, Novak Djokovics győzelemmel kezdett a Belgrádban zajló férfi tenisztornán, a világranglistán 175. román Adrian Ungurt győzte le két sima szettben.
ápr. 27
22:08
A Real és Barca játékosai ölre mentek - videó (Agroinform)
Pintót, Barca cserekapusát a Real segédedzőjével történt csetepatét követően kiállította Wolfgang Stark a Real Madrid-Barcelona BL-elődöntő első meccsén.
ápr. 27
22:10
Férfi vízilabda ob I: hátrányból nyert a BVSC az ASI ellen (She)
A BVSC a második félidőben fordítva négy góllal legyőzte az ASI-t a férfi vízilabda-bajnokság 9–13. helyekért folyó rájátszásának szerdai játéknapján.
ápr. 27
22:12
Kézilabda: gólkirállyal erősít a Békéscsaba, válogatottak távoznak (She)
Kialakult a Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE jövő évi kerete: teljes a távozók és az érkezők névsora is. Az érkezők között van a szlovén bajnokság gólkirálya, de a távozók között is vannak válogatott kerettagok.
ápr. 27
22:24
Gyokovics visszatért, és utolérte Lendlt (Metropol)
Továbbra is veretlen az idén Novak Gyokovics, aki szerdán három hét kihagyás után győzelemmel tért vissza otthon a 417 ezer euró összdíjazású, salakpályás belgrádi férfi tenisztornán, ezzel utolérte az örökrangsorban a legendás Ivan Lendlt.
ápr. 27
22:24
Djokovics visszatért, és utolérte Lendlt (Agroinform)
Továbbra is veretlen az idén Novak Djokovics, aki szerdán három hét kihagyás után győzelemmel tért vissza a belgrádi tenisztornán.
ápr. 27
22:26
Ötödszörre is Vasas-vereség az Euroligában (Metropol)
Az ötödik csoportmérkőzését is elvesztette a Vasas a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntős szakaszában: Földi László csapata szerdán Zágrábban maradt alul egy góllal.
ápr. 27
22:27
Sorsolással döntik el, hogy ki kap jegyet a 2012-es londoni Olimpiára (Behaviour)
Több mint húszmillió jegyet igényeltek a 2012-es londoni Olimpia versenyeire, de a túljelentkezés miatt a szervezők sorsolással döntik majd el, hogy kik kapnak belépőt egyes versenyhelyszínekre.
ápr. 27
23:00
Női kézi: a 17 évesek között győztes dánokkal egy csoportban az ifi Eb-n (She)
Hollandiában szerdán nemcsak a női felnőtt Eb-selejtezőinek sorsolását tartották meg, hanem a nyári hollandiai ifjúsági Európa-bajnokság csoportbeosztását is.

Keresés