2011. április 30. szombat

ápr. 30
19:08
Videó: Feczesin biztosan belőtte a büntetőt, győztek a sereghajtó ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 38. fordulójában a 66. percben lecserélt Feczesin Róbert tizenegyesből szerzett gólt az Ascoli–Frosinone találkozón, amelyen a hazaiak 3–1-re nyertek. Nézze meg a meccs összefoglalóját videón!
ápr. 30
19:10
Franciaország: rasszizmus miatt felfüggesztették a labdarúgó-szövetség igazgatóját (She)
A francia sportminisztérium azonnali hatállyal felfüggesztette szombaton Francois Blaquart-t, a helyi labdarúgó-szövetség technikai igazgatóját, miután a Médiapart tényfeltáró hírportál azt írta: a nemzeti utánpótlásnál bevezetendő diszkriminatív kvótákkal akarják a fekete és arab játékosok számát csökkenteni.
ápr. 30
19:12
Jégkorong-vb: a finnek és az amerikaiak sem kegyelmeztek (She)
A Szlovákiában zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokság gólzáporos győzelemmel mutatkozott be az Egyesült Államok és Finnország. A tengerentúliak Ausztriát, az északiak Dániát győzték le 5–1-re.
ápr. 30
19:14
MotoGP: Lorenzo és Bradl indulhat az első helyről Estorilban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo érte el a legjobb időt, aminek köszönhetően a pole pozícióból indulhat a holnapi futamon (a szezonban első alkalommal). Mögüle az olasz Marco Simoncelli és a spanyol Dani Pedrosa rajtolhat, Valentino Rossi mindössze a 9. helyet szerezte meg.
ápr. 30
19:24
Kerékpár: Kusztor Péter tartja vezető helyét, de előnye csökkent (She)
Összetettben a hatodik szakaszt követően is Kusztor Péter áll az első helyen a Europe Tour-sorozatba tartozó, franciaországi Tour de Bretagne kerékpáros viadalon, de előnye csökkent.
ápr. 30
19:26
Videó: közeli pöckölés és csodás átemelés - így dőlt el a Bundesliga (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában eldőlt a legfontosabb kérdés, a Borussia Dortmund 2–0-ra legyőzte Nürnberget, és kilenc év után ismét elhódította a bajnoki címet, köszönhetően a Bayer Leverkusen idegenbeli vereségének (Köln–Leverkusen 2–0). Legutóbb 2002-ben örülhetett a Borussia, története során pedig hetedszer nyerte meg a német bajnokságot.
ápr. 30
19:28
Tenisz: Kellner Ádám döntőt játszik Ostravában (She)
Az Ostravában zajló 42 500 euró összdíjazású challengertornán döntőt játszhat holnap Kellner Ádám. A magyar teniszező a szombati elődöntőben a nyolcadik helyen kiemelt francia David Guez-t verte meg két játszmában.
ápr. 30
19:42
NB I: sorozatban harmadszor nyert az Újpest, már a 8. (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában az Újpest hazai pályán 2–1-re legyőzte a Lombard FC Pápát. A lila-fehérek sorozatbeli harmadik sikerükkel feljöttek a 8. helyre. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a vendégektől César Quinterót a 91. percben kiállították.
ápr. 30
19:42
Az Újpest nyert és megelőzte a Pápát (Agroinform)
A lila-fehérek Lázár Bence góljával szereztek vezetést az első félidőben, majd a másodikban Quintero egyenlített, de két percre rá Ahjupera eldöntötte a találkozót.
ápr. 30
19:44
NB II: győzött a Nyíregyháza és a DVTK, kikapott a listavezető Vidi (She)
A magyar labdarúgó NB II 24. fordulójában a Keleti csoportban a listavezető DVTK 2–0-s győzelmet aratott a Vác otthonában, míg az út üldöző rivális Nyíregyháza 3–2-re nyert a Bőcs ellen. Nyugaton hazai pályán szenvedett vereséget a tabella első helyén álló Videoton-Puskás Akadémia.
ápr. 30
19:44
Nyert a DVTK és a Nyíregyháza is idegenben (Agroinform)
Az NB II Keleti csoportjában idegenben tudott nyerni a Diósgyőr és a Nyíregyháza is, míg nyugaton a Pécs nyert, de a listavezető Vidi II kikapott a Veszprémtől.
ápr. 30
19:46
Futsal: nem jutott döntőbe a címvédő, kikaptak a „brazil” kazahok (She)
A kazah fővárosban, Almatiban rendezik meg a hétvégén a futsal legrangosabb európai kupasorozata, az UEFA Futsalkupa négyes döntőjét.
ápr. 30
19:48
Videó: a pápai bombagól ellenére győzni tudott az Újpest (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 26. fordulójában az Újpest hazai pályán 2–1-re legyőzte a Lombard FC Pápát. A lila-fehérek sorozatbeli harmadik sikerükkel feljöttek a 8. helyre. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a vendégektől César Quinterót a 91. percben kiállították. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
ápr. 30
19:50
Wales: a Bangor City legfőbb riválisát legyőzve lett bajnok (She)
Az utolsó fordulóban hazai pályán 1–0-ra legyőzte legfőbb riválisát, a TNS-t, így walesi bajnoki címet ünnepelhet a Bangor City labdarúgócsapata.
ápr. 30
20:00
MOB: London és a sporttörvény volt fókuszban az elnökségi ülésen (She)
Kedden a Parlamentben nyílt napon vitatják meg a sporttörvény tervezett változásait, amelyekkel várhatóan tovább nőnek majd a Magyar Olimpiai Bizottság feladat- és hatáskörei.
ápr. 30
20:00
A Kőér utcában is nyert a listavezető Eger (Agroinform)
Az alapszakaszt megnyerő és már biztos döntős Eger egy góllal legyőzte a fináléból már biztosan kiszorult Honvédot szombaton a Vodafone férfi vízilabda ob I felsőházi rájátszásának negyedik fordulójában, a Kőér utcában.
ápr. 30
20:02
NB I: gól nélküli döntetlen a Siófok–Haladás mérkőzésen (She)
A forduló előtt a tabella 14. helyét elfoglaló Siófok és a közvetlenül előtte álló, három ponttal többet gyűjtő Haladás gól nélküli döntetlenre végzett egymással a 26. forduló kiesési rangadóján.
ápr. 30
20:04
NB I: a többet támadó Honvéd egy góllal legyőzte a Kaposvárt (She)
Nem túl színvonalas mérkőzésen a Budapest Honvéd hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt. A hazaiak gólját a lecseréléséig nagyon aktív Danilo szerezte. A szervezetten játszó fővárosiak megérdemelten szerezték meg a három pontot a túlságosan is erőtlen vendégekkel szemben.
ápr. 30
20:06
Serie A: Pazzini a hosszabbításban fordított a Cesena ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 35. fordulójában az Inter a csereként beálló Giampaolo Pazzini duplájával fordított és 2–1-re nyert a Cesena ellen.
ápr. 30
20:08
Videó: benn volt a labda, vagy nem a Chelsea-Tottenham meccsen? (She)
Heurelho Gomes hatalmas bakija után Frank Lampard újabb fantomgólt szerzett a világbajnokság után (akkor a labda átjutott a gólvonalon, mégsem adták meg, most pedig éppen fordítva történt), ezúttal a Chelsea–Tottenham londoni derbin. Nézze meg az első félidő hajrájában esett lövést, és Gomes bakiját!
ápr. 30
20:10
NB I: Szolnok elleni győzelmével az MTK még harcban a bentmaradásért (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában a tizenötödik helyen álló MTK a sereghajtó Szolnokot fogadta. Az előző nyolc fordulóban nyeretlen hazaiak a 35. percben Pál András góljával szerezték meg a győzelmet, ami mellett háromszor a kapufát is eltalálták (egyszer a vendégek is). Ezzel a hazaiak versenyben maradtak a bentmaradásért, míg a vendégek gyakorlatilag elbúcsúztak az élvonaltól.
ápr. 30
20:18
NB I: gól nélküli döntetlen a Siófok-Haladás mérkőzésen (She)
A forduló előtt a tabella 14. helyét elfoglaló Siófok és a közvetlenül előtte álló, három ponttal többet gyűjtő Haladás gól nélküli döntetlenre végzett egymással a 26. forduló kiesési rangadóján. A két gárdát üldöző vetélytárs, az MTK ugyanakkor hazai pályán legyőzte a Szolnokot, így négy fordulóval a bajnokság vége előtt egy pontra felzárkózott Siófok mögé.
ápr. 30
20:18
Nyert, de még kieső helyen az MTK (Agroinform)
Az utolsó előtti MTK szombaton hazai pályán 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Szolnokot, mely így szinte kilátástalan helyzetbe a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulója után.
ápr. 30
20:20
Férfi vízilabda ob I: az Eger győzött a Kőér utcában is (She)
Továbbra is veretlen az Eger a pólóbajnokságban, miután a rájátszás negyedik fordulójában 8–7-re győzött a Honvéd otthonában.
ápr. 30
20:20
Meglepetés! Pintérék legyőzték a Real Madridot a Bernabéuban! (Agroinform)
Pintér Ádám a 65. percben állt be a Zaragozába, és remekült helytállt a Real oroszlánbarlangjában, egy ízben a gólvonalról mentett.
ápr. 30
20:22
Priemra División: elképesztő Casillas-hiba, 3-2-es Real Madrid-vereség (She)
A Primera División 34. fordulójának szombat délutáni meccsén a Real Zaragoza Iker Casillas elképesztő hibája után már egy félidő után 1–0-ra vezetett a Real Madrid vendégeként. A második félidő elején még növelni is tudta előnyét a vendégcsapat, amely végül 3–2-re győzött. Pintér Ádám a 65. percben csereként lépett pályára a vendégeknél, és kifejezetten jó teljesítményt nyújtott.
ápr. 30
20:22
Az Inter a hosszabbításban fordított a Cesena ellen - videó (Agroinform)
A hajrában szerzett két Pazzini góllal címvédő Inter nyert tudott idegenben a Cesena ellen, ezzel megtartotta a második helyét az olasz bajnokságban.
ápr. 30
20:24
Videó: „Az Egyesült Államok aranyéremért jött a hoki vb-re!” (She)
Magabiztosan, 5–1-re nyerte első mérkőzését az Egyesült Államok válogatottja Ausztria ellen az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon. A meccs után az NSO Tv az amerikaiak szlovák származású csatárával, az egy gólt szerző Yan Stastnyval beszélgetett a tengerentúli csapat esélyeiről.
ápr. 30
20:24
A Honvéd megint egy pontrúgással szerzett három pontot (Agroinform)
A Budapest Honvéd hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Kaposvár felett a Monicomp Liga 26. fordulójában.
ápr. 30
20:36
Rasszizmus miatt felfüggesztették a francia labdarúgó-szövetség igazgatóját (Infostart)
A francia sportminisztérium azonnali hatállyal felfüggesztette szombaton Francois Blaquart-t, a helyi labdarúgó-szövetség technikai igazgatóját, miután a Médiapart tényfeltáró hírportál azt írta: a nemzeti utánpótlásnál bevezetendő diszkriminatív kvótákkal akarják a fekete és arab játékosok számát csökkenteni.
ápr. 30
20:36
NB II, Nyugati csoport: nem tudta kihasználni a Vidi botlását a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 24. fordulójában a Gyirmót hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Szigetszentmiklóssal, így bár pontszámban beérte a korábban vereséget szenvedő Videoton-Puskás Akadémiát, megelőzni nem tudta azt.
ápr. 30
20:36
Az MTK nyerte a kiesési rangadót (Metropol)
Az utolsó előtti MTK szombaton hazai pályán 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Szolnokot, mely így szinte kilátástalan helyzetbe a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulója után.
ápr. 30
20:36
Megbotlott a Gyirmót Várhidi csapata ellen (Agroinform)
A Szigetszentmiklós csapata gól nélküli döntetlent játszott Gyirmóton, így izgalmasabbá tette a másodosztály küzdelmeit.
ápr. 30
20:38
Premier League: vitatható Chelsea-győzelem a Spurs ellen (She)
Vitatható győzelmet aratott a Chelsea az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában. Carlo Ancelotti csapata hazai pályán Raniere Sandro bombagóljának köszönhetően hátrányba került, ám Frank Lampard és Salomon Kalou találatával fordítottak a „kékek”. Apró szépséghiba, hogy az első találatnál úgy tűnt, nem haladt át a labda teljes terjedelmével a gólvonalon, míg a másodikat…
ápr. 30
20:38
Egy nem-góllal és egy lesgóllal nyert a Chelsea (Agroinform)
A Tottenham ellen Lampard egyenlítő góljánál a labda nem haladt át teljes terjedelmében a gólvonalon, Kalou vezető és három pontot érő találatát pedig leshelyzet előzte meg.
ápr. 30
20:40
Senkinek sem jó döntetlen született a Siófok-Haladáson (Agroinform)
A kiesés elöl menekülő, 14. helyen álló Siófok gólnélküli döntetlent játszott a 13. Haladással szombaton a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulójában.
ápr. 30
20:42
Fölényes finn és amerikai siker - videó (Agroinform)
Finnország és az Egyesült Államok is könnyed 5-1-es sikerrel mutatkozott be a Szlovákiában zajló jégkorong világbajnokságon.
ápr. 30
20:54
Bundesliga: egy félidő alatt eldöntötte a Bayern, és feljött a 3. helyre (She)
A német-labdarúgó bajnokság 32. fordulójának záró mérkőzésén a Bayern München kihasználta a Hannover botlását, és a Schalke elleni 4–1-es győzelmével feljött a dobogó harmadik helyére. A bajorok gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötték a meccset.
ápr. 30
20:56
Ausztria: Szabics gólt lőtt Waltneréknek, előzött az élen a Sturm Graz (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Sturm Graz hazai környezetben négygólos győzelmet aratott a Mattersburg ellen, és miután az Austria Vienna kikapott a Wiener Neustadt vendégeként, a tabella élére ugrott.
ápr. 30
20:58
Férfi kosárlabda NB I: a Salgótarján 36 ponttal kapott ki Szegeden (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi (9-14. helyért) rájátszásának negyedik fordulójában a Salgótarján kiadós, 36 pontos vereséget szenvedett Szegeden.
ápr. 30
21:00
Női vízilabda: Németországban nyert a Merész-csapat az Eb-selejtezőn (She)
A magyar női vízilabda-válogatott magabiztos, 16-13-as győzelmet aratott Németországban, s ezzel három forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti az Európa-bajnoki selejtező A csoportját.
ápr. 30
21:12
Videó: elképesztő luftot rúgott Casillas, így kapott ki a Real Madrid (She)
A Primera Divisiónban a Zaragoza Iker Casillas elképesztő hibája után nyert a Real Madrid vendégeként 3–2-re. A spanyol válogatott hálóőre hihetetlen luftot rúgott az első gól előtt...
ápr. 30
21:12
A Bayern kiütötte a Schalkét, és feljött a dobogóra (Agroinform)
A német Bundesliga 32. fordulójának zárómérkőzésén a Bayern München már az első félidőben eldöntötte a lényegi kérdéseket a Schalke 04 ellen.
ápr. 30
21:14
Női kézilabda NB I: a Dunaújváros pontot szerzett Veszprémben (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság rájátszásában a Dunaújváros pontot szerzett Veszprémben. A hazaiak a félidőben még négygólos hátrányban voltak.
ápr. 30
21:14
Szabics ismét betalált, élre állt a Sturm Graz (Agroinform)
Az osztrák bajnokság 31. fordulójában a Sturm Graz hazai pályán négygólos győzelmet aratott a Mattersburg ellen, és a tabella élére állt, mivel az Austria kikapott. A Sturm harmadik gólját a mérkőzést végigjátszó Szabics Imre szerezte, a Mattersburgban Waltner Róbertet nem cserélték be.
ápr. 30
21:16
Férfi kézilabda NB I: otthon nyert a Csurgó és a Balatonfüred (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában a Csurgó, a Balatonfüred, valamint a Mezőkövesd is hazai pályán győzött.
ápr. 30
21:18
Műkorcsolya-vb: az aranyérmes Davis, White páros visszavágott jégtáncban (She)
Az amerikai Meryl Davis, Charlie White páros nyerte meg a jégtáncosok versenyét szombaton a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon.
ápr. 30
21:30
Műkorcsolya-vb: az aranyérmes Davis, White jégtánckettős visszavágott (She)
Az amerikai Meryl Davis, Charlie White páros nyerte meg a jégtáncosok versenyét szombaton a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon.
ápr. 30
21:30
Griezmannal erősítené bal szárnyát a Barcelona (Agroinform)
A Barcelona szombat esti ellenfele egyik játékosát szeretné megszerezni a nyáron, így közeli élményeket szerezhettek a francia balszélsőről.
ápr. 30
21:32
Ligue 1: bajnokesélyeshez méltó produkcióval rukkolt elő a Lille (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Lille hazai pályán 5–0-ra legyőzte az Arles-Avignont.

Keresés