2011. április 28. csütörtök

ápr. 28
16:42
Siófok: megműtötték a keresztszalag-szakadást szenvedő Kantát (She)
Ma Székesfehérváron megműtötték Kanta Szabolcsot, a Siófok labdarúgóját, akinek egy éven belül kétszer szakadt el a keresztszalagja.
ápr. 28
16:42
Csertői szerint se csapategység, se kondíció nincs Győrben (Agroinform)
Kiborult a Győri ETO vezetőedzője a Lombard Pápa elleni vereség után, Csertői szerint egyeseknek semmi keresnivalójuk nincs a keretben.
ápr. 28
16:44
Újpest: Demjén Gábor követelése miatt nincs még meg a licenc (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján megjelent egy közlemény, amely szerint a klub sikeresen lezárta ugyan a licenceljárás folyamatát, erről kapott is visszajelzést a Magyar Labdarúgó-szövetségtől, ám tegnap kiderült, hogy egy korábbi játékos, Demjén Gábor eddig nem ismert követelése miatt első fokon mégsem kapta meg az NB I-es induláshoz szükséges licencet.
ápr. 28
16:44
Patrick Chan a világ legjobb eredményével nyert (Agroinform)
A kanadai Patrick Chan nyerte a férfiak versenyét a moszkvai műkorcsolya-világbajnokság csütörtöki napján.
ápr. 28
17:00
Sznúker-vb: Hendry folytatja a játékot, Ronnie elismerte hibáit (She)
A hétszeres világbajnok sznúkeres, Stephen Hendry a BBC-nek adott interjúban kifejtette, annak ellenére, hogy a sheffieldi világbajnokságon már a második fordulóban búcsúzott Mark Selby ellen (13:4), az előzetes találgatások ellenére sem hagyja abba a játékot. Ronnie O'Sullivan a John Higgins ellen 13:10-re elveszített negyeddöntő után elismerte hibáit, melyek vereségéhez vezettek.
ápr. 28
17:02
Jégkorong: Szlovákia helyett Lengyelországba repültek a franciák (She)
Egy repülőjegy-foglalási hiba miatt Kassa helyett Krakkóba repült a francia jégkorong-válogatott. A játékosok végül Lengyelországból busszal utaztak Szlovákiába, az A-csoportos jégkorong-világbajnokság helyszínére.
ápr. 28
17:04
Videó: a Manchester United sztárjában született újjá Don Corleone (She)
Vicces reklámot készített az egyik nagy német sportszergyártó cég. Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadójának, Dimitar Berbatovnak kellett eljátszania a többszörösen Oscar-díjas gengszterfilmnek, a Keresztapának főszereplőjét, Don Corleonét, alias Marlon Brandót. A bolgár csatár és szintén neves kollégái – Robin van Persie, Steven Gerrard, Kaká, Nani, Petr Cech, Darren…
ápr. 28
17:18
Motorsport: a hétvégén gyorsulási Eb-t rendeznek a Tisza-tónál (She)
Péntektől vasárnapig rendezik meg Kunmadarason a dragbike, azaz a gyorsulási motoros Európa-bajnokság első futamát.
ápr. 28
17:18
A Barca játékosai úgy sírnak, mint egy kisbaba - Adebayor (Agroinform)
A togó csatár szerint a Barcelona labdarúgói állandóan szimulálnak, és nem a fair-play szellemében futballoznak.
ápr. 28
17:20
Légiósok: a Twente gólvágója korábbi csapattársát, Bodnárt hiányolja (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Twente osztrák  gólvágója, Marc Janko – aki minden sorozatot figyelembe véve 16 találatnál jár ebben az idényben – a sportnet.at internetes oldalnak adott interjúban korábbi salzburgi csapattársát, Bodnár Lászlót hiányolja, akivel remekül megértették egymást a pályán.
ápr. 28
17:20
Kis lépésen, mégis nagy ugráson túl a csapatok a hokiligában (Agroinform)
Vége a rájátszás első körének, ideje hát, hogy összegezzük, amit eddig láttunk, és megjósoljuk, hogy mi vár még ránk.
ápr. 28
17:22
A Ferencváros vezetősége összefogásra buzdít (Agroinform)
A Ferencváros vezetősége a jelenlegi cseppet sem kellemes helyzetben a következő  összefogásra buzdító közleményt tette közzé a csapat honlapján:
ápr. 28
17:36
Nagy-Britannia: a magyar vízilabda-válogatott köpenyt küld a hercegi párnak (She)
Catherine és William nevével hímzett köpenyt és egy dedikált pekingi olimpiai csapatfotót küld a magyar vízilabda válogatott a brit hercegi párnak pénteki esküvője alkalmából.
ápr. 28
17:54
Hatvan éve mutatkozott be Kubala László a Barcelonában (Infostart)
Hatvan éve, 1951. április 29-én mutatkozott be Kubala a spanyol bajnokságban, ez volt az első hivatalos mérkőzése a Barcelonában.
ápr. 28
17:54
Vízilabda: a magyar válogatott köpenyt küld a hercegi párnak - fotóval (She)
A legutóbbi három olimpián győztes magyar vízilabda-válogatott egyedi és személyre szóló nászajándékkal lepi meg a brit hercegi párt pénteki esküvője alkalmából.
ápr. 28
17:54
A Villarreal megállítaná a szárnyaló Portót (Agroinform)
Benfica-Braga és Porto-Villarreal elődöntőket rendeznek az Európa Ligában, ahol egyedül a Sárga Tengeralattjárónak van esélye megakadályozni a portugál döntőt.
ápr. 28
17:56
Parasportlövő-vk: Gurisatti Gyula újabb ezüstérmet szerzett (She)
Gurisatti Gyula csütörtökön megszerezte második ezüstérmét a törökországi Antalyában zajló parasportlövő világkupaversenyen.
ápr. 28
17:58
MLSZ: Milan Bogunovicsot egy meccsre tiltották el (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint az MLSZ fegyelmi bizottsága a ZTE FC–BFC Siófok mérkőzésen kiállított zalaegerszegi Milan Bogunovicsot egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette.
ápr. 28
18:12
Fegyelmi indult Mourinho ellen (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indított a Real Madridot irányító José Mourinho ellen, aki a szervezet szerint nem megfelelő nyilatkozatot tett a Barcelonával játszott Bajnokok Ligája-elődöntő után.
ápr. 28
18:12
Hertha: a Real Madrid ellen játszik felkészülési mérkőzést a berlini klub (She)
A még a német labdarúgó-másodosztályban szereplő, de a feljutást a Bundesligába már kiharcoló Hertha BSC hivatalosan bejelentette, hogy a csapat nyáron felkészülési mérkőzésen fogadja a Real Madridot.
ápr. 28
18:12
Az UEFA eljárást indított Mourinho ellen (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indított csütörtökön a Real Madridot irányító José Mourinho ellen, aki a szervezet szerint "nem megfelelő" nyilatkozatot tett a Barcelonával játszott szerda esti Bajnokok Ligája-elődöntő után.
ápr. 28
18:14
BL: az UEFA eljárást indított Mourinho, a Real Madrid, Pepe és Pinto ellen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított a Real Madridot irányító José Mourinho, a „királyi gárda", a blancók játékosa, Pepe, valamint a Barcelona kapusa, José Manuel Pinto ellen.
ápr. 28
18:16
Videó: „maffiavezér” után Naninak a szervezőt kellett hátsón lőnie (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az egyik nagy német sportszergyártó cég vicces reklámokkal hirdeti legújabb cipőjét, amelyet májusban mutatnak be Londonban. Az első reklámban az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadója, Dimitar Berbatov Don Corleonét utánozta, most pedig csapattársára, Nanira került a sor. A portugál középpályás feladata az volt, hogy a szervező hátsó…
ápr. 28
18:30
Újabb vizsgálatok várnak Éger Lászlóra (Blikk)
Paks ‒ Hétfőig biztosan nem focizhat Éger László (33). A labdarúgó-NB I-ben második helyen álló Paks védője kedden este, a Videoton ellen 1-0-ra megnyert bajnokin kevéssel a lefújás előtt magatehetetlenül csuklott össze, hordággyal vitték le a pályáról.
ápr. 28
18:48
Arsenal: Henry a nyáron visszatérhet korábbi sikereinek színhelyére (She)
Thierry Henry, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls francia válogatott támadója bekerült a július utolsó két napján esedékes Emirates-kupán részt vevő csapat keretébe, így visszatérhet korábbi sikereinek helyszínére, az Arsenal stadionjába.
ápr. 28
18:48
A franciák rossz országban akartak hokizni (Agroinform)
Kisebb baklövéssel indult a pénteken kezdődő, szlovákiai jégkorong-világbajnokság a francia válogatott számára.
ápr. 28
19:06
BL: Messi kisebb sérülést szedett össze, kérdéses a játéka a hétvégén (She)
Spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid elleni BL-elődöntő első mérkőzésén Lionel Messi kisebb izomsérülést szenvedett, ezért kihagyja a katalánok hétvégi spanyol bajnokiját.
ápr. 28
19:06
Állítólag fúrják Mátéfit, Pálinger szerint viszont mögötte állnak (Agroinform)
Az MKSZ továbbra is töretlenül bízik Mátéfi Eszter szövetségi kapitányban - közölte honlapján csütörtökön délután a szervezet.
ápr. 28
19:08
A pályán is nagyok voltunk, nemcsak a sajtótájékoztatón - Bartomeu (Agroinform)
A Barcelona alelnöke Josep María Bartomeu szerint a Barcelona nagyszerűen játszott a Real Madrid otthonában a BL-elődöntő első meccsén.
ápr. 28
19:24
BL: Messi kisebb sérülést szedett össze, játéka kérdéses a hétvégén (She)
Spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid elleni BL-elődöntő első mérkőzésén Lionel Messi kisebb izomsérülést szenvedett, ezért kihagyhatja a katalánok hétvégi spanyol bajnokiját.
ápr. 28
19:26
Inter: a fekete-kékek a Dortmund védőjével tömnék be a „hátsó lyukat” (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata állítólag élénken érdeklődik a Borussia Dortmund középső védője, Mats Hummels iránt.
ápr. 28
19:28
Profi ökölvívás: Byron Mitchell lesz Erdei Zsolt ellenfele (She)
A Nemzeti Sport Egyesült Államokból származó információja szerint Byron Mitchell, a WBA egykori nagyközépsúlyú világbajnoka lesz Erdei Zsolt ellenfele a június 4-én Atlantic Cityben sorra kerülő bokszgálán.
ápr. 28
19:30
Tenisz: Kohlschreiber és Cilic is simán továbbjutott Münchenben (She)
A Münchenben zajló ATP-tornán a harmadik helyen kiemelt horvát Marin Cilic és két hazai játékos, Philipp Kohlschreiber és Florian Mayer is két játszmában jutott tovább.
ápr. 28
19:42
Videó: Garami az edző, de a kapust korai volt még száműzni - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal a labdarúgó NB I 26. fordulójának legérdekesebb párosításairól mondja el véleményét.
ápr. 28
19:42
Bemutató mérkőzést játszik Prágában a New York Rangers (Agroinform)
Csehországban lép jégre az NHL-ben szereplő New York Rangers 2011 szeptemberében. A Parkőrök a Sparta Prahával fognak játszani.
ápr. 28
19:44
Tenisz: indiai játékos búcsúztatta García-Lópezt Belgrádban (She)
A világranglista 71. helyén álló indiai Somdev Devvarman búcsúztatta a rangsor 26. helyén álló Guillermo García-Lópezt a Belgrádban zajló ATP-tornán.
ápr. 28
20:00
Műkorcsolya-vb: a párosoknál is rekordpontszám - német aranyérem (She)
Akárcsak a férfiak versenyében a kanadai Patrick Chan, a párosoknál is rekordpontszámmal lett győztes a német színekben versenyző Aljona Savchenko, Robin Szolkowy duó a moszkvai műkorcsolya-világbajnokság csütörtöki napján.
ápr. 28
20:00
A Győr döntős, búcsúzott a Vác (Agroinform)
A Győr az elődöntő második, csütörtöki mérkőzésén 34-31-re győzött a Vác otthonában, így megnyerte a két sikerig tartó párharcot.
ápr. 28
20:02
Férfi kosárlabda NB I: hét ponttal győzött a Szeged Kaposváron (She)
A férfi kosárlabda NB I rájátszásában a 9–14. helyért zajló küzdelemben a Szeged 90–83-ra győzött idegenben a Kaposvár ellen.
ápr. 28
20:02
A párosoknál is rekordpontszám, német aranyérem (Agroinform)
Rekordpontszámmal lett győztes a német Aljona Savchenko, Robin Szolkowy duó a moszkvai műkorcsolya-vb csütörtöki napján.
ápr. 28
20:18
El: Rossival és Nilmarral a fedélzeten támad a „sárga tengeralattjáró” (She)
Az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén a Villarreal a Porto otthonába látogat. A vendégek a Guiseppe Rossi, Nilmar támadóduóval próbálják meg bevenni a portugálok kapuját, míg Villas-Boas Hulkot és Falcaót nevezte csatárjai közül a kezdőcsapatba.
ápr. 28
20:18
Idegenben győzött a Szeged (Agroinform)
A Szeged 90-83-ra nyert a Kaposvár otthonában a férfi kosárlabda NB I rájátszásának csütörtöki összecsapásán.
ápr. 28
20:36
El: három csatárral rohamoz a Benfica a portugál rangadón (She)
Az Európa-liga elődöntőjének első felvonásán a Benfica három csatárral kezd a Braga elleni találkozón, mivel Pablo Aimar, Óscar Cardozo és Javier Saviola is bekerült a kezdőcsapatba. A vendégek 4-4-2-es hadrendben lépnek pályára.
ápr. 28
20:38
Profi ökölvívás: Guerrero lehet Victor Ortiz első kihívója? (She)
Állítólag jó eséllyel pályázik egy Victor Ortiz elleni váltósúlyú világbajnoki címmérkőzésre a korábbi pehely- és nagypehelysúlyú világbajnok, jelenleg könnyűsúlyban vitézkedő Robert Guerrero, aki így az első kihívója lehetne az Andre Bertót detronizáló csapattársának.
ápr. 28
20:40
Blog: Messi Mourinho gorilláin is átverekedné magát - Sinkovics Gábor (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Sinkovics Gábor. A Nemzeti Sport újságírója ezúttal a Barcelona kétszeres aranylabdás labdarúgójáról, Lionel Messiről ír.
ápr. 28
21:12
A Barcelona feljelenti Mourinhót az UEFA-nál (Agroinform)
A szóvivő szerint a katalánok nem akarják folytatni a szópárbajt, inkább feljelentik a Real Madrid portugál vezetőedzőjét.
ápr. 28
21:30
El: Porto-Villarreal és Benfica-Braga mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzéseit rendezik csütörtök este. A Porto a Villarrealt fogadja, míg a Braga a Benficához látogat. Kövesse nyomon mindkét találkozót folyamatosan frissülő cikkeink segítségével!
ápr. 28
21:32
Videó: nehéz körülmények vártak az esztergomi túra résztvevőire (She)
Népes mezőny vágott neki a legnagyobb hazai amatőr kerékpáros-versenysorozat első állomása, az Erste Tour Esztergom 122 kilométeres távjának, amelynek végén az egri Bátorfi-Agria KTK bringása, Fejes Gábor örülhetett, szólógyőzelmet aratva.
ápr. 28
21:48
Megvan Erdei Zsolt újabb ellenfele? (Infostart)
Várhatóan az amerikai Byron Mitchell lesz Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok ellenfele a június 4-i, Atlantic Cityben sorra kerülő gálán.
ápr. 28
21:48
BL: a Real Madrid is feljelenti a Barcelonát az UEFA-nál - lapértesülés (She)
A madridi AS napilap értesülései szerint a Real Madrid feljelenti a Barcelonát az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságánál, mivel a blancók szerint a katalán csapat játékosai sportszerűtlenül viselkedtek, több alkalommal színészkedéssel próbálták befolyásolni a játékvezetőt.

Keresés